|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Maria.mmh wrote:Nu prea ma batea gândul sa le fac la sante. O sa mai întreb la clinica unde am facut analizele pt chlamydia, pap, mycoplasma ca ?tiu ca ei lucreaza cu Regina Maria. Oricum nu le fac acum dar am zis sa îmi întind urechile dinainte
Maria, la mine, doctora mea endocrinolog a insistat foarte mult sa merg la consult de hematologie, separat de procesul de FIV. Asa ca am fost la o consultatie de screening trombofilie (si am facut si analizele apoi).
La Regina Maria pot face consultatii si in clinica virtuala (online) - asta daca nu vrei sa vii pana aici (pentru consultatia de screening cred ca e ok si online).
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3098
| pintescuv wrote:Buna, fetelor! Eu nu am mai scris de anul trecut, insa nu am noutati. Am facut 2 inseminari fara rezultat si ne-am hotarat sa luam o pauza de la tot ce inseamna medici/controale etc. Mentionez ca atat eu cat si sotul meu avem analizele ok. Incercam de aproape 4 ani, insa nu se intampla nimic. Saptamana trecuta am facut AMH-ul si este 4,82 (am 33 de ani) si mi s-a spus ca e foarte bine. Voiam sa va intreb daca ati folosit Profecund pentru ca am tot auzit pareri despre el si voiam sa stiu ce credeti si voi. O zi frumoasa sa aveti! Imi pare rau pt vestile rele multa putere si rabdare |

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Fetelor, cele care ati monitorizat ovulatia, din experientele voastre cât este ok sa coste monitorizarea? Am întrebat ginecologul la care ma duceam înainte în oras aici si mi-a spus 150lei/eco. Mie mi s-a parut cam mult având în vedere ca la dna dr Veliscu am dat 200 lei eco trans +discutia pe care am avut-o. Aici e 150 lei eco +100 consultul. Oricum banuiesc ca te cheama te câteva ori pana detecteaza ovulatia. |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Maria eu ju am apucat înca sa fac monitorizare dar la noi eco costa 90 de lei ?i consulta?ia 100 În alta ordine de idei dupa cele 5 zile cu 3 pastile de duphason mie înca nu mi-a venit menstrua?ia. Sunt în a 5 zi fara tratament. Nu ar fi trebuit sa îmi vina pana acum? |
Inregistrat: 5/3/2021 Mesaje: 136
| Oanaiuliana wrote:Maria eu ju am apucat înca sa fac monitorizare dar la noi eco costa 90 de lei ?i consulta?ia 100 În alta ordine de idei dupa cele 5 zile cu 3 pastile de duphason mie înca nu mi-a venit menstrua?ia. Sunt în a 5 zi fara tratament. Nu ar fi trebuit sa îmi vina pana acum? Din cate mi-a spus mie medicul in maxim 2 saptamani de la ultima pastila trebuie sa vina. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Oanaiuliana wrote:Maria eu ju am apucat înca sa fac monitorizare dar la noi eco costa 90 de lei ?i consulta?ia 100 În alta ordine de idei dupa cele 5 zile cu 3 pastile de duphason mie înca nu mi-a venit menstrua?ia. Sunt în a 5 zi fara tratament. Nu ar fi trebuit sa îmi vina pana acum? Mie mi-a venit si la 11 zile dupa ce am terminat Duphaston ul, am luat 10 zile 2 pe zii. |
|
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 160
| pintescuv wrote:Buna, fetelor! Eu nu am mai scris de anul trecut, insa nu am noutati. Am facut 2 inseminari fara rezultat si ne-am hotarat sa luam o pauza de la tot ce inseamna medici/controale etc. Mentionez ca atat eu cat si sotul meu avem analizele ok. Incercam de aproape 4 ani, insa nu se intampla nimic. Saptamana trecuta am facut AMH-ul si este 4,82 (am 33 de ani) si mi s-a spus ca e foarte bine. Voiam sa va intreb daca ati folosit Profecund pentru ca am tot auzit pareri despre el si voiam sa stiu ce credeti si voi. O zi frumoasa sa aveti!
Hei! Imi pare rau ca n-ati obtinut sarcina dupa atata vreme. Tin minte ca anul trecut faceam inseminarile cam in aceeasi perioada. Am luat si eu profecund acum vreo 2-3 ani, dar nu pot sa zic ca m-a ajutat. Parerea mea e ca daca nu sunt probleme, sunt apa de ploaie. |
|
| Maria.mmh wrote:Fetelor, cele care ati monitorizat ovulatia, din experientele voastre cât este ok sa coste monitorizarea? Am întrebat ginecologul la care ma duceam înainte în oras aici si mi-a spus 150lei/eco. Mie mi s-a parut cam mult având în vedere ca la dna dr Veliscu am dat 200 lei eco trans +discutia pe care am avut-o. Aici e 150 lei eco +100 consultul. Oricum banuiesc ca te cheama te câteva ori pana detecteaza ovulatia. La noi e eco plus consultatie 250 ron, dupa la monitorizare inca 100 ron.. doar ca atunci cand au fost des vizitele la cabinet au fost dati cand nu mi a luat bani |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1183
| Maria.mmh wrote:Fetelor, cele care ati monitorizat ovulatia, din experientele voastre cât este ok sa coste monitorizarea? Am întrebat ginecologul la care ma duceam înainte în oras aici si mi-a spus 150lei/eco. Mie mi s-a parut cam mult având în vedere ca la dna dr Veliscu am dat 200 lei eco trans +discutia pe care am avut-o. Aici e 150 lei eco +100 consultul. Oricum banuiesc ca te cheama te câteva ori pana detecteaza ovulatia.
Eu am pachet de 3 eco, 300 lei |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Deci e clar, trebuie sa caut alt cabinet. Mi se pare exagerat 750 lei 3 ecografii |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 264
| Maria.mmh wrote:Deci e clar, trebuie sa caut alt cabinet. Mi se pare exagerat 750 lei 3 ecografii Nu ?tiu...?i eu ma gândeam ca în cazul tratamentelor de stimulare unde este necesara monitorizarea ecogtafica ar trebuie sa existe un pachet lunar care sa includa tot ce este necesar...?i sa fie mai accesibil. Ca nu toata lumea î?i permite sa faca atâtea ecografii |
|
| Maria.mmh wrote:Deci e clar, trebuie sa caut alt cabinet. Mi se pare exagerat 750 lei 3 ecografii E mult intradevar... eu luna asta am fost doar de 2 ori, in ziua 10 cand am primit ovitrelle, aveam folicul de 1,8.. atunci mi a luat doar 150, cu toate ca consultatia la el e 250.. bine, ovitrelle l am platit separat, 150 ron. Si saptamana trecuta, sa confirme ovulatia si nu a mai vrut sa mi ia bani... poate am dat eu peste un dr de treaba |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Irinan wrote:E mult intradevar... eu luna asta am fost doar de 2 ori, in ziua 10 cand am primit ovitrelle, aveam folicul de 1,8.. atunci mi a luat doar 150, cu toate ca consultatia la el e 250.. bine, ovitrelle l am platit separat, 150 ron. Si saptamana trecuta, sa confirme ovulatia si nu a mai vrut sa mi ia bani... poate am dat eu peste un dr de treaba Si mie dr cand am facut monitorizarea mi-a luat prima data 150 lei bani pe eco.Iar dupa am fost de vreo 4 ori pentru monitorizare si nu mi-a luat nimic. Cred ca si eu am dat peste un dr super de treaba |
|
| OtiliaC wrote: Si mie dr cand am facut monitorizarea mi-a luat prima data 150 lei bani pe eco.Iar dupa am fost de vreo 4 ori pentru monitorizare si nu mi-a luat nimic. Cred ca si eu am dat peste un dr super de treaba E bine ca mai avem si dr care nu se uita numai la bani |
|
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 150
| Buna dimi. Eu declar z1 Am citit mai demult la voi de analizele de z2-z4. Imi puteti spune, va rog, care sunt? |
|
|