Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| rux wrote:Buna fetelor, Cu mare drag am intrat din nou pe aici..n-am reu?it sa citesc tot ?i îmi pare rau de asta.. @deme, îmi pare rau, dar capul sus, or sa vina ?i vremuri mai bune @maria, off, as fi vrut sa î?i dau o îmbra?i?are ca îmi pare ca e?ti a?a demoralizata..cum ii zic eu so?ului meu uneori - asta e, a?a s-a întâmplat pana acum, nu mai putem schimba, acum sa vedem ce facem de aici înainte..dar e greu, ?tiu.. Ce va sa zic de mine...eu vineri am facut punctia...am avut 23 de ovocite dar doar 7 au fost fertilizate...sunt foarte trista ?i mie-e frica...eu vreau mai mul?i copii (da, ?tiu ca am 41 de ani, dar tot vreau mai mul?i) ?i sper sa ajunga la stadiul de blastocisti cât mai multe din ele...Sunt foarte balonata, dureri de stomac, etc - de la hiperstimulare dar vad ca merg spre bine.. A?tept vesti miercuri sa vedem ce mai fac copiii mei In momentul de fata nu mai iau nimic (in afara de Euthyrox) ?i as vrea sa iau din nou folat (acidul folic nu e ok la mine ca am acele 2 muta?ii...). Voiam sa va întreb - voi ce recomanda?i pentru folat (brand, etc) ? De asemenea mai face cineva FIV acum ? Mul?umesc ?i va pup ! Cel de la Solgar am luat eu, apoi pe sarcina mi l a inlocuit cu femosun sau tie poate o sa ti dea femibion. Succes si iti tin pumnii! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Maria.mmh wrote:Rux, ma bucur tare ca ai revenit  Sa ?tii ca e foarte ok nr de embrioni, de obicei calitatea ovocitelor în cazul sop nu e asa grozava, din cauza asta nr embrionilor care ajung în z5 e mai scazut fata de nr de foliculi extra?i la punc?ie. Eu din pacate nu ?tiu ce sfat sa î?i dau doar o mare mare îmbra?i?are ?i curaj ca o sa fie bine sigur!
Maria, mul?umesc de încurajari ! Sa reu?im toate !
Andreea, mul?umesc pentru sugestie - la Solgar ma uitasem ?i eu.
O seara placuta va doresc ! |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Ce liniste.... |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Maria.mmh wrote:Ce liniste....
Eu astept CM, am oprit arefam in 28 si acum sa vedem .. |
|
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Eu mi-am luat o zi libera azi..incerc sa ma relaxez..
Astept cu nerabdare vestile de miercuri legate de embrionasii mei |
|
| rux wrote:Eu mi-am luat o zi libera azi..incerc sa ma relaxez.. Astept cu nerabdare vestile de miercuri legate de embrionasii mei
Foarte bine rux, sa fie totul cum iti doresti |
|

| rux wrote:Eu mi-am luat o zi libera azi..incerc sa ma relaxez.. Astept cu nerabdare vestile de miercuri legate de embrionasii mei
Asteptam si noi vesti Eu am o stare de prosteala maxima si o tentativa de durere de cap. Mai mult ca sigur e de ka vremea asta...m-am saturat de atata ploaie, imi da si o dispozitie mega proasta... |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Fetelor care a?i facut stimulare/induc?ie de ovulatie; monitorizarea trebuie sa fie facuta în fiecare luna sau doar în prima luna pentru a verifica eficienta medicamentelor si ajustarea dozei? Sau depinde de cum vrea medicul? Ma gandesc ca în iunie o sa fie prima stimulare ?i apoi în iulie noi vom pleca în concediu... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Oanaiuliana wrote:Fetelor care a?i facut stimulare/induc?ie de ovulatie; monitorizarea trebuie sa fie facuta în fiecare luna sau doar în prima luna pentru a verifica eficienta medicamentelor si ajustarea dozei? Sau depinde de cum vrea medicul? Ma gandesc ca în iunie o sa fie prima stimulare ?i apoi în iulie noi vom pleca în concediu... Eu am facut o singura luna de stimulare ovariana, si am fost la inceputul ciclului, si apoi din 2 in 2 zile incepand cu z10. Eu consider ca si a doua luna o sa te cheme la fel, pentru ca nu stii cum reactineaza corpul la tratament, e posibil chiar sa il schimbe sau sa mareasca doza. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| OtiliaC wrote: Eu am facut o singura luna de stimulare ovariana, si am fost la inceputul ciclului, si apoi din 2 in 2 zile incepand cu z10. Eu consider ca si a doua luna o sa te cheme la fel, pentru ca nu stii cum reactineaza corpul la tratament, e posibil chiar sa il schimbe sau sa mareasca doza.
Ai ramas însarcinata dupa prima luna de stimulare de ai facut doar o luna? Sau au fost alte motive? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Oanaiuliana wrote: Ai ramas însarcinata dupa prima luna de stimulare de ai facut doar o luna? Sau au fost alte motive?
Acum doua luni am facut stimulare,nu s-a intamplat minunea, apoi a doua luna am luat pauza pentru ca ar fi trebuit sa merg la monitorizare fix in perioada Pastelui si medicul meu era plecat. In luna de pauza am ramas insarcinata |
|
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Buna fetelor! Am primit rezultatele si la mycoplasma/ureaplasma,chlamidya si cultura col,toate negative. A mai ramas pap. Ar trebuii sa fiu fericita ca nu am vreo infectie,dar ma simt foarte trista,ma simt ca ultimul om. Vad pe fb atatea femei fericite cu burtici,cu teste pozitive...iar eu sunt doar o frustrata care nu intelege de ce la unii e atat de usor iar altii trebuie sa treca prin atata suferinta si chiar si asa nimeni nu iti garanteaza ca ti se va intampla si tie într-un final. Acum vreo 3 nopti, m-am visat graviduta, se misca bebe in burtica. Atat de frumos se misca burtica... atat de real |
|

| Anna100112 wrote:Buna fetelor! Am primit rezultatele si la mycoplasma/ureaplasma,chlamidya si cultura col,toate negative. A mai ramas pap. Ar trebuii sa fiu fericita ca nu am vreo infectie,dar ma simt foarte trista,ma simt ca ultimul om. Vad pe fb atatea femei fericite cu burtici,cu teste pozitive...iar eu sunt doar o frustrata care nu intelege de ce la unii e atat de usor iar altii trebuie sa treca prin atata suferinta si chiar si asa nimeni nu iti garanteaza ca ti se va intampla si tie într-un final. Acum vreo 3 nopti, m-am visat graviduta, se misca bebe in burtica. Atat de frumos se misca burtica... atat de real
Îti înteleg frustrarea.. Eu m-am obisnuit sa trec peste. Am avut acum ceva timp o faza când ma blocasem la ideea asta, când efectiv eu nu vedeam cum as putea sa traiesc fara sa am un copil. Nu vedeam nimic peste punctul ala. Probabil ca nu e nimic sa te scoata din ideea asta, eu si acum am momente când ma bubuie plânsul din senin de neputinta. Plang, apoi o iau de la capat ca altceva nu avem ce sa facem. Traiesc cu speranta ca o veni si ea ziua aia când o sa bag termometrul ala în sertar, nu mai hoinaresc toate farmaciile n dupa nu ?tiu ce teste, sterg aplicatia aia ff care ma mir cum mai supravie?uieste la mine în telefon si uit adresa de la spitale, clinici, centre de recoltare. Pana atunci nu avem decât sa dam înainte. Capul sus ca nu e?ti singura în hora.. |
|
| Buna dimi, declar si eu z1 cu clasicele dureri oribile Trebuie sa o sun azi pe dna dr sa vedem cand trebuie sa ma duc maine la eco, ceea ce nu prea imi face placere
Si eu sunt frustrata la maxim si imi e frica ca devin o persoana rea si artagoasa, dar chiar doar persoane gravide imi ies in fata, si la munca la feeeel
M-am saturat de ploaieeeee, deja de o saptamana ploua zilnic si pe tel imi arata ca mai urmeaza inca pe atat |
|

| deme wrote:Buna dimi, declar si eu z1 cu clasicele dureri oribile Trebuie sa o sun azi pe dna dr sa vedem cand trebuie sa ma duc maine la eco, ceea ce nu prea imi face placere Si eu sunt frustrata la maxim si imi e frica ca devin o persoana rea si artagoasa, dar chiar doar persoane gravide imi ies in fata, si la munca la feeeel M-am saturat de ploaieeeee, deja de o saptamana ploua zilnic si pe tel imi arata ca mai urmeaza inca pe atat
Da, pe minema termina mereu vremea de genul. Sunt meteosensibila sigur Am avut ieri si toata ziua am stat in casa ca a turnat cu galeata... Noi avem emotii pentru maine... |
|
|