Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Alexutza2714 wrote:Ai avut si greata dimineata si seara? Asta mi se intampla dupa ce fumez Cateodata am impresia ca poate, totusi sunt insarcinata Am citit acum si, poate e vorba de sangerarea de implantare...nu stiu Sunt in dilema, fetelor!
Aveam greata dar la mine cred ca era din cauza progesteronului pe care îl luam. Mi se mai întâmpla si în afara programului de progesteron sa mi fie greata dar le pun pe baza altora ca sa nu o iau pe aratura Cât despre sarcina extrauterina, sa sti ca testul se pozitiveaza ?i asa. Deci daca ai avut negativ nu îti face griji de genul. Mi se pare ca Irina a facut teste la extrauterina, sper sa nu ma însel. Cât despre sângerarea de implantare trebuie sa fie o pata roz. Wannabe are dreptate, nu trebuie sa fie cheaguri si nu maro. |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| As avea câteva idei. 1. Poti picta câteva oua ca niste teste de sarcina,unul negativ,unui usor pozitiv si unul pozitiv. 2. Îi poti pune într-o cutie de cadou testul pozitiv. 3. nu stiu daca masa de Paste o luati singuri sau cu familia/prieteni,dar daca sunteti singuri , mai pui un set de tacâmuri si o farfurie in plus la masa 4. Cum aveti 4 blanosi si cu voi 2 sunte?i 6, iti poti spune ca 7 ii cifra magica si ca nu ar fi rau sa fiti 7 in casa.
Astea mi-au venit pe moment |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1886
|
https://ibb.co/XYsLHNx
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
|
ooooo nu...... imi pare rau, deme......... |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Deme cum naiba ?? E acelasi laborator ? |
|
| freya1 wrote:Deme cum naiba ?? E acelasi laborator ?
Da ... mi-a fugit pamantul de sub picioare |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
|
Sincer, nu cred ca e bun rezultatul... pe test se vede bine de tot liniuta. Ai cum sa repeti la alt laborator? |
|
| Isa29 wrote:
Sincer, nu cred ca e bun rezultatul... pe test se vede bine de tot liniuta. Ai cum sa repeti la alt laborator?
Nu, sunt la munca pana la 16
Acesta e sure check-ul de azi dimi
https://ibb.co/5c7mqHS |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
|
Puii mei... Îmi pare rau deme...
|
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
|
Cum naiba?! Acum ca sti ca se poate, înseamna ca "oul" nu a fost perfect, dar urmatorul sigur va fi |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| MariaS wrote:Cum naiba?! Acum ca sti ca se poate, înseamna ca "oul" nu a fost perfect, dar urmatorul sigur va fi De acord cu maria... Imp e ca s a produs fecundarea, nu a fost sa fie, la lucru luna viit si sa fie cu noroc la urmatoarea |
|
| Multumesc fetelor, era prea frumos sa fie adevarat, asta e, astept sa imi vina CM si o sun pe dna dr. sa vedem planul de atac |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Deme, ce rau imi pare!!! te imbratisez!! nici nu stiu ce sa zic. Partea buna, daca e o parte buna, e ca s-a produs fecundarea, deci se poate!! |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Deme cum zic si fetele, macar stiti ca ceva functioneaza. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Deme imi pare tare rau, nu renunta Luai dhea parca, nu ? Sa iei in continuare, asa am avut si eu in luna de dinainte sa se instaleze voinicul meu in burtica, tot un beta de 8 cand am ajuns sa il fac |
|
|