|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Neata. Hai Deme cu vestile bune. Adu berzele ca e primavara |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3012
| deme wrote:8dpo ,m-a mancat undeva si am trecut pe la farmacie sa iau un test pt maine dimi, nu aveau decar caseta de la barza, de 20 si bineinteles ca acum l-am facut si in min 2 a aparut cea mai anemica liniuta ever https://ibb.co/s5fX21Khttps://ibb.co/JnPWRjNStiu ca parca au mai fost rateuri la testele astea, dar este prima oara in viata mea cand a aparut.. Nu ma impacientez inca Ai mai repetat testul deme? |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/2/2016 Mesaje: 243
| Si eu am întrat de dimineata cu gândul la tine deme. A?teptam vestile |
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1110
| Buna dimi fetele , am fost direct la beta, astept rezultatul, am emotii acum |

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| deme wrote:Buna dimi fetele , am fost direct la beta, astept rezultatul, am emotii acum Doamne ajuta |
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 147
| Buna fetelor! Sunt noua pe aici, va citesc de aprox o luna, de cand ne-am hotarat si noi sa ne punem serios pe treaba pt bebe :D. Prima luna nu a fost cu succes, dar nici nu aveam asteptari prea mari, doar sperante. Am o nelamurire.... poate ati mai intrebat si voi medicii la care mergeti... referitor la vaccinul anti covid. Dupa vaccin trebuie sa astepti o perioada pana sa incerci din nou sa ramai insarcinata? Voi v-ati vaccinat sau intentionati sa o faceti? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| Bia_S wrote:Buna fetelor! Sunt noua pe aici, va citesc de aprox o luna, de cand ne-am hotarat si noi sa ne punem serios pe treaba pt bebe :D. Prima luna nu a fost cu succes, dar nici nu aveam asteptari prea mari, doar sperante. Am o nelamurire.... poate ati mai intrebat si voi medicii la care mergeti... referitor la vaccinul anti covid. Dupa vaccin trebuie sa astepti o perioada pana sa incerci din nou sa ramai insarcinata? Voi v-ati vaccinat sau intentionati sa o faceti? Buna! Eu m am vaccinat in prima tura(ianuarie), nu mi s a zis exact daca sa asteot sau nu pt ca nu au confirmari in vreun sens. Deci nu am asteptat. Dar nici nu s a intamplat. Succes, daca e sa fie va fi, nu cred ca influenteaza. Cel putin nu e demknstrat stiintific. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Deme, wow!! Chiar se vede a doua linie!! Iti tin pumnii!! Te asteptam cu rezultatul de la beta, Doamne ajuta!! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Bia_S wrote:Buna fetelor! Sunt noua pe aici, va citesc de aprox o luna, de cand ne-am hotarat si noi sa ne punem serios pe treaba pt bebe :D. Prima luna nu a fost cu succes, dar nici nu aveam asteptari prea mari, doar sperante. Am o nelamurire.... poate ati mai intrebat si voi medicii la care mergeti... referitor la vaccinul anti covid. Dupa vaccin trebuie sa astepti o perioada pana sa incerci din nou sa ramai insarcinata? Voi v-ati vaccinat sau intentionati sa o faceti?
Buna, bine ai venit si sedere cat mai scurta! In ceea ce priveste conceptia si sarcina, am vazut ca parerile sunt impartite. O parte zic ca e safe sa faci vaccinul si in sarcina, o parte ca nu s-au facut destule studii ca sa se poata afirma ceva concret. Eu din ce vazusem, s-ar recomanda o pauza de vreo 2 luni in a concepe, dupa vaccinare. Acum nu stiu daca de atunci nu s-au actualizat informatiile. Probabil doar un medic te poate lamuri . |
|
Inregistrat: 4/27/2021 Mesaje: 147
| Sisi2 wrote:
Buna, bine ai venit si sedere cat mai scurta! In ceea ce priveste conceptia si sarcina, am vazut ca parerile sunt impartite. O parte zic ca e safe sa faci vaccinul si in sarcina, o parte ca nu s-au facut destule studii ca sa se poata afirma ceva concret. Eu din ce vazusem, s-ar recomanda o pauza de vreo 2 luni in a concepe, dupa vaccinare. Acum nu stiu daca de atunci nu s-au actualizat informatiile. Probabil doar un medic te poate lamuri .
Multumesc Si eu am primit raspunsuri diferite, cea mai logica explicatie pt mine a fost ca nu afecteaza fatul daca e sa ramai insarcinata chiar dupa doar ca sistemul imunitar e stimulat foarte tare si abia in 2 luni revine la normal. Exista riscul sa elimine o eventuala sarcina. Eram curioasa de parerea voastra. Sunteti o sursa de informatii pretioase... am aflate multe lucruri de la voi pe care nu le stiam in legatura cu conceptia, citindu-va din umbra. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/19/2021 Mesaje: 53
| Neata fetelor,
imi poate da cineva cateva detalii referitoare la testele de ovulatie? cineva care a reusit...nu am folosit pana acum, dar vreau sa incerc de luna aceasta... si vreau sa le fac cu ajutorul sfaturilor voastre , care ati experimentat...
deme tinem pumnii pt tine...sper sa fie cu ochisori
Bia_S bine ai venit printre noi. Sa ai bafta si sa reusesti cat mai repede sa ti se indeplineasca dorinta |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2780
| Deme, hai cu bebe, sa alergam dupa ei prin Constanta! |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 729
| Alexutza2714 wrote:Neata fetelor, imi poate da cineva cateva detalii referitoare la testele de ovulatie? cineva care a reusit...nu am folosit pana acum, dar vreau sa incerc de luna aceasta... si vreau sa le fac cu ajutorul sfaturilor voastre  , care ati experimentat... deme tinem pumnii pt tine...sper sa fie cu ochisori Bia_S bine ai venit printre noi. Sa ai bafta si sa reusesti cat mai repede sa ti se indeplineasca dorinta
Buna! Recomand testele de ovulatie Barza. https://comenzi.farmaciatei.ro/viata-sexuala/teste-sarcina/test-de-ovulatie-barza-5-benzi-biotech-atlantic-usa-p329319 Eu pe astea le-am folosit. De asemenea, recomand aplicatia Premom - unde poti sa faci poze testelor de Ovulatie, si iti arata cand ai cel mai mare nivel de LH ca sa poti determina cel mai bine cand vei ovula. wannabemom attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/19/2021 Mesaje: 53
|
Iti multumesc frumos, am uitat sa specific ca eu sunt in Germania si nu gasesc teste Barza...despre Clear Blue ce parere ai?
Aplicatia premom e special pt testele de ovulatie Barza? |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 729
| Alexutza2714 wrote:Iti multumesc frumos, am uitat sa specific ca eu sunt in Germania  si nu gasesc teste Barza...despre Clear Blue ce parere ai? Aplicatia premom e special pt testele de ovulatie Barza?
Nu, poti folosi orice test in aplicatia Premom! Clearblue sunt cunoscute deci ar trebui sa fie bune :) Eu faceam cam 2 teste pe zi, la pranz si seara. Important e dupa ce gasesti peak-ul, sa testezi in continuare ca sa vezi ca scade (inca vreo 2-3 zile). In mod normal, ovulatia se petrece cam la o zi de la peak, aproximativ. Noi am avut contact 2-3 zile inaintea zilei de ovulatie, in ziua + o zi sau doua dupa (ca sa fim siguri). |
|
|