Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 848
| deme wrote:Multumesc fetele, i-am spus si sotului ieri seara, mi-a zis sa privim partea buna, ca e prima oara cand s-a intamplat si sigur nu este ultima. Ce sa zic, stiu ca e adevarat insa mi-e asa ciuda si sunt tare amarata. Va doresc un Paste cu multe vesti bune si liniste
Deme fii optimista! Prima data în viata când am avut si eu un test pozitiv a fost sarcina biochimica, beta 20 si la 48 h era 10... La a doua luna de încercare dupa biochimica, am ramas si uite ca mai am putin. Nici eu nu am fost optimista dupa biochimica, dar tu sa fii, pentru ca daca a fost o data, o sa fie si a doua oara! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| deme bine ca i-ai spus sotului, sunteti impreuna in asta Ia-ti niste timp pt tine si fa ce crezi tu ca te-ar ajuta sa te simti mai bine |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Buna fete! Am intrat sa va salut pe cele vechi ?i dragi mie ?i sa va incurajez pe toate! Haide?i ca se poate, goli?i casuta asta noi suntem bine, cre?tem, avem deja 7 lunite ?i 2 dintisori va pup ?i haide?i cu lipiciulll |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Dragi aspirici, Sarbatori linistite, speranta si incredere ca toate de vor aseza pentru voi, multa putere sa faceti fata provocarilor ! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:Multumesc fetele, i-am spus si sotului ieri seara, mi-a zis sa privim partea buna, ca e prima oara cand s-a intamplat si sigur nu este ultima. Ce sa zic, stiu ca e adevarat insa mi-e asa ciuda si sunt tare amarata. Va doresc un Paste cu multe vesti bune si liniste |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Un Paste linistit si binecuvantat alaturi de familie, va doresc. Doamne, Doamne sa ne aduca tuturor minunile asteptate |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Sarbatori fericite fetelor !!!
Sa ne relaxam si sa ne bucuram cu cei dragi !! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Hristos a inviat |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Deme ?i mie îmi pare atât de rau....când am vazut linia mai intensa pe al doilea test am fost sigura ca va ie?i bine beta |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Sarbatori fericite, fetelor! Hristos a înviat! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 151
| Adevarat a Înviat!
|
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1896
| Hristos a Inviat !
Declar si eu z1 ,sarbatoresc prin munca
Am fost ieri la iarba verde, foarte frumos si liniste :) si o poza cu cel mai mic membru din gasca :)
https://ibb.co/Xx031PK |
|
| Hristos a înviat! Odata cu Pastele declar ziua 1. Cele care ati facut hsg.. Doare? |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1896
| AndreiutzaEu wrote:Hristos a înviat! Odata cu Pastele declar ziua 1. Cele care ati facut hsg.. Doare?
Adevarat a Inviat! Si eu tot z1
Nu doare, eu am luat un nurofen express forte inainte cu 30min de procedura. Am simtit usoara jena ca si cum ar fi trebuit sa imi vina CM. Totul a durat 25 min, mi-a dat rezultat pe cd si pe foaie, trompe permeabile. |
|
| deme wrote:Adevarat a Inviat! Si eu tot z1 Nu doare, eu am luat un nurofen express forte inainte cu 30min de procedura. Am simtit usoara jena ca si cum ar fi trebuit sa imi vina CM. Totul a durat 25 min, mi-a dat rezultat pe cd si pe foaie, trompe permeabile. Doamne ajuta sa fie bine bine pt toate. Mi-a recomandat mie desi am deja un copil. As vrea luna viitoare daca nu iese nimic luna asta pt ca... Bani luna asta. Nu e tocmai ok financiar luna aceasta |
|
|