Clubul aspirantelor - 85
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Saturday, April 10, 2021 12:49 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Maria.mmh wrote:
Deme, sa stii ca ?i-am ascultat recomandarea ?i am cumparat aceclofen, am ?i folosit aseara, doar ca m-am uitat acum la cutie si am vazut ca scrie antibiotice a+ pe el Crazy
Nu are legatura, nu? Lol

Nu, nu :) a fost mai bine dupa aceclofen?Cheek Kiss

Fetele care au facut HSG, este normal sa sangerezi dupa? Nu mult, absorbant zilnic, asa mai putin ca un banut de 10 bani
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, April 10, 2021 6:13 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
deme wrote:

Fetele care au facut HSG, este normal sa sangerezi dupa? Nu mult, absorbant zilnic, asa mai putin ca un banut de 10 bani

Eu la hycosy am sangerat asa dar s a oprit dupa o zi.
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, April 10, 2021 7:00 AM
Nivel

OtiliaC, în ce stadiu esti? N ai mai scris de ceva vreme? Esti bine? Chiar ma gandeam sa ti scriu.
Maria.mmh
Scris: Saturday, April 10, 2021 7:52 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
deme wrote:

Da, a fost ok dupa Cheek Kiss
Si eu am sângerat dupa HSG, e normal, stai linistita Buddy1
Rux, dupa ceva timp am aflat, dar deja postasem Lol
OtiliaC
Scris: Saturday, April 10, 2021 8:06 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
ANDREEA2929A wrote:
OtiliaC, în ce stadiu esti? N ai mai scris de ceva vreme? Esti bine? Chiar ma gandeam sa ti scriu.

Multumesc de intrebare, Andreea! Sunt bine, v-am tot urmarit dar nu am mai scris pentru ca nu am nicio veste,am raspuns la stimulare, am facut si pregnyl-ul si azi sunt ziua 7 dpo. Iau Arefam 2/zi si Duphaston 2/zi. Am primit recomandare de la medic sa fac un test pe 17 Aprilie. Sper sa rezist, daca nu cel mai devreme mi-am propus sa fac test in ziua 11-12 dpo, sa fiu sigura ca iasa pregnyl-ul din corp, sa nu imi fac sperante aiurea.
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, April 10, 2021 8:32 AM
Nivel

OtiliaC wrote:

Multumesc de intrebare, Andreea! Sunt bine, v-am tot urmarit dar nu am mai scris pentru ca nu am nicio veste,am raspuns la stimulare, am facut si pregnyl-ul si azi sunt ziua 7 dpo. Iau Arefam 2/zi si Duphaston 2/zi. Am primit recomandare de la medic sa fac un test pe 17 Aprilie. Sper sa rezist, daca nu cel mai devreme mi-am propus sa fac test in ziua 11-12 dpo, sa fiu sigura ca iasa pregnyl-ul din corp, sa nu imi fac sperante aiurea.

Doamme ajuta!hearts Iti tin pumnii strans si imi doresc sa te vad si pe tine repejor la gravidute!grup mai e putin pana la test yes
OtiliaC
Scris: Saturday, April 10, 2021 8:39 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Doamme ajuta!hearts Iti tin pumnii strans si imi doresc sa te vad si pe tine repejor la gravidute!grup mai e putin pana la test yes

Multumesc! Tocmai ce am venit de la laborator, am recoltat pentru progesteron. Nu am primit recomandare de la medic sa fac asta, dar vreau sa stau eu linistita, sa vad daca il asimilez, pentru ca in multe luni am avut probleme cu progesteronul mic.Deseara primesc rezultatulras
deme
Scris: Saturday, April 10, 2021 8:52 AM
Nivel

OtiliaC wrote:

Sa fie cu noroc Otilia, 17 aprilie, chiar de ziua mamei mele Cheek Kiss
freya1
Scris: Saturday, April 10, 2021 9:23 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Otilia, sa stii ca progesteronul administrat vaginal nu se reflecta in analizele de sange, desi el se absoarbe mai bine asa, mie asa mi-a zis dr, sa nu-ti faci degeaba griji cu analiza asta
Tin pumnii Cheek Kiss
deme
Scris: Saturday, April 10, 2021 9:32 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Eu la hycosy am sangerat asa dar s a oprit dupa o zi.

Multumesc Andreea , Maria, azi este a2a zi si tot sangerez, nu ingrijorator, dar este. Oricum mi-a spus 3 zile dupa fara relatii sexuale Lol
Andreeax
Scris: Saturday, April 10, 2021 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Otilia,m-am gândit la tine ca n-ai mai scris. Sa fie cu noroc,î?i ?inem pumnii!

Deme,?i eu am avut spotting maroniu deschis la doua zile dupa hycosy,a durat doar o zi,pana a2a s-a oprit. E normal,nu î?i face griji!
OtiliaC
Scris: Saturday, April 10, 2021 11:18 AM
Nivel

freya1 wrote:
Otilia, sa stii ca progesteronul administrat vaginal nu se reflecta in analizele de sange, desi el se absoarbe mai bine asa, mie asa mi-a zis dr, sa nu-ti faci degeaba griji cu analiza asta
Tin pumnii Cheek Kiss

Multumesc, chiar nu stiam. Sincer, nustiu daca fac bine, dar in ultimul timp administrez ba intravaginal, ba oral, depinde de cat timp dispun sa stau intinsaras
OtiliaC
Scris: Saturday, April 10, 2021 11:19 AM
Nivel

deme wrote:

Multumesc Andreea , Maria, azi este a2a zi si tot sangerez, nu ingrijorator, dar este. Oricum mi-a spus 3 zile dupa fara relatii sexuale Lol

Si eu am avut spotting maro cateva zile dupa histerosalpingografie, e normal.
deme
Scris: Saturday, April 10, 2021 1:54 PM
Nivel

OtiliaC wrote:

Si eu am avut spotting maro cateva zile dupa histerosalpingografie, e normal.

Multumesc OtiliaGossip
oana.c.
Scris: Saturday, April 10, 2021 3:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/9/2021
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.