Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| deme wrote:Neata fetele, am fost si la beta, rezultatul dupa ora 14. Ma intreaba si al meu de dimi daca mi-am mai facut vreun test, vedem azi
Otilia, cum a fost la eco? Am vazut un saculet mai mic cu 2 zile decat ar trebuii, si se vedea fff putin cum incepe sa se contureze vezicula vitelina. Langa saculet era si un mic hematom. Dr a spus ca este normal ce am vazut acum pentru varsta sarcini. Acum astept cu sufletul la gura eco urmator, peste o saptamana. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| OtiliaC wrote: Am vazut un saculet mai mic cu 2 zile decat ar trebuii, si se vedea fff putin cum incepe sa se contureze vezicula vitelina. Langa saculet era si un mic hematom. Dr a spus ca este normal ce am vazut acum pentru varsta sarcini. Acum astept cu sufletul la gura eco urmator, peste o saptamana.
|
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1928
| OtiliaC wrote: Am vazut un saculet mai mic cu 2 zile decat ar trebuii, si se vedea fff putin cum incepe sa se contureze vezicula vitelina. Langa saculet era si un mic hematom. Dr a spus ca este normal ce am vazut acum pentru varsta sarcini. Acum astept cu sufletul la gura eco urmator, peste o saptamana.
|
|
| A venit si rezultatul la beta, negativ. Macar acum stiu sa astept cm |
|
| deme wrote:A venit si rezultatul la beta, negativ. Macar acum stiu sa astept cm
Imi pare rau, Deme, eu am vrut sa iti spun ca imi pare mai mult linie de uscare, in dreapta partea alba e mai rozalie, asa s-a uscat testul, dar nu am vrut sa mi-o iei dupa in nume de rau Te imbratisez, o sa fie bine |
|
| Maria.mmh wrote:Imi pare rau, Deme, eu am vrut sa iti spun ca imi pare mai mult linie de uscare, in dreapta partea alba e mai rozalie, asa s-a uscat testul, dar nu am vrut sa mi-o iei dupa in nume de rau Te imbratisez, o sa fie bine
Doamne fereste cum sa cred asta, eu prefer sa mi se zica in fata, scapam de amabilitati ca in situatia noastra e doar tragere de timp |
|
|
Eh...eu m-am invatat minte de la discutii trecute si acum prefer sa tac Eu sunt invidioasa pe voi, mie cand mi-a cerut beta am asteptat rezultatul 4 zile la mine in oras nu exista sa iti ia dimineata si sa dea rezultatul dupa masa sau seara macar |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/23/2021 Mesaje: 20
| Buna fetelor.am vreo 3 luni de cand va urmaresc si ma documentez pe aici. Ma ajuta foarte mult experientele voastre. Azi declar ziua 1, din nou. Incercam de 3 luni si nimic. Niciun semn. Am o menstruatie neregulata, la 16 ani am fost diagnosticata cu SOP, insuficienta ovariana. Am monitorizat in prima luna obulatia cu teste, totul frumos, a iesit ppzitiv,insa 14 zile mai tarziu testul de sarcina a fost negativ. Am zis ok, merg la medic. Dna doctor la eco mi a zis ca sunt in regula, la dreptul am foliculi iar ov stang are textura foliculara. Mi a spus ca cel mai sigur este vba de ovari micropolichistice, avand in vedere durata ciclurilor menstruale(33 cel mai scurt-43 cel mai lung). Mi a dat putina speranta, ma gandesc ca poate dra de atunci s a grabit cu diagnosticul pt SOP... dna dr mi a spus sa iau myo sun. Din ce am citit la voi e scump si cam ineficient. As incecrca cu metformin, incepand de azi, eu avand perioada fertila de prin ziua 18 pâna in ziua 24, poate am mai multe sanse.
Am uitat sa fac introducerea, eu am 26 de ani, el 33. Nu am mai avut sarvini sau avorturi pana acum. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Maria.mmh wrote:
O situatie frecvent intalnita in laborator o reprezinta contaminarea probei, de obicei cu mai multe tipuri de germeni de pe piele sau din flora saprofita a uretrei terminale. In acest caz se raporteaza “Flora polimorfa (posibila contaminare), cu recomandarea repetarii recoltarii in conditii de igiena corecta.
Deme, ai recoltat pentru beta?
Multumesc Maria pt lamurire! |
|
| Andreea Zaharia wrote:Buna fetelor.am vreo 3 luni de cand va urmaresc si ma documentez pe aici. Ma ajuta foarte mult experientele voastre. Azi declar ziua 1, din nou. Incercam de 3 luni si nimic. Niciun semn. Am o menstruatie neregulata, la 16 ani am fost diagnosticata cu SOP, insuficienta ovariana. Am monitorizat in prima luna obulatia cu teste, totul frumos, a iesit ppzitiv,insa 14 zile mai tarziu testul de sarcina a fost negativ. Am zis ok, merg la medic. Dna doctor la eco mi a zis ca sunt in regula, la dreptul am foliculi iar ov stang are textura foliculara. Mi a spus ca cel mai sigur este vba de ovari micropolichistice, avand in vedere durata ciclurilor menstruale(33 cel mai scurt-43 cel mai lung). Mi a dat putina speranta, ma gandesc ca poate dra de atunci s a grabit cu diagnosticul pt SOP... dna dr mi a spus sa iau myo sun. Din ce am citit la voi e scump si cam ineficient. As incecrca cu metformin, incepand de azi, eu avand perioada fertila de prin ziua 18 pâna in ziua 24, poate am mai multe sanse.
Am uitat sa fac introducerea, eu am 26 de ani, el 33. Nu am mai avut sarvini sau avorturi pana acum.
Buna, Metformin la recomandarea medicului ! In loc de myo-sun poti lua inositol, aceasi substanta dar mai ieftin. |
|
| Maria.mmh wrote:Eh...eu m-am invatat minte de la discutii trecute si acum prefer sa tac Eu sunt invidioasa pe voi, mie cand mi-a cerut beta am asteptat rezultatul 4 zile la mine in oras nu exista sa iti ia dimineata si sa dea rezultatul dupa masa sau seara macar
Nici nu vreau sa stiu ce stres trebuie sa fie sa astepti atat! |
|
| deme wrote:
Nici nu vreau sa stiu ce stres trebuie sa fie sa astepti atat!
L-am asteptat calma ca stiam ca e negativ mi-l ceruse dna dr la dosarul de internare când am avut operatia luna trecuta. Am întrebat pt viitor unde am recoltat si nu au nici macar taxa de urgenta. Mi se pare aiurea.. Sa faci beta sa primesti rezultatul în 4 zile în conditiile în care trebuie repetat la 48h. Macar de era în apropiere synevo sau bioclinica, dar cel mai aproape e la Bucuresti..140 km adica.. |
|
| Maria.mmh wrote:L-am asteptat calma ca stiam ca e negativ mi-l ceruse dna dr la dosarul de internare când am avut operatia luna trecuta. Am întrebat pt viitor unde am recoltat si nu au nici macar taxa de urgenta. Mi se pare aiurea.. Sa faci beta sa primesti rezultatul în 4 zile în conditiile în care trebuie repetat la 48h. Macar de era în apropiere synevo sau bioclinica, dar cel mai aproape e la Bucuresti..140 km adica..
Pai mai degraba vii la mare in concediu cam e de facut beta, impusti 2 iepuri |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Fetelor din Constanta, Primaria de aici a lansat un program similar celui din Bucuresti, Infant. Am aflat acum si am zis sa pun si aici informatia, poate ajuta pe cineva
|
|
| maria2013 wrote:Fetelor din Constanta, Primaria de aici a lansat un program similar celui din Bucuresti, Infant. Am aflat acum si am zis sa pun si aici informatia, poate ajuta pe cineva
Multumim Maria, am vazut si EU |
|
|