|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Irinan wrote:Fetelor pun o intrebare pt o vara de a mea, care a ajuns la Iasi, la recomandarea cuiva, la dr Bogdan Doroftei.. stiti ceva info de el? E ok?
Irina ?i-l recomand pe DR. Maftei(de la aceea?i clinica). Am auzit pareri mai bune despre dumnealui de la apropia?i |

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1877
| Irinan wrote:Fetelor pun o intrebare pt o vara de a mea, care a ajuns la Iasi, la recomandarea cuiva, la dr Bogdan Doroftei.. stiti ceva info de el? E ok? Cel mai bun e el dintre toti pt ca restul sunt parte din echipa lui, la noi a descoperit problema cu trompele, a dat si pt sot tratament, a rezolvat pb care o aveam eu si datorita lui am mers mai departe. Este foarte bine ca a ajuns la el. Noi am mers la sv o perioada ca are cabinet acolo, dar asta cred ca stii. Sunt foarte buni toti din echipa lui, insa el e cel mai cautat si cel mai ocupat pt ca are și functie de conducere in spital, acum n am mai urmarit dar cred ca inca este, iar clinica e a lui, de asta se indreapta lumea catre ceilalti . Am interactionat direct cu el, este un super om si un super profesionist si ce am apreciat la el este ca e foarte sincer, direct, empatic si ne a lasat sa incercam si natural nu ne a trantit fiv direct desi nu era timp de asteptat. A stiut el ce a stiut, am fost norocosi ca am reusit in cele din urma natural. Pupici, e pe maini foarte bune! Ps:orice intrebare ai poti sa mi scrii oricand |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3098
| freya1 wrote:E foarte bun Doroftei, dar din ce stiu inclusiv de la fetele de pe aici e si mai bun colegul lui de la Origyn, Maftei, eu la el as fi mers Multumesc freya, ii zic |
| Iulia13 wrote:
Irina ?i-l recomand pe DR. Maftei(de la aceea?i clinica). Am auzit pareri mai bune despre dumnealui de la apropia?i
Multumesc Iulia |
| ANDREEA2929A wrote:Cel mai bun e el dintre toti pt ca restul sunt parte din echipa lui, la noi a descoperit problema cu trompele, a dat si pt sot tratament, a rezolvat pb care o aveam eu si datorita lui am mers mai departe. Este foarte bine ca a ajuns la el. Noi am mers la sv o perioada ca are cabinet acolo, dar asta cred ca stii. Sunt foarte buni toti din echipa lui, insa el e cel mai cautat si cel mai ocupat pt ca are ?i functie de conducere in spital, acum n am mai urmarit dar cred ca inca este, iar clinica e a lui, de asta se indreapta lumea catre ceilalti . Am interactionat direct cu el, este un super om si un super profesionist si ce am apreciat la el este ca e foarte sincer, direct, empatic si ne a lasat sa incercam si natural nu ne a trantit fiv direct desi nu era timp de asteptat. A stiut el ce a stiut, am fost norocosi ca am reusit in cele din urma natural. Pupici, e pe maini foarte bune! Ps:orice intrebare ai poti sa mi scrii oricand Multumesc mult Andreea daca o sa aiba vreo nelamurire o sa te intreb |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 160
| Irinan wrote:Fetelor pun o intrebare pt o vara de a mea, care a ajuns la Iasi, la recomandarea cuiva, la dr Bogdan Doroftei.. stiti ceva info de el? E ok?
Buna Irina, eu am facut hycosy cu Doroftei. Mi s-a parut un tip destul de dur, dar profesionist. Acum sunt pacienta lui Maftei, si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lui. :) |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Fetelor, se poate de la suplimentele pe care le-am luat sa ovulez asa devreme? Nu am ovulat niciodata in ziua 15, cum spune graficul |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1877
| diana.dmn wrote:
Buna Irina, eu am facut hycosy cu Doroftei. Mi s-a parut un tip destul de dur, dar profesionist. Acum sunt pacienta lui Maftei, si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lui. :)
Pare dur, asa este, daca mergi 1 data la el si eu prima data m am speriat, dar apoi e super ok si chiar empatic cand ajungi sa mergi de mai multe ori si sa l cunosti. Toti sunt buni si MAftei si Gabriela chiar si rezidentele lui. Are o super echipa. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 973
Eu cu Maftei am ajuns pana aici, deci o sa-l recomand toata viata. Am facut si cu Doroftei un transfer, ca era Maftei de garda, a fost ok, n-am nimic de zis, dar nu imi pot spune o parere dupa o intalnire. Din ce stiu de la alte fete insa, e mai cu capul in nori decat Maftei si mai taios oarecum, fie din cauza faptului ca e super ocupat, fie ca asa e el. Repet, singura parere personala din aceasta postare este despre Maftei, caruia nu voi avea vreodata cuvinte suficiente sa-i multumesc. Si ca idee, mi-a scris saptamana trecuta sa ma intrebe cum sunt si cum evolueaza sarcina. Succes verisoarei tale! |
|
| diana.dmn wrote:
Buna Irina, eu am facut hycosy cu Doroftei. Mi s-a parut un tip destul de dur, dar profesionist. Acum sunt pacienta lui Maftei, si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lui. :)
Multumesc Diana |
|
| Maria.mmh wrote:Fetelor, se poate de la suplimentele pe care le-am luat sa ovulez asa devreme? Nu am ovulat niciodata in ziua 15, cum spune graficul Iti dai seama ca e posibil.. mai ales ca tu ai avut si operatia si a corectat anumite lucruri pe acolo.. sa fie cu noroc |
|
| IoanaIoanaC wrote:
Eu cu Maftei am ajuns pana aici, deci o sa-l recomand toata viata. Am facut si cu Doroftei un transfer, ca era Maftei de garda, a fost ok, n-am nimic de zis, dar nu imi pot spune o parere dupa o intalnire. Din ce stiu de la alte fete insa, e mai cu capul in nori decat Maftei si mai taios oarecum, fie din cauza faptului ca e super ocupat, fie ca asa e el. Repet, singura parere personala din aceasta postare este despre Maftei, caruia nu voi avea vreodata cuvinte suficiente sa-i multumesc. Si ca idee, mi-a scris saptamana trecuta sa ma intrebe cum sunt si cum evolueaza sarcina. Succes verisoarei tale!
Multumesc frumos Ioana burtica ta |
|

| Irinan wrote:Iti dai seama ca e posibil.. mai ales ca tu ai avut si operatia si a corectat anumite lucruri pe acolo.. sa fie cu noroc
Ramâne de vazut ce s-a întâmplat acolo, miercuri am programare la Veliscu pt eco. De?i eu ceruse pe saptamâna viitoare programare, e mai bine ca s-a nimerit asa |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 150
| Fetelor... voi in ce zi dpo incepeti sa faceti teste de sarcina? |
|

| Bia_S wrote:Fetelor... voi in ce zi dpo incepeti sa faceti teste de sarcina?
Eu nu testez devreme, insa sunt fete care o fac. Au mai fost discutii aici pe tema asta, fiecare isi stie limitele, eu una am suferit prea multe dezamagiri din cauza testelor negative si testez doar in ziua 12-13 daca nu am simptome premenstruale sau 14-15 daca nu apare menstruatia |
|
|