Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreiutzaEu
Scris: Monday, May 24, 2021 7:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Irinan
Scris: Monday, May 24, 2021 7:04 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
deme
Scris: Monday, May 24, 2021 7:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Anna100112
Scris: Monday, May 24, 2021 9:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2021
freya1
Scris: Monday, May 24, 2021 10:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Maria Cheek Kiss o imbratisare mare !
Sa stii ca nu e asa rau, pt fiv oricum sunt suficienti si cativa spermatozoizi, iar natural eu am ramas cu 1% forme normale si motilitate tot asa 29%, deci se poate
Daca vreti sa imbunatatiti, pe iherb e un supliment Motility boost ff bun pt numar si motilitate (mai sunt unele mai scumpe de la aceeasi firma, dar si asta da rezultate)
Capul sus, ca sunteti pe calea cea buna !
deme
Scris: Tuesday, May 25, 2021 7:48 AM
Nivel

Neata fetele , am testat in 8DPO si bineinteles ca e negativLol , poate e prea devreme (ma amageam ca luna trecuta la biochimica a iesit pozitiv in 8dpo) , sau poate nu e nimic luna asta si la cum ma stiu eu, este varianta a2a Lol
Maria.mmh
Scris: Tuesday, May 25, 2021 9:12 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
freya1 wrote:
Maria Cheek Kiss o imbratisare mare !
Sa stii ca nu e asa rau, pt fiv oricum sunt suficienti si cativa spermatozoizi, iar natural eu am ramas cu 1% forme normale si motilitate tot asa 29%, deci se poate
Daca vreti sa imbunatatiti, pe iherb e un supliment Motility boost ff bun pt numar si motilitate (mai sunt unele mai scumpe de la aceeasi firma, dar si asta da rezultate)
Capul sus, ca sunteti pe calea cea buna !

Multumesc, Freya,
Intr-adevar, data trecuta erau 40% lent progresivi insa doar 3% forme normale.
Acum vad ca a scazut procentul pentru lenti si a crescut la 4%.
Asteptam sa vedem ce ii zice dr. Voinea joia viitoare, am citit ca de obicei merge pe Proxeed, si vorbisem si cu Andreea, ei au reusit cu Proxeed.
Vedem cum sta situatia atunci...uff

LE: Speram sa scapam de FIV...suntem varza financiar la momentul acual, sotul e fara permis acasa, deci veniturile cele mai mari din casa, erau aduse de el, acum e pauza...
Lyli
Scris: Tuesday, May 25, 2021 1:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
deme wrote:
Neata fetele , am testat in 8DPO si bineinteles ca e negativLol , poate e prea devreme (ma amageam ca luna trecuta la biochimica a iesit pozitiv in 8dpo) , sau poate nu e nimic luna asta si la cum ma stiu eu, este varianta a2a Lol
nu te descuraja pana nu vezi rosu !!! Eu in prima zi de intarziere am avut o linie anemica rau de tot la 3 zile am facut direct beta si era 300 si ceva , dupa o sarcina biochimica mai mereu se intampla minuni iti tin pumnii !!!
deme
Scris: Tuesday, May 25, 2021 2:47 PM
Nivel

Lyli wrote:
nu te descuraja pana nu vezi rosu !!! Eu in prima zi de intarziere am avut o linie anemica rau de tot la 3 zile am facut direct beta si era 300 si ceva , dupa o sarcina biochimica mai mereu se intampla minuni iti tin pumnii !!!

Multumesc Lily Cheek Kiss
Maria.mmh
Scris: Tuesday, May 25, 2021 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Otilia, tu cum mai esti? ras
Parca aveai joi eco, nu?
Cum se prezinta treaba pana acum?Ceva semne?ras
deme
Scris: Tuesday, May 25, 2021 4:24 PM
Nivel

Exista linie de uscare la dr Max? Ca imi da sotul mesaj azi, cum ca pe testul de azi dimi, a2a linie este ff palaLol

deme
Scris: Tuesday, May 25, 2021 4:25 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Multumesc, Freya,
Intr-adevar, data trecuta erau 40% lent progresivi insa doar 3% forme normale.
Acum vad ca a scazut procentul pentru lenti si a crescut la 4%.
Asteptam sa vedem ce ii zice dr. Voinea joia viitoare, am citit ca de obicei merge pe Proxeed, si vorbisem si cu Andreea, ei au reusit cu Proxeed.
Vedem cum sta situatia atunci...uff

LE: Speram sa scapam de FIV...suntem varza financiar la momentul acual, sotul e fara permis acasa, deci veniturile cele mai mari din casa, erau aduse de el, acum e pauza...

Inca putin pana joi, poate nu este nevoie de FIV , cu tratament cine stie.

Ati trecut atatea hopuri, e cazul sa iasa soarele si la voiCheek Kiss
wannabemom
Scris: Tuesday, May 25, 2021 4:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
deme wrote:
Exista linie de uscare la dr Max? Ca imi da sotul mesaj azi, cum ca pe testul de azi dimi, a2a linie este ff palaLol

Din cate stiu, nu am auzit pe nimeni sa aiba linie de uscare la Dr Max
Iti tin pumnii!!! E abia 8 DPO, in vreo 2 zile ar trebui sa fie ceva mai vizibil - Doamne ajuta!majoreta

OtiliaC
Scris: Tuesday, May 25, 2021 4:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Maria.mmh wrote:
Otilia, tu cum mai esti? ras
Parca aveai joi eco, nu?
Cum se prezinta treaba pana acum?Ceva semne?ras

Eu ma simt super bine, inafara de cate o crampa doua nu am nimic. Joi am eco, sper sa fie totul in regula, ca nu prea ma simt insarcinata ras Si cand ma gandesc ca de cand incercam pentru bebe tot cautam si imi induceam simptome, si acum cand chiar se intampla nu am nimic. Am rezistat si sa numai fumez, parca e din ce in ce mai usor..
deme
Scris: Tuesday, May 25, 2021 4:37 PM
Nivel

OtiliaC wrote:

Eu ma simt super bine, inafara de cate o crampa doua nu am nimic. Joi am eco, sper sa fie totul in regula, ca nu prea ma simt insarcinata ras Si cand ma gandesc ca de cand incercam pentru bebe tot cautam si imi induceam simptome, si acum cand chiar se intampla nu am nimic. Am rezistat si sa numai fumez, parca e din ce in ce mai usor..

Buna treaba cu fumatul, a aparut impulsul de care aveai nevoie. Totul o sa fie bine joi!!
Si al meu ma intreaba cand las IQOS'ul si i-am zis ca atunci cand raman gravida Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.