Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1886
| Testul de 10mIU facut acum dupa amiaza. Am asa emotii pentru maine la beta2 Credeti ca ar trebui sa ii arat si medicului sau sa astept si beta2? Iau in continuare d3, insa nu stiu ce as mai putea lua (q10 si dhea am intrerupt)
https://ibb.co/4KCBwT3 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| deme wrote:Testul de 10mIU facut acum dupa amiaza. Am asa emotii pentru maine la beta2 Credeti ca ar trebui sa ii arat si medicului sau sa astept si beta2? Iau in continuare d3, insa nu stiu ce as mai putea lua (q10 si dhea am intrerupt) https://ibb.co/4KCBwT3
Testul arata ft bine!!! Acidul folic sau folate e sigur ok sa il iei in continuare, alte suplimente iti va recomanda doctorul. Si d3 e ft bun, mai ales daca lucrezi de acasa si nu prea te vede soarele. O sa fie bine maine la Beta!!!
|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| MariaS wrote:Mul?umim frumos Pe fetita mea tot Irina o cheama |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:Testul de 10mIU facut acum dupa amiaza. Am asa emotii pentru maine la beta2 Credeti ca ar trebui sa ii arat si medicului sau sa astept si beta2? Iau in continuare d3, insa nu stiu ce as mai putea lua (q10 si dhea am intrerupt) https://ibb.co/4KCBwT3 Se vede super bine pt 10 dpo.. ai un caracter puternic daca rezisti fara sa i spui sotului.. eu, anul trecut cand am ramas prima data, am facut testul pe la 3 dimineata.. l am trezit pe loc, eu il scuturam de un picior, el nu stia saracul ce l a lovit |
|
| Irinan wrote:Se vede super bine pt 10 dpo.. ai un caracter puternic daca rezisti fara sa i spui sotului.. eu, anul trecut cand am ramas prima data, am facut testul pe la 3 dimineata.. l am trezit pe loc, eu il scuturam de un picior, el nu stia saracul ce l a lovit
crede-ma ca abia rezist. Vreau sa vad si beta 3 si un test super pozitiv ca sa ii spun, deci cred ca dupa Paste. Si ma gandesc cum sa ii spun |
|
| wannabemom wrote:Testul arata ft bine!!! Acidul folic sau folate e sigur ok sa il iei in continuare, alte suplimente iti va recomanda doctorul. Si d3 e ft bun, mai ales daca lucrezi de acasa si nu prea te vede soarele. O sa fie bine maine la Beta!!!
Nu lucrez de acasa, ci intr-o clinica veterinara, sunt asistenta . O sa imi iau si acid folic, pana acum ce luam continea si acid folic si nu mi- batut capul :) |
|
| deme wrote:
Nu lucrez de acasa, ci intr-o clinica veterinara, sunt asistenta . O sa imi iau si acid folic, pana acum ce luam continea si acid folic si nu mi- batut capul :)
Foarte frumos job! Am 4 pisicute acasa si ne gandim serios ca o sa le tundem luna de luna in viitorul apropiat.... cunoscandu-mi rudele, ele ar zice sa le dam cuiva....dar nu ne lasa sufletul...sunt ca si copiii nostri.
|
|
| deme wrote:
Nu lucrez de acasa, ci intr-o clinica veterinara, sunt asistenta . O sa imi iau si acid folic, pana acum ce luam continea si acid folic si nu mi- batut capul :)
Abia acum cand m-am uitat la semnatura ta, am realizat ca si tu ca si mine ai reusit sa ramai imediat dupa HSG. Cred ca e adevarata faza cu fertilitate cu 30% mai mare in primele 3 luni dupa HSG! Cine stie ce o fi eliberat pe acolo prin trompe - dar ce ma bucur |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| deme wrote:Testul de 10mIU facut acum dupa amiaza. Am asa emotii pentru maine la beta2 Credeti ca ar trebui sa ii arat si medicului sau sa astept si beta2? Iau in continuare d3, insa nu stiu ce as mai putea lua (q10 si dhea am intrerupt) https://ibb.co/4KCBwT3
Test din asta am facut si eu luna trecuta si era imaculat de alb, luna asta nu mai fac, cum spuneam, nici asteptari nu am, dar tot ma bucur sa vad teste pozitive aici. Asteptarea asta e cea mai grea de dus, dar si dupa ce apar 2 liniute incep sa apara alte provocari, deci multa putere si calm pe mai departe deme, sa fie un bebe sanatos si sa ai bratele pline la inceput de 2022 (sunt acelasi dpo ca tine si facusem un calcul ) |
|
| wannabemom wrote:
Foarte frumos job! Am 4 pisicute acasa si ne gandim serios ca o sa le tundem luna de luna in viitorul apropiat.... cunoscandu-mi rudele, ele ar zice sa le dam cuiva....dar nu ne lasa sufletul...sunt ca si copiii nostri.
Sa stii ca parul tot o sa le cada, doar ca nu o sa il mai vezi tu :) parul de pisica , daca il inghitim, il eliminam pe fund :). Si eu am 2 pisic acasa, fac 11 ani in Septembrie, mi-am facut si ONG pt salvarea animalelor, pt ca asta fac si dupa munca de vreo 8 ani ( sterilizarea celor de pe strada, care sunt mai amarati ii iau in casa, ii tratez si apoi adoptie).
Cat despre HSG sa stii ca si eu tot la asta ma gandeam, aveam oarece temere cu spermograma sotului, insa cineva de pe FB, grupul SOSI ,mi-a zis da ii dau sotului Mucosolvan, si..surpriza |
|
| Isa29 wrote:Test din asta am facut si eu luna trecuta si era imaculat de alb, luna asta nu mai fac, cum spuneam, nici asteptari nu am, dar tot ma bucur sa vad teste pozitive aici. Asteptarea asta e cea mai grea de dus, dar si dupa ce apar 2 liniute incep sa apara alte provocari, deci multa putere si calm pe mai departe deme, sa fie un bebe sanatos si sa ai bratele pline la inceput de 2022 (sunt acelasi dpo ca tine si facusem un calcul )
Isa, mereu testele mele ieseau imaculate, oricand incercam eu sa vad ceva. Cand am facut acum 2 zile primul test, iti dai seama ca nu ma asteptam sa vad ceva . Am calculat si eu DPN-ul si imi arata 3 ianuarie 2022, ca data nasterii. Si eu tot in aprilie am fost conceputa, trebuia sa ma nasc in prima saptamana din Ianuarie, insa am iesit in Decembrie la 8 luni Sa stii ca nici eu nu speram, mai alss ca nici un test de ovulatie nu a iesit pozitiv, am avut si problemele cu mama, atat stres si griji |
|
| Ma uit la un webminar online gratis despre ingrijirea bebelusului din prima zi de viata
https://event.webinarjam.com/live/2/91x4ls7imiwioq
Nu stiu daca puteti accesa linkul.... eu ma si inregistrasem acum cateva zile. O sa dureze 3 ore.
Am gasit si linkul de inscriere daca doreste cineva sa se inscrie ca sa poata participa:
https://nastericusuflet.ro/webinar-ingrijirea-bebelusului/?utm_source=ActiveCampaign&utm_medium=email&utm_content=De+ce+s%C4%83+participi+la+un+webinar+despre+%C3%AEngrijirea+bebelu%C8%99ului%3F&utm_campaign=Email+c%C4%83tre+cei+%C3%AEnscri%C8%99i+%C3%AEn+prima+sear%C4%83&vgo_ee=fU%2F9H84N%2BUggoQY5LOsAZtSYFmrMikCwlKFARSZoYAo%3D
Later Edit: E foarte interesant, chiar merita |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Asta nu mai e anemica deloc liniu?a. Ceva creste bine acolo. Felicitari înca o data. Sigur o sa ai un beta mare maine |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| deme wrote:Testul de 10mIU facut acum dupa amiaza. Am asa emotii pentru maine la beta2 Credeti ca ar trebui sa ii arat si medicului sau sa astept si beta2? Iau in continuare d3, insa nu stiu ce as mai putea lua (q10 si dhea am intrerupt) https://ibb.co/4KCBwT3 Felicitari deme! Cred ca o sa ai un beta bun, la mine la 10 dpo era mai slab |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
|
Le poti spune fetelor la gravidute, daca ai gasit poate le e folositor. Pe noi aici nu ne ajuta..
LE: [Deme/b], se vede chiar bine liniuta. [b]Irina, am primit si eu vesti despre comanda. Mi-a spus mama ca a venit avizul azi, doar marti se poate ridica. Chiar sunt curioasa cât trebuie plătit. Eu l-am pus pe numele ei ca altfel venea avizul la soacra'mea și nu îl mai pupam eu sa îl vad |
|
|