Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Oanaiuliana
Scris: Tuesday, May 4, 2021 5:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Anna100112 wrote:
inca nu. Astept cu nerabdare. Ma tot uit pe net sa vad daca a aparut. Doamne ajuata! Dimineata dupa ce am venit de la clinica, am mai facut unul tot de la barza ultrasensibil tip caseta. La fel foarte, putin vizibil.

Eu zic ca asta e mai pozitov decât primul
Oanaiuliana
Scris: Tuesday, May 4, 2021 5:21 PM
Nivel

Eu azi z11 dpo parca deja încep sa am dureri de cm....cred ca vrea sa î?i faca apari?ia mai repede
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, May 4, 2021 8:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Hai Anna
Anna100112
Scris: Tuesday, May 4, 2021 8:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2021
AndreiutzaEu wrote:
Hai Anna
cred ca maine imi apare rezultatul. Pe langa beta hcg am facut si progesteron,lh si fsh. Hands Hands Hands
deme
Scris: Tuesday, May 4, 2021 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Anna100112 wrote:
cred ca maine imi apare rezultatul. Pe langa beta hcg am facut si progesteron,lh si fsh. Hands Hands Hands

Am dat refresh de 1000 de ori.
Trebuia sa faci doar hcg si progesteron, era destul si aveai rezultatele in aceeasi zi
oana.c.
Scris: Tuesday, May 4, 2021 11:03 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2021
deme wrote:

Am dat refresh de 1000 de ori.
Trebuia sa faci doar hcg si progesteron, era destul si aveai rezultatele in aceeasi zi

Buna deme, exact acelasi sentiment l am avut si eu cand mi a spus de iui... Nu ca nu l as face insa stiind ca pot sa raman natural parca as mai incerca si sa sper ca se va intampla asa.
Am mai discutat problema mea si cu pers ce fac fiv uri si imi spuneau ca daca nu rezolv problema cu endometrul voi face degeaba iui, trebuie sa imi dea tratanent de progesteron pt sustinere, eu pierd din cauza progesteronului. Cand aveam beta 19(se triplase la 48 h) aveam progesteronul 3.4 deci nicio sansa sa se prinda...
Sa ne rugam sa dam de medici buni sa ne ajute in indeplinirea visului nostruCheek Kiss
deme
Scris: Wednesday, May 5, 2021 7:22 AM
Nivel

oana.c. wrote:

Buna deme, exact acelasi sentiment l am avut si eu cand mi a spus de iui... Nu ca nu l as face insa stiind ca pot sa raman natural parca as mai incerca si sa sper ca se va intampla asa.
Am mai discutat problema mea si cu pers ce fac fiv uri si imi spuneau ca daca nu rezolv problema cu endometrul voi face degeaba iui, trebuie sa imi dea tratanent de progesteron pt sustinere, eu pierd din cauza progesteronului. Cand aveam beta 19(se triplase la 48 h) aveam progesteronul 3.4 deci nicio sansa sa se prinda...
Sa ne rugam sa dam de medici buni sa ne ajute in indeplinirea visului nostruCheek Kiss

I-am scris ieri dr meu si am intrebat daca este vreo problema daca facem dirijat luna aceasta, avand in vedere ca mi-a dat letrozol, si oricum merg la monitorizare (urmatoarea este in z14) si a spus ca e ok.
Eu as fi facut direct IUI insa al meu a zis sa incercam macar 2 luni asa, cu monitorizare..
Pai nu ti-a dat progesteron direct in caz ca ramai?
wannabemom
Scris: Wednesday, May 5, 2021 9:24 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Anna100112 wrote:

Buna dimineata, Anna.

Noi ne gandim la tine si speram sa vii cu vesti bune azi dimineata! majoreta
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, May 5, 2021 9:38 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
oana.c. wrote:

Oana ai monitorizat progesteronul la 7 zile dupa ovulatie vreodata? Sa stii ca nu e relevant progesteronul avut in beta, pentru ca daca sarcina nu a fost viabila, corpul o recunoaste si scade progesteronul tocmai pentru a elimina sarcina problematica. Nu cred ca poti trage concluzia ca ai o problema cu progesteronul doar in urma acestei biochimice.
Anna100112
Scris: Wednesday, May 5, 2021 10:21 AM
Nivel

wannabemom wrote:

Buna dimineata, Anna.

Noi ne gandim la tine si speram sa vii cu vesti bune azi dimineata! majoreta
Multumesc, Doamne ajutaHands Hands Hands nu mai am rabdare
Anna100112
Scris: Wednesday, May 5, 2021 12:42 PM
Nivel

Din pacate nu sunt insarcinataplans plans plans

Anna100112 attached the following image(s):
screenshot_20210505-121921_drive.jpgscreenshot_20210505-121912_drive.jpg

wannabemom
Scris: Wednesday, May 5, 2021 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Anna100112 wrote:

Imi pare rau.....uff
Bia_S
Scris: Wednesday, May 5, 2021 1:08 PM
Nivel

Inregistrat: 4/27/2021
Anna100112 wrote:

Of... imi pare tare rau... computerlove
Oanaiuliana
Scris: Wednesday, May 5, 2021 5:19 PM
Nivel

Azi 12 dpo...înca nu am curaj sa testez.. Tocmai mi-a trimis nasa mea un test de sarcina pozitiv. a doua oara când ramâne deja anul asta....( prima a pierdut-o la 5s). Deci ea în 5 luni a ramas dd 2 ori(sa nu mai vorbim ca o luna dupa de a pierdut a facut pauza) si eu intr-un an ?i 3 luni nu am ramas deloc. Nu pot sa va spun cât de frustrata ma simt azi. Nu ma pot bucura pt ea, parca îmi face doar în ciuda
Sa nu ma înțelegeți greșit, pentru alte persoane ma bucur, chiar dacă în sinea mea îmi plâng de mila. Dar ea îmi spune asa într-un fel de parca "na ca eu am reușit și tu nu "
deme
Scris: Wednesday, May 5, 2021 5:49 PM
Nivel

Anna100112 wrote:

Imi pare rau, insa cel putin acum stii !Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.