Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Monday, April 26, 2021 10:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Alexutza2714 wrote:
Nea?a fetelor,

De?i mi-a întârziat CM, azi si-a facut aparitiaplans Am sperat pana în ultimul moment...nu a fost sa fie!

Începe din nou lua asta numaratoarea inversaras ...poate e cu noroc luna aceastaSimplyLove

O zi frumoasa tuturor!

Neata fetele ,imi pare rau Alexutza, luna urmatoare cu forte proaspete.

Eu ce sa mai zic , v-am tot citit, insa mama a iesit din spital in cele din urma, dupa accidentul vascular si surpriza, la 2 zile, test pozitiv de covid uff , febra si frisoane..

Sunt 8dpo astazi, tot am avut usoare crampe si senzatie de parca acum imi vine CM, ar trebui sa vina pe 2 sau 3.

O saptamana usoara tuturor si sanatate.
Irinan
Scris: Monday, April 26, 2021 11:18 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Maria revin cu update ,in legatura cu coletul de pe iherb. La o comanda de 560ron am platit 114 ron taxe vamale(106taxe +8ron o chitanta).. cam mult parerea mea. Mi s a explicat ca ce depaseste 10 euro se plateste un tot la suta din suma totala. Iar ca din iunie se vor plati taxe vamale la toate coletele indiferent de suma.. a trebuit sa deschid coletele, sa explic pt ce am cumparat, sa nu cumva sa comercializez prin vreo farmacie.. cred ca ieseam mai ieftin prin curier.. asta e, free shipping inseama de fapt 114 ronhainoroc
In alta ordine de idei declar ziua 1topai next month will be minecoeur
Irinan
Scris: Monday, April 26, 2021 11:19 AM
Nivel

Alexutza2714 wrote:
Nea?a fetelor,

De?i mi-a întârziat CM, azi si-a facut aparitiaplans Am sperat pana în ultimul moment...nu a fost sa fie!

Începe din nou lua asta numaratoarea inversaras ...poate e cu noroc luna aceastaSimplyLove

O zi frumoasa tuturor!

Buddy1 luna noua, forte proaspete
Irinan
Scris: Monday, April 26, 2021 11:20 AM
Nivel

deme wrote:

Neata fetele ,imi pare rau Alexutza, luna urmatoare cu forte proaspete.

Eu ce sa mai zic , v-am tot citit, insa mama a iesit din spital in cele din urma, dupa accidentul vascular si surpriza, la 2 zile, test pozitiv de covid uff , febra si frisoane..

Sunt 8dpo astazi, tot am avut usoare crampe si senzatie de parca acum imi vine CM, ar trebui sa vina pe 2 sau 3.

O saptamana usoara tuturor si sanatate.

Poate nu mai vine Deme, Doamne ajutamajoreta majoreta
Multa sanatate mamei taleHands
deme
Scris: Monday, April 26, 2021 11:43 AM
Nivel

Irinan wrote:
Maria revin cu update ,in legatura cu coletul de pe iherb. La o comanda de 560ron am platit 114 ron taxe vamale(106taxe +8ron o chitanta).. cam mult parerea mea. Mi s a explicat ca ce depaseste 10 euro se plateste un tot la suta din suma totala. Iar ca din iunie se vor plati taxe vamale la toate coletele indiferent de suma.. a trebuit sa deschid coletele, sa explic pt ce am cumparat, sa nu cumva sa comercializez prin vreo farmacie.. cred ca ieseam mai ieftin prin curier.. asta e, free shipping inseama de fapt 114 ronhainoroc

Eu am dat comanda acum aproape 3 saptamani si imi spune ca pe 14mai anungeLol
deme
Scris: Monday, April 26, 2021 11:44 AM
Nivel

Irinan wrote:

Poate nu mai vine Deme, Doamne ajutamajoreta majoreta
Multa sanatate mamei taleHands

Unde ar fi norocul asta !!!
Multumesc frumos, si tinem pumnii pt luna urmatoare Cheek Kiss
Irinan
Scris: Monday, April 26, 2021 12:13 PM
Nivel

deme wrote:

Eu am dat comanda acum aproape 3 saptamani si imi spune ca pe 14mai anungeLol

Si la mine scria ca ajunge intre 10 mai si 20 mai
Irinan
Scris: Monday, April 26, 2021 12:13 PM
Nivel

deme wrote:

Unde ar fi norocul asta !!!
Multumesc frumos, si tinem pumnii pt luna urmatoare Cheek Kiss

Niciodata sa nu spunem niciodatacoeur multumesc
wannabemom
Scris: Monday, April 26, 2021 1:23 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Irinan wrote:

Foarte mult ai dat, imi pare rau.... uff
La comanda mea de 344 de lei am platit doar 39 de lei... dar la tine sa iti ceara mai mult de 20% mi se pare enorm :(

Cheek Kiss Multa bafta luna asta care vine, sper sa fie bine!
Irinan
Scris: Monday, April 26, 2021 3:17 PM
Nivel

wannabemom wrote:

Foarte mult ai dat, imi pare rau.... uff
La comanda mea de 344 de lei am platit doar 39 de lei... dar la tine sa iti ceara mai mult de 20% mi se pare enorm :(

Cheek Kiss Multa bafta luna asta care vine, sper sa fie bine!

Si mie mi a parut exagerat de mult, dar asta e. Oricum nu comand in fiecare zi la ei. MultumescCheek Kiss
Maria.mmh
Scris: Monday, April 26, 2021 3:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:

Wow... Asa mult?! Mi se pare enorm, comanda mea are valoare de 160 lei sper ca nu dau pe taxe cât au fost pastilele Hilar
?i-au cerut ?i ceva documente? Eu am doar factura si un print la comanda. Nu prea pot sa scot extras, am platit cu un card de cumparaturi la care nu am internet banking.
Al meu e blocat la Bucuresti de pe 15, nu ?tiu ce naiba ii fac atât acolo
Irinan
Scris: Monday, April 26, 2021 4:05 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Wow... Asa mult?! Mi se pare enorm, comanda mea are valoare de 160 lei sper ca nu dau pe taxe cât au fost pastilele Hilar
?i-au cerut ?i ceva documente? Eu am doar factura si un print la comanda. Nu prea pot sa scot extras, am platit cu un card de cumparaturi la care nu am internet banking.
Al meu e blocat la Bucuresti de pe 15, nu ?tiu ce naiba ii fac atât acolo

Sa sti ca e mult, dar ce sa mai fac..
Am facut un screen la plata , de pe banking mobile ,si un screen la comanda. Al meu pe 17 a intrat in tara si pe 22 a fost disponibil sa l ridic, nu stiu de ce dureaza asa mult la tine
deme
Scris: Monday, April 26, 2021 5:37 PM
Nivel

8dpo ,m-a mancat undeva si am trecut pe la farmacie sa iau un test pt maine dimi, nu aveau decar caseta de la barza, de 20 si bineinteles ca acum l-am facut si in min 2 a aparut cea mai anemica liniuta everLol

https://ibb.co/s5fX21K
https://ibb.co/JnPWRjN

Stiu ca parca au mai fost rateuri la testele astea, dar este prima oara in viata mea cand a aparut..
Nu ma impacientez inca
AndreiutzaEu
Scris: Monday, April 26, 2021 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
deme wrote:
8dpo ,m-a mancat undeva si am trecut pe la farmacie sa iau un test pt maine dimi, nu aveau decar caseta de la barza, de 20 si bineinteles ca acum l-am facut si in min 2 a aparut cea mai anemica liniuta everLol

https://ibb.co/s5fX21K
https://ibb.co/JnPWRjN

Stiu ca parca au mai fost rateuri la testele astea, dar este prima oara in viata mea cand a aparut..
Nu ma impacientez inca
Doamne ajuta. Eu rateu am avut la ultrasensibil nu la acesta
deme
Scris: Monday, April 26, 2021 5:42 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
Doamne ajuta. Eu rateu am avut la ultrasensibil nu la acesta

Mie in aproape 2 ani nu mi-a aparut niciodata nici macar o umbra de ceva, la nici un test.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.