Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
wannabemom
Scris: Saturday, May 22, 2021 11:15 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
OtiliaC wrote:

Eu sunt bine, astept cu nerabdare eco de joi. Deocamdata am doar crampe si sanii super durerosi. Ma lupt cu o pofta de tigari, de cand am avut testul pozitiv am renuntat la ele, doar ca e super greu..

Incearca sa fii puternica, nu ceda tentatiei!
Cel mai greu e in prima saptamana, iti spun din experienta mea, am fost ca tine cu tigarile. Dupa 18 ani de fumat....nu a fost deloc usor
OtiliaC
Scris: Saturday, May 22, 2021 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
wannabemom wrote:

Incearca sa fii puternica, nu ceda tentatiei!
Cel mai greu e in prima saptamana, iti spun din experienta mea, am fost ca tine cu tigarile. Dupa 18 ani de fumat....nu a fost deloc usor

Observ ca pe zii ce trece e mai usor, dar am multe persoane in jur care fumeaza si atunci e cel mai greu. Dar sunt sigura ca o sa rezist fara, ma gandesc ca cel mai important este sa aduc pe lume un copil sanatos.
AndreiutzaEu
Scris: Saturday, May 22, 2021 1:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
OtiliaC wrote:

Observ ca pe zii ce trece e mai usor, dar am multe persoane in jur care fumeaza si atunci e cel mai greu. Dar sunt sigura ca o sa rezist fara, ma gandesc ca cel mai important este sa aduc pe lume un copil sanatos.
Mult curaj. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ?i piticului meu ca el m-a ajutat sa ma las. Nu am avut greturi deloc, dar imi venea sa vars dc simtea fum de tigara de?i eram fumatoare. Deci am avut noroc. Incearca sa nu mai stai langa cei care fumeaza în momente în care se fumeaza
Maria.mmh
Scris: Saturday, May 22, 2021 3:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:

Cheek Kiss luna noua, sanse mult mai mari fata de pana acum, dupa operatie

Daa.. ?i menstruatia e parfum luna asta.. M-a terminat, trebuie sa schimb absorbantul la maxim 1 h jumate. De diminea?a m-am trezit varza, am 2 zile de când e foarte foarte cantitativ, fara cheaguri, e curat. Când mi-a spus dr ca o sa fie mai nasol nu ma a?teptam chiar la asta. De durezi nu mai zic, sunt în ziua 2 ?i nu pot sa stau fara ketonaluff
simmo
Scris: Saturday, May 22, 2021 3:47 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Buna fetelor,

Vi s-a intamplat sa aveti test fals pozitiv de sarcina ? Mi-a intarziat putin (gen 1-2 zile), am facut seara un test si dupa 1 minut s-a vazut usor si a doua liniuta, m-am uitat iar dupa cateva minute (sincer nu stiu sa va spun exact cat) si a doua liniuta era mai accentuata.
Insa, a doua zi mi-a venit, iar durerile de san au disparut.
EllaMaria
Scris: Saturday, May 22, 2021 4:10 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
simmo wrote:
Buna fetelor,

Vi s-a intamplat sa aveti test fals pozitiv de sarcina ? Mi-a intarziat putin (gen 1-2 zile), am facut seara un test si dupa 1 minut s-a vazut usor si a doua liniuta, m-am uitat iar dupa cateva minute (sincer nu stiu sa va spun exact cat) si a doua liniuta era mai accentuata.

Buna, eu am patit asa când am avut sarcina biochimica, dar din experientele fetelor sunt teste, precum cel de la Barza care da, poate fii fals-pozitiv.
zgubyro
Scris: Saturday, May 22, 2021 5:31 PM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
simmo wrote:
Buna fetelor,

Buna, cel mai sigur ai avut o sarcina biochimica, insa avand in vedere ca nu ai mai facut nici un test inainte nu poti fi sigira 100%. Eu intotdeauna am spus ca testele facute cat mai devreme te ajuta sa salvezi o sarcina, asta in cazul in care trebuie supliment de progesteron.
Mai este si varianta in care esti insarcinata si din lipsa de progesteron a venit ciclu. Mai fa eventual un test si daca e tot pozitiv fugi la medic.
Varianta cu testul fals pozitiv nu prea tine. Am vazut teste fals pozitive dar liniuta apare mai tarziu de cele 5 minute si nu este prea vizibila, plus ca se intampla foarte rar asa ceva.

Tin pumnii sa fie bine!
deme
Scris: Saturday, May 22, 2021 8:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
simmo wrote:
Buna fetelor,

Singura data cand am avut un test pozitiv, a fost luna trecuta cand am testat in 8dpo, am facut beta valoare 10, apoi in 10dpo deja beta scazuse la 8, sarcina biochimica.
deme
Scris: Saturday, May 22, 2021 8:54 PM
Nivel

Este posibil ca de la arefam sa ai simptome ca si cum iti vine CM? Am avut niste intepaturi azi pe la ovarul dr si acum mi le simt pe aman2 cumva umflateLol + durere de spate ca la CM uff
Irinan
Scris: Saturday, May 22, 2021 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Maria.mmh wrote:

Daa.. ?i menstruatia e parfum luna asta.. M-a terminat, trebuie sa schimb absorbantul la maxim 1 h jumate. De diminea?a m-am trezit varza, am 2 zile de când e foarte foarte cantitativ, fara cheaguri, e curat. Când mi-a spus dr ca o sa fie mai nasol nu ma a?teptam chiar la asta. De durezi nu mai zic, sunt în ziua 2 ?i nu pot sa stau fara ketonaluff

Iti dai seama ca au lucrat pe acolo, trece si asta, trebuie sa fi puternicaCheek Kiss
Irinan
Scris: Saturday, May 22, 2021 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
simmo wrote:
Buna fetelor,

Da, am patit.. chiar aseara, am facut un first response si a aparut o liniuta roz cam in 2 min, foarte vizibila, doar ca fiind patita am repetat cu aceeasi urina inca 3 teste care au iesit negative toate.. acum nu stiu daca e la fel si la tine, sau ar putea sa fi fost biochimica
MariaS
Scris: Sunday, May 23, 2021 8:15 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Astazi e un a de când am avut primul test pozitiv,initial am crezut ca îi doar o urma de uscare pt ca a doua liniuta a aparut la mai mult de 5 min.
Doua zile mai târziu am repetat testul si s-a vazut clar cea de-a doua liniuta,nu mi-a venit sa cred, fetele de aici au fost primele care au aflat, m-au felicitat si m-au încurajat, mi-au dat putere sa cred ca totul va fi bine si a?a a ?i fost.
Stau ?i ma gândesc , oare cum era viata mea daca nu v-as fi gasit pe voi? Va zis eu, anosta,lipsita de multa informatie ?i plina de nesiguran?a.
La scurt timp dupa mine au aparut alte viitoare mamici ?i uite a?a am strâns de o gasca de fete, n-am reu?it sa le iau pe toate cu mine la burtici, dar ma rog din suflet sa ajunga sa "sara gardul" la burtici ?i pe urma la mamici.
Fetelor vreau sa va mul?umesc pentru tot sprijinul acordat,pt toate momentele frumoase,pt experientele impartasite, sunte?i ni?te femei extraordinare, va admir pt câta putere si optimism aveti.
Va pup ?i va îmbra?i?ez.grup
simmo
Scris: Sunday, May 23, 2021 8:21 AM
Nivel

Multumesc fetelor. La asta m-am gandit si eu ca ar fi fost.

zgubyro, nu prea obisnuiesc sa fac teste mai devreme; am facut si pentru mine sunt un stres. Cu progesteronul nu am probleme, a iesit in parametrii de fiecare data. Cred ca la mine este varsta si probabil calitate slaba a ovulelor si ultima oara cand am facut amh-ul era usor sub 1.

Irina, nu am mai repetat testul. Am zis sa astept sa vad ce se mai intampla, dar a doua zi era deja unda rosie. Cred ca pe viitor o sa fiu atenta si cu ridicatul si efortul. Ce au crescut cei mici si fata. Ce trece timpul. :)
simmo
Scris: Sunday, May 23, 2021 8:22 AM
Nivel

deme wrote:
Este posibil ca de la arefam sa ai simptome ca si cum iti vine CM? Am avut niste intepaturi azi pe la ovarul dr si acum mi le simt pe aman2 cumva umflateLol + durere de spate ca la CM uff

Da, poti avea simptome de genul.
deme
Scris: Sunday, May 23, 2021 8:40 AM
Nivel

MariaS wrote:
Astazi e un a de când am avut primul test pozitiv,initial am crezut ca îi doar o urma de uscare pt ca a doua liniuta a aparut la mai mult de 5 min.
Doua zile mai târziu am repetat testul si s-a vazut clar cea de-a doua liniuta,nu mi-a venit sa cred, fetele de aici au fost primele care au aflat, m-au felicitat si m-au încurajat, mi-au dat putere sa cred ca totul va fi bine si a?a a ?i fost.
Stau ?i ma gândesc , oare cum era viata mea daca nu v-as fi gasit pe voi? Va zis eu, anosta,lipsita de multa informatie ?i plina de nesiguran?a.
La scurt timp dupa mine au aparut alte viitoare mamici ?i uite a?a am strâns de o gasca de fete, n-am reu?it sa le iau pe toate cu mine la burtici, dar ma rog din suflet sa ajunga sa "sara gardul" la burtici ?i pe urma la mamici.
Fetelor vreau sa va mul?umesc pentru tot sprijinul acordat,pt toate momentele frumoase,pt experientele impartasite, sunte?i ni?te femei extraordinare, va admir pt câta putere si optimism aveti.
Va pup ?i va îmbra?i?ez.grup

Ce a trecut timpul Maria!!! Si ce fetita frumoasa aicoeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.