|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Oana.c wrote:Multumesc fetelor. In trecut am luat si eu ani buni si nu am patit asa. Intradevar, fiind in concediu si umbland de dimi pNa seara uitau in unele zile de ele dar imi aminteam urmatoarea zi si luam si pilula uitata. Probabil din aceasta cauza au aparut aceste dereglari. Voi astepta sa le termin si apoi menstra sa vina corect. Multumrsc Mai stiu eu pe cineva ( ps: nu avea pb noastre) care a ramas fix din cauza asta cu pastilele luate asa. Tu iti doresti nu ar fi o pb pt ea era ca avea cezariana recenta, dar totul a fost ok pana la urma. |

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Oana.c wrote:Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. In primele 2 luni de administrare a anticonceptionale nu am avut nicio scurgere in timpul administrarii lor decat in perioada de pauza(cele 7 zile). Aceasta fiind ultima luna de aministrare, dupa prima saptamana de administrare am inceput sa am niste scurgeri rozalii,maronii iar rozalii...cam de 4 zile le am , reduse cantitativ. Precizez ca am fost in vacanta si uitam sa le iau zilnic asa ca luam 2 capsule la 2 zile A patit cineva asa ceva? Care ar fi motivul? Mai am 1 saptamana pana le termin si apoi in cele 7 zile de pauza ar trebui sa apara mentruatia.
Si eu am luat AC si nu am patit asa ceva. Cum spun si fetele, sigur e de la modul cum au fost administrate. Pe viitor pune alarma la telefon. Eu de exemplu dupa masa de dimineata iau metformin+inositol , la pranz iau vitaminele iar seara dupa masa iau cealalta pastila de metformin. Acum mi-a intrat in reflex, dar inainte aveam alarme puse ca uitam si eu |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Eco de monitorizare de astazi. 1 folicul dominant pe stângul de 13.5. Ziua 12 , stimulare cu letrozol. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Da fetekor, e ciudat ,plus ca banuiesc ca m am ales si cu un pui de candidoza.... Nu cred ca e cazul sa fi ramas insa stiu sigur ca la prima sarcina am patit la fel imediat cum am ramas.... In sfarsit...timpul le va rezolva pe toate, nu am decat sa astept... Va pup si sa fie xu noroc pt cine urmeaza la testat. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/1/2021 Mesaje: 3
| Buna , Am o intrebare daca ma pute?i ajuta .. in data de 12 iunie am avut contact sexual neprotejat , dupa care in 16 mi-a venit menstrua?ia pana in data de 19. In 21 , 24 ,25 , 26 ?i 29 iunie am avut din nou contacte sexuale neprotejate fiind perioada fertila, pentru ca ne dorim mult un bebe . Ieri in 30 iunie mi-am facu test de ovulatie care a ie?it pozitiv . Spre seara însa am avut mici crampe nu foarte dureroase ?i a aparut mica sângerare, care nu a durat mult . Întrebarea mea este daca sunt ?anse sa ramân însarcinata ?i ce anume a fost acea pata de sânge ? Mul?umesc anticipat . |
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Maria11 wrote:Buna , Am o intrebare daca ma pute?i ajuta .. in data de 12 iunie am avut contact sexual neprotejat , dupa care in 16 mi-a venit menstrua?ia pana in data de 19. In 21 , 24 ,25 , 26 ?i 29 iunie am avut din nou contacte sexuale neprotejate fiind perioada fertila, pentru ca ne dorim mult un bebe . Ieri in 30 iunie mi-am facu test de ovulatie care a ie?it pozitiv . Spre seara însa am avut mici crampe nu foarte dureroase ?i a aparut mica sângerare, care nu a durat mult . Întrebarea mea este daca sunt ?anse sa ramân însarcinata ?i ce anume a fost acea pata de sânge ? Mul?umesc anticipat .
Buna Maria, teoretic orice contact neprotejat in perioada fertila poate duce la o sarcina, dar sunt mai multi factori de luat in considerare. Crampele pot fi de la ovulatie, la fel si sangerarea. |

| Maria11 wrote:Buna , Am o intrebare daca ma pute?i ajuta .. in data de 12 iunie am avut contact sexual neprotejat , dupa care in 16 mi-a venit menstrua?ia pana in data de 19. In 21 , 24 ,25 , 26 ?i 29 iunie am avut din nou contacte sexuale neprotejate fiind perioada fertila, pentru ca ne dorim mult un bebe . Ieri in 30 iunie mi-am facu test de ovulatie care a ie?it pozitiv . Spre seara însa am avut mici crampe nu foarte dureroase ?i a aparut mica sângerare, care nu a durat mult . Întrebarea mea este daca sunt ?anse sa ramân însarcinata ?i ce anume a fost acea pata de sânge ? Mul?umesc anticipat .
Daca sunt contacte in perioada fertila , normal sa fie sanse. Cand ar trebui sa iti vina menstruatia ? |
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Eu sunt in zilele alea de speranta :) azi sau maine ar trebui sa vina, ca in fiecare luna sper sa nu... Cateodata nici nu stiu cum e mai bine, sa fac inainte un test si daca e negativ sa nu mai stau sa ma perpelesc cate 2-3 zile pana apare, sau sa ma agat de orice speranta. Sincer, asta mi se pare cea mai grea perioada, daca e sa vina macar ma resemnez. Dar gandurile de acum, ca poate poate, cum ar fi daca, da Doamne sa... astea ma fac sa fiu absenta in viata de zi cu zi, si nu e tocmai bine. Bafta celor care sunt acum in aceeasi situatie |
| Da , dar ma gândesc ca fiind in perioada fertila sunt destul de mari șanse , așa sper |
| Maria.mmh wrote:
Daca sunt contacte in perioada fertila , normal sa fie sanse. Cand ar trebui sa iti vina menstruatia ?
In data de 14 Iulie |

| Maria11 wrote:
In data de 14 Iulie
Se poate sa fie de la ovulatie. e prea devreme pentru implantare sau testat. |

| Fetelor, la voi s-a modificat aspectul forumului sau am umblat eu pe undeva si e de la mine? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Maria.mmh wrote:Fetelor, la voi s-a modificat aspectul forumului sau am umblat eu pe undeva si e de la mine?
Salut,
Și la mine apare diferit… |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Maria.mmh wrote:Fetelor, la voi s-a modificat aspectul forumului sau am umblat eu pe undeva si e de la mine? si la mine s a modificat.. nu mai apare nici semnatura cand scrie cineva |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| Da, au fost facute o serie de modificari ale aspectului forumului. Am pus mai multe detalii aici. Pentru sugestii sau semnalare de probleme, puteti scrie in topicul mentionat mai sus. |
|
|