Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1886
| AndreiutzaEu wrote: Doamne ajuta sa fie bine bine pt toate. Mi-a recomandat mie desi am deja un copil. As vrea luna viitoare daca nu iese nimic luna asta pt ca... Bani luna asta. Nu e tocmai ok financiar luna aceasta
Eu am platit 850 lei pt HSG. Poate nu o sa mai fie nevoie sa il faci |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| AndreiutzaEu wrote:Hristos a înviat! Odata cu Pastele declar ziua 1. Cele care ati facut hsg.. Doare?
Iti tin pumnii luna asta! La HSG am avut ceva dureri, dar sincera sa fiu, mai mult eram speriata decat durerile in sine. Eu nu am luat nici o pastila inainte, doctorul mi-a spus ca nu e nevoie. Nu am regrete ca am facut HSG, imi place sa cred ca a ajutat. Eu am platit 1040 de lei ptr HSG la Sanador... nu stiu daca ai putea gasi mai ieftin in alta parte, dar poate te ajuta fetele cu vreo recomandare.
Hristos a Inviat! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Fetelor mi-am adus aminte ceva ca nu v-am spus niciodata. Dupa na?terea fetitei mie mi-a aparut un chist mic pe colul uterin( la vazut medicul ginecolog la care mergeam de aprox 0.8mm). Nu l-am bagat în seama ca dr zicea ca e normal, ca nu prezinta nici un risc ca de fapt este o acumulare de mucus, ca se întâmpla de multe ori dupa na?tere. Dupa ce am tot citit pe internet m,am lini?tit ?i nu am mai cautat alta parere. Acum ca a trecut atâta timp ?i nu am ramas ma întreb daca poate sa fie acel chist problema. Voi a?i avut vreuna asa ceva ? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Oana, probabil vorbesti despre un chist Naboth, care nu are absolut nimic de-a face cu fertilitatea, e ceva inofensiv care apare si dispare |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| AndreiutzaEu wrote:Hristos a înviat! Odata cu Pastele declar ziua 1. Cele care ati facut hsg.. Doare?
Depinde de la persoana la persoana. Pe mine de exemplu m-a durut de am zis ca lesin pe masa aia, alte fete nu au simtit durere asa mare. Eu am luat înainte un nospa dar... A fost prea mult pt un nospa |
|
| freya1 wrote:Oana, probabil vorbesti despre un chist Naboth, care nu are absolut nimic de-a face cu fertilitatea, e ceva inofensiv care apare si dispare Da asa a zis. Doar ca nu trece...e acolo de muuuuulta vreme...cel pu?in 2 ani. Mul?umesc de raspuns freya1. Stateam oricum foarte linistita de când îmi spusese dr ca e inofensiv...dar acum ma gândeam ca poate asta afecteaza sarcina. Mi se pare atât de ciudat ca prima data am ramas în a doua luna de încercari ?i acum de atâta timp nimic nimic |
|
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| Hristos a inviat! Wannabemom ma bucur tare am vazut ca ai auzit inimioara, sa fiti sanatosi si sarcina usoara. Deme esti foarte dragalasa, sa fie cu noroc data viitoare Cat dsl mn am recoltat beta vineri su era 9, mai fac vinerea asta unul si cred ca ultim si apoi peste 2 luni dupa ce termin tratamentul cu anticoncep?ionale voi reveni pe linie. O poza de astazi de la padure cu fetita mea care i a spus preotului ca si doreste musai o surioara, nu fratior, sau fie amandoi oana.c. attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| oana.c. wrote:Hristos a inviat! Wannabemom ma bucur tare am vazut ca ai auzit inimioara, sa fiti sanatosi si sarcina usoara. Deme esti foarte dragalasa, sa fie cu noroc data viitoare Cat dsl mn am recoltat beta vineri su era 9, mai fac vinerea asta unul si cred ca ultim si apoi peste 2 luni dupa ce termin tratamentul cu anticoncep?ionale voi reveni pe linie. O poza de astazi de la padure cu fetita mea care i a spus preotului ca si doreste musai o surioara, nu fratior, sau fie amandoi
Oana, ma bucur ca a mai scazut Beta. O sa iti indeplinesti visul si o sa ii faci un fratior sau o surioara! Inca putina rabdare... E o scumpa fetita ta, sa aveti sarbatori fericite! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/19/2021 Mesaje: 53
| Andreeax wrote:
Nu te panica,nu e nimic grav,poate exista o luna in care endometru e mai sub?ire decât îl ai in mod normal (in caz ca e vorba despre asta),nu sunt alte analize mai amanun?ite pt asta,doar la eco î?i spune la momentul respectiv de cât e endometru. Eu nu am avut niciodata un ciclu abundent,dura 4 zile din care doua erau de spotting iar la eco valoarea endometrului meu in momentul ovula?iei era între 7-10 ceea ce e ok pt o eventuala implantare. Eu ?i-am spus de endometru in ideea ca nu e nimic de speriat in caz ca a fost vorba de asta ?i nu de altceva...dereglari hormonale,ciclu anovulator,sunt multe dar in principiu o luna cu o menstra mai pu?in abundenta decât de obicei nu e de speriat,nu e nimic grav. Îmi pare rau daca te-am speriat ,nu a fost inten?ia mea.
Sincer, am fost cam nelinistita...dar asta nu din cauza ca mi-ai spus de endometru, ci datorita faptului ca m-am gandit sa nu fie o raceala,ceva... O sa fac un tratament cu ovule, ca sa elimin nelinistea asta si sa putem merge mai departe cu incercarile de a face un bebe
|
|
| Fetelor cine mai urmeaza la testare? Eu azi 10 dpo....încerc oricum sa nu testez pana în 14...parca ma dezamage?te mau tare un test negativ decât sa îmi vina musafirii. Daca vin asta e, o sa încerc sa nu ma dezamagesc. O sa fac analizele de z2-z4 ca sa pot merge cu ele pe 26 la Ispa?oiu |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| oana.c. wrote:Hristos a inviat! Wannabemom ma bucur tare am vazut ca ai auzit inimioara, sa fiti sanatosi si sarcina usoara. Deme esti foarte dragalasa, sa fie cu noroc data viitoare Cat dsl mn am recoltat beta vineri su era 9, mai fac vinerea asta unul si cred ca ultim si apoi peste 2 luni dupa ce termin tratamentul cu anticoncep?ionale voi reveni pe linie. O poza de astazi de la padure cu fetita mea care i a spus preotului ca si doreste musai o surioara, nu fratior, sau fie amandoi Foarte draguta fetita, sigur Doamne Doamne o sa i asculte dorinta |
|
| Oanaiuliana wrote:Fetelor cine mai urmeaza la testare? Eu azi 10 dpo....încerc oricum sa nu testez pana în 14...parca ma dezamage?te mau tare un test negativ decât sa îmi vina musafirii. Daca vin asta e, o sa încerc sa nu ma dezamagesc. O sa fac analizele de z2-z4 ca sa pot merge cu ele pe 26 la Ispa?oiu Facem galerie Oana eu sunt abia ziua 8 cm, am inceput de azi sa fac teste de ovulatie. Joi merg la dr, facem o monitorizare ecografica a ovulatiei luna asta Doamne ajuta la toata lumea |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Buna! Sunt noua pe aici. Am si eu o nelamurire. Am 24 de ani si de 1 an si 4 luni incerc sa raman insarcinata. Am fost la medic si sufar de sindromul ovarelor polichistice. La inceputul anului trecut mi sa dat de catre medic anticoncep?ionale pentru 3 luni. Imi venea menstruatia normal cat timp am luat anticoncep?ionalele, in conditiile in care pana sa le iau aveam la 3 luni, 6 luni... foarte neregulat. De cand le-am terminat imi vine undeva intre 37-45 de zile. Sotul a facut si el analize si este ok. Doctorul mi-a spus ca si eu sunt ok. Pana acum nu am ramas nciodata insarcinata. De 2 luni iau profecund ino, de miercuri intru in a 3-a luna de tratament. (Nu mi-a recomandat medicul). Sâmbata nu stiu ce mia venit si mi-am facut un test de sarcina ( mentionez ca sunt 40 de zile de la ultima menstruatie). Nu am decat usoare crampe. Am facut un test barza ultrasensibil si in mai putin de 1 minut sa conturat si a 2-a linie dar era foarte foarte slab vizibila. L-am chemat si pe sotul meu care a confirmat si el prezenta liniei. Am crezut ca am eu vedenii(el este mai realist). Nu am facut testul cu prima urina,cred ca la a 3-a urinare.Am facut si cateva poze dar nu prea se vede in poza.Am mai facut unul dupa tot ultrasensibil dar de data asta negativ. Azi dimineata am repetat testul de data asta cu unul normal si la fel negativ. Mentionez ca imi monitorizez temperatura bazala. 36.3 astazi dimineata. Este foarte oscilanta si nu prea creste mai mult de 36.6. Maine as vrea sa merg sa fac un test BETA HCG si progesteron. Ce parere aveti, sunt sanse sa fiu insarcinata? Anna100112 attached the following image(s):
|
|
| Anna100112 wrote:Buna! Sunt noua pe aici. Am si eu o nelamurire. Am 24 de ani si de 1 an si 4 luni incerc sa raman insarcinata. Am fost la medic si sufar de sindromul ovarelor polichistice. La inceputul anului trecut mi sa dat de catre medic anticoncep?ionale pentru 3 luni. Imi venea menstruatia normal cat timp am luat anticoncep?ionalele, in conditiile in care pana sa le iau aveam la 3 luni, 6 luni... foarte neregulat. De cand le-am terminat imi vine undeva intre 37-45 de zile. Sotul a facut si el analize si este ok. Doctorul mi-a spus ca si eu sunt ok. Pana acum nu am ramas nciodata insarcinata. De 2 luni iau profecund ino, de miercuri intru in a 3-a luna de tratament. (Nu mi-a recomandat medicul). Sâmbata nu stiu ce mia venit si mi-am facut un test de sarcina ( mentionez ca sunt 40 de zile de la ultima menstruatie). Nu am decat usoare crampe. Am facut un test barza ultrasensibil si in mai putin de 1 minut sa conturat si a 2-a linie dar era foarte foarte slab vizibila. L-am chemat si pe sotul meu care a confirmat si el prezenta liniei. Am crezut ca am eu vedenii(el este mai realist). Nu am facut testul cu prima urina,cred ca la a 3-a urinare.Am facut si cateva poze dar nu prea se vede in poza.Am mai facut unul dupa tot ultrasensibil dar de data asta negativ. Azi dimineata am repetat testul de data asta cu unul normal si la fel negativ. Mentionez ca imi monitorizez temperatura bazala. 36.3 astazi dimineata. Este foarte oscilanta si nu prea creste mai mult de 36.6. Maine as vrea sa merg sa fac un test BETA HCG si progesteron. Ce parere aveti, sunt sanse sa fiu insarcinata? Buna Ana si bine ai venit la aspirante.. intradevar se vede a 2 liniuta dar cel mai bine te lamureste un hcg. Sa fie cum iti doresti |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Anna100112 wrote:Buna! Sunt noua pe aici. Am si eu o nelamurire. Am 24 de ani si de 1 an si 4 luni incerc sa raman insarcinata. Am fost la medic si sufar de sindromul ovarelor polichistice. La inceputul anului trecut mi sa dat de catre medic anticoncep?ionale pentru 3 luni. Imi venea menstruatia normal cat timp am luat anticoncep?ionalele, in conditiile in care pana sa le iau aveam la 3 luni, 6 luni... foarte neregulat. De cand le-am terminat imi vine undeva intre 37-45 de zile. Sotul a facut si el analize si este ok. Doctorul mi-a spus ca si eu sunt ok. Pana acum nu am ramas nciodata insarcinata. De 2 luni iau profecund ino, de miercuri intru in a 3-a luna de tratament. (Nu mi-a recomandat medicul). Sâmbata nu stiu ce mia venit si mi-am facut un test de sarcina ( mentionez ca sunt 40 de zile de la ultima menstruatie). Nu am decat usoare crampe. Am facut un test barza ultrasensibil si in mai putin de 1 minut sa conturat si a 2-a linie dar era foarte foarte slab vizibila. L-am chemat si pe sotul meu care a confirmat si el prezenta liniei. Am crezut ca am eu vedenii(el este mai realist). Nu am facut testul cu prima urina,cred ca la a 3-a urinare.Am facut si cateva poze dar nu prea se vede in poza.Am mai facut unul dupa tot ultrasensibil dar de data asta negativ. Azi dimineata am repetat testul de data asta cu unul normal si la fel negativ. Mentionez ca imi monitorizez temperatura bazala. 36.3 astazi dimineata. Este foarte oscilanta si nu prea creste mai mult de 36.6. Maine as vrea sa merg sa fac un test BETA HCG si progesteron. Ce parere aveti, sunt sanse sa fiu insarcinata? Buna. Fa un beta hgc. Eu am avut surprize neplacute cu barza |
|
|