Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| deme wrote:
Maria , sambata pe 1 mai e inchis peste tot
Ah, da.... Am uitat de 1 Mai. Cu gândul la Paste, am uitat de ziua asta libera... |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| MariaS wrote:Deme abia am a?teptat sa î?i vad rezultatul de la beta, însa doar acum seara l-am vazut. Felicitari!  sarcina u?oara ?i la termen î?i doresc !! Maria parca vad o raza de soare pe strada ta In sat la mine pe fiecare stâlp se afla un cuib cu berze, le-am hâsâit catre voi,se pare ca prima a ajuns la deme sper sa ajunga la fiecare barza cât mai repede cu putinta .
Mul?umesc Maria sper sa fie ca la asa valoare mica..
|
|

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| deme wrote:
Mul?umesc Maria sper sa fie ca la asa valoare mica..
E ok. Eu la piticul meu am avut primul beta 7,...ceva. La 48 ore era peste 200 |
|
| AndreiutzaEu wrote: E ok. Eu la piticul meu am avut primul beta 7,...ceva. La 48 ore era peste 200
Multumesc de incurajare Andreiutza!! Vedem maine daca este de bine sau nu ;) Maine as fi 11DPO |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| MariaS wrote:Deme abia am a?teptat sa î?i vad rezultatul de la beta, însa doar acum seara l-am vazut. Felicitari!  sarcina u?oara ?i la termen î?i doresc !! Maria parca vad o raza de soare pe strada ta In sat la mine pe fiecare stâlp se afla un cuib cu berze, le-am hâsâit catre voi,se pare ca prima a ajuns la deme sper sa ajunga la fiecare barza cât mai repede cu putinta . Multumim Maria crestere usoara sa ai |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| MariaS wrote:Deme abia am a?teptat sa î?i vad rezultatul de la beta, însa doar acum seara l-am vazut. Felicitari!  sarcina u?oara ?i la termen î?i doresc !! Maria parca vad o raza de soare pe strada ta In sat la mine pe fiecare stâlp se afla un cuib cu berze, le-am hâsâit catre voi,se pare ca prima a ajuns la deme sper sa ajunga la fiecare barza cât mai repede cu putinta .
Sper.. Parca prea mi-am pus baza în operatia asta si mi-e sa nu mi-o fur.. Dar parca prea le-a aliniat Doamne-Doamne |
|
| deme wrote:Multumesc de incurajare Andreiutza!! Vedem maine daca este de bine sau nu ;) Maine as fi 11DPO Pt 9dpo e ok valoarea ,de multe ori nici nu a avut loc implantarea pe atunci. Ai incredere in bobita ta P.s. n ai mai tepetat testul ala de 10? |
|
| Maria.mmh wrote:Sper.. Parca prea mi-am pus baza în operatia asta si mi-e sa nu mi-o fur.. Dar parca prea le-a aliniat Doamne-Doamne Doamne ajuta Maria, sa fie asa cum iti doresti |
|

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Wannabemom, tu ai avut gre?uri dupa ovitrelle? |
|
| Irinan wrote:Pt 9dpo e ok valoarea ,de multe ori nici nu a avut loc implantarea pe atunci. Ai incredere in bobita ta P.s. n ai mai tepetat testul ala de 10?
Am repetat, insa tot asa anemica este liniuta, nu avea sens sa il pun. Maine beta va spune cum stam .
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| AndreiutzaEu wrote:Wannabemom, tu ai avut gre?uri dupa ovitrelle?
Buna.
Da, mai ales primele 2-3 zile... Dar in principal ma simteam obosita, energie zero.... e efectul de la HCG...acea doza puternica de HCG in organism isi spune cuvantul.... cam asa te simti si in timpul sarcinii :) doar ca la Ovitrelle dispare repede, pe masura ce scade HCG-ul. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| deme wrote:
Am repetat, insa tot asa anemica este liniuta, nu avea sens sa il pun. Maine beta va spune cum stam .
Abia astept, fac galerie aici !!! Azi m-am trezit iar cu gandul la tine |
|
| wannabemom wrote:Abia astept, fac galerie aici  !!! Azi m-am trezit iar cu gandul la tine
trece greu timpul cand astepti :) |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1409
| Maria.mmh wrote:Sper.. Parca prea mi-am pus baza în operatia asta si mi-e sa nu mi-o fur.. Dar parca prea le-a aliniat Doamne-Doamne
Eu la aia m-am gândit, ca prea s-au aliniat, dar ?i daca îi a?a ?i se întâmpla e?ti dovada vie ca exista minuni. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1409
| Irinan wrote:Multumim Maria  crestere usoara sa ai
Mul?umim frumos Pe fetita mea tot Irina o cheama |
|
|