Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| In ce sens surprize neplacute cu barza? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Anna100112 wrote:In ce sens surprize neplacute cu barza? Bine ai venit si sedere scurta. Se întâmpla ca testele barza sa fie fals pozitive din cauza lotului "prost",beta e sfânt. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1896
| Neata fetele, ieri am fost la monitorizare in z2, mi-a dat letrozol din z3 pana in z7 (1 pastila) , vitex si myo-sun. Mi-a zis sa vin la urmatoarea in z14, si sa mergem pe IUI. Cand am ajuns acasa, sotului sa ii cada fata cand a auzit de IUI, a zis ca vrea sa incercam natural eventual un contact dirijat (daca tot merg la monitorizare) si apoi IUI, ca daca a fost ceva luna trecuta, el are speranta. Acum nici nu stiu ce sa fac, banuiesc ca daca ii zic dr ca mergem pe dirijat in loc de IUI nu e mare dif, cand ma duc data viitoare. |
|
| Anna100112 wrote:Buna! Sunt noua pe aici. Am si eu o nelamurire. Am 24 de ani si de 1 an si 4 luni incerc sa raman insarcinata. Am fost la medic si sufar de sindromul ovarelor polichistice. La inceputul anului trecut mi sa dat de catre medic anticoncep?ionale pentru 3 luni. Imi venea menstruatia normal cat timp am luat anticoncep?ionalele, in conditiile in care pana sa le iau aveam la 3 luni, 6 luni... foarte neregulat. De cand le-am terminat imi vine undeva intre 37-45 de zile. Sotul a facut si el analize si este ok. Doctorul mi-a spus ca si eu sunt ok. Pana acum nu am ramas nciodata insarcinata. De 2 luni iau profecund ino, de miercuri intru in a 3-a luna de tratament. (Nu mi-a recomandat medicul). Sâmbata nu stiu ce mia venit si mi-am facut un test de sarcina ( mentionez ca sunt 40 de zile de la ultima menstruatie). Nu am decat usoare crampe. Am facut un test barza ultrasensibil si in mai putin de 1 minut sa conturat si a 2-a linie dar era foarte foarte slab vizibila. L-am chemat si pe sotul meu care a confirmat si el prezenta liniei. Am crezut ca am eu vedenii(el este mai realist). Nu am facut testul cu prima urina,cred ca la a 3-a urinare.Am facut si cateva poze dar nu prea se vede in poza.Am mai facut unul dupa tot ultrasensibil dar de data asta negativ. Azi dimineata am repetat testul de data asta cu unul normal si la fel negativ. Mentionez ca imi monitorizez temperatura bazala. 36.3 astazi dimineata. Este foarte oscilanta si nu prea creste mai mult de 36.6. Maine as vrea sa merg sa fac un test BETA HCG si progesteron. Ce parere aveti, sunt sanse sa fiu insarcinata?
Neata Ana, eu m-as duce azi sa imi recoltez pt betaHCG si progesteron, afli in aceeasi zi daca esti sau nu gravida ! Sper sa fie un rezultat pozitiv |
|
| oana.c. wrote:Hristos a inviat! Wannabemom ma bucur tare am vazut ca ai auzit inimioara, sa fiti sanatosi si sarcina usoara. Deme esti foarte dragalasa, sa fie cu noroc data viitoare Cat dsl mn am recoltat beta vineri su era 9, mai fac vinerea asta unul si cred ca ultim si apoi peste 2 luni dupa ce termin tratamentul cu anticoncep?ionale voi reveni pe linie. O poza de astazi de la padure cu fetita mea care i a spus preotului ca si doreste musai o surioara, nu fratior, sau fie amandoi
Ce fata frumoasa ai !! Ma bucur sa citesc ca beta tot scade |
|
| deme wrote:Neata Ana, eu m-as duce azi sa imi recoltez pt betaHCG si progesteron, afli in aceeasi zi daca esti sau nu gravida ! Sper sa fie un rezultat pozitiv Acum 30 min am venit de la clinica. Doamne ajuta sa fie bebe. |
|
| Anna100112 wrote: Acum 30 min am venit de la clinica. Doamne ajuta sa fie bebe.
Super |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Anna100112 wrote: Acum 30 min am venit de la clinica. Doamne ajuta sa fie bebe.
Buna dimineata, bine ai venit. Noi iti tinem pumnii!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Mult succes Anna!Sa fie bebe acolo |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| MariaS wrote: Bine ai venit si sedere scurta. Se întâmpla ca testele barza sa fie fals pozitive din cauza lotului "prost",beta e sfânt.
Eu cred ca au ele probleme, nu doar un lot. Lotul ala nu se mai termina? Din 2013 de când sunt pe forum tot apar teste fals pozitive... |
|
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Salut,
Am si eu o intrebare legate de FIV (am intrebat si pe grupul de Facebook, dar am zis sa intreb si aici..scuze de asta, dar aici ma simt mai aproape de voi :) ).
Stiti cumva daca tratamentul ce trebuie facut inainte de punctie (in vederea FIV) poate fi luat compensat ? (costul lui e de cel putin 3000 RON)
Multumesc ! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Nu, nu este compensat tratamentul pt FIV |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Anna100112 wrote:Buna! Sunt noua pe aici. Am si eu o nelamurire. Am 24 de ani si de 1 an si 4 luni incerc sa raman insarcinata. Am fost la medic si sufar de sindromul ovarelor polichistice. La inceputul anului trecut mi sa dat de catre medic anticoncep?ionale pentru 3 luni. Imi venea menstruatia normal cat timp am luat anticoncep?ionalele, in conditiile in care pana sa le iau aveam la 3 luni, 6 luni... foarte neregulat. De cand le-am terminat imi vine undeva intre 37-45 de zile. Sotul a facut si el analize si este ok. Doctorul mi-a spus ca si eu sunt ok. Pana acum nu am ramas nciodata insarcinata. De 2 luni iau profecund ino, de miercuri intru in a 3-a luna de tratament. (Nu mi-a recomandat medicul). Sâmbata nu stiu ce mia venit si mi-am facut un test de sarcina ( mentionez ca sunt 40 de zile de la ultima menstruatie). Nu am decat usoare crampe. Am facut un test barza ultrasensibil si in mai putin de 1 minut sa conturat si a 2-a linie dar era foarte foarte slab vizibila. L-am chemat si pe sotul meu care a confirmat si el prezenta liniei. Am crezut ca am eu vedenii(el este mai realist). Nu am facut testul cu prima urina,cred ca la a 3-a urinare.Am facut si cateva poze dar nu prea se vede in poza.Am mai facut unul dupa tot ultrasensibil dar de data asta negativ. Azi dimineata am repetat testul de data asta cu unul normal si la fel negativ. Mentionez ca imi monitorizez temperatura bazala. 36.3 astazi dimineata. Este foarte oscilanta si nu prea creste mai mult de 36.6. Maine as vrea sa merg sa fac un test BETA HCG si progesteron. Ce parere aveti, sunt sanse sa fiu insarcinata?
Anna, a venit rezultatul? |
|
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| freya1 wrote:Nu, nu este compensat tratamentul pt FIV
Multumesc, am inteles ! |
|
| wannabemom wrote:
Anna, a venit rezultatul?
inca nu. Astept cu nerabdare. Ma tot uit pe net sa vad daca a aparut. Doamne ajuata! Dimineata dupa ce am venit de la clinica, am mai facut unul tot de la barza ultrasensibil tip caseta. La fel foarte, putin vizibil. Anna100112 attached the following image(s):
|
|
|