Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Am fost la medic azi,pana la urma am recoltat pap si secretie, joi merg sa le recoltez si pe celelalte. Maine trebuie sa ma programez la hematologie mi-au iesit ceva mutatii. Factor V H1299R mutant heterozigot, MTHFR C677T mutant heterozigot, PAI-1 5G homozigot... sunt cam demoralizata si fara pic de rabdare |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| deme wrote:Of :( luna aceasta incercati tot cu dirijat? Astept si eu sa vad cand apare CM Nu cred ca banii sunt foarte putini. Am avut ceva controale cu copilul luna asta |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1893
| OtiliaC wrote: Am uitat sa va scriu, imi vine sa mananc si frigiderull!! Nustiu daca e de la sarcina sau de la faptul ca am lasat tigarile, dar sper sa dispara senzatia asta, nu as vrea sa ma fac cat casa
Ia un frigider mai mic !! glumesc
|
|
| Anna100112 wrote:Am fost la medic azi,pana la urma am recoltat pap si secretie, joi merg sa le recoltez si pe celelalte. Maine trebuie sa ma programez la hematologie mi-au iesit ceva mutatii. Factor V H1299R mutant heterozigot, MTHFR C677T mutant heterozigot, PAI-1 5G homozigot... sunt cam demoralizata si fara pic de rabdare
Curaj Ana |
|
| AndreiutzaEu wrote: Nu cred ca banii sunt foarte putini. Am avut ceva controale cu copilul luna asta
Te inteleg |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Anna100112 wrote:Am fost la medic azi,pana la urma am recoltat pap si secretie, joi merg sa le recoltez si pe celelalte. Maine trebuie sa ma programez la hematologie mi-au iesit ceva mutatii. Factor V H1299R mutant heterozigot, MTHFR C677T mutant heterozigot, PAI-1 5G homozigot... sunt cam demoralizata si fara pic de rabdare Bine ca ai aflat ca solutii sunt eu fac clexane si nu e chiar asa de rau. Pai homozigot am si eu si MTHFR ambele heterozigot. |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Sisi2 wrote:Maria, cine stie, poate scapati de fiv. Ati trecut prin atatea, e cazul sa apara si vestile bune. Eu oricum ma gandesc mereu la tine!!! Deme, nu stiu ce sa zic despre testele dr Max, nu am folosit niciodata dar cine stie!! Eu zic sa nu iti pierzi speranta!! Iti tin pumnii ,sa ne ti la curent!!! Andreiuta, imi pare rau!!
Nu ne ramâne decât sa încercam ?i luna asta, de?i sunt obosita dupa 2 ani.. Mi-a dat la temelie spermograma so?ului.. Parca nu vad nicio umbra de speranta. Mergem asa luna asta ?i om vedea daca iese ceva.. Daca nu.. Reconfiguram traseul |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Maria.mmh wrote:
Nu ne ramâne decât sa încercam ?i luna asta, de?i sunt obosita dupa 2 ani.. Mi-a dat la temelie spermograma so?ului.. Parca nu vad nicio umbra de speranta. Mergem asa luna asta ?i om vedea daca iese ceva.. Daca nu.. Reconfiguram traseul
Maria eu zic sa nu iti pierzi speranta! Am auzit cazuri de sarcina naturala cu spermograma si mai slaba. Doamne ajuta sa fie bine!! |
|
| OtiliaC wrote: Maria eu zic sa nu iti pierzi speranta! Am auzit cazuri de sarcina naturala cu spermograma si mai slaba. Doamne ajuta sa fie bine!!
Asta tot incerc si eu sa zic, la noi a fost mai naspa diagnosticul. Otilia ce faci, cum esti? |
|
| ANDREEA2929A wrote:Asta tot incerc si eu sa zic, la noi a fost mai naspa diagnosticul. Otilia ce faci, cum esti? Eu sunt bine, astept eco de maine, desii sunt constienta ca nu o sa se vada mare lucru la 5 saptamani. Daca mi se confirma ca este totul bine, poate prind curaj sa vin si eu la gravidute |
|
| OtiliaC wrote: Eu sunt bine, astept eco de maine, desii sunt constienta ca nu o sa se vada mare lucru la 5 saptamani. Daca mi se confirma ca este totul bine, poate prind curaj sa vin si eu la gravidute Trebuie, eu am trecut a2a oara acolo si a fost ok de data asta. Aspenter ceva ti a zis? Poti sa ti faci singurica inr,appt si timequick sa vezi coagularea sa fii linistita pana se hotarasc ei sa ti dea ceva. |
|
| ANDREEA2929A wrote:Trebuie, eu am trecut a2a oara acolo si a fost ok de data asta. Aspenter ceva ti a zis? Poti sa ti faci singurica inr,appt si timequick sa vezi coagularea sa fii linistita pana se hotarasc ei sa ti dea ceva. Da, iau aspenter de cateva luni, mi-a dat 4 Arefam pe zi,femibion 1 si folate. Sa vedem maine daca schimba ceva.. |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| OtiliaC wrote: Maria eu zic sa nu iti pierzi speranta! Am auzit cazuri de sarcina naturala cu spermograma si mai slaba. Doamne ajuta sa fie bine!!
Eu stiu...dar ceva imi spune ca nu o sa mearga asa.. Nu stiu de ce simt asta
Carlita, mai da-ne si noua un semn |
|
| deme wrote:Curaj Ana |
|
| Buna fetele! M-am programat la hematolog. Maine la 5 la ginecolog si la 5:30 la hematolog. Norocul meu ca mi-a facut programarea tot maine si numai bine e in aceasi clinica. Am asa un nod in gat.... nu stiu de ce |
|
|