Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| deme wrote:8dpo ,m-a mancat undeva si am trecut pe la farmacie sa iau un test pt maine dimi, nu aveau decar caseta de la barza, de 20 si bineinteles ca acum l-am facut si in min 2 a aparut cea mai anemica liniuta ever https://ibb.co/s5fX21Khttps://ibb.co/JnPWRjNStiu ca parca au mai fost rateuri la testele astea, dar este prima oara in viata mea cand a aparut.. Nu ma impacientez inca Am facut si eu un test din asta barza ultrasensibil luna asta, nici urma de a doua linie. Mi-a si venit menstratia intre timp, deci iti tin pumnii sa fie un bebic acolo!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| deme wrote:
Mie in aproape 2 ani nu mi-a aparut niciodata nici macar o umbra de ceva, la nici un test.
Am avut eu pe alea de 10 barza, desi pâna atunci singura data cand au iesit asa chiar eram. Ia unu de 10 ?i repeta...iti tin pumnii! |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1928
| OtiliaC wrote: Am facut si eu un test din asta barza ultrasensibil luna asta, nici urma de a doua linie. Mi-a si venit menstratia intre timp, deci iti tin pumnii sa fie un bebic acolo!!
Otilia, chiar azi ma gandeam la tine !!! Te imbratisez |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Deme, se vede liniuta Tin pumnii sa fie totul bine! Si eu tot 8 dpo sunt, dar 0 simptome, nu ma astept sa fie luna asta. |
|
| ANDREEA2929A wrote: Am avut eu pe alea de 10 barza, desi pâna atunci singura data cand au iesit asa chiar eram. Ia unu de 10 ?i repeta...iti tin pumnii!
Am luat si unul de 10, il fac maine dimi si daca iese ceva ma duc direct la beta |
|
| Isa29 wrote:Deme, se vede liniuta Tin pumnii sa fie totul bine! Si eu tot 8 dpo sunt, dar 0 simptome, nu ma astept sa fie luna asta.
Sper Isa, mersi la fel !! Eu in afara de dureri de ovare, adica mai mult pe dreapta si senzatia de parca acum imi vine CM, nu am nimic |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Wow, deme, se vede bine, si 8 dpo, e ceva ! Tin pumnii la beta |
|
| freya1 wrote:Wow, deme, se vede bine, si 8 dpo, e ceva ! Tin pumnii la beta
Multumesc, sper sa fie bine |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Deme,eu am facut beta ?i a fost pozitiv (valoare beta 13 a2a zi dupa un test cu sensibilitate de 25 daca î?i vine sa crezi)la o linie mai anemica decât ce ai tu pe test. Î?i ?inem pumnii! |
|
| Andreeax wrote:Deme,eu am facut beta ?i a fost pozitiv (valoare beta 13 a2a zi dupa un test cu sensibilitate de 25 daca î?i vine sa crezi)la o linie mai anemica decât ce ai tu pe test. Î?i ?inem pumnii!
Of mi-e si frica sa sper, maine dimi la prima ora sunt la beta!! Multumeeeesc |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| deme wrote:Of mi-e si frica sa sper, maine dimi la prima ora sunt la beta!! Multumeeeesc
Mie nu mi-au placut niciodata testele barza dar al tau pare cu roz clar liniu?a,cel pu?in eu a?a o vad,î?i doresc din suflet sa ai un beta pozitiv! Asteptam vesti de la tine! |
|
| Andreeax wrote:
Mie nu mi-au placut niciodata testele barza dar al tau pare cu roz clar liniu?a,cel pu?in eu a?a o vad,î?i doresc din suflet sa ai un beta pozitiv! Asteptam vesti de la tine!
Asa am gasit , apoi am coborat la alta farmacie si am luat unul de 10. A2a liniuta a aparut la 2min, sper sa fie ok.
Maine !! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| deme wrote:Asa am gasit , apoi am coborat la alta farmacie si am luat unul de 10. A2a liniuta a aparut la 2min, sper sa fie ok. Maine !!
Mult succes!!! Ma bucur pentru tine |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| deme wrote:
Sper Isa, mersi la fel !! Eu in afara de dureri de ovare, adica mai mult pe dreapta si senzatia de parca acum imi vine CM, nu am nimic
Deme, ma bucur mult !!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| deme wrote:8dpo ,m-a mancat undeva si am trecut pe la farmacie sa iau un test pt maine dimi, nu aveau decar caseta de la barza, de 20 si bineinteles ca acum l-am facut si in min 2 a aparut cea mai anemica liniuta ever https://ibb.co/s5fX21Khttps://ibb.co/JnPWRjNStiu ca parca au mai fost rateuri la testele astea, dar este prima oara in viata mea cand a aparut.. Nu ma impacientez inca Deme chiar se vede f bn!!! Abia astept beta tau maine |
|
|