Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Sunday, July 4, 2021 10:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Oanaiuliana wrote:

150 lei doar ecografia?
M-i se pare destul de mult....

La mine în oras e 250 lei Lol
Oanaiuliana
Scris: Sunday, July 4, 2021 11:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Maria.mmh wrote:

Pff pai dacă mergi și îți faci eco + consultatie cât e ?
Anna100112
Scris: Sunday, July 4, 2021 12:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/3/2021
Maria.mmh wrote:

Doar eco sau eco+consultatie?

Maria,ma poti ajuta cu niste detalii? Unde sa merg pt HSG in Bucuresti si cum trebuie sa procedez?
Maria.mmh
Scris: Sunday, July 4, 2021 1:10 PM
Nivel

Anna100112 wrote:

Doar eco sau eco+consultatie?

Maria,ma poti ajuta cu niste detalii? Unde sa merg pt HSG in Bucuresti si cum trebuie sa procedez?

Cand am întrebat pe WhatsApp cât ma costa monitorizarea pt ovulatie mi-a răspuns 250 lei. Habar n-am dacă e doar eco sau e și consultația. Oricum ar fi mi se pare exagerat. Dacă ma duc de 4 ori pe luna... Îmi dau juma de salariu.

Anna, în Bucuresti eu am făcut la Giulesti. Am sa caut nr de telefon mâine (ca îl am scris la birou) si suni în prima zi de CM foarte de dimineată, maxim ora 8:30 si îti spun fetele de acolo ce si cum. Ai nevoie de analizele ginecologice negative. De testat te testează ele când îti face internarea.
Anna100112
Scris: Sunday, July 4, 2021 1:36 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Cand am întrebat pe WhatsApp cât ma costa monitorizarea pt ovulatie mi-a răspuns 250 lei. Habar n-am dacă e doar eco sau e și consultația. Oricum ar fi mi se pare exagerat. Dacă ma duc de 4 ori pe luna... Îmi dau juma de salariu.

Pfff...exagerat de mult

Anna, în Bucuresti eu am făcut la Giulesti. Am sa caut nr de telefon mâine (ca îl am scris la birou) si suni în prima zi de CM foarte de dimineată, maxim ora 8:30 si îti spun fetele de acolo ce si cum. Ai nevoie de analizele ginecologice negative. De testat te testează ele când îti face internarea.

Parca tu ai facut cu trimitere de la MF,nu?
Maria.mmh
Scris: Sunday, July 4, 2021 4:41 PM
Nivel

Anna100112 wrote:

Parca tu ai facut cu trimitere de la MF,nu?

Da, eu am făcut anul trecut în mai. Toate histeroscopiile inclusiv hsg ul a fost cu trimiteri ras
Anna100112
Scris: Sunday, July 4, 2021 5:44 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Da, eu am făcut anul trecut în mai. Toate histeroscopiile inclusiv hsg ul a fost cu trimiteri ras

E bine ca macar undeva se face si cu trimitere si nu trebuie sa platesti.
Alexutza2714
Scris: Monday, July 5, 2021 8:44 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/19/2021
Buna fetelor,

revin dupa o lunga perioada de timp in care nu am mai scris.
Am renuntat la teste de ovulatie, temperatura luata,etc.

Insa, am o nelamurire...poate cineva cunoaste acest subiect...

Luna trecuta, la 8 zile de la menstruatie am avut cateva zile , in care mi-a venit secretie maronie, ca atunci cand se termina mentruatia (sunt ca niste firicele maro). Luna asta, mai exact ieri, aceleasi secretii maro au aparut din ziua a 4-a. Conform aplicatiei, ovulatia ar trebui sa fie peste 5 zile(sambata).
Ar trebui sa ma ingrijorez? Sa fie vreo infectie? Alte simptome am avut decat o usoara durere la ovarul drept si durere de spate...ras iar dupa aceasta secretie,e totul normal.
Maria.mmh
Scris: Monday, July 5, 2021 9:04 AM
Nivel

Alexutza2714 wrote:
Buna fetelor,

revin dupa o lunga perioada de timp in care nu am mai scris.
Am renuntat la teste de ovulatie, temperatura luata,etc.

Insa, am o nelamurire...poate cineva cunoaste acest subiect...

Luna trecuta, la 8 zile de la menstruatie am avut cateva zile , in care mi-a venit secretie maronie, ca atunci cand se termina mentruatia (sunt ca niste firicele maro). Luna asta, mai exact ieri, aceleasi secretii maro au aparut din ziua a 4-a. Conform aplicatiei, ovulatia ar trebui sa fie peste 5 zile(sambata).
Ar trebui sa ma ingrijorez? Sa fie vreo infectie? Alte simptome am avut decat o usoara durere la ovarul drept si durere de spate...ras iar dupa aceasta secretie,e totul normal.

Dereglare/deficit de progesteron.
Eu aveam perioade cand menstruatia era defapt secretia aia maronie cu firicele. Nimic mai mult. Asta in vremea cand imi venea odata la 3 luni
Alexutza2714
Scris: Monday, July 5, 2021 9:27 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/19/2021
Maria.mmh wrote:

Dereglare/deficit de progesteron.
Eu aveam perioade cand menstruatia era defapt secretia aia maronie cu firicele. Nimic mai mult. Asta in vremea cand imi venea odata la 3 luni

Dar asta nu mi se intampla luna de luna...ce ma sfatuiesti sa fac mai departe, Maria? Menstruatia imi vine luna de luna...
Maria.mmh
Scris: Monday, July 5, 2021 9:48 AM
Nivel

Alexutza2714 wrote:

Dar asta nu mi se intampla luna de luna...ce ma sfatuiesti sa fac mai departe, Maria? Menstruatia imi vine luna de luna...

Spottingul maro are mai multe cauze. Cel mai probabil in cazul tau este sange "vechi" ca sa zic asa.
Daca nu se opreste si insista in urmatoarele zile, mergi la un gineco.Buddy1
Oanaiuliana
Scris: Monday, July 5, 2021 12:35 PM
Nivel

Astazi ziua 17 monitorizare folicul 26 mm. Am făcut o injecție menopur și urmează sa merg miercuri din nou sa vedem dacă sa spart. La o ora după injecție am avut o înțepături puternica pe ovarul stang( cel cu foliculul de 26mm)
Anna100112
Scris: Monday, July 5, 2021 3:28 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:
Astazi ziua 17 monitorizare folicul 26 mm. Am făcut o injecție menopur și urmează sa merg miercuri din nou sa vedem dacă sa spart. La o ora după injecție am avut o înțepături puternica pe ovarul stang( cel cu foliculul de 26mm)

Wow, asa mult a crescut din z14? Imi dai si mie sperante. Eu simt niste dureri pe ovarul drept(cel cu foliculul) sper sa fie de bine.
Oanaiuliana
Scris: Monday, July 5, 2021 3:31 PM
Nivel

Anna100112 wrote:

Wow, asa mult a crescut din z14? Imi dai si mie sperante. Eu simt niste dureri pe ovarul drept(cel cu foliculul) sper sa fie de bine.

Da în 3 zile de la 16 la 26 și eu m-am mirat
Anna100112
Scris: Monday, July 5, 2021 3:36 PM
Nivel

Oanaiuliana wrote:

Da în 3 zile de la 16 la 26 și eu m-am mirat

Doamne ajuta,sa fie cu noroc!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.