|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am vazut ca multe dintre voi mergeti la monitorizarea ovulatiei si vreau sa va intreb daca v-a ajutat in obtinerea unei sarcini mai rapid. stiu ca este o casuta a aspirantelor, dar poate cunoasteti sau sunt mamici care vad mesajul meu. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| arefam se ia dupa ovulatie, daca le iei din ziua 10 nu vad cum mai ovulezi in cazul asta... asteapta sa ovulezi si daca tii neaparat ia apoi arefam |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| Roxana Maria referitor la polipul endometrial daca doar aia ar fi cauza si totul dar totul e clean analize ovulatie menstruatie poti ramane insarcinata rapid dupa histeroscopie! Nimeni nu ar sti un timp exact sa iti spuna insa poti incepe linistita de pe acum! Si mai e o chestie sunt femei cu polipi ?i fibroaame sau ambele care raman insarcinate chiar si asa! (culmea) AMH - ul l-ai facut? |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| RoxanaMaria wrote:
Multumesc frumos! am mari emotii din cauza acelei scurgeri usor rozalii de ieri si alaltaieri, ziua 21-22 , astazi nu am mai vazut nimic pe absorbant insa. Temperatura nu am luat-o niciodata, am facut doar teste de ovulatie. Deja sunt in tema datorita voua cu modul de masurare a temperaturii. dupa interventia pt extirparea polipului medicul mi-a prescris ovule Arefam pe care sa le iau din Z10 a CM pana in Z30. Am uitat sa va spun ca am 30 de ani, sotul meu 36 si ca am facut toate analizele preliminare IUI si FIV la recomandarea medicului de la clinica de fertilitate, si au iesit bune.
Sangerarea acea poate fi si de nidatie, de la implantare. Arefam mi-a fost prescris si mie din z18 pana in z26, insa eu ovulez haotic, din cauza asta urmaresc cu temperatura, avand ovare polichistice mie testele imi ies mereu pozitive, asa confirm cu teperatura ca sa nu iau Arefamul inainte de ovulatie si sa o inhib. Parerea mea e ca pe luni poti incerca sa testezi sau sa dozezi beta sa vezi daca e ceva |
|
| freya1 wrote:arefam se ia dupa ovulatie, daca le iei din ziua 10 nu vad cum mai ovulezi in cazul asta... asteapta sa ovulezi si daca tii neaparat ia apoi arefam
Ciudat ca mie mi-a spus medicul sa iau din Z10 Arefan. Ori n-am inteles eu bine atunci, eram inca sub anestezie dar stiu sigur ca mi-a spus sa iau 20 de zile. Daca nu iese luna aceasta nimic, reconfigurez :)) Sunteti tare dragute si prompte, am gasit o multime de raspunsuri aici. |
|
| Blondyb wrote: Roxana Maria referitor la polipul endometrial daca doar aia ar fi cauza si totul dar totul e clean analize ovulatie menstruatie poti ramane insarcinata rapid dupa histeroscopie! Nimeni nu ar sti un timp exact sa iti spuna insa poti incepe linistita de pe acum! Si mai e o chestie sunt femei cu polipi ?i fibroaame sau ambele care raman insarcinate chiar si asa! (culmea) AMH - ul l-ai facut? Da, am facut amh, rezultat: 6,61 ng/ml Valori referinta : 0,71 - 7,59
Se pare ca doar polipul era cauza, mai ales dimensiunea lui era o mare problema(2.5 cm). In urma histeroscopiei medicul a curatat tot. |
|

| RoxanaMaria wrote:
Ciudat ca mie mi-a spus medicul sa iau din Z10 Arefan. Ori n-am inteles eu bine atunci, eram inca sub anestezie dar stiu sigur ca mi-a spus sa iau 20 de zile. Daca nu iese luna aceasta nimic, reconfigurez :)) Sunteti tare dragute si prompte, am gasit o multime de raspunsuri aici.
Eu nu stiu, dar imi dau cu parerea, nu e mult 20 de zile? Mie mi-a prescris doar 8 zile. Iar daca esti ca mine..mie nici dupa 8 zile de la oprirea lui nu mi-a venit menstruatia. Daca e la fel si la tine asta ar insemna sa iti vina prin ziua 40-40 si.. |
|
| freya1 wrote:arefam se ia dupa ovulatie, daca le iei din ziua 10 nu vad cum mai ovulezi in cazul asta... asteapta sa ovulezi si daca tii neaparat ia apoi arefam Acum stau sa ma gandesc ca poate am facut o prostie luamd Arefam din Z10. Si sa nu fi ratat o ovulatie din cauza asta |
|
| Maria.mmh wrote:Eu nu stiu, dar imi dau cu parerea, nu e mult 20 de zile? Mie mi-a prescris doar 8 zile. Iar daca esti ca mine..mie nici dupa 8 zile de la oprirea lui nu mi-a venit menstruatia. Daca e la fel si la tine asta ar insemna sa iti vina prin ziua 40-40 si..
Nu stiu daca e mult sau putin.. ideea e ca acum sunt in Z23 si ma gandesc sa le opresc. O sa sun la medic sa lamuresc. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Ma programat vineri doar pentru control. nu stiu daca am vreo sansa sa ii conving sa imi faca si HSG atunci. |
|

| RoxanaMaria wrote:Acum stau sa ma gandesc ca poate am facut o prostie luamd Arefam din Z10. Si sa nu fi ratat o ovulatie din cauza asta
De obicei in ce zi ovulai?
La mine a aparut spottingul deja |
|
| Maria.mmh wrote:De obicei in ce zi ovulai? La mine a aparut spottingul deja
In ziua 12-13 de regula, dar acum cum am fost dereglata cu menstruatia dupa operatie si nu mai stiu. Si partea nasoala e ca nu am gasit teste de ovulatie Trussa de care foloseam de obicei si care mi se par foarte ok si utile, si am luat unele marca Dr MAx, tip banda din care nu am inteles mare lucru, asa ca sunt confuza.. |
|

| RoxanaMaria wrote:
In ziua 12-13 de regula, dar acum cum am fost dereglata cu menstruatia dupa operatie si nu mai stiu. Si partea nasoala e ca nu am gasit teste de ovulatie Trussa de care foloseam de obicei si care mi se par foarte ok si utile, si am luat unele marca Dr MAx, tip banda din care nu am inteles mare lucru, asa ca sunt confuza..
Singura sansa era sa ovulezi inainte de ziua 10 luna asta. Daca nu ai ovulat inainte de a incepe Arefamul, ovulatia nu a mai avut loc.. |
|
| Maria.mmh wrote:
Singura sansa era sa ovulezi inainte de ziua 10 luna asta. Daca nu ai ovulat inainte de a incepe Arefamul, ovulatia nu a mai avut loc..
Multumesc de info! asteptam sa vedem daca vine cm, deja cred ca ne-am obisnuit cu asteptatul asta, e greu, dar nu ne pierdem speranta. |
|
| Maria.mmh wrote:
Singura sansa era sa ovulezi inainte de ziua 10 luna asta. Daca nu ai ovulat inainte de a incepe Arefamul, ovulatia nu a mai avut loc..
Maria, vad ca iei Inositol 1000mg, ai primit la recomandarea medicului? imi poti spune de la ce firma este Inositol-ul pe care il iei? |
|
|