Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Iulia13
Scris: Monday, June 7, 2021 12:04 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
Irinan wrote:
Fetelor pun o intrebare pt o vara de a mea, care a ajuns la Iasi, la recomandarea cuiva, la dr Bogdan Doroftei.. stiti ceva info de el? E ok?

Irina ?i-l recomand pe DR. Maftei(de la aceea?i clinica). Am auzit pareri mai bune despre dumnealui de la apropia?i
ANDREEA2929A
Scris: Monday, June 7, 2021 6:26 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Irinan wrote:
Fetelor pun o intrebare pt o vara de a mea, care a ajuns la Iasi, la recomandarea cuiva, la dr Bogdan Doroftei.. stiti ceva info de el? E ok?

Cel mai bun e el dintre toti pt ca restul sunt parte din echipa lui, la noi a descoperit problema cu trompele, a dat si pt sot tratament, a rezolvat pb care o aveam eu si datorita lui am mers mai departe. Este foarte bine ca a ajuns la el. Noi am mers la sv o perioada ca are cabinet acolo, dar asta cred ca stii. Sunt foarte buni toti din echipa lui, insa el e cel mai cautat si cel mai ocupat pt ca are și functie de conducere in spital, acum n am mai urmarit dar cred ca inca este, iar clinica e a lui, de asta se indreapta lumea catre ceilalti . Am interactionat direct cu el, este un super om si un super profesionist si ce am apreciat la el este ca e foarte sincer, direct, empatic si ne a lasat sa incercam si natural nu ne a trantit fiv direct desi nu era timp de asteptat. A stiut el ce a stiut, am fost norocosi ca am reusit in cele din urma natural.
Pupici, e pe maini foarte bune!
Ps:orice intrebare ai poti sa mi scrii oricand computerlove
Irinan
Scris: Monday, June 7, 2021 8:47 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
freya1 wrote:
E foarte bun Doroftei, dar din ce stiu inclusiv de la fetele de pe aici e si mai bun colegul lui de la Origyn, Maftei, eu la el as fi mers

Multumesc freya, ii zicCheek Kiss
Irinan
Scris: Monday, June 7, 2021 8:48 AM
Nivel

Iulia13 wrote:

Irina ?i-l recomand pe DR. Maftei(de la aceea?i clinica). Am auzit pareri mai bune despre dumnealui de la apropia?i

Multumesc IuliaCheek Kiss
Irinan
Scris: Monday, June 7, 2021 8:52 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Cel mai bun e el dintre toti pt ca restul sunt parte din echipa lui, la noi a descoperit problema cu trompele, a dat si pt sot tratament, a rezolvat pb care o aveam eu si datorita lui am mers mai departe. Este foarte bine ca a ajuns la el. Noi am mers la sv o perioada ca are cabinet acolo, dar asta cred ca stii. Sunt foarte buni toti din echipa lui, insa el e cel mai cautat si cel mai ocupat pt ca are ?i functie de conducere in spital, acum n am mai urmarit dar cred ca inca este, iar clinica e a lui, de asta se indreapta lumea catre ceilalti . Am interactionat direct cu el, este un super om si un super profesionist si ce am apreciat la el este ca e foarte sincer, direct, empatic si ne a lasat sa incercam si natural nu ne a trantit fiv direct desi nu era timp de asteptat. A stiut el ce a stiut, am fost norocosi ca am reusit in cele din urma natural.
Pupici, e pe maini foarte bune!
Ps:orice intrebare ai poti sa mi scrii oricand computerlove

Multumesc mult AndreeaCheek Kiss daca o sa aiba vreo nelamurire o sa te intrebCheek Kiss
diana.dmn
Scris: Monday, June 7, 2021 9:32 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/29/2018
Irinan wrote:

Buna Irina, eu am facut hycosy cu Doroftei. Mi s-a parut un tip destul de dur, dar profesionist. Acum sunt pacienta lui Maftei, si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lui. :)
Maria.mmh
Scris: Monday, June 7, 2021 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Fetelor, se poate de la suplimentele pe care le-am luat sa ovulez asa devreme?
Nu am ovulat niciodata in ziua 15, cum spune graficul Crazy
ANDREEA2929A
Scris: Monday, June 7, 2021 12:02 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
diana.dmn wrote:

Buna Irina, eu am facut hycosy cu Doroftei. Mi s-a parut un tip destul de dur, dar profesionist. Acum sunt pacienta lui Maftei, si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lui. :)

Pare dur, asa este, daca mergi 1 data la el si eu prima data m am speriat, dar apoi e super ok si chiar empatic cand ajungi sa mergi de mai multe ori si sa l cunosti.
Toti sunt buni si MAftei si Gabriela chiar si rezidentele lui. Are o super echipa.
IoanaIoanaC
Scris: Monday, June 7, 2021 12:13 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Irinan wrote:

Eu cu Maftei am ajuns pana aici, deci o sa-l recomand toata viata. Am facut si cu Doroftei un transfer, ca era Maftei de garda, a fost ok, n-am nimic de zis, dar nu imi pot spune o parere dupa o intalnire. Din ce stiu de la alte fete insa, e mai cu capul in nori decat Maftei si mai taios oarecum, fie din cauza faptului ca e super ocupat, fie ca asa e el. Repet, singura parere personala din aceasta postare este despre Maftei, caruia nu voi avea vreodata cuvinte suficiente sa-i multumesc. Si ca idee, mi-a scris saptamana trecuta sa ma intrebe cum sunt si cum evolueaza sarcina. Succes verisoarei tale!
Irinan
Scris: Monday, June 7, 2021 2:42 PM
Nivel

diana.dmn wrote:

Multumesc DianaBuddy1
Irinan
Scris: Monday, June 7, 2021 2:43 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:
Fetelor, se poate de la suplimentele pe care le-am luat sa ovulez asa devreme?
Nu am ovulat niciodata in ziua 15, cum spune graficul Crazy

Iti dai seama ca e posibil.. mai ales ca tu ai avut si operatia si a corectat anumite lucruri pe acolo.. sa fie cu norocCheek Kiss
Irinan
Scris: Monday, June 7, 2021 2:44 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Eu cu Maftei am ajuns pana aici, deci o sa-l recomand toata viata. Am facut si cu Doroftei un transfer, ca era Maftei de garda, a fost ok, n-am nimic de zis, dar nu imi pot spune o parere dupa o intalnire. Din ce stiu de la alte fete insa, e mai cu capul in nori decat Maftei si mai taios oarecum, fie din cauza faptului ca e super ocupat, fie ca asa e el. Repet, singura parere personala din aceasta postare este despre Maftei, caruia nu voi avea vreodata cuvinte suficiente sa-i multumesc. Si ca idee, mi-a scris saptamana trecuta sa ma intrebe cum sunt si cum evolueaza sarcina. Succes verisoarei tale!

Multumesc frumos IoanaCheek Kiss coeur DistanceKiss burtica ta
Maria.mmh
Scris: Monday, June 7, 2021 6:13 PM
Nivel

Irinan wrote:

Iti dai seama ca e posibil.. mai ales ca tu ai avut si operatia si a corectat anumite lucruri pe acolo.. sa fie cu norocCheek Kiss

Ramâne de vazut ce s-a întâmplat acolo, miercuri am programare la Veliscu pt eco. De?i eu ceruse pe saptamâna viitoare programare, e mai bine ca s-a nimerit asa
Bia_S
Scris: Tuesday, June 8, 2021 10:03 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/27/2021
Fetelor... voi in ce zi dpo incepeti sa faceti teste de sarcina?
Maria.mmh
Scris: Tuesday, June 8, 2021 10:07 AM
Nivel

Bia_S wrote:
Fetelor... voi in ce zi dpo incepeti sa faceti teste de sarcina?

Eu nu testez devreme, insa sunt fete care o fac.
Au mai fost discutii aici pe tema asta, fiecare isi stie limitele, eu una am suferit prea multe dezamagiri din cauza testelor negative si testez doar in ziua 12-13 daca nu am simptome premenstruale sau 14-15 daca nu apare menstruatia Crazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.