Nivel: Membru
Inregistrat: 4/19/2021 Mesaje: 53
| Am facut tot 2 teste pe zi. Dar datorita faptului ca mi.a întârziat ultima luna, nu mai stiu când va fi ovulatia. Tu ai ramas insarcinata în urma testelor ?i a aplica?iei Premom? Am vrut sa.ti pun o poza Dar nu ?tiu cum...
A cata zi a fost la tine ovulatia? Alexutza2714 attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Alexutza2714 wrote:Am facut tot 2 teste pe zi. Dar datorita faptului ca mi.a întârziat ultima luna, nu mai stiu când va fi ovulatia. Tu ai ramas insarcinata în urma testelor ?i a aplica?iei Premom? Am vrut sa.ti pun o poza Dar nu ?tiu cum...
A cata zi a fost la tine ovulatia?
A 17-a zi a fost la mine ovulatia, dar pe langa teste si aplicatia premom, eu stiam ca voi ovula pentru ca urmarisem si ecografic ovulatia in aceeasi luna. Daca la mine a fost in ziua a 17-a, nu compara cu tine. Ciclul meu era de 31 de zile...deci mai lung putin decat cel normal. Nu la fiecare femeie e in aceeasi zi ovulatia...
Din ce vad in testele tale...inca nu se apropie... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Hei fetele! Sunt foarte hotarata sa fac HSG.Unde se face si la ce costuri ajunge? Wannabemom, la multi ani sanatosi si frumosi!!! |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Anna100112 wrote:Hei fetele! Sunt foarte hotarata sa fac HSG.Unde se face si la ce costuri ajunge? Wannabemom, la multi ani sanatosi si frumosi!!!
Multumesc!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Anna100112 wrote:Hei fetele! Sunt foarte hotarata sa fac HSG.Unde se face si la ce costuri ajunge? Wannabemom, la multi ani sanatosi si frumosi!!!
Daca faci la stat e gratuit cu trimitere. Eu asa am facut la Giulesti în Bucuresti. Însa nu stiu de unde esti exact.. |
|
| Maria.mmh wrote:
Daca faci la stat e gratuit cu trimitere. Eu asa am facut la Giulesti în Bucuresti. Însa nu stiu de unde esti exact..
cu trimitere de la medicul de familie,nu? As face cu trimitere daca nu dureaza mult, gen sa ma programeze tarziu. De asta ma gendesc ca daca o fac cu bani e mai rapid. Daca am inteles eu bine, se face intre zilele 7-11 ale ciclului,nu? Eu sunt din Braila. Se face la maternitate? Inca nu mi-a venit, dar am o durere de burta groaznica. E a 3-a oara cand simt durerea asta si nu stiu ce o provoaca, ca nu mi-a venit niciodata dupa durerile astea. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Anna100112 wrote:Hei fetele! Sunt foarte hotarata sa fac HSG.Unde se face si la ce costuri ajunge? Wannabemom, la multi ani sanatosi si frumosi!!! Si eu as fi interesata de costuri. Avand în vedere ca o sa faca ?i so?ul spermograma daca nu sunt probleme la el ma gândesc sa fac hsg..cam asta ar fi urmatorul pas. Dr. Ispasoiu din SB nu cred ca lucreaza la vreun spital de stat. Eu mi-am facit programare la clinica lui privata deci ma gândesc ca daca voi merge la el va vrea sa fac cu el hsg ?i as vrea sa ?tiu la ce costuri sa ma astept |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Oanaiuliana wrote: Si eu as fi interesata de costuri. Avand în vedere ca o sa faca ?i so?ul spermograma daca nu sunt probleme la el ma gândesc sa fac hsg..cam asta ar fi urmatorul pas. Dr. Ispasoiu din SB nu cred ca lucreaza la vreun spital de stat. Eu mi-am facit programare la clinica lui privata deci ma gândesc ca daca voi merge la el va vrea sa fac cu el hsg ?i as vrea sa ?tiu la ce costuri sa ma astept
Eu am platit 900 lei la o clinica din Craiova, plus in jur de 350 secretiile+pap ce trebuie facute inainte. |
|

| Anna100112 wrote: cu trimitere de la medicul de familie,nu? As face cu trimitere daca nu dureaza mult, gen sa ma programeze tarziu. De asta ma gendesc ca daca o fac cu bani e mai rapid. Daca am inteles eu bine, se face intre zilele 7-11 ale ciclului,nu? Eu sunt din Braila. Se face la maternitate? Inca nu mi-a venit, dar am o durere de burta groaznica. E a 3-a oara cand simt durerea asta si nu stiu ce o provoaca, ca nu mi-a venit niciodata dupa durerile astea.
Da, cu trimitere de la mf, mycoplasma, ureaplasma, chlamidya si pap negative toate. Abia apoi te programezi în prima zi de cm. Nu stiu la tine în zona unde se face, eu mereu am recomandat la stat pt ca mi se pare ca nu se merita sa platesti atâtia bani pt 10 min cu tot cu îmbracat si dezbracat. By The way, l-am programat si eu pe sot ieri pt alta spermograma pe 24 iar pe 3 iunie, ca d-abia atunci am gasit loc, la urologie la dr. Voinea pt control. Sper sa fie totul ok desi ma îndoiesc sa fie spermograma cel pu?in la fel ca ultima.. |
|
| Maria.mmh wrote:Da, cu trimitere de la mf, mycoplasma, ureaplasma, chlamidya si pap negative toate. Abia apoi te programezi în prima zi de cm. Nu stiu la tine în zona unde se face, eu mereu am recomandat la stat pt ca mi se pare ca nu se merita sa platesti atâtia bani pt 10 min cu tot cu îmbracat si dezbracat. By The way, l-am programat si eu pe sot ieri pt alta spermograma pe 23 iar pe 3 iunie, ca d-abia atunci am gasit loc, la urologie la dr. Voinea pt control. Sper sa fie totul ok desi ma îndoiesc sa fie spermograma cel pu?in la fel ca ultima.. Tu ai facut la stat? nu gandii negativ, daca a facut ceva tratament trebuie sa fie mai bine. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| wannabemom wrote:Multumesc!! La multi ani wannabemom |
|
| Fetelor revin si eu cu un update si sper sa primesc un sfat de la fetele cu experienta... am fost la medic joi, ziua 11 cm, folicul dominant pe partea stanga, 1,8cm.. am primit ovitrelle, facut joi la ora 15.. acum intrebarea mea ar fi, cam cand ar fi ovulatia? Medicul mi a zis azi, testele de ovulatie nu mai sunt relevante acum...am prestat in fiecare zi, din ziua 8 pana azi, azi fiind ziua 13, problema e ca maine si luni sotul pleaca intr o deplasare si nu avem cum presta.... |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Irinan wrote:Fetelor revin si eu cu un update si sper sa primesc un sfat de la fetele cu experienta... am fost la medic joi, ziua 11 cm, folicul dominant pe partea stanga, 1,8cm.. am primit ovitrelle, facut joi la ora 15.. acum intrebarea mea ar fi, cam cand ar fi ovulatia? Medicul mi a zis azi, testele de ovulatie nu mai sunt relevante acum...am prestat in fiecare zi, din ziua 8 pana azi, azi fiind ziua 13, problema e ca maine si luni sotul pleaca intr o deplasare si nu avem cum presta.... Eu am facut pregnyl luna trecuta, si ovulatia s-a produs la aproximativ 36-38 de ore. Cred ca si la ovitrelle e cam la fel, contin aceasi substanta. |
|

| Anna100112 wrote: Tu ai facut la stat? nu gandii negativ, daca a facut ceva tratament trebuie sa fie mai bine.
Eu toate interventiile dim semnatura le-am facut la stat la spitalul Giulesti cu trimitere. Sotul nu a avut niciun tratament |
|
| OtiliaC wrote: Eu am facut pregnyl luna trecuta, si ovulatia s-a produs la aproximativ 36-38 de ore. Cred ca si la ovitrelle e cam la fel, contin aceasi substanta.
Astazi la 48 h ar trebui sa fiu acoperita. Medicul mi a zis sa prestam si maine si luni, dar ne am inecat la mal cum e vorba aia |
|
|