Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
wannabemom
Scris: Wednesday, April 28, 2021 8:05 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Maria.mmh wrote:

Le poti spune fetelor la gravidute, daca ai gasit poate le e folositor.
Pe noi aici nu ne ajuta..

Cer scuze, nu am vrut sa supar, doar ca acolo nu vedeam pe nimeni online si webminarul se va termina repede. Am postat totusi si acolo - sunt informatii bune pentru viitor si pentru aspirante, eu asa consider.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, April 28, 2021 8:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
wannabemom wrote:

Cer scuze, nu am vrut sa supar, doar ca acolo nu vedeam pe nimeni online si webminarul se va termina repede. Am postat totusi si acolo - sunt informatii bune pentru viitor si pentru aspirante, eu asa consider.

Te rog sa ma scuzi ca intervin, dar e a nu stiu cata oara cand ti se da de inteles ca deranjeaza chestiile astea.
Maria.mmh
Scris: Wednesday, April 28, 2021 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
wannabemom wrote:

Eu înteleg, dar e totusi deranjant si pt mine si pentru restul fetelor care înca nu au reusit sa ramâna însarcinate.
Chiar daca nu sunt fetele on, or sa vada când întra în casuta.
zgubyro
Scris: Wednesday, April 28, 2021 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 4/18/2017
ANDREEA2929A wrote:

Te rog sa ma scuzi ca intervin, dar e a nu stiu cata oara cand ti se da de inteles ca deranjeaza chestiile astea.

Andreea ...
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, April 28, 2021 9:16 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
zgubyro wrote:

Andreea ...

Da. Iar is lipsita de educatie? Sau ce vrei sa mi spui altceva? Cu unii nu poti fi diplomat ca nu se prind. I au mai spus fetele si data trecuta si?
Irinan
Scris: Wednesday, April 28, 2021 9:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Maria.mmh wrote:

Le poti spune fetelor la gravidute, daca ai gasit poate le e folositor.
Pe noi aici nu ne ajuta..

LE:
[Deme/b], se vede chiar bine liniuta.
[b]Irina
, am primit si eu vesti despre comanda. Mi-a spus mama ca a venit avizul azi, doar marti se poate ridica. Chiar sunt curioasa cât trebuie platit. Eu l-am pus pe numele ei ca altfel venea avizul la soacra'mea ?i nu îl mai pupam eu sa îl vad Lol

Eu nu am primit deloc aviz. Doar mes pe tel. Sunt curioasa si eu cat platestialcool
Miri08
Scris: Wednesday, April 28, 2021 10:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
deme wrote:

Sa stii ca parul tot o sa le cada, doar ca nu o sa il mai vezi tu :) parul de pisica , daca il inghitim, il eliminam pe fund :). Si eu am 2 pisic acasa, fac 11 ani in Septembrie, mi-am facut si ONG pt salvarea animalelor, pt ca asta fac si dupa munca de vreo 8 ani ( sterilizarea celor de pe strada, care sunt mai amarati ii iau in casa, ii tratez si apoi adoptie).

Cat despre HSG sa stii ca si eu tot la asta ma gandeam, aveam oarece temere cu spermograma sotului, insa cineva de pe FB, grupul SOSI ,mi-a zis da ii dau sotului Mucosolvan, si..surpriza Lol

Ce ma bucur cand mai aud ca mai sunt oameni implicati in salvarea animalutelor de pe strada.
Si noi avem 10 pisicute ( toate luate de pe strada) insa doar 5 sunt de casa( celelalte 5 ziua stau prin curte si seara le inchidem intr-o camaruta).
Cele din casa sunt micute.Pe mamica lor am luat-o de la o ghena si era deja gestanta saracuta.A fatat 4 puisori frumosi si i-am tinut in casa , sa nu ia boli de la cele din curte( desi sunt vaccinate am zis sa nu riscam ).
Pana acum am reusit sa scap de toxoplasmoza.Sper sa nu iau nici in urmatoarele 3 luni pana nasc Hands Hands Hands

Felicitari Deme! Sigur va fi totul bine si te asteptam la gravidute Love
MariaS
Scris: Thursday, April 29, 2021 2:24 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
wannabemom wrote:

Foarte frumos job! Am 4 pisicute acasa si ne gandim serios ca o sa le tundem luna de luna in viitorul apropiat.... cunoscandu-mi rudele, ele ar zice sa le dam cuiva....dar nu ne lasa sufletul...sunt ca si copiii nostri.

Eu am 3 pisici, dintre care 1 sta în casa si ii si cel mai flocos, fir lung,moale si fin, evident ca to?i "cititii" mi-au zis sa scap de pisici sau sa nu îi mai las in casa,ca vezi doamne faci toxoplasmoza de la ei, ca nu îi bine pt bebe si multe alte idei crete. Discutând cu Dr meu, omul ft deschis la minte, mi-a spus ca atâta timp cât sunt cu vaccinele la zi ,deparazitate ?i nu curat litiera nu îi problema îs ferita. Mai mari sunt sansele sa faci toxoplasmoza de la carne gatita insuficient sau spalatul necorespunzator a legumelor/ fructelor.
In concluzie poti trai bine mersi cu blanosii în casa.
A mea blanoasa ce sta în casa nu îi dupa a mica, nu suporta sa o atinga sau stea prea aproape de ea, dar în schimb o pazeste, daca cineva strain se apropie de a mica se uita urat la el.
deme
Scris: Thursday, April 29, 2021 7:47 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Miri08 wrote:

Ce ma bucur cand mai aud ca mai sunt oameni implicati in salvarea animalutelor de pe strada.
Si noi avem 10 pisicute ( toate luate de pe strada) insa doar 5 sunt de casa( celelalte 5 ziua stau prin curte si seara le inchidem intr-o camaruta).
Cele din casa sunt micute.Pe mamica lor am luat-o de la o ghena si era deja gestanta saracuta.A fatat 4 puisori frumosi si i-am tinut in casa , sa nu ia boli de la cele din curte( desi sunt vaccinate am zis sa nu riscam ).
Pana acum am reusit sa scap de toxoplasmoza.Sper sa nu iau nici in urmatoarele 3 luni pana nasc Hands Hands Hands

Felicitari Deme! Sigur va fi totul bine si te asteptam la gravidute Love

Ce as fi vrut sa stam si noi la casa , mi-as dori si un caine, dar asta este . Cat despre toxo, eu nici nu am anticorpi, de atatia ani de zile cu toate animalele, si sa nu crezi ca pe toate ce le pupam (si in fund cum spune al meu) erau vaccinateLol
Ma pregatesc sa ma duc la beta, sper sa fie bine. Va tin la curent!!
deme
Scris: Thursday, April 29, 2021 7:49 AM
Nivel

MariaS wrote:

Eu am 3 pisici, dintre care 1 sta în casa si ii si cel mai flocos, fir lung,moale si fin, evident ca to?i "cititii" mi-au zis sa scap de pisici sau sa nu îi mai las in casa,ca vezi doamne faci toxoplasmoza de la ei, ca nu îi bine pt bebe si multe alte idei crete. Discutând cu Dr meu, omul ft deschis la minte, mi-a spus ca atâta timp cât sunt cu vaccinele la zi ,deparazitate ?i nu curat litiera nu îi problema îs ferita. Mai mari sunt sansele sa faci toxoplasmoza de la carne gatita insuficient sau spalatul necorespunzator a legumelor/ fructelor.
In concluzie poti trai bine mersi cu blanosii în casa.
A mea blanoasa ce sta în casa nu îi dupa a mica, nu suporta sa o atinga sau stea prea aproape de ea, dar în schimb o pazeste, daca cineva strain se apropie de a mica se uita urat la el.

Maria, bu e nici o problema, dupa cum ai spus si tu, atata vreme cat esti atenta. Iti dai seama ca la munca mea, ar fi trebuit sa intru in concediu de risc din z1, ce ar mai fi :)
Irinan
Scris: Thursday, April 29, 2021 7:56 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
deme wrote:

Ce as fi vrut sa stam si noi la casa , mi-as dori si un caine, dar asta este . Cat despre toxo, eu nici nu am anticorpi, de atatia ani de zile cu toate animalele, si sa nu crezi ca pe toate ce le pupam (si in fund cum spune al meu) erau vaccinateLol

Te asteptam cu vesti Dememajoreta majoreta coeur
deme
Scris: Thursday, April 29, 2021 7:59 AM
Nivel

Irinan wrote:

Te asteptam cu vesti Dememajoreta majoreta coeur

Siguuuuur, doar ca o sa fie dupa ora 13, ca atunci dau rezultatele. Offf
wannabemom
Scris: Thursday, April 29, 2021 8:18 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
deme wrote:

Neata!
majoreta Tin pumnii pentru beta de azi!
Deci iti facusei alea prenatale printre care si toxo - mie imi iesise ca nu am anticorpi la varicela si la Hep B - chiar am facut 2 luni pauza anul trecut cand ma vaccinasem ca sa am anticorpi pentru varicela :) (mi s-a parut mai importanta, ca o consider mai comuna la copii)
Toxo am sau am avut dar din fericire, mi-a iesit ca am anticorpi.
Alexutza2714
Scris: Thursday, April 29, 2021 8:26 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/19/2021
Nea?a fetelor,

Deme Felicitariiiii!!! A?teptam al 2-lea Betacoeur

A?i pa?it sa vina CM mai pu?in intr-o luna?

Mie,pe lânga faptul ca mi-a întârziat 2 zile, îmi vine f pu?in...uff uff
Sa fie,oare, din cauza dereglarii hormonale?!? Insarcinata nu cred ca sunt fiindca am facut test în ziua când ar fi trebuit sa vina ?i mi-au venit ?i cheaguri...

Are cineva vreo idee? Poate am racit pu?in...
deme
Scris: Thursday, April 29, 2021 8:34 AM
Nivel

wannabemom wrote:

Neata!
majoreta Tin pumnii pentru beta de azi!
Deci iti facusei alea prenatale printre care si toxo - mie imi iesise ca nu am anticorpi la varicela si la Hep B - chiar am facut 2 luni pauza anul trecut cand ma vaccinasem ca sa am anticorpi pentru varicela :) (mi s-a parut mai importanta, ca o consider mai comuna la copii)
Toxo am sau am avut dar din fericire, mi-a iesit ca am anticorpi.

Multumesc, gata am recoltat.
Da, mi le fac anual, tot am sperat Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.