Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Anna100112 wrote:Felicitari Otilia! Fetele, am luat duphaston si mi-a "venit" ieri. Am mai luat in trecut duphaston si dupa ce terminam pastilele imi venea in 2 zile. Acum mi-a venit dupa vreo 4 zile dar nu prea curge. Am zis ca e asa putin ieri ca e prima zi si asa e de obicei dar nici azi nu prea mi-a curs si de obicei a 2-a zi era foarte mult. Nu am umplut nici un absorbant toata ziua. Fara cheaguri( niciodata nu a fost fara cheaguri) este mucilaginos, ba rozaliu ba mai maroniu. Abia daca se murdareste hartia cand merg la baie. E ca si cum e pe sfarsite. Dureri de burta abia sesizabile. Ce poate insemna?
Probabil endometrul nu a fost foarte grost ?i nu a avut ce sa se elimine. Am avut ?i eu luni de genul cu duphaston.
Otilia, felicitari |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Otilia |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1392
| Felicitari Otilia ! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Felicitari, Otilia!! Super beta!!! |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Irinan wrote:Otilia
Irina, cum esti? |
|
| Maria.mmh wrote:Probabil endometrul nu a fost foarte grost ?i nu a avut ce sa se elimine. Am avut ?i eu luni de genul cu duphaston. Otilia, felicitari
Maria, ceva vesti? |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Neata tuturor. Otilia, ce frumos a crescut Beta!
|
|

| deme wrote:
Maria, ceva vesti?
Se pare ca a functionat treaba Declar ziua 1 cu dureri chinuitoare si oribile. D-abia am ajuns la munca.. |
|
| Maria.mmh wrote:Se pare ca a functionat treaba Declar ziua 1 cu dureri chinuitoare si oribile. D-abia am ajuns la munca..
Told you !!
Felicitari |
|

| deme wrote:Told you !! Felicitari
Inca sper pentru luna asta... Mi-e teama cand ma vad asa incantata, ca parca vad ca raman iar dezamagita la sfarsit Incerc sa stau in parametrii normali Mi-e teama si de spermograma sotului, ceva imi spune ca o sa iasa mai naspa ca prima... |
|
| Maria.mmh wrote:Inca sper pentru luna asta...  Mi-e teama cand ma vad asa incantata, ca parca vad ca raman iar dezamagita la sfarsit Incerc sa stau in parametrii normali Mi-e teama si de spermograma sotului, ceva imi spune ca o sa iasa mai naspa ca prima...
Te inteleg perfect pt ca asa sunt si eu. Sunt buna la dat sfaturi insa cand e vorba sa le pun in practica.. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Otilia, felicitari
|
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Irinan wrote:Otilia
Irina, tu cum mai esti? |
|
| De astazi au inceput parca asa timid si usoare dureri de spate, deja in mintea mea imi da semne ca tre sa apara, chiar daca e devreme, sunt 4DPO Si tocmai am venit de la bebetei cu 4cutii teste ovulatie si 4 teste sarcina Hyllan dintr-acelea ieftine de 4 lei si 2 Viola de 5mIU
Irinaaaaaa cum esti?? Otilia ? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/21/2021 Mesaje: 45
| Otilia felicitari. Ma bucur nespus pentru tine
Eu sunt in ziua a 7-a ?i folicul de 18 MM deja. Am luat ?i teste de ovula?ie. Azi mi-a recoltat dr ?i ceva probe de col. Habar n-am ce fel de analize. In weekend ne facem de cap ?i luni merg sa vad daca s-a spart foliculul. Urmeaza sa îmi verifice permeabilitatea trompelor ?i mai face so?ul înca o spermograma. În func?ie de toate rezultatele astea, vom ?ti ce urmeaza IA sau FIV sau poate e cu noroc luna asta |
|
|