Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Maria.mmh wrote:Neata, fetelor. Noi suntem în drum spre clinica pt spermograma cu teama mai mult la mine
Tinem pumnii, Maria!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| deme wrote:Eu nu as fi rezistat Am simptome premestrule, de aia |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Sisi2 wrote:Tinem pumnii, Maria!!
Sunt mandra de el,saracul, a fost la fel de rapid ca data trecuta. Atat de rapid incat a iesit din clinica si a venit 200m pe jos la masina cu botosii in picioare Pareri: "La Columna arata mai a "acasa" dar nu e naspa nici aici" |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1893
| Maria.mmh wrote:Sunt mandra de el,saracul, a fost la fel de rapid ca data trecuta. Atat de rapid incat a iesit din clinica si a venit 200m pe jos la masina cu botosii in picioare Pareri: "La Columna arata mai a "acasa" dar nu e naspa nici aici"
il cred saracul, al meu nu reuseste neam decat acasa Ce a fost mai greu a trecut |
|
| deme wrote: il cred saracul, al meu nu reuseste neam decat acasa Ce a fost mai greu a trecut
Mai are pe 3 la urolog si a scapat Apoi urmez eu |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Maria.mmh wrote:Sunt mandra de el,saracul, a fost la fel de rapid ca data trecuta. Atat de rapid incat a iesit din clinica si a venit 200m pe jos la masina cu botosii in picioare Pareri: "La Columna arata mai a "acasa" dar nu e naspa nici aici" Ce binee ca ati trecut cu binee!! Si rezultatul cand e gata? |
|
| OtiliaC wrote: Ce binee ca ati trecut cu binee!! Si rezultatul cand e gata?
Cel mai sigur i-au spus ca maine dimineata. Se poate sa fie gata si pe seara. Asteptam.. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:Imi pare rau, insa macar il asteptai Astept 8dpo sa testez adica marti |
|
| AndreiutzaEu wrote: Eu sunt 10 dpo. Nu am testat.. Rezist La ce dureri premestrule am, ce disconfort... Nu ma agit prea tare. |
|
| Maria.mmh wrote:Neata, fetelor. Noi suntem în drum spre clinica pt spermograma cu teama mai mult la mine Sa fie cu vesti bune Maria |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Maria.mmh wrote:Sunt mandra de el,saracul, a fost la fel de rapid ca data trecuta. Atat de rapid incat a iesit din clinica si a venit 200m pe jos la masina cu botosii in picioare Pareri: "La Columna arata mai a "acasa" dar nu e naspa nici aici"
Bine ca a reusit!! Si la faza cu botoseii, il cred. Si eu era sa plec de la un control ginecologic fara sa platesc. Asa repede am vrut sa ies de acolo |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Sisi2 wrote:Bine ca a reusit!! Si la faza cu botoseii, il cred. Si eu era sa plec de la un control ginecologic fara sa platesc. Asa repede am vrut sa ies de acolo Idem, de 2 ori |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Am luat si eu analizele azi(cred ca sunt bune). Maine merg la recoltare mycoplasma,ureaplasma si chlamidya. O sa imi mai ramana de recoltat cul.col,secretie si pap. Am intrebat doctorul daca mi le poate recolta pe toate odata si mi-a spus ca mai bine pe rand. Nu stiu de ce... Am zis ca poate scap mai rapid. NU MAI AM RABDAREEE..... |
|
| Anna100112 wrote:Am luat si eu analizele azi(cred ca sunt bune). Maine merg la recoltare mycoplasma,ureaplasma si chlamidya. O sa imi mai ramana de recoltat cul.col,secretie si pap. Am intrebat doctorul daca mi le poate recolta pe toate odata si mi-a spus ca mai bine pe rand. Nu stiu de ce... Am zis ca poate scap mai rapid. NU MAI AM RABDAREEE.....
Nici eu nu înteleg de ce pe rand. Eu le-am facut pe toate odata |
|
| Din pacate nu stam deloc mai bine, ba chiar mai rau.. https://ibb.co/26tb5XN |
|
|