Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| 0 0 |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Of |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1893
|
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Of of |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Maria o imbratisare mare ! Sa stii ca nu e asa rau, pt fiv oricum sunt suficienti si cativa spermatozoizi, iar natural eu am ramas cu 1% forme normale si motilitate tot asa 29%, deci se poate Daca vreti sa imbunatatiti, pe iherb e un supliment Motility boost ff bun pt numar si motilitate (mai sunt unele mai scumpe de la aceeasi firma, dar si asta da rezultate) Capul sus, ca sunteti pe calea cea buna ! |
|
| Neata fetele , am testat in 8DPO si bineinteles ca e negativ , poate e prea devreme (ma amageam ca luna trecuta la biochimica a iesit pozitiv in 8dpo) , sau poate nu e nimic luna asta si la cum ma stiu eu, este varianta a2a |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| freya1 wrote:Maria o imbratisare mare ! Sa stii ca nu e asa rau, pt fiv oricum sunt suficienti si cativa spermatozoizi, iar natural eu am ramas cu 1% forme normale si motilitate tot asa 29%, deci se poate Daca vreti sa imbunatatiti, pe iherb e un supliment Motility boost ff bun pt numar si motilitate (mai sunt unele mai scumpe de la aceeasi firma, dar si asta da rezultate) Capul sus, ca sunteti pe calea cea buna !
Multumesc, Freya, Intr-adevar, data trecuta erau 40% lent progresivi insa doar 3% forme normale. Acum vad ca a scazut procentul pentru lenti si a crescut la 4%. Asteptam sa vedem ce ii zice dr. Voinea joia viitoare, am citit ca de obicei merge pe Proxeed, si vorbisem si cu Andreea, ei au reusit cu Proxeed. Vedem cum sta situatia atunci...
LE: Speram sa scapam de FIV...suntem varza financiar la momentul acual, sotul e fara permis acasa, deci veniturile cele mai mari din casa, erau aduse de el, acum e pauza... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| deme wrote:Neata fetele , am testat in 8DPO si bineinteles ca e negativ , poate e prea devreme (ma amageam ca luna trecuta la biochimica a iesit pozitiv in 8dpo) , sau poate nu e nimic luna asta si la cum ma stiu eu, este varianta a2a nu te descuraja pana nu vezi rosu !!! Eu in prima zi de intarziere am avut o linie anemica rau de tot la 3 zile am facut direct beta si era 300 si ceva , dupa o sarcina biochimica mai mereu se intampla minuni iti tin pumnii !!! |
|
| Lyli wrote: nu te descuraja pana nu vezi rosu !!! Eu in prima zi de intarziere am avut o linie anemica rau de tot la 3 zile am facut direct beta si era 300 si ceva , dupa o sarcina biochimica mai mereu se intampla minuni iti tin pumnii !!!
Multumesc Lily |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Otilia, tu cum mai esti? Parca aveai joi eco, nu? Cum se prezinta treaba pana acum?Ceva semne? |
|
| Exista linie de uscare la dr Max? Ca imi da sotul mesaj azi, cum ca pe testul de azi dimi, a2a linie este ff pala
|
|
| Maria.mmh wrote:Multumesc, Freya, Intr-adevar, data trecuta erau 40% lent progresivi insa doar 3% forme normale. Acum vad ca a scazut procentul pentru lenti si a crescut la 4%. Asteptam sa vedem ce ii zice dr. Voinea joia viitoare, am citit ca de obicei merge pe Proxeed, si vorbisem si cu Andreea, ei au reusit cu Proxeed. Vedem cum sta situatia atunci... LE: Speram sa scapam de FIV...suntem varza financiar la momentul acual, sotul e fara permis acasa, deci veniturile cele mai mari din casa, erau aduse de el, acum e pauza...
Inca putin pana joi, poate nu este nevoie de FIV , cu tratament cine stie.
Ati trecut atatea hopuri, e cazul sa iasa soarele si la voi |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| deme wrote:Exista linie de uscare la dr Max? Ca imi da sotul mesaj azi, cum ca pe testul de azi dimi, a2a linie este ff pala
Din cate stiu, nu am auzit pe nimeni sa aiba linie de uscare la Dr Max Iti tin pumnii!!! E abia 8 DPO, in vreo 2 zile ar trebui sa fie ceva mai vizibil - Doamne ajuta!
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Maria.mmh wrote:Otilia, tu cum mai esti? Parca aveai joi eco, nu? Cum se prezinta treaba pana acum?Ceva semne? Eu ma simt super bine, inafara de cate o crampa doua nu am nimic. Joi am eco, sper sa fie totul in regula, ca nu prea ma simt insarcinata Si cand ma gandesc ca de cand incercam pentru bebe tot cautam si imi induceam simptome, si acum cand chiar se intampla nu am nimic. Am rezistat si sa numai fumez, parca e din ce in ce mai usor.. |
|
| OtiliaC wrote: Eu ma simt super bine, inafara de cate o crampa doua nu am nimic. Joi am eco, sper sa fie totul in regula, ca nu prea ma simt insarcinata Si cand ma gandesc ca de cand incercam pentru bebe tot cautam si imi induceam simptome, si acum cand chiar se intampla nu am nimic. Am rezistat si sa numai fumez, parca e din ce in ce mai usor..
Buna treaba cu fumatul, a aparut impulsul de care aveai nevoie. Totul o sa fie bine joi!! Si al meu ma intreaba cand las IQOS'ul si i-am zis ca atunci cand raman gravida |
|
|