|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| maria2013 wrote:Fetelor din Constanta, Primaria de aici a lansat un program similar celui din Bucuresti, Infant. Am aflat acum si am zis sa pun si aici informatia, poate ajuta pe cineva
Am vazut si eu pe Sosi azi. Luni ma duc si eu la Consiliul Judetean sa depun o cerere pentru ajutor pt cuplurile infertile. Am forbit cu cineva din consiliu au spus ca pot ajuta cu maxim 1500 de euro. Sa vedem daca reusesc sa misc ceva si la noi în oras. |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3232
| OtiliaC wrote: Am vazut un saculet mai mic cu 2 zile decat ar trebuii, si se vedea fff putin cum incepe sa se contureze vezicula vitelina. Langa saculet era si un mic hematom. Dr a spus ca este normal ce am vazut acum pentru varsta sarcini. Acum astept cu sufletul la gura eco urmator, peste o saptamana.
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3232
| deme wrote:A venit si rezultatul la beta, negativ. Macar acum stiu sa astept cm Imi pare rau deme |
|
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Buna. A avut cineva linie uscare la Shore check? |
|
| AndreiutzaEu wrote:Buna. A avut cineva linie uscare la Shore check?
Ai multe zile întârziere? Shure check mi se pare ca are sensibilitate mare parca 20 sau 25. Eu foloseam pe vremea când nu avem în plan bebe si îmi întârzia dar nu am avut linie de uscare decât pe fildas ?i barza |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1818
| AndreiutzaEu wrote:Buna. A avut cineva linie uscare la Shore check?
Mie mi-a iesit liniuta pe sure check in 8dpo,in primul min, ceea ce m-a suprins, stiind ca nu e ultrasensibil |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| https://ibb.co/qJnpg0P |
|
| MariaS wrote:https://ibb.co/qJnpg0P
Si eu tot fetita vreau |
|
| deme wrote:
Mie mi-a iesit liniuta pe sure check in 8dpo,in primul min, ceea ce m-a suprins, stiind ca nu e ultrasensibil
La sarcina biochimuca sau linit falsa |
|
| AndreiutzaEu wrote: La sarcina biochimuca sau linit falsa La biochimica https://ibb.co/sCBVgcc |
|
| ?tii ca mie mi-a venit. Problema este ca am dureri ca ?i când ar trage cineva de uter.... ?i intepaturi jos... Am facut ieri ?i a aparut o linie pala... O sa mai fac un dr max sau ceva ca nu cred ca e ceva cu menstruatia deja trecuta. Oricum luna asta fara stimulare fara nimic. Plecam în co ?i pe langa asta am avut cheltuielile multe ?i nu pot... Botezul nepotelului, ni?te analize pt copil.. Asa ca luna asta ma relaxez. Nu mai stau cu gândul acolo |
|
| MariaS wrote:https://ibb.co/qJnpg0P
Unde e barza asta? Ca plec în cautarea ei |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Buna fetelor,
Cu mare drag am intrat din nou pe aici..n-am reu?it sa citesc tot ?i îmi pare rau de asta..
@deme, îmi pare rau, dar capul sus, or sa vina ?i vremuri mai bune @maria, off, as fi vrut sa î?i dau o îmbra?i?are ca îmi pare ca e?ti a?a demoralizata..cum ii zic eu so?ului meu uneori - asta e, a?a s-a întâmplat pana acum, nu mai putem schimba, acum sa vedem ce facem de aici înainte..dar e greu, ?tiu..
Ce va sa zic de mine...eu vineri am facut punctia...am avut 23 de ovocite dar doar 7 au fost fertilizate...sunt foarte trista ?i mie-e frica...eu vreau mai mul?i copii (da, ?tiu ca am 41 de ani, dar tot vreau mai mul?i) ?i sper sa ajunga la stadiul de blastocisti cât mai multe din ele...Sunt foarte balonata, dureri de stomac, etc - de la hiperstimulare dar vad ca merg spre bine.. A?tept vesti miercuri sa vedem ce mai fac copiii mei
In momentul de fata nu mai iau nimic (in afara de Euthyrox) ?i as vrea sa iau din nou folat (acidul folic nu e ok la mine ca am acele 2 muta?ii...).
Voiam sa va întreb - voi ce recomanda?i pentru folat (brand, etc) ?
De asemenea mai face cineva FIV acum ?
Mul?umesc ?i va pup !
|
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Maria.mmh wrote:Unde e barza asta? Ca plec în cautarea ei
Îi una din berzele trimise de mine catre voi |
|
| rux wrote:Buna fetelor, Cu mare drag am intrat din nou pe aici..n-am reu?it sa citesc tot ?i îmi pare rau de asta.. @deme, îmi pare rau, dar capul sus, or sa vina ?i vremuri mai bune @maria, off, as fi vrut sa î?i dau o îmbra?i?are ca îmi pare ca e?ti a?a demoralizata..cum ii zic eu so?ului meu uneori - asta e, a?a s-a întâmplat pana acum, nu mai putem schimba, acum sa vedem ce facem de aici înainte..dar e greu, ?tiu.. Ce va sa zic de mine...eu vineri am facut punctia...am avut 23 de ovocite dar doar 7 au fost fertilizate...sunt foarte trista ?i mie-e frica...eu vreau mai mul?i copii (da, ?tiu ca am 41 de ani, dar tot vreau mai mul?i) ?i sper sa ajunga la stadiul de blastocisti cât mai multe din ele...Sunt foarte balonata, dureri de stomac, etc - de la hiperstimulare dar vad ca merg spre bine.. A?tept vesti miercuri sa vedem ce mai fac copiii mei In momentul de fata nu mai iau nimic (in afara de Euthyrox) ?i as vrea sa iau din nou folat (acidul folic nu e ok la mine ca am acele 2 muta?ii...). Voiam sa va întreb - voi ce recomanda?i pentru folat (brand, etc) ? De asemenea mai face cineva FIV acum ? Mul?umesc ?i va pup !
Rux, ma bucur tare ca ai revenit Sa ?tii ca e foarte ok nr de embrioni, de obicei calitatea ovocitelor în cazul sop nu e asa grozava, din cauza asta nr embrionilor care ajung în z5 e mai scazut fata de nr de foliculi extra?i la punc?ie. Eu din pacate nu ?tiu ce sfat sa î?i dau doar o mare mare îmbra?i?are ?i curaj ca o sa fie bine sigur! |
|
|