Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Ellena20 wrote:Felicitari, deme! Desi ati avut o luna grea, uite ca totul s-a terminat cu bine! Mi-a placut determinarea ta cu mersul direct la beta. Felicitari inca o data!
Multumesc Elena, pai nu prea imi place sa stau in dubii, indiferent de problema |
|
| Irinan wrote: Deme ai anuntat sotul? Cum a reactionat?
Nu stie nimeni, doar voi, mi-e teama sa spun ceva acum, as astepta pana dupa Paste sau macar al2lea beta, al3ea ar fi chiar de 1 mai si totul e inchis aici pana pe 4Mai |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| deme wrote:
Multumesc freya, Irina, Oana, Ioana, Oana, o sa imi tarai piciorul!! Sper sa nu ma bucur degeaba si sa fie bine pana la capat!!
Este oarecum ciudat pt ca luna asta nici un test de ovulatie nu s-a pozitivat
Deme trebuie sa fie bn, gandeste te, ai facut un test in 8 dpo cu sensib de 25 su din urina de seara su se vedea f bn. Va fi bn, iata ca nu e cand ne dorim ci cand trebuie sa fie. Fii optimista, te imbratisez tare tarev |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| deme wrote:Multumesc Elena, pai nu prea imi place sa stau in dubii, indiferent de problema Deme ma bucur tare pt tn, |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Azi mi-a ajuns a doua comanda de pe Iherb, cu valoarea de 174 de lei - si surprinzator, pentru asta nu am avut nimic de plata. Nu mai inteleg nimic...cum calculeaza ei? Randul trecut mi se spusese ca orice cu valoare de peste 10 euro se impoziteaza. Platisem 39 de lei pentru o comanda de 344 de lei, dar azi nimic.
Nu ma plang, dar as vrea doar sa inteleg. Oricum in comanda de azi am Inositol si Q10 si acum nu mai are sens sa le iau...le luasem initial pentru a imbunatati calitatea ovocitelor. |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| deme wrote:Maria  , multumesc frumos, cum esti??
Sunt ok, am casa data cu fundul în sus de 2 zile, ma zbengui pe aici facând curat ca nu am stare. Astept si eu sa ajung la eco sa primesc îndrumarile medicului. Daca ne da verde pe natural e tocmai bine, sotul a ramas fara permis o luna si e fix cât trebuie |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| deme wrote:Nu stie nimeni, doar voi, mi-e teama sa spun ceva acum, as astepta pana dupa Paste sau macar al2lea beta, al3ea ar fi chiar de 1 mai si totul e inchis aici pana pe 4Mai Poti face si sâmbata, iar apoi sa introduci datele în calculatoare de pe net. Ele iti vor arata intervalul de dublare. |
|
| Maria.mmh wrote:Sunt ok, am casa data cu fundul în sus de 2 zile, ma zbengui pe aici facând curat ca nu am stare. Astept si eu sa ajung la eco sa primesc îndrumarile medicului. Daca ne da verde pe natural e tocmai bine, sotul a ramas fara permis o luna si e fix cât trebuie
Eu nu al chef sa fac nimic, oricum munceste si pe 1,2,3 Maria, poate e vreun semn :)) |
|
| maria2013 wrote: Poti face si sâmbata, iar apoi sa introduci datele în calculatoare de pe net. Ele iti vor arata intervalul de dublare.
Maria , sambata pe 1 mai e inchis peste tot |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| deme wrote:Eu nu al chef sa fac nimic, oricum munceste si pe 1,2,3 Maria, poate e vreun semn :))
Tu mai bine stai potolita, stii ce zic Eu înca ma bucur de medical pana pe 5 mai. Am zis Doamne-ajuta ca dupa ultimele 2 saptamâni la munca eram terminata, macar îmi încarc bateriile. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| wannabemom wrote:Azi mi-a ajuns a doua comanda de pe Iherb, cu valoarea de 174 de lei - si surprinzator, pentru asta nu am avut nimic de plata. Nu mai inteleg nimic...cum calculeaza ei? Randul trecut mi se spusese ca orice cu valoare de peste 10 euro se impoziteaza. Platisem 39 de lei pentru o comanda de 344 de lei, dar azi nimic.
Nu ma plang, dar as vrea doar sa inteleg. Oricum in comanda de azi am Inositol si Q10 si acum nu mai are sens sa le iau...le luasem initial pentru a imbunatati calitatea ovocitelor. Asa mi s a spus si mie, ce trece de 10 euro se platesc taxe, nu le inteleg logica. Nu stiu, de ce tu ai avutbde plata doar 39 si eu 114.. la mine au fost 2 colete, 1 de 300 si ceva si unul de aproape 200. Un total de vreo 560 |
|
| Maria.mmh wrote:Tu mai bine stai potolita, stii ce zic Eu înca ma bucur de medical pana pe 5 mai. Am zis Doamne-ajuta ca dupa ultimele 2 saptamâni la munca eram terminata, macar îmi încarc bateriile.
Pai eu stiu, dar greu de explicat barbatului, pana ii spun
Foarte bine, corpul se resimte si are nevoie de mici pauze |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Deme, felicitari!!!! Asa tare ma bucur!! Iti tin pumnij sa ai o evolutie buna!!Doamne ajuta!!! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Maria.mmh wrote:Sunt ok, am casa data cu fundul în sus de 2 zile, ma zbengui pe aici facând curat ca nu am stare. Astept si eu sa ajung la eco sa primesc îndrumarile medicului. Daca ne da verde pe natural e tocmai bine, sotul a ramas fara permis o luna si e fix cât trebuie
Tot raul spre bine!!! o sa aveti timp de bebelit!!! Poate aveti o supriza, cine stie!!! |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1393
| Deme abia am a?teptat sa î?i vad rezultatul de la beta, însa doar acum seara l-am vazut. Felicitari! sarcina u?oara ?i la termen î?i doresc !!
Maria parca vad o raza de soare pe strada ta
In sat la mine pe fiecare stâlp se afla un cuib cu berze, le-am hâsâit catre voi,se pare ca prima a ajuns la deme sper sa ajunga la fiecare barza cât mai repede cu putinta . |
|
|