Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| OtiliaC wrote: Sper din suflet! Am asa niste emotii, imi e frica sa nu patesc ca si data trecuta.. Asa arata testul de azi https://ibb.co/qDQQG5j
Din ce in ce mai puternica liniuta, ca si bobita din burtica
Ai incredere |
|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| rux wrote:Fetelor, multumesc mult pentru suport si incurajari !! Azi a fost ziua 1 a primului meu FIV. Am facut imposibilul !! Mi-am facut singura (de fapt cu ajutorul sotului) doua injectii - una cu un pen, alta cu o seringa subtire... Pentru cele mai tematoare (asa cum am fost eu) - spun clar: se poate. Nu doare deloc, explicatiile din prospect au fost clare (si eu urmarisem si cateva filmulete pe net), deci all good. Sa vedem de aici inainte... Doamne ajuta Rux |
|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| OtiliaC wrote: Sper din suflet! Am asa niste emotii, imi e frica sa nu patesc ca si data trecuta.. Asa arata testul de azi https://ibb.co/qDQQG5j Sigur o sa vi cu vesti bune Otilia suntem cu gandul la tine.. |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/19/2021 Mesaje: 53
| Otilia tinem pumnii
Fetelor, eu sunt 7 DPO...Vi s-a intamplat sa urinati des inca din 6 DPO ? de ieri am inceput sa urinez des dar doar pe perioada zilei, nu ma trezesc noaptea. Alte simptome nu am decat crampe si urinez des. Oare sa fie vre-un semn bun?
|
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
|
Eu urinez des daca beau apa mai mult decat o fac de obicei Luna trecuta am incercat sa beau 2L pe zi , cum e recomandat (spre rusinea mea nici 700ml nu stiu daca beau pe zi normal) si mi-am blestemat zilele cu mersul la baie. Am cedat cupa 3 zile |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/19/2021 Mesaje: 53
| Maria.mmh wrote:Eu urinez des daca beau apa mai mult decat o fac de obicei Luna trecuta am incercat sa beau 2L pe zi , cum e recomandat (spre rusinea mea nici 700ml nu stiu daca beau pe zi normal) si mi-am blestemat zilele cu mersul la baie. Am cedat cupa 3 zile
Eu nu am baut apa mai multa ca de obicei, de asta intreb...mi se pare ciudat Din cate am citit e posibil sa urinezi mai des dar nu cred ca asa repede |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Alexutza2714 wrote: Eu nu am baut apa mai multa ca de obicei, de asta intreb...mi se pare ciudat Din cate am citit e posibil sa urinezi mai des dar nu cred ca asa repede
Nu stiu ce sa zic..eu stiam ca urinarea deasa in timpul sarcinii apare dupa sapt 7 de sarcina. Nu stiu daca ar putea sa fie ceva la 7dpo sa influenteze asta |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Otilia tot dau refresh la pagina. Nici o noutate??
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Oanaiuliana wrote:Otilia tot dau refresh la pagina. Nici o noutate?? Pff am innebunit si eu mail-ul, inca nu. De obicei cam dupa ora 19 ajung rezultatele la mine. |
|
| Apropo fetelor. Voiam sa va întreb ceva. Nasa mea a pierdut a doua sarcina în decurs de 6 luni. Prima la 5s ?i câteva zile a doua la 6 s avea beta 135 ?i doar corp galben( dr. Nu a reu?it sa vada nici un embrion) . Dr i -a recomandat sa faca profilul de trombofilie. Eu întreb, este posibil sa aiba muta?i de trombofilie daca ea în trecut a avut o sarcina perfect normala ?i înainte de acea sarcina nici o alta pierdere? Mie m-i se pare ciudat...la prima sa fie totul foarte bine ?i acum dupa 4 ani de la prima sa piarda 2 sarcini consecutiv. Si inca ceva, la ambele sarcini dr. I-a spus ca are chist pe ovar( care dupa eliminarea sarcinii trecea ?i el) deci când ramânea insarcina i se forma chist pe ovar. Prima data a avut pe dreptul apoi pe stangul |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Oanaiuliana wrote:Apropo fetelor. Voiam sa va întreb ceva. Nasa mea a pierdut a doua sarcina în decurs de 6 luni. Prima la 5s ?i câteva zile a doua la 6 s avea beta 135 ?i doar corp galben( dr. Nu a reu?it sa vada nici un embrion) . Dr i -a recomandat sa faca profilul de trombofilie. Eu întreb, este posibil sa aiba muta?i de trombofilie daca ea în trecut a avut o sarcina perfect normala ?i înainte de acea sarcina nici o alta pierdere? Mie m-i se pare ciudat...la prima sa fie totul foarte bine ?i acum dupa 4 ani de la prima sa piarda 2 sarcini consecutiv. Si inca ceva, la ambele sarcini dr. I-a spus ca are chist pe ovar( care dupa eliminarea sarcinii trecea ?i el) deci când ramânea insarcina i se forma chist pe ovar. Prima data a avut pe dreptul apoi pe stangul
E posibil, dar de obicei pierderile la varste asa mici nu se datoreaza trombofiliei, ci defectelor genetice Acela e chist de corp galben si e normal in sarcina |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| A aparutt
https://ibb.co/xFxMkKd |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Felicitari! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Felicitari |
|
| Felicitaaaari !!! Ma bucur mult pentru tine ?i î?i doresc sa ai parte de o evolu?ie favorabila care sa se finalizeze cu bebe sanatos în brate |
|
|
|