|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Buna dimi fetele, eu nu vad nimic, alb ca zapada 12dpo
https://ibb.co/WgWBq3K |

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
|
Imi pare rau, Deme  Am uitat sa te întreb, la Constan?a sunt gargarite pe plaja? |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Maria.mmh wrote:Imi pare rau, Deme  Am uitat sa te întreb, la Constan?a sunt gargarite pe plaja?
Deme, ?i mie îmi pare rau..
Eu simt ca îmi va veni menstrua?ia in 1-2 zile…încep sa ma doara sânii, ovarele, ca de obicei..
Deci nu s-a prins nimic luna asta..
Am ?i testat ?i bineîn?eles, totul negativ..
Oricum nu ma a?teptam la nimic, dar na…a?a zic mereu dar tot am acolo o speran?a mica… |
| Maria.mmh wrote:Imi pare rau, Deme  Am uitat sa te întreb, la Constan?a sunt gargarite pe plaja?
Pe plaja nu, la terase da ;) |
| rux wrote:
Deme, ?i mie îmi pare rau..
Eu simt ca îmi va veni menstrua?ia in 1-2 zile…încep sa ma doara sânii, ovarele, ca de obicei..
Deci nu s-a prins nimic luna asta..
Am ?i testat ?i bineîn?eles, totul negativ..
Oricum nu ma a?teptam la nimic, dar na…a?a zic mereu dar tot am acolo o speran?a mica…
Te inteleg perfect |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Imi pare rau deme |
| Irinan wrote:Imi pare rau deme
Noi sa fim sanatosi |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Fetelor eu am avut o perioada aglomerata ?i nu am mai avut timp sa scriu. Azi am fost la eco de monitorizare. Ziua 10 un folicul de 12mm pe dreptul, si 3 pe stângul, unul de 11 , unul de 9 ?i unul de 8. E bine? Mai merg miercuri |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Buna fetelor, v am tot urmarit din umbra, am schimbat contul si nu mai pot accesa de pe vechiul cont. Daca va mai amimtiti de mine, ultima experienta a mea cu sarcina biochimica si hcg in crestere, medicul mi a recomandat 3 luni anticonceptionale si apoi IUI. Iata ca am ajuns la finalul celor 3 luni de tratament, mai am 1 sapt si termin antic insa voi incerca fara iui. Succes fetelor, sa fie anul nostru.
P.s. Abia astept sa intru la testat , mi e dor de teste |
|
| Oana.c wrote:Buna fetelor, v am tot urmarit din umbra, am schimbat contul si nu mai pot accesa de pe vechiul cont. Daca va mai amimtiti de mine, ultima experienta a mea cu sarcina biochimica si hcg in crestere, medicul mi a recomandat 3 luni anticonceptionale si apoi IUI. Iata ca am ajuns la finalul celor 3 luni de tratament, mai am 1 sapt si termin antic insa voi incerca fara iui. Succes fetelor, sa fie anul nostru. P.s. Abia astept sa intru la testat , mi e dor de teste
Bine ai revenit !!
Asa sa fie, anul nostru !
|
|
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Buna. Am fost la Galati din nou si din nou nu am facut nimic. Mi-a spus ca nu poate sa imi faca HSG pt ca trebuie facut imediat dupa menstruatie si fara contact( sunt in ziua a 11-a si am avut contact zilele trecute). Eu stiu ca se face intre zilele 7-12. Vineri cand eram in ziua a 7-a si nici nu avusesem contact,nu era nimeni la radiologie... ce sa zic, asta este norocul meu sau poate este mai bine ca sa intamplat asa. Poate luna asta care vine incerc la Bucuresti.La 5 merg la monitorizare, o sa ii spun medicului sa imi faca o schema pt duphaston si poate daca foliculul este destul de mare poate imi da vreo injectie de declansare. Simt disconfort pe ambele ovare... who knows |
|

| Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. In primele 2 luni de administrare a anticonceptionale nu am avut nicio scurgere in timpul administrarii lor decat in perioada de pauza(cele 7 zile). Aceasta fiind ultima luna de aministrare, dupa prima saptamana de administrare am inceput sa am niste scurgeri rozalii,maronii iar rozalii...cam de 4 zile le am , reduse cantitativ. Precizez ca am fost in vacanta si uitam sa le iau zilnic asa ca luam 2 capsule la 2 zile A patit cineva asa ceva? Care ar fi motivul? Mai am 1 saptamana pana le termin si apoi in cele 7 zile de pauza ar trebui sa apara mentruatia. |
|
| Oana.c wrote:Fetelor, am nevoie de ajutorul vostru. In primele 2 luni de administrare a anticonceptionale nu am avut nicio scurgere in timpul administrarii lor decat in perioada de pauza(cele 7 zile). Aceasta fiind ultima luna de aministrare, dupa prima saptamana de administrare am inceput sa am niste scurgeri rozalii,maronii iar rozalii...cam de 4 zile le am , reduse cantitativ. Precizez ca am fost in vacanta si uitam sa le iau zilnic asa ca luam 2 capsule la 2 zile A patit cineva asa ceva? Care ar fi motivul? Mai am 1 saptamana pana le termin si apoi in cele 7 zile de pauza ar trebui sa apara mentruatia.
Buna Oana,
Pana acum câ?iva ani ?i eu am luat mult timp anticoncep?ionale. Nu am pa?it ca tine, dar mie mi se pare ciudat sa ?tii sa iei 2 pastile o data la 2 zile..nu cred ca e ok.. Te sfatuiesc sa intrebi doctorul.
Seara placuta ! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Oana, ai patit asa fiindca nu ai luat corect pastilele, daca intarzii cu mai mult de 12h ele nu isi mai fac efectul si poate aparea spotting sau chiar menstruatia |
|

| Multumesc fetelor. In trecut am luat si eu ani buni si nu am patit asa. Intradevar, fiind in concediu si umbland de dimi pNa seara uitau in unele zile de ele dar imi aminteam urmatoarea zi si luam si pilula uitata. Probabil din aceasta cauza au aparut aceste dereglari. Voi astepta sa le termin si apoi menstra sa vina corect. Multumrsc |
|
|