Clubul aspirantelor - 86
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Thursday, April 29, 2021 8:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Dene, tin pumnii Cheek Kiss
Nici eu nu am anticorpi la toxo, desi pup in bot toate pisicile Lol am repetat lunar igM in sarcina

Alexuta, poate un ciclu anovulator ? Nu mai retin daca stii sigur ca ai ovulat
Miri08
Scris: Thursday, April 29, 2021 9:24 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
deme wrote:

Ce as fi vrut sa stam si noi la casa , mi-as dori si un caine, dar asta este . Cat despre toxo, eu nici nu am anticorpi, de atatia ani de zile cu toate animalele, si sa nu crezi ca pe toate ce le pupam (si in fund cum spune al meu) erau vaccinateLol
Ma pregatesc sa ma duc la beta, sper sa fie bine. Va tin la curent!!

Da, asa e! Nici eu nu am anticorpi si imi tot spune lumea sa ma feresc de pisici dar nu am cum , daca stau cu noi in casa.Nu ma lasa sufletul sa le dau afara ca nu sunt invatate . Si cum zice si Maria, si mie mi-a spus dr ca atata timp cat nu curat litierele si pisicile nu vaneaza pe afara atunci nu ar trebui sa am probleme.

si in Legatura cu cainii, avem si caini :))) tot luati de pe strada. Dar de cand am ramas insarcinata se ocupa sotul de animalute( Curatat si mancare), ca sa ma feresc cat de cat de toxoplasmoza.
Miri08
Scris: Thursday, April 29, 2021 9:26 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Cine urmeaza la testare? Sa stiu la cine ma gandesc si cui sa-i tin pumniiClap Clap Clap
Love Love Love
Sisi2
Scris: Thursday, April 29, 2021 9:28 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Deme, ce test frumos!! Creste beta!! Abia astept sa ne spui cat a crrscut!! Ai o meserie tare frumoasa. Si eu am doua pisici. Bineinteles, ca unii apropiati, mi-au zis sa scap de ele, dar nici nu se pune problema de asa ceva!!! Pe pisica mama, am salvat-o de pe strada. Era gestanta. A fatat 5 pui tare frumosi. Pe 4 i-am dat si pe unu mic si negru l-am pastrathohot acum e mare si face doar prostii.
Iti admir munca, ma bucur ca exista oameni care se implica in salvarea animalelor. Si eu am tot dat spre adoptie pui gasiti pe afara. Ii luam si ii tineam pana gaseam pe cineva care sa ii adopte. Trebuia sa ii inchid in bucatarie (stau la bloc si nu dispun de spatiu) ca astia ai mei nu sunt prietenosi... i-ar fi mancat nu, alta. hearts
deme
Scris: Thursday, April 29, 2021 9:29 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
freya1 wrote:
Dene, tin pumnii Cheek Kiss
Nici eu nu am anticorpi la toxo, desi pup in bot toate pisicile Lol am repetat lunar igM in sarcina

Alexuta, poate un ciclu anovulator ? Nu mai retin daca stii sigur ca ai ovulat

Off mersi mult!!!Cheek Kiss
deme
Scris: Thursday, April 29, 2021 9:30 AM
Nivel

Miri08 wrote:

Da, asa e! Nici eu nu am anticorpi si imi tot spune lumea sa ma feresc de pisici dar nu am cum , daca stau cu noi in casa.Nu ma lasa sufletul sa le dau afara ca nu sunt invatate . Si cum zice si Maria, si mie mi-a spus dr ca atata timp cat nu curat litierele si pisicile nu vaneaza pe afara atunci nu ar trebui sa am probleme.

si in Legatura cu cainii, avem si caini :))) tot luati de pe strada. Dar de cand am ramas insarcinata se ocupa sotul de animalute( Curatat si mancare), ca sa ma feresc cat de cat de toxoplasmoza.

Ce frumos!!coeur
deme
Scris: Thursday, April 29, 2021 9:37 AM
Nivel

Sisi2 wrote:
Deme, ce test frumos!! Creste beta!! Abia astept sa ne spui cat a crrscut!! Ai o meserie tare frumoasa. Si eu am doua pisici. Bineinteles, ca unii apropiati, mi-au zis sa scap de ele, dar nici nu se pune problema de asa ceva!!! Pe pisica mama, am salvat-o de pe strada. Era gestanta. A fatat 5 pui tare frumosi. Pe 4 i-am dat si pe unu mic si negru l-am pastrathohot acum e mare si face doar prostii.
Iti admir munca, ma bucur ca exista oameni care se implica in salvarea animalelor. Si eu am tot dat spre adoptie pui gasiti pe afara. Ii luam si ii tineam pana gaseam pe cineva care sa ii adopte. Trebuia sa ii inchid in bucatarie (stau la bloc si nu dispun de spatiu) ca astia ai mei nu sunt prietenosi... i-ar fi mancat nu, alta. hearts

Sper sa fie asa Sisi, mi-e teamauff
Nici nu stiu daca sa ii spun lui in ziua de Paste sau sa astept si al3lea beta (abia pe 4 Mai,ca e totul inchis pana atunci).

Ce frumos!!! Multe mamici si de pisicicoeur
I-am zis sotului ca nu o sa renunt la salvat si toate cele nici in sarcina nici dupa si mi-a spus ca nici nu se astepta Lol
freya1
Scris: Thursday, April 29, 2021 9:42 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Eu votez sa ii spui, ar fi o surpriza tare frumoasa coeur
Sisi2
Scris: Thursday, April 29, 2021 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
deme wrote:

Nici nu stiu daca sa ii spun lui in ziua de Paste sau sa astept si al3lea beta (abia pe 4 Mai,ca e totul inchis pana atunci).

I-am zis sotului ca nu o sa renunt la salvat si toate cele nici in sarcina nici dupa si mi-a spus ca nici nu se astepta Lol

Daca avem drept de vot hohot si eu votez sa ii spui!!! Ar fi foarte frumos. Pana la urma trebuie sa ai incredere ca va fi bine!!
Eu i-am spus de cum am vazut a doua linie pe test. A fost un real sprijin pentru mine pana cand am fost la beta si am aflat ca totul e bine. topai
Cu emotiile si stresul, te inteleg!! Eu iti tin pumnii Hands sa ne spui daca te hotarasti sa ii spui si cum a reactionat!!hearts
Maria.mmh
Scris: Thursday, April 29, 2021 10:29 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
deme wrote:

Si eu votez sa ii spui Hilar

Alexutza, sa stii ca am pa?it ?i eu sa îmi vina ori doar cheaguri ori doar spotting maro slab cantitativ. E vorba de vreo dereglare ceva Buddy1
deme
Scris: Thursday, April 29, 2021 10:32 AM
Nivel

Deci am decis, daca iese bine beta astazi, ii spun!!!
Idei?Lol
Alexutza2714
Scris: Thursday, April 29, 2021 10:45 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/19/2021
Maria.mmh wrote:

Si eu votez sa ii spui Hilar

Alexutza, sa stii ca am pa?it ?i eu sa îmi vina ori doar cheaguri ori doar spotting maro slab cantitativ. E vorba de vreo dereglare ceva Buddy1

Ai avut si greata dimineata si seara? Asta mi se intampla dupa ce fumezras Lol Cateodata am impresia ca poate, totusi sunt insarcinata ras ras

Am citit acum si, poate e vorba de sangerarea de implantare...nu stiuBig Surprise

Sunt in dilema, fetelor!

Andreeax
Scris: Thursday, April 29, 2021 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Deme,felicitari pt prima beta,asteptam cu sufletul la gura ?i al2lea beta. ?i eu votez sa ii spui so?ului,iar acum cu sarbatorile e numai potrivit sa ii faci un astfel de cadou.

Alexutza,am avut ?i eu luni cu o sângerare mai mult maronie ?i foarte redusa care a ?inut maxim 3 zile iar ovulatia avusese loc (vazuta ecografic),cauzele sunt ?i din cauza unui endometru mai sub?ire.
wannabemom
Scris: Thursday, April 29, 2021 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Alexutza2714 wrote:

Ai avut si greata dimineata si seara? Asta mi se intampla dupa ce fumezras Lol Cateodata am impresia ca poate, totusi sunt insarcinata ras ras

Am citit acum si, poate e vorba de sangerarea de implantare...nu stiuBig Surprise

Sunt in dilema, fetelor!

Sangerarea de implantare nu ar trebui sa aiba cheaguri. Fa un test sensibil ca sa aflii ce se intampla, totusiCheek Kiss
Alexutza2714
Scris: Thursday, April 29, 2021 10:59 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/19/2021
wannabemom wrote:

Sangerarea de implantare nu ar trebui sa aiba cheaguri. Fa un test sensibil ca sa aflii ce se intampla, totusiCheek Kiss

O sa fac totusi un test dupa ce se opreste sangerarea si o sa va anunt...Sper sa nu fie vorba despre sarcina extrauterinaplans , sau ceva probleme...pale
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.