Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria2013
Scris: Thursday, April 29, 2021 4:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
Deme, tare rau îmi pare... Sper ca in curând sa vina si bucuria in casa ta! Fii puternica!
deme
Scris: Thursday, April 29, 2021 4:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
freya1 wrote:
Deme Cheek Kiss Cheek Kiss imi pare tare rau, nu renunta
Luai dhea parca, nu ? Sa iei in continuare, asa am avut si eu in luna de dinainte sa se instaleze voinicul meu in burtica, tot un beta de 8 cand am ajuns sa il fac

O sa incep sa iau iar dhea, le stopasem cand am avut testul pozitiv.
deme
Scris: Thursday, April 29, 2021 4:26 PM
Nivel

maria2013 wrote:
Deme, tare rau îmi pare... Sper ca in curând sa vina si bucuria in casa ta! Fii puternica!

Cheek Kiss
carlita
Scris: Thursday, April 29, 2021 4:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Fetelor, am citit cate ceva pe sarite pe aici in ultimele zile, asteptam sa o felicit pe deme, dar o sa aman putin felicitarile.
Deme, sa stii ca e de bine ca ai reusit natural sa obtii un beta pozitiv, e mare lucru. DAca nu ma insel, tocmai ai verificat si trompele, deci, ai sanse maxime luna urmatoare. Continua cu DHEA si cu spor! Big hug! grup
MAria2013, eu acum vad un nou ticker la tine, am ratat marele anunt .... TE felicit si sa-ti dea Dumnezeu o sarcina cat mai usoara si la termen! majoreta majoreta majoreta
Andreeax
Scris: Thursday, April 29, 2021 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Deme,îmi pare rau! Vad ca dupa hsg multe am avut sarcini biochimice. Eu am avut in luna cu hsg ?i urmatoarea,doua la numar ?i s-a întâmplat ?i in a3a luna sa am test pozitiv ?i nu mai ?tiam daca pot cumva sa ma bucur sau nu. Multe din fetele de aici ?tiu prin ce stari treci acum,te în?eleg perfect. Continua tratamentul pe care îl luai ?i vedeti ce e de facut in continuare. Faptul ca ai avut beta pozitiv e mare lucru. Te imbratisez!
Alexutza2714
Scris: Thursday, April 29, 2021 9:25 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/19/2021
Andreeax wrote:
Deme,felicitari pt prima beta,asteptam cu sufletul la gura ?i al2lea beta. ?i eu votez sa ii spui so?ului,iar acum cu sarbatorile e numai potrivit sa ii faci un astfel de cadou.

Alexutza,am avut ?i eu luni cu o sângerare mai mult maronie ?i foarte redusa care a ?inut maxim 3 zile iar ovulatia avusese loc (vazuta ecografic),cauzele sunt ?i din cauza unui endometru mai sub?ire.

Andreeax asta ce mai inseamna?!?!uff uff afecteaza oarecum implantarea? Esti ?i tu aceea?i situatie? Eu nu mi-am facut analize mai detaliate...pale crezi ca ar trebui sa îmi fac analize mai amanun?ite? Pana acum nu am pa?it asa ceva...
Andreeax
Scris: Thursday, April 29, 2021 10:33 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Alexutza2714 wrote:

Andreeax asta ce mai inseamna?!?!uff uff afecteaza oarecum implantarea? Esti ?i tu aceea?i situatie? Eu nu mi-am facut analize mai detaliate...pale crezi ca ar trebui sa îmi fac analize mai amanun?ite? Pana acum nu am pa?it asa ceva...

Nu te panica,nu e nimic grav,poate exista o luna in care endometru e mai sub?ire decât îl ai in mod normal (in caz ca e vorba despre asta),nu sunt alte analize mai amanun?ite pt asta,doar la eco î?i spune la momentul respectiv de cât e endometru. Eu nu am avut niciodata un ciclu abundent,dura 4 zile din care doua erau de spotting iar la eco valoarea endometrului meu in momentul ovula?iei era între 7-10 ceea ce e ok pt o eventuala implantare. Eu ?i-am spus de endometru in ideea ca nu e nimic de speriat in caz ca a fost vorba de asta ?i nu de altceva...dereglari hormonale,ciclu anovulator,sunt multe dar in principiu o luna cu o menstra mai pu?in abundenta decât de obicei nu e de speriat,nu e nimic grav. Îmi pare rau daca te-am speriat ,nu a fost inten?ia mea.
Ana_Bella
Scris: Thursday, April 29, 2021 10:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/21/2021
Deme, îmi pare foarte rau. Te îmbra?i?ez cu mult drag. Important e ca a existat fecunda?ie, a?a cum ziceau ?i fetele. Lupta va fi mai u?oara, cu speran?a. Te pup înca odata.

La mine a fost ovula?ia, monitorizata. Acum nu-mi ramâne decât sa sper.
Iau Arefam, vit.D ?i acid folic.

Daca nu se întâmpla nimic acum, facem IA luna viitoare

Va pup cu drag. Sarbatori binecuvântate.
Miri08
Scris: Thursday, April 29, 2021 11:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Imi pare tare rau Deme Cray
Am ramas fara cuvinte...Cray
Te imbratisezBuddy1
Irinan
Scris: Thursday, April 29, 2021 11:33 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Alexutza2714 wrote:

Ai avut si greata dimineata si seara? Asta mi se intampla dupa ce fumezras Lol Cateodata am impresia ca poate, totusi sunt insarcinata ras ras

Am citit acum si, poate e vorba de sangerarea de implantare...nu stiuBig Surprise

Sunt in dilema, fetelor!

Si eu mai patesc uneori, cred ca are legatura si cu grosimea endometrului in luna respectiva..
Irinan
Scris: Thursday, April 29, 2021 11:36 PM
Nivel

Irinan
Scris: Thursday, April 29, 2021 11:39 PM
Nivel

Ana_Bella wrote:
Deme, îmi pare foarte rau. Te îmbra?i?ez cu mult drag. Important e ca a existat fecunda?ie, a?a cum ziceau ?i fetele. Lupta va fi mai u?oara, cu speran?a. Te pup înca odata.

La mine a fost ovula?ia, monitorizata. Acum nu-mi ramâne decât sa sper.
Iau Arefam, vit.D ?i acid folic.

Daca nu se întâmpla nimic acum, facem IA luna viitoare

Va pup cu drag. Sarbatori binecuvântate.

Tinem pumniimajoreta majoreta
rux
Scris: Friday, April 30, 2021 11:10 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/24/2021
Of deme...imi pare rau :(
deme
Scris: Friday, April 30, 2021 11:53 AM
Nivel

Multumesc fetele, i-am spus si sotului ieri seara, mi-a zis sa privim partea buna, ca e prima oara cand s-a intamplat si sigur nu este ultima.
Ce sa zic, stiu ca e adevarat insa mi-e asa ciuda si sunt tare amarata.
Va doresc un Paste cu multe vesti bune si liniste Cheek Kiss Cheek Kiss
Ellena20
Scris: Friday, April 30, 2021 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
deme Gossip Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.