Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Maria.mmh wrote:
Eu toate interventiile dim semnatura le-am facut la stat la spitalul Giulesti cu trimitere. Sotul nu a avut niciun tratament
Am inteles. Analizele tot cu trimitere le-ai facut sau cu plata? Imi cer scuze ca pun atat de multe intrebari, nu am pe cine sa intreb.Totusi, nu te descuraja, gandeste pozitiv. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| OtiliaC wrote: Eu am platit 900 lei la o clinica din Craiova, plus in jur de 350 secretiile+pap ce trebuie facute inainte.
Am cautat acum pe internet di am vazut ca doctorul la care voi merge lucreaza ?i la spitalul jude?ean...deci daca va fi nevoie de hsg probabil voi merge la stat...cum au zis ?i fetele, e totu?i mult 900 lei pentru câteva minute de interventie |
|
| Oanaiuliana wrote: Am cautat acum pe internet di am vazut ca doctorul la care voi merge lucreaza ?i la spitalul jude?ean...deci daca va fi nevoie de hsg probabil voi merge la stat...cum au zis ?i fetele, e totu?i mult 900 lei pentru câteva minute de interventie
într-adevăr e mult, cel mai probabil si eu voi merge la stat. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Anna100112 wrote: Am inteles. Analizele tot cu trimitere le-ai facut sau cu plata? Imi cer scuze ca pun atat de multe intrebari, nu am pe cine sa intreb.Totusi, nu te descuraja, gandeste pozitiv.
Din ce stiu eu nu cred ca se fac pe trimitere. Costa ceva si astea.. |
|
| Maria.mmh wrote:
Din ce stiu eu nu cred ca se fac pe trimitere. Costa ceva si astea..
da,costa. M-am uitat pe factura analizelor de anul trecut si m-au ajuns ceva. Pap cam cat ajunge? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Irinan wrote:La multi ani wannabemom
Multumesc! |
|

| Anna100112 wrote: da,costa. M-am uitat pe factura analizelor de anul trecut si m-au ajuns ceva. Pap cam cat ajunge?
Nu mai stiu cât a fost exact. Stiu ca am dat în jur de 500 lei la o clinica la mine în oras care lucreaza cu Regina Maria. Am platit prelevarea probei (pt ca nu gaseam nicaieri în oras un medic care sa lucreze cu un laborator ca sa nu ma plimb cu proba în geanta) si analiza în sine. Iti atasez bonul fiscal de la celelalte, pap nu l-am mai facut de 1 an si nu mai gasesc bonul.. https://ibb.co/sPQz52X
LE: 500 lei ma refer cu totul, nu doar pap |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| Fetelor oare pot lua cele 3 blistere de anticoncep?ionale fara fac pauza aceea de 7 zile intre ele in care ar fi aparut menstruatia? Pe ele am citit ca as putea sa fac asta. Vreau in ideea de a scurta durata de tratament. |
|
| Maria.mmh wrote:Nu mai stiu cât a fost exact. Stiu ca am dat în jur de 500 lei la o clinica la mine în oras care lucreaza cu Regina Maria. Am platit prelevarea probei (pt ca nu gaseam nicaieri în oras un medic care sa lucreze cu un laborator ca sa nu ma plimb cu proba în geanta) si analiza în sine. Iti atasez bonul fiscal de la celelalte, pap nu l-am mai facut de 1 an si nu mai gasesc bonul.. https://ibb.co/sPQz52XLE: 500 lei ma refer cu totul, nu doar pap Multumesc pentru raspunsuri. Ma bucur ca am dat de voi si ca am cu cine sa vorbesc deschis. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| oana.c. wrote:Fetelor oare pot lua cele 3 blistere de anticoncep?ionale fara fac pauza aceea de 7 zile intre ele in care ar fi aparut menstruatia? Pe ele am citit ca as putea sa fac asta. Vreau in ideea de a scurta durata de tratament. Poti uni 2 blistere in caz de urgenta, dar in general nu e indicat (cu atat mai putin 3), risti sa te dereglezi hormonal |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Tot am citit pe net, cum ca daca incepi letrozol in z3, ovulatia s-ar produce mai devreme, adica z14-z17, eu de obicei ovuland in z18-19. Medicul mi-a spus sa avem contact si in z13, eu avand monitorizare in z14 |
|
| Mie mi se pare tarziu si in z14 monitorizarea (zic in ideea in care ti-ar da si declansare cu ovitrelle), sa nu ovulezi pana atunci, sa ai contact de prin z10 macar
|
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| freya1 wrote:Mie mi se pare tarziu si in z14 monitorizarea (zic in ideea in care ti-ar da si declansare cu ovitrelle), sa nu ovulezi pana atunci, sa ai contact de prin z10 macar
Am inceput de astazi (z9) Initial mi-a zis sa mergem direct pe IUI, apoi am vorbit cu al meu si mi-a zis sa facem 2 luni macar dirijat ca si asa nu e mare diferenta. Acum nu stiu ce sa spun, si eu ma gandeam ca ma cheama de prin z10-z11. |
|
| Acum daca e cu contact dirijat nu e bai daca mergi in z14 si ai ovulat deja, la iui era problema, eu am amanat o data ca am ovulat inainte de declansare chiar si nici cand am facut iui nu sunt convinsa ca a fost ok, ca ovulasem deja, cred eu |
|

| Ce liniste e pe aici... |
|
|