Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Thursday, May 27, 2021 2:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Oanaiuliana wrote:

Sa în?eleg ca î?i e teama de tratamentul de stimulare cu monitorizare ?i contact dirijata? Eu inca ni mam informat foarte mult dar doctorul parea foarte sigur ca asta ar fi solu?ia salvatoare pentru mine

Mi-e frica de orice stimulare Lol Ca e pt FIV sau contact dirijat sau mai stiu ce uff
Pe mine cred ca m-a apucat asa unde stiu ca se apropie momentul in care o sa ni se recomande clar ceva Crazy desi am un feeling ca o sa fie FIV cu ICSI...
Si cand ma gandesc la injectiile alea pe care trebuie sa le fac singura... furisat
Oanaiuliana
Scris: Thursday, May 27, 2021 2:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Maria.mmh wrote:

Mi-e frica de orice stimulare Lol Ca e pt FIV sau contact dirijat sau mai stiu ce uff
Pe mine cred ca m-a apucat asa unde stiu ca se apropie momentul in care o sa ni se recomande clar ceva Crazy desi am un feeling ca o sa fie FIV cu ICSI...
Si cand ma gandesc la injectiile alea pe care trebuie sa le fac singura... furisat

Mie parca mi,a dat asa încredere când mi-a spus ca asta e solutia pentru mine, ?i ca el în momentul asta nu vede nici o alta problema la noi încât abia a?tept sa încep tratamentul.
Singurul lucru care ma nelini?te?te e faptul ca nu am verificat trompele
Maria.mmh
Scris: Thursday, May 27, 2021 2:34 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:

Mie parca mi,a dat asa încredere când mi-a spus ca asta e solutia pentru mine, ?i ca el în momentul asta nu vede nici o alta problema la noi încât abia a?tept sa încep tratamentul.
Singurul lucru care ma nelini?te?te e faptul ca nu am verificat trompele

De ce nu i-ai mentionat medicului?
Cred ca ai putea sa le verifici si fara sa iti spuna el oare
Oanaiuliana
Scris: Thursday, May 27, 2021 2:58 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

De ce nu i-ai mentionat medicului?
Cred ca ai putea sa le verifici si fara sa iti spuna el oare

Pai cred ca am sa ii spun asta doctori?ei ginecolog la care voi merge di care îmi va face tratamentul de induc?ie a ovula?iei. Banuiesc ca asta o poate face orice medic ginecolog nu ???
Maria.mmh
Scris: Thursday, May 27, 2021 3:47 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:

Pai cred ca am sa ii spun asta doctori?ei ginecolog la care voi merge di care îmi va face tratamentul de induc?ie a ovula?iei. Banuiesc ca asta o poate face orice medic ginecolog nu ???

Nu..verificarea trompelor se face prin histerosalpingografie cu substanta de contrast si radiografie sau histerosonografie, un fel de eco cu solutie salina din cate stiu.
Nu orice medic poate face, insa poti lua trimitere si sa faci gratuit la un spital de stat care poate face. Eu recomand HSG, mi se pare ca e mai precis.
Oanaiuliana
Scris: Thursday, May 27, 2021 4:19 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Nu..verificarea trompelor se face prin histerosalpingografie cu substanta de contrast si radiografie sau histerosonografie, un fel de eco cu solutie salina din cate stiu.
Nu orice medic poate face, insa poti lua trimitere si sa faci gratuit la un spital de stat care poate face. Eu recomand HSG, mi se pare ca e mai precis.

Ce bine ca m-ai lamurit. Nu ?tiam cum se procedeaza.
Maria.mmh
Scris: Thursday, May 27, 2021 4:40 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:

Ce bine ca m-ai lamurit. Nu ?tiam cum se procedeaza.

Neaparat Chlamidya+mycoplasma+ureaplasma+pap negative, facute cu maxim 6luni inainte de procedura. Pentru Pap mi se pare ca e valabil 1 an.
deme
Scris: Thursday, May 27, 2021 5:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Fetelor, eu sunt nebuna sau vad doar linii?
Este test Viola facut ieri noapte, pe la 4, spre dimineata

https://ibb.co/RN8pfxg
https://ibb.co/mtSy7zd

Am facut si acum un dr Max de 10 si alb ca zapada.
Sunt in 10dpo, ar fi trebuit sa se vada ceva la cel de la dr max,nu? Oare e prea devreme pt beta maine la 11dpo?
Oanaiuliana
Scris: Thursday, May 27, 2021 8:17 PM
Nivel

deme wrote:

Sunt in 10dpo, ar fi trebuit sa se vada ceva la cel de la dr max,nu? Oare e prea devreme pt beta maine la 11dpo?

Deme eu nu sunt asa experta în cautat linii ?i poate de aceea eu nu o vad
Anna100112
Scris: Thursday, May 27, 2021 8:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2021
Gata si cu recoltarea. Astept acum rezultatele. Am vazut pe site la medicotest ca secretia este gata. Frecvente celule pavimentoase superficiale si intermediare, absente leucocite PMN,flora polimorfa, trichomonas-absent, neisseria-absent, levuri absent. Stie cineva ce inseamna flora polimorfa? Am fost si la hematolog, mi-a dat aspenter.
EllaMaria
Scris: Thursday, May 27, 2021 8:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
deme wrote:

Deme eu ti-as pune ca vad ceva, chiar vad daca ma uit bine, dar cel mai bine e sa faci acel beta, eu l-am facut în 12 dpopupici
deme
Scris: Thursday, May 27, 2021 8:48 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Deme eu ti-as pune ca vad ceva, chiar vad daca ma uit bine, dar cel mai bine e sa faci acel beta, eu l-am facut în 12 dpopupici

Ma duc maine dimi la beta , macar stiu o treaba e alba sau neagra. Buddy1
wannabemom
Scris: Thursday, May 27, 2021 10:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
deme wrote:

Ma duc maine dimi la beta , macar stiu o treaba e alba sau neagra. Buddy1

Tin pumnii! majoreta
Maria.mmh
Scris: Friday, May 28, 2021 9:17 AM
Nivel

Anna100112 wrote:
Gata si cu recoltarea. Astept acum rezultatele. Am vazut pe site la medicotest ca secretia este gata. Frecvente celule pavimentoase superficiale si intermediare, absente leucocite PMN,flora polimorfa, trichomonas-absent, neisseria-absent, levuri absent. Stie cineva ce inseamna flora polimorfa? Am fost si la hematolog, mi-a dat aspenter.

O situatie frecvent intalnita in laborator o reprezinta contaminarea probei, de obicei cu mai multe tipuri de germeni de pe piele sau din flora saprofita a uretrei terminale. In acest caz se raporteaza “Flora polimorfa (posibila contaminare), cu recomandarea repetarii recoltarii in conditii de igiena corecta.

Deme, ai recoltat pentru beta?
deme
Scris: Friday, May 28, 2021 9:29 AM
Nivel

Neata fetele, am fost si la beta, rezultatul dupa ora 14.
Ma intreaba si al meu de dimi daca mi-am mai facut vreun test, vedem azi

Otilia, cum a fost la eco?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.