Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Saturday, July 10, 2021 6:28 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Maria.mmh wrote:

Nu stiu de ce cred ca tot în z15 a fost, ca luna trecuta. Am prestat și cu o zi înainte și una după. Aștept amr-ulLol

Doamne ajuta Maria majoreta Cheek Kiss
Sisi2
Scris: Sunday, July 11, 2021 11:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Maria, Doamne ajuta!! hearts poate e cu noroc, cine stie!!! Chiar daca nu scriu, eu va citesc oricum si va tin pumnii la fiecare!!!Clap
Andreeax
Scris: Sunday, July 11, 2021 4:48 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Maria,sa fie cu noroc! Chiar dacă trec 2-3 zile uneori și nu intru la aspirici,apoi citesc tot din urma! Cheek Kiss
Nicole2018
Scris: Monday, July 12, 2021 9:47 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2018
Oana.c wrote:

Buna, daca mai este valabil si se poate, le as dori eu, platesc transportul prin curier.

Sigur, cu drag ti le dau! Iti las mesaj privat cu nr meu de telefon. Putem sa discutam mai departe pe whatsapp?

LE: am lasat mesaj privat, sper ca s-a trimis bine.
Oanaiuliana
Scris: Monday, July 12, 2021 3:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Fetelor acum mi-am adus aminte ca singur test pe care l-am făcut vreodată în viata și a ieșit pozitiv a fost făcut în 17 iulie 2017( când am rămas însărcinată cu fetita). Acum ma gândeam ca poate îmi pregătește soarta o surpriza sa fie ziua de 17 iulie ziua norocoasa pentru mine. Voi în în 10 dpo și am de gând sa fac un test atunci. Deși nu sunt prea optimista încă sper ca totuși am ovulat cu celalalt ovar...simptome am, au început sânii cam la 3 zile după presupusa ovulatie...ma gândesc ca dacă nu se producea ovulatia nu aveam durerile...
Anna100112
Scris: Monday, July 12, 2021 6:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2021
Buna! Am venit de la monitorizare, z24 19mm. I-am spus medicului daca se poate sa fac ovitrelle dar a spus ca e prima luna de monitorizare si vrea sa vada daca ovulez singura. Miercuri merg din nou, se vedea si putin lichid pe langa el si mi-a spus ca e posibil sa ovulez zilele astea. Aseara am avut contact si mi-a spus sa am si in seara asta. Sotul,saracul nu mai spune nimic,tace si face... Imi pun toata increderea in acest ousor.
Oana.c
Scris: Monday, July 12, 2021 7:40 PM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
Nicole2018 wrote:

Sigur, cu drag ti le dau! Iti las mesaj privat cu nr meu de telefon. Putem sa discutam mai departe pe whatsapp?

LE: am lasat mesaj privat, sper ca s-a trimis bine.

Nu am primit mesajul insa e posibil sa fie la mine problema. Pe acest cont nu am 50 mesaje postate si nu pot trimite nici eu mesaje in privat ,probabil nici sa primesc. Din pacate nu reusesc sa imi recuperez vechiul cont.
Iti voi lasa nr meu aici si cand poti sa imi scrii pe whats app continuam acolo.
Iti multumesc mult mult !!!
0752268215
Oanaiuliana
Scris: Monday, July 12, 2021 11:16 PM
Nivel

Anna100112 wrote:
Buna! Am venit de la monitorizare, z24 19mm. I-am spus medicului daca se poate sa fac ovitrelle dar a spus ca e prima luna de monitorizare si vrea sa vada daca ovulez singura. Miercuri merg din nou, se vedea si putin lichid pe langa el si mi-a spus ca e posibil sa ovulez zilele astea. Aseara am avut contact si mi-a spus sa am si in seara asta. Sotul,saracul nu mai spune nimic,tace si face... Imi pun toata increderea in acest ousor.

E ciclu natural fără stimulare așai?
Oanaiuliana
Scris: Tuesday, July 13, 2021 12:34 AM
Nivel

Fetelor am o întrebare. Azi am încercat cu soțul sa facem treaba...și ma durut îngrozitor ovarul stâng. E cel cu foliculul de 30 mm....e posibil sa mai fi crescut între timp? Acum 2 seri când ma mișcăm în pat am simțit dintr-o data o înțepături puternica tot în acel ovar...parca m-ar fi înjunghiat cineva. Aveți vreo idee?
Anna100112
Scris: Tuesday, July 13, 2021 5:23 AM
Nivel

Inregistrat: 5/3/2021
Oanaiuliana wrote:

E ciclu natural fără stimulare așai?

Da,pana nu verific trompele nu imi da nimic de stimulare.
Maria.mmh
Scris: Tuesday, July 13, 2021 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Oanaiuliana wrote:
Fetelor am o întrebare. Azi am încercat cu soțul sa facem treaba...și ma durut îngrozitor ovarul stâng. E cel cu foliculul de 30 mm....e posibil sa mai fi crescut între timp? Acum 2 seri când ma mișcăm în pat am simțit dintr-o data o înțepături puternica tot în acel ovar...parca m-ar fi înjunghiat cineva. Aveți vreo idee?

Parerea mea e ca la dimensiunea aia..deja e chist pale
Oanaiuliana
Scris: Tuesday, July 13, 2021 10:52 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Parerea mea e ca la dimensiunea aia..deja e chist pale

Si e posibil ca din cauza lui sa am durerile? Ei oricum nu o sa încep a doua luna de stimulare fără sa fac eco înainte.
Dar ma gândesc ca am avut totuși simptome de ovulatie. Mucus egg in z 19 și după 3 zile ai început ușor durerile de sâni...nici nu mai stiu ce sa mai cred. Sunt intr-o ceata totala și parca îmi vine sa renunț la tot...
Maria.mmh
Scris: Tuesday, July 13, 2021 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Oanaiuliana wrote:

Si e posibil ca din cauza lui sa am durerile? Ei oricum nu o sa încep a doua luna de stimulare fără sa fac eco înainte.
Dar ma gândesc ca am avut totuși simptome de ovulatie. Mucus egg in z 19 și după 3 zile ai început ușor durerile de sâni...nici nu mai stiu ce sa mai cred. Sunt intr-o ceata totala și parca îmi vine sa renunț la tot...

Poate daca dr. iti spunea clar la ultima eco despre ce e vorba, nu mai erai in dubii.
Eu de exemplu am SOP si am dureri care nu au treaba cu ovulatia. Nu am mai auzit pana acum sa ajunga un folicul la 30mm dupa care sa se sparga. Am auzit de maxim 25mm. Acum daca exista cazuri, sa-mi fie iertata parerea Lol
Raza
Scris: Tuesday, July 13, 2021 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2019
Oanaiuliana wrote:

La dimensiunea aceea este deja chist. Este normal sa te doara si te va mai durea probabil si zilele urmatoare, in principiu va disparea pe luna viitoare.
Oana.c
Scris: Wednesday, July 14, 2021 7:03 AM
Nivel

Inregistrat: 6/28/2021
Fetelor voi din ce zi incepeti cu testele de ovulatie? Le faceti de mai multe ori pe zi sau 1 sg data e suficient?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.