Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Thursday, June 3, 2021 9:14 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
rux wrote:

Maria, fetelor, abia acum am reusit sa intru aici !

Am 4 embrionasi - 2 blastocisti si 2 morule. Bebeii mei coeur coeur coeur coeur Ii iubesc enorm!!
I-am congelat pe toti 4 si voi transfera unul din ei pe ciclul asta (azi e ziua 1 ca mi-a venit menstruatia la 5 zile dupa punctie).

Am fost azi intr-o stare de nedescris - nici nu puteam sa ma gandesc..
Dupa ce am aflat ca sunt 4 (ceea ce e foarte bine !!) ma tot gandeam ce sa fac, daca sa mai fac o stimulare (eu imi doresc mai multi copii, as vrea 3..stiu, nu il am nici pe primul si eu ma gandesc la mai multi, dar daca vreau mai multi, acum e momentul sa ma gandesc la asta..)

Doctora mi-a zis ca avem 4, si sa mergem mai departe acum cu transferul unuia si am hotarat ca asa facem.

Tot mai am indoieli (ca ma gandesc ca morulele mai trebuie sa se dezvolte), mi-e teama, dar eu am numai ganduri pozitive catre ei, si sper sa imi mearga bine de aici inainte !!

Am emotii mari, nici nu stiu cum ma simt..

Va pup si Maria, multumesc mult ca te-ai gandit la mine ! topai topai topai

Vai ce ma bucur computerlove computerlove computerlove
D-abia astept sa ne dai vestea cea mare yes
Blondyb
Scris: Thursday, June 3, 2021 9:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/26/2019
Buna fetelor rux mi-as dori sa stiu unde faci fiv?
Eu ieri am primit lista cu analize
Pentru mine & a le partenerului!
Mi s-a spus sa vin cu toate analizele la consult pentru fiv, unele le mai am valabile altele nu, dar jos scrie sa prezinti certificatul de casatorie sau act notarial care sa demonstreze concubinajul Lol
Noi suntem inca logoditi deci daca stiti ceva despre treaba asta sau ati auzit?

freya1
Scris: Thursday, June 3, 2021 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Blondy, au la notariat un formular pt fiv in cazul in care nu sunteti casatoriti, stiu ei daca le spui, e un act in care se spune ca isi asuma partenerul responsabilitatea pt copil... o prostie, dar asa cer ei
Blondyb
Scris: Thursday, June 3, 2021 9:51 AM
Nivel

freya1 wrote:
Blondy, au la notariat un formular pt fiv in cazul in care nu sunteti casatoriti, stiu ei daca le spui, e un act in care se spune ca isi asuma partenerul responsabilitatea pt copil... o prostie, dar asa cer ei

Buun!
Multumesc Freyacomputerlove
Sisi2
Scris: Thursday, June 3, 2021 10:42 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Rux, ce ma bucur!!!yes
Doamne ajuta sa fie totul exact cum iti doresti!!! Eu iti tin pumnii!!!hearts
Maria.mmh
Scris: Thursday, June 3, 2021 10:45 AM
Nivel

Fetelor, din experientele voastre... Cu spermograma asta praf a sotului, 7mil cu 29% lenti si morfologie de 4%, avand in vedere ovulatia mea o luna da si 7 ba, se poate face ceva sa incerc natural
,gen Gonal? Sau e pierdere de timp si bani? Nu stiu cum sa o mai iau si la ce sa ma astept ...stiu ca normal ar trebui sa astept sa vb cu medicul dar ma tot bantuie fel si fel de ganduri. De iui nici nu se pune problema, desi aveam si asta in cap, dar acum mi-a iesit..
deme
Scris: Thursday, June 3, 2021 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Maria.mmh wrote:
Fetelor, din experientele voastre... Cu spermograma asta praf a sotului, 7mil cu 29% lenti si morfologie de 4%, avand in vedere ovulatia mea o luna da si 7 ba, se poate face ceva sa incerc natural
,gen Gonal? Sau e pierdere de timp si bani? Nu stiu cum sa o mai iau si la ce sa ma astept ...stiu ca normal ar trebui sa astept sa vb cu medicul dar ma tot bantuie fel si fel de ganduri. De iui nici nu se pune problema, desi aveam si asta in cap, dar acum mi-a iesit..

Nu stiu ce sa iti spun Maria, doar ca diferenta intre natural si IUI este f mica.
As fi incercat si eu IUI daca al meu reusea sa faca la clinica ceea ce trebuie, dar nici intr-o suta de ani nu o sa se intample, asa ca probabil si fiv slabe sanseuff uff
freya1
Scris: Thursday, June 3, 2021 11:08 AM
Nivel

Maria, sanse sunt, dar mici, cat despre IUI, mai bine strangi banutii pt fiv in caz ca e nevoie, zice bine deme ca sansele sunt ca la natural
Poate sa faci stimulare cu letrozol sau ce e mai ieftin, ca si gonal e scumput... dar si cu monitorizarea, ovitrelle si ce mai e tot se aduna
Intreaba medicul, ca sigur stie sa iti spuna ce sanse sunt
Maria.mmh
Scris: Thursday, June 3, 2021 11:08 AM
Nivel

deme wrote:

Nu stiu ce sa iti spun Maria, doar ca diferenta intre natural si IUI este f mica.
As fi incercat si eu IUI daca al meu reusea sa faca la clinica ceea ce trebuie, dar nici intr-o suta de ani nu o sa se intample, asa ca probabil si fiv slabe sanseuff uff

Da , nu stiu ce sanse as avea si asa in situatia de acum in care nici nu stiu daca ovulez..
Al meu nu are probleme cu proba..
Parca fac orice sa fug de ideea de FIV
freya1
Scris: Thursday, June 3, 2021 11:22 AM
Nivel

Stiu ca psihologic e un prag mare, ani de zile am fugit si eu de fiv, dar cand esti acolo nu e mare chestie (mai putin partea cu banii)
Priveste partea buna, cu sopc macar nu ai nevoie de doze mari pt stimulare si vei avea o groaza de foliculi, am o prietena cu sopc si a avut vreo 40 Hilar
Blondyb
Scris: Thursday, June 3, 2021 11:35 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Da , nu stiu ce sanse as avea si asa in situatia de acum in care nici nu stiu daca ovulez..
Al meu nu are probleme cu proba..
Parca fac orice sa fug de ideea de FIV

Maria si eu am spus asa ca eu nu voi face fiv never ever pentru ca mi se pare ca fiv e pentru femei mult mai puternice decat mine si ca eu nu voi face fata si am mai spus si altele si tot am facut Si acelea... si mai e chestia ca noi cred ca toate am vrea sa iasa natural si nu acceptam nicicum aceasta( reproducere umana asistata) dar pararea mea personala este : pierzi bani mai mult asa "cautandu-ma" de tot felul sau intre timp se mai gaseste sa mai apara si alte probleme si ne stresam si timpul trece si tot acolo ajungi! Al meu partener nu vroia sa auda nicicum DE FIV! Dar prietenul lui bun a facut si el fiv acum si a reusit!! Apoi vazand ca avem 3 ani si ca nu iese bebe.... el insista si tot el e mai interesat sa facem o data asta si sa incetam pentru ca si (sexul deja devenise programat) am ajuns sa ne si certam de f multe ori si nici timpul nu ne mai permite sa asteptam sa mai cred in minuni desi el e ok analize ok eu poate din cauza trompelor oricum nu as putea altfel daca intr-adevar aia e cauza!
Si mai sti ce e motivant?? Pentru noi?
Ca avem multe cupluri cunostinte care au facut fiv si au reusit desi erau ori mai batrani decat noi ori cu mai. Multe probleme dar in final toti au copii... nu au stat sa se caute atat cum m-am cautat eu, nu sau operat.. Nu sau certat.... Si nici nu au ajuns la. Disperarea aia pe care eu o aveam dupa 3 ani... Asa ca gandeste bine tu sti ce simti si ce ai vrea mai exact sa faci!
grup

Ps: sczuati romanul :001014:
Maria.mmh
Scris: Thursday, June 3, 2021 11:50 AM
Nivel

freya1 wrote:
Stiu ca psihologic e un prag mare, ani de zile am fugit si eu de fiv, dar cand esti acolo nu e mare chestie (mai putin partea cu banii)
Priveste partea buna, cu sopc macar nu ai nevoie de doze mari pt stimulare si vei avea o groaza de foliculi, am o prietena cu sopc si a avut vreo 40 Hilar

Da..dar parca nici calitatea lor nu o sa fie una wow..
Nu ma dau inapoi de la FIV, daca e ultima solutie pt noi, o fac doar ca ma sperie rau injectiile alea hormonale care iti dau starile peste cap..
Deja am 2 zile de cand am o greata continua de la 2 amarate de pastile de Glucophage si e doar o biata greata..
Blondy, inteleg ce spui...noi 2 ani ca am avut chef sau nu cand s-a putut a trebuit sex. Totul devine dupa parca o obligatie, luna asta imi propusesem 1 data la 2 zile, dar ba mi-e greata,ba ma doare ceva, ba nu imi arde si sincer nici nu mi-am pus prea mari sperante in luna asta de dupa operatie din cauza spermigramei.
Om vedea ce ne zice dr. Voinea azi apoi sa mergem si la dr. Veliscu sa vedem ce ne propune..

By the way: Aseara imi spunea sotul ca nu e nevoie sa intru cu el ca se descurca. Nu am vrut nici sa insist dar l-am intrebat daca e sigur ca poate il intreaba si de mine si nu stie ce sa ii spuna, plus ca eu sunt mai "citita" in ale fertilitatii decat elLol Nu stiu daca sa intru si eu cu el cu japca sau sa il las pe el, mi-e ca vb dr. cu el si face ca mine de uita pana iese din clinicaLol Lol
freya1
Scris: Thursday, June 3, 2021 12:19 PM
Nivel

Maria, cum le-am mai spus si fetelor, eu am facut doza maxima de hormoni posibila pt stimulare si nu am avut niciun fel de stari sau de simptome, injectiile nu dor, nu te lua dupa ce vezi in filme, ca astea sunt mituri. Si al meu a intrebat-o pe dr daca o sa se mai inteleaga cu mine in timpul tratamentului si ea a zis ca nu voi avea nimic si asa a fost. Noi stam si ne facem griji care sunt de 100 de ori mai rele ca realitatea.
Blondy Cheek Kiss n-as fi putut sa o spun mai bine, fix asa a fost si la noi
AleC
Scris: Thursday, June 3, 2021 1:27 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/31/2017
Maria.mmh wrote:

Da..dar parca nici calitatea lor nu o sa fie una wow..
Nu ma dau inapoi de la FIV, daca e ultima solutie pt noi, o fac doar ca ma sperie rau injectiile alea hormonale care iti dau starile peste cap..
Deja am 2 zile de cand am o greata continua de la 2 amarate de pastile de Glucophage si e doar o biata greata..
Blondy, inteleg ce spui...noi 2 ani ca am avut chef sau nu cand s-a putut a trebuit sex. Totul devine dupa parca o obligatie, luna asta imi propusesem 1 data la 2 zile, dar ba mi-e greata,ba ma doare ceva, ba nu imi arde si sincer nici nu mi-am pus prea mari sperante in luna asta de dupa operatie din cauza spermigramei.
Om vedea ce ne zice dr. Voinea azi apoi sa mergem si la dr. Veliscu sa vedem ce ne propune..

By the way: Aseara imi spunea sotul ca nu e nevoie sa intru cu el ca se descurca. Nu am vrut nici sa insist dar l-am intrebat daca e sigur ca poate il intreaba si de mine si nu stie ce sa ii spuna, plus ca eu sunt mai "citita" in ale fertilitatii decat elLol Nu stiu daca sa intru si eu cu el cu japca sau sa il las pe el, mi-e ca vb dr. cu el si face ca mine de uita pana iese din clinicaLol Lol

Maria, niste prieteni au avut saptamana trecuta programare pt interpretarea spermogramei la embryos, a intrat doar el, nu au voie insotitorii, si aceeasi teama o avea si prietena, ca iese de acolo si nu mai stie nimic, asa ca l-a pus si a inregistrat toata discutia. Nu stiu cat de ok este asta, fara sa anunti medicul, dar bine a facut, deja el intelesese diferit Lol.
Maria.mmh
Scris: Thursday, June 3, 2021 1:35 PM
Nivel

AleC wrote:

Maria, niste prieteni au avut saptamana trecuta programare pt interpretarea spermogramei la embryos, a intrat doar el, nu au voie insotitorii, si aceeasi teama o avea si prietena, ca iese de acolo si nu mai stie nimic, asa ca l-a pus si a inregistrat toata discutia. Nu stiu cat de ok este asta, fara sa anunti medicul, dar bine a facut, deja el intelesese diferit Lol.

E buna ideea cu inregistratul, avand in vedere ca eu vreau doar sa stiu parerea medicului chiar de la el, nu din ce a inteles sotul apoi o sterg nu cred ca fac vreun rau. Desi probabil nu e legala treaba cu inregistratul.
Eu deja imi notasem niste puncte de vedere pt urolog in ideea ca poate intru cu el.
Barbatii in general sunt asa Lol Neatenti la detalii, o sa ii dau tot dosarul cu analize sa le aibe la el ca sigur nu tine minte daca ii spun pe gura ce am facut si cand si ce am luat si ce nu Hilar
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.