Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Friday, May 21, 2021 8:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
deme wrote:

Irina, cum esti?

12 dpo, test negativ. Astept cm ul sa o iau de la capatBye2
Irinan
Scris: Friday, May 21, 2021 9:00 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Se pare ca a functionat treaba Lol
Declar ziua 1 cu dureri chinuitoare si oribile. D-abia am ajuns la munca..plans

Cheek Kiss luna noua, sanse mult mai mari fata de pana acum, dupa operatie
Irinan
Scris: Friday, May 21, 2021 9:01 PM
Nivel

wannabemom wrote:

Irina, tu cum mai esti?

La mine nu e nimic nou, multumesc de intrebare.. citesc fetele si astept... pup burtica ta de graviduta poate se ia si la noicomputerlove
Irinan
Scris: Friday, May 21, 2021 9:03 PM
Nivel

deme wrote:
De astazi au inceput parca asa timid si usoare dureri de spate, deja in mintea mea imi da semne ca tre sa apara, chiar daca e devreme, sunt 4DPOLol
Si tocmai am venit de la bebetei cu 4cutii teste ovulatie si 4 teste sarcina Hyllan dintr-acelea ieftine de 4 lei si 2 Viola de 5mIU Lol

Irinaaaaaa cum esti??
Otilia ?

Mai putin si facem galerie demeCheek Kiss sti vorba aia, chiar daca n a mai fost pe 17 si 19 ,intotdeauna sunt mai multe sanse inainte de ovulatie decat dupa... majoreta majoreta
Irinan
Scris: Friday, May 21, 2021 9:04 PM
Nivel

Ana_Bella wrote:
Otilia felicitari. Ma bucur nespus pentru tine topai

Eu sunt in ziua a 7-a ?i folicul de 18 MM deja. Am luat ?i teste de ovula?ie.
Azi mi-a recoltat dr ?i ceva probe de col. Habar n-am ce fel de analize. In weekend ne facem de cap ?i luni merg sa vad daca s-a spart foliculul.
Urmeaza sa îmi verifice permeabilitatea trompelor ?i mai face so?ul înca o spermograma.
În func?ie de toate rezultatele astea, vom ?ti ce urmeaza IA sau FIV sau poate e cu noroc luna asta ras

Oare nu e cam devreme ovulatia? Ce ti a zis medicul? Eu abia in ziua 11 aveam foliculul de 18
wannabemom
Scris: Friday, May 21, 2021 9:37 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Irinan wrote:

La mine nu e nimic nou, multumesc de intrebare.. citesc fetele si astept... pup burtica ta de graviduta poate se ia si la noicomputerlove

Esti o scumpa... din tot sufletul as vrea sa o pot transmite si voua....imi pare rau ptr testul tau negativ Buddy1
Ana_Bella
Scris: Friday, May 21, 2021 10:47 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/21/2021
Irina, da, a zis ca e cam devreme. În ultima perioada am ovulat cam in ziua 10-12.
Irinan
Scris: Friday, May 21, 2021 11:08 PM
Nivel

wannabemom wrote:

Esti o scumpa... din tot sufletul as vrea sa o pot transmite si voua....imi pare rau ptr testul tau negativ Buddy1

Vine ea si luna noastra, a fiecareia in partecoeur
Irinan
Scris: Friday, May 21, 2021 11:10 PM
Nivel

Ana_Bella wrote:
Irina, da, a zis ca e cam devreme. În ultima perioada am ovulat cam in ziua 10-12.

Daca ar rezista si de data asta macar pana in ziua 10 .. oricum, noi facem galerie si sa fie cu Doamne ajutacoeur
deme
Scris: Saturday, May 22, 2021 8:17 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Irinan wrote:

12 dpo, test negativ. Astept cm ul sa o iau de la capatBye2

M-am tot gandit la tine si am zis ca vii cu ceva vesti bune .
Imi pare rauCheek Kiss
deme
Scris: Saturday, May 22, 2021 8:20 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Irinan wrote:

Mai putin si facem galerie demeCheek Kiss sti vorba aia, chiar daca n a mai fost pe 17 si 19 ,intotdeauna sunt mai multe sanse inainte de ovulatie decat dupa... majoreta majoreta

Esti o draguta ca de obicei Cheek Kiss ,chiar acum de dimi am avut niste dureri de zici ca mai am 2 zile si vine CM uff
Ma simt si ciudat cu aferam-ul asta zilnic. Il introduc seara, ca sa nu mai mai dau jos din patLol
Un weekend minunat va doresc fetelor, eu ma indrept catre munca yes
OtiliaC
Scris: Saturday, May 22, 2021 8:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
deme wrote:
De astazi au inceput parca asa timid si usoare dureri de spate, deja in mintea mea imi da semne ca tre sa apara, chiar daca e devreme, sunt 4DPOLol
Si tocmai am venit de la bebetei cu 4cutii teste ovulatie si 4 teste sarcina Hyllan dintr-acelea ieftine de 4 lei si 2 Viola de 5mIU Lol

Irinaaaaaa cum esti??
Otilia ?

Eu sunt bine, astept cu nerabdare eco de joi. Deocamdata am doar crampe si sanii super durerosi. Ma lupt cu o pofta de tigari, de cand am avut testul pozitiv am renuntat la ele, doar ca e super greu..
Irinan
Scris: Saturday, May 22, 2021 10:13 AM
Nivel

deme wrote:

M-am tot gandit la tine si am zis ca vii cu ceva vesti bune .
Imi pare rauCheek Kiss
azi sunt 14 dpo, test tot negativ, nu cm, si sa va arat ce teste de ovulatie am.. ieri si alaltaieri am avut ceva crampe ca de cm dar azi vad ca nu.. sunt abia ziua 27 a cm, nu e ciudat nici sa mi vina in ziua 28.. acum astept, ce sa fac
L.e. cel de jos e de azi dimineata, celelalte 2 de ieri

Irinan attached the following image(s):
screenshot_20210522-101344_gallery.jpg

Irinan
Scris: Saturday, May 22, 2021 10:15 AM
Nivel

deme wrote:

Esti o draguta ca de obicei Cheek Kiss ,chiar acum de dimi am avut niste dureri de zici ca mai am 2 zile si vine CM uff
Ma simt si ciudat cu aferam-ul asta zilnic. Il introduc seara, ca sa nu mai mai dau jos din patLol
Un weekend minunat va doresc fetelor, eu ma indrept catre munca yes

Serviciu usor demeCheek Kiss
Irinan
Scris: Saturday, May 22, 2021 10:16 AM
Nivel

OtiliaC wrote:

Eu sunt bine, astept cu nerabdare eco de joi. Deocamdata am doar crampe si sanii super durerosi. Ma lupt cu o pofta de tigari, de cand am avut testul pozitiv am renuntat la ele, doar ca e super greu..

Cand iti vine a fuma, ia testul in mana si uitate la elLol poate iti piere poftaCheek Kiss
Sigur vi cu vesti bune joicoeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.