Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1893
| wannabemom wrote:Din cate stiu, nu am auzit pe nimeni sa aiba linie de uscare la Dr Max Iti tin pumnii!!! E abia 8 DPO, in vreo 2 zile ar trebui sa fie ceva mai vizibil - Doamne ajuta!
Eh, sincer iti zic ca eu nu am sperante :) Testul e facut azi dimi si uitat la oglinda din baie, si m-am holbat de dimi la el vreo 10min, complet alb, deci trebuie sa fie linia de uscare |
|
| wannabemom wrote:Din cate stiu, nu am auzit pe nimeni sa aiba linie de uscare la Dr Max Iti tin pumnii!!! E abia 8 DPO, in vreo 2 zile ar trebui sa fie ceva mai vizibil - Doamne ajuta!
Eh, sincer iti zic ca eu nu am sperante :) Testul e facut azi dimi si uitat la oglinda din baie, si m-am holbat de dimi la el vreo 10min, complet alb, deci trebuie sa fie linia de uscare |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| deme wrote:
Eh, sincer iti zic ca eu nu am sperante :) Testul e facut azi dimi si uitat la oglinda din baie, si m-am holbat de dimi la el vreo 10min, complet alb, deci trebuie sa fie linia de uscare
Nu zi hop pâna nu sari gardul. A?a a fost ?i la mine, doar ca era barza si pâna atunci nu auzisem de linii de uscare. ?in pumnii |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Declar z1... Cu 2 zile mai devreme |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Carlita, ce mai faci? Sa stii ca eu tot timpul, din umbra, iti urmaresc graficul, dar acum vad ca nu e actualizat... |
|
| MariaS wrote:Nu zi hop pâna nu sari gardul. A?a a fost ?i la mine, doar ca era barza si pâna atunci nu auzisem de linii de uscare. ?in pumnii
|
|
| AndreiutzaEu wrote:Declar z1... Cu 2 zile mai devreme
Imi pare rau |
|
| deme wrote:Imi pare rau Ma asteptam dupa simptome |
|
| AndreiutzaEu wrote:Ma asteptam dupa simptome
Ai facut stimulare sau ma insel eu? |
|
| deme wrote:
Ai facut stimulare sau ma insel eu?
Da. ?i ovitrelle |
|
| AndreiutzaEu wrote: Da. ?i ovitrelle
Of :( luna aceasta incercati tot cu dirijat?
Astept si eu sa vad cand apare CM |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Maria, cine stie, poate scapati de fiv. Ati trecut prin atatea, e cazul sa apara si vestile bune. Eu oricum ma gandesc mereu la tine!!!
Deme, nu stiu ce sa zic despre testele dr Max, nu am folosit niciodata dar cine stie!! Eu zic sa nu iti pierzi speranta!! Iti tin pumnii ,sa ne ti la curent!!!
Andreiuta, imi pare rau!!
|
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| OtiliaC wrote: Eu ma simt super bine, inafara de cate o crampa doua nu am nimic. Joi am eco, sper sa fie totul in regula, ca nu prea ma simt insarcinata Si cand ma gandesc ca de cand incercam pentru bebe tot cautam si imi induceam simptome, si acum cand chiar se intampla nu am nimic. Am rezistat si sa numai fumez, parca e din ce in ce mai usor..
Felicitari pentru parte cu fumatul!!! Iar de simptome, nu te stresa, ca ai timp. Asa am fost si eu, si imi ziceau fetele, sa nu ma agit din cauza asta, ca vor aparea ele mai incolo. Sa vezi de la 7-8 sapt distractie. Sau poate o sa fii norocoasa si nu o sa ai treaba! |
|
| Sisi2 wrote:Maria, cine stie, poate scapati de fiv. Ati trecut prin atatea, e cazul sa apara si vestile bune. Eu oricum ma gandesc mereu la tine!!! Deme, nu stiu ce sa zic despre testele dr Max, nu am folosit niciodata dar cine stie!! Eu zic sa nu iti pierzi speranta!! Iti tin pumnii ,sa ne ti la curent!!! Andreiuta, imi pare rau!!
Multu' Sisi |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Sisi2 wrote:Felicitari pentru parte cu fumatul!!! Iar de simptome, nu te stresa, ca ai timp. Asa am fost si eu, si imi ziceau fetele, sa nu ma agit din cauza asta, ca vor aparea ele mai incolo. Sa vezi de la 7-8 sapt distractie. Sau poate o sa fii norocoasa si nu o sa ai treaba! Am uitat sa va scriu, imi vine sa mananc si frigiderull!! Nustiu daca e de la sarcina sau de la faptul ca am lasat tigarile, dar sper sa dispara senzatia asta, nu as vrea sa ma fac cat casa |
|
|