Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| deme wrote:
Irina, cum esti?
12 dpo, test negativ. Astept cm ul sa o iau de la capat |
|
| Maria.mmh wrote:Se pare ca a functionat treaba Declar ziua 1 cu dureri chinuitoare si oribile. D-abia am ajuns la munca..
luna noua, sanse mult mai mari fata de pana acum, dupa operatie |
|
| wannabemom wrote:
Irina, tu cum mai esti?
La mine nu e nimic nou, multumesc de intrebare.. citesc fetele si astept... pup burtica ta de graviduta poate se ia si la noi |
|
| deme wrote:De astazi au inceput parca asa timid si usoare dureri de spate, deja in mintea mea imi da semne ca tre sa apara, chiar daca e devreme, sunt 4DPO Si tocmai am venit de la bebetei cu 4cutii teste ovulatie si 4 teste sarcina Hyllan dintr-acelea ieftine de 4 lei si 2 Viola de 5mIU Irinaaaaaa cum esti?? Otilia ? Mai putin si facem galerie deme sti vorba aia, chiar daca n a mai fost pe 17 si 19 ,intotdeauna sunt mai multe sanse inainte de ovulatie decat dupa... |
|
| Ana_Bella wrote:Otilia felicitari. Ma bucur nespus pentru tine Eu sunt in ziua a 7-a ?i folicul de 18 MM deja. Am luat ?i teste de ovula?ie. Azi mi-a recoltat dr ?i ceva probe de col. Habar n-am ce fel de analize. In weekend ne facem de cap ?i luni merg sa vad daca s-a spart foliculul. Urmeaza sa îmi verifice permeabilitatea trompelor ?i mai face so?ul înca o spermograma. În func?ie de toate rezultatele astea, vom ?ti ce urmeaza IA sau FIV sau poate e cu noroc luna asta Oare nu e cam devreme ovulatia? Ce ti a zis medicul? Eu abia in ziua 11 aveam foliculul de 18 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Irinan wrote:La mine nu e nimic nou, multumesc de intrebare.. citesc fetele si astept... pup burtica ta de graviduta poate se ia si la noi
Esti o scumpa... din tot sufletul as vrea sa o pot transmite si voua....imi pare rau ptr testul tau negativ |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/21/2021 Mesaje: 45
| Irina, da, a zis ca e cam devreme. În ultima perioada am ovulat cam in ziua 10-12. |
|
| wannabemom wrote:Esti o scumpa... din tot sufletul as vrea sa o pot transmite si voua....imi pare rau ptr testul tau negativ Vine ea si luna noastra, a fiecareia in parte |
|
| Ana_Bella wrote:Irina, da, a zis ca e cam devreme. În ultima perioada am ovulat cam in ziua 10-12. Daca ar rezista si de data asta macar pana in ziua 10 .. oricum, noi facem galerie si sa fie cu Doamne ajuta |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Irinan wrote:12 dpo, test negativ. Astept cm ul sa o iau de la capat
M-am tot gandit la tine si am zis ca vii cu ceva vesti bune . Imi pare rau |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Irinan wrote:Mai putin si facem galerie deme  sti vorba aia, chiar daca n a mai fost pe 17 si 19 ,intotdeauna sunt mai multe sanse inainte de ovulatie decat dupa...
Esti o draguta ca de obicei ,chiar acum de dimi am avut niste dureri de zici ca mai am 2 zile si vine CM Ma simt si ciudat cu aferam-ul asta zilnic. Il introduc seara, ca sa nu mai mai dau jos din pat Un weekend minunat va doresc fetelor, eu ma indrept catre munca |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| deme wrote:De astazi au inceput parca asa timid si usoare dureri de spate, deja in mintea mea imi da semne ca tre sa apara, chiar daca e devreme, sunt 4DPO Si tocmai am venit de la bebetei cu 4cutii teste ovulatie si 4 teste sarcina Hyllan dintr-acelea ieftine de 4 lei si 2 Viola de 5mIU Irinaaaaaa cum esti?? Otilia ? Eu sunt bine, astept cu nerabdare eco de joi. Deocamdata am doar crampe si sanii super durerosi. Ma lupt cu o pofta de tigari, de cand am avut testul pozitiv am renuntat la ele, doar ca e super greu.. |
|
| deme wrote:M-am tot gandit la tine si am zis ca vii cu ceva vesti bune . Imi pare rau azi sunt 14 dpo, test tot negativ, nu cm, si sa va arat ce teste de ovulatie am.. ieri si alaltaieri am avut ceva crampe ca de cm dar azi vad ca nu.. sunt abia ziua 27 a cm, nu e ciudat nici sa mi vina in ziua 28.. acum astept, ce sa fac L.e. cel de jos e de azi dimineata, celelalte 2 de ieri Irinan attached the following image(s):

|
|
| deme wrote:Esti o draguta ca de obicei  ,chiar acum de dimi am avut niste dureri de zici ca mai am 2 zile si vine CM Ma simt si ciudat cu aferam-ul asta zilnic. Il introduc seara, ca sa nu mai mai dau jos din pat Un weekend minunat va doresc fetelor, eu ma indrept catre munca Serviciu usor deme |
|
| OtiliaC wrote: Eu sunt bine, astept cu nerabdare eco de joi. Deocamdata am doar crampe si sanii super durerosi. Ma lupt cu o pofta de tigari, de cand am avut testul pozitiv am renuntat la ele, doar ca e super greu..
Cand iti vine a fuma, ia testul in mana si uitate la el poate iti piere pofta Sigur vi cu vesti bune joi |
|
|