Clubul aspirantelor - 85
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Friday, April 9, 2021 3:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Mihaela1234 wrote:

Poate l-ai incheiat tu. Nu imi aduc aminte sa iti fi adresat ceva.
Unele dintre noi mai si muncesc si nu intra zilnic pe forumuri.

Tu sti ce vrei sa spui acoloNuStiu
Da, eu l-am incheiat, asta ca sa nu se mai umple pagini aiurea de chestii de genul.
Vad ca imi contorizezi si muncahohot
Mihaela1234
Scris: Friday, April 9, 2021 3:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/24/2016
[quote=Maria.mmh]

Hai sa iti zic eu cum sta treaba.
Nu stiu cand ai postat tu si ai fost ignorata insa daca nu ai primit vreun raspuns e pentru ca vreuna din "exprrtele" alea cum le numesti tu, decat sa dea un sfaat tampit mai bine nu se pronunta.
2 la mana, vrei sa pun si eu mesajele pe care le-am primit si eu in privat, unde spunea de alte fete tot felul de chestii?(la fel de repezite si urate, cum au fost ale noastre banuiesc)
si 3 la mana, se poate incheia subiectul asta pana la urma. Ca mi-am irosit energia destul pana acum sa raspund la astfel de jigniri gratuite[/quote

Mmmm...nu imi zi cum sta treaba ca aparent nici tu nu stii. Nu am cerut nici un sfat cand am postat prima data, f fain ca "moderatoare" care acum mi-a vazut imediat mesajul atunci efectiv mi l-ai ignorat.
Il inchei, nu imi pierd eu timpul pretios cu discutii de astea. Doar atat, ca mame..sau viitoare mame, ar trebui sa va fie rusine. Nu va plac mesajele primite in privat? Raspundeti-le sau ignorati-le. Dar nu le faceti publice. Nu este o regula referitoare la asta oare undeva? Sa fiti denuntate?
ANDREEA2929A
Scris: Friday, April 9, 2021 3:33 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Mihaela1234 wrote:

"Tipa" asta? Eu incerc sa fiu diplomata dar cred ca la tine e o problema hormonala..si o zic frumos pentru ca incerc sa iti gasesc o scuza pentru felul in care vorbesti.

Haide sa vedem si urat cum o zici!
Ia raspundeti,,expertelor" si doamnei ca isi varsa nervii pe mine ca nu ati raspuns la doleantele ei!
ANDREEA2929A
Scris: Friday, April 9, 2021 3:35 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:
[quote=Maria.mmh]

Nu stiu cand ai postat tu si ai fost ignorata insa daca nu ai primit vreun raspuns e pentru ca vreuna din "exprrtele" alea cum le numesti tu, decat sa dea un sfaat tampit mai bine nu se pronunta.
2 la mana, vrei sa pun si eu mesajele pe care le-am primit si eu in privat, unde spunea de alte fete tot felul de chestii?(la fel de repezite si urate, cum au fost ale noastre banuiesc)
si 3 la mana, se poate incheia subiectul asta pana la urma. Ca mi-am irosit energia destul pana acum sa raspund la astfel de jigniri gratuite[/quote

Mmmm...nu imi zi cum sta treaba ca aparent nici tu nu stii. Nu am cerut nici un sfat cand am postat prima data, f fain ca "moderatoare" care acum mi-a vazut imediat mesajul atunci efectiv mi l-ai ignorat.
Il inchei, nu imi pierd eu timpul pretios cu discutii de astea. Doar atat, ca mame..sau viitoare mame, ar trebui sa va fie rusine. Nu va plac mesajele primite in privat? Raspundeti-le sau ignorati-le. Dar nu le faceti publice. Nu este o regula referitoare la asta oare undeva? Sa fiti denuntate?

Big Laugh Lol Lol
Doamna moderatoare, aveti reclama?ii! Ma denunta cineva!
Maria.mmh
Scris: Friday, April 9, 2021 3:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Mihaela1234 wrote:
[quote=Maria.mmh]

Eu nu inteleg care e problema ta cu mine.
Daca nu ti-am raspuns inseamna ca NU AM STIUT CU CE SA TE AJUT. Nu ca te ignor. Vrei sa iti raspund cu un ":)" ca sa se vada ca ti-am citit mesajul , sau ce sa fac mai exact?
Eu cand am stiut ca ma depaseste nu m-am bagat sa scot vreo prostie din tastatura.
Nu vad care e treaba de ai inceput sa ma tragi pe mine de urechi de parca te-am deranjat cu ceva anume.
Mihaela1234
Scris: Friday, April 9, 2021 3:36 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Haide sa vedem si urat cum o zici!
Ia raspundeti,,expertelor" si doamnei ca isi varsa nervii pe mine ca nu ati raspuns la doleantele ei!

OMG. Nu stiu doamna tu ce cauti pe forumul asta....persoane ca tine nu au ce cauta aici. Tot citesc si nu imi dau seama ce contributie pozitiva ati adus pana acum. Incerc sa te inteleg pt ca stiu cum se joaca hormonii in sarcina, dar sunteti prea de tot :D. Deci nu aveti scuze. Aveti grija cu popcornul sa nu va ramana in gat :).
Am in minte mai multe de zis, dar cu doamne ca tine, ma abtin.
carlita
Scris: Friday, April 9, 2021 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Ioana, nu mai citez mesajul tau. Completez la ce i-am scris freyei ca asa am zis si eu de la inceput ca incerc o procedura de fertilizare si daca aveam 1 embr si nu reuseam cu el, cred ca as fi repetat procedura .... DAr cand din 4 de z5 n-a scos-o niciunul la capat, ce sa mai sper? Cu donate nici nu iau in calcul, nu-i de mine varianta asta ....
Inca rumeg problema, deocamdata ma linistesc dar in acelasi timp imi bifez niste variante ca timpul nu e de partea mea.
LE: FElicitari pt toate bune la eco! computerlove
ANDREEA2929A
Scris: Friday, April 9, 2021 3:41 PM
Nivel

Mihaela1234 wrote:

OMG. Nu stiu doamna tu ce cauti pe forumul asta....persoane ca tine nu au ce cauta aici. Tot citesc si nu imi dau seama ce contributie pozitiva ati adus pana acum. Incerc sa te inteleg pt ca stiu cum se joaca hormonii in sarcina, dar sunteti prea de tot :D. Deci nu aveti scuze. Aveti grija cu popcornul sa nu va ramana in gat :).
Am in minte mai multe de zis, dar cu doamne ca tine, ma abtin.

Mai spune ne nu le tine pentru tine!
Buddy1 poate te descarci ?i î?i trec nervii! Eu te ascult,.cred ca ai nevoie si de consiliere!
Mihaela1234
Scris: Friday, April 9, 2021 3:47 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Mai spune ne nu le tine pentru tine!
Buddy1 poate te descarci ?i î?i trec nervii! Eu te ascult,.cred ca ai nevoie si de consiliere!

Eu nu am nervi. Nu am nevoie sa ma descarc, am o viata, spre deosebire de tine. Se pare ca tu ai din moment ce raspunzi si intr-un mod asa de stupid. Empatie zero de la o viitoare mama. Succes. O sa ai nevoie!
oana.c.
Scris: Friday, April 9, 2021 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2021
carlita wrote:

Daca beta creste in continuare, s-ar putea sa nu vina menstra prea repede. Totusi la un moment dat, se va opri din crestere ca e clar ca nu creste bine, important e sa nu se lungeasca prea tare toata etapa asta; poate iti da un tratament vreun medic si iti scurteaza agonia.

Andreiutza, multumesc! Cheek Kiss

Da carlita, asta speram si eu sincer sa imi dea un tratament sa elimin mai repede, voi vedea la control cum voi rezolva.
Adina Mariana
Scris: Friday, April 9, 2021 4:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Doamne Iisuse,iar va certati?mie personal imi este jena de Carlita care a trecut iar printr-un esec si cauta sa ii fim alaturi fiind o aspiranta veche pe acest forum si unde nu cred ca a mai prins o astfel de atmosfera in care intruna va jicniti in loc sa ignorati si sa va fiti alaturi in aceasta lupta grea si anume infertilitatea.Tot intru sa o citesc pe Carlita si iar ma indispun.Incet dar sigur se vor retrage si fetele aspirante vechi daca continuati asa.Mesajele scrise de mine,de Laura si de toate pers.care v-au spus sa fiti mai intelegatoare si sa incetati au fost degeaba?Maria daca tot ai primit frumosul rol de moderatoare poti bloca temporar persoanele care cauta cearta nu sa te pui si tu sa le dai apa la moara ca te vad destul de inteleapta de cand te citesc!
Andreea cand era moderatoare punea piciorul in prag si un doi facea liniste..e normal sa joace hormoneii in voi dar de aceea exista moderator ca sa poata face curatenie.Uitati-va in spate cu 2,3,4 ani cand eram eu aspiranta si nu numai eu,si Carlita,Aleahim,Roser,Mihaela14,Maria2013,Fluturash,Georgiana,Andia,Zgubyro,Alina,Irina,OanaTm,Alee si multe altele ce afmosfera era atunci..si o sa intelegeti mai bine ce vorbesc.Pur si simplu eram prietene toate si nu exista cearta.Reveniti-va si fiti unite pt.numele lui Dumnezeu.Acesta a fost un forum,o casuta extrem de frumoasa unde treceau zilele si lunile grele mult mai usor...nu il stricati,chiar ar fi pacat.
carlita
Scris: Friday, April 9, 2021 5:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Mihaela1234, sa stii ca toate forumistele de pe aici avem joburi, doar mamicile care-s in CIC au activitatea de la job suspendata temporar, dar mai intra sa lase cate un sfat.
Adina, nu-ti face griji, nu citesc toate "razboaiele" .... n-am chef de ele acum .... Buddy1
Hai ca nu ne ajuta cu nimic sa ne criticam! campfire
Adina Mariana
Scris: Friday, April 9, 2021 5:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Carlita,Carlita mereu am apreciat la tine puterea de care dai dovada.Felicitari iloveyou coeur Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Friday, April 9, 2021 5:32 PM
Nivel

Adina, eu va citesc de cand ati intrat si am zis o si in postarile vechi ca asa ceva n am vazut. Si da, i am raspuns pe masura, nu mi se pare normal sa faca atatea jigniri la adresa mea. I am zis si eu Mariei daca stie cum, sa opreasca postarile. Cred ca toate postarile mele din 2019 incoace au fost decente ?i pertinente si se trezeste,,doamna" sa mi dea mie lectii de educatie si contributie si sa mi evalueze calitatea de viitoare mama, iar cealalta sa ma bombardeze cu mesaje atat pe mine cat si pe fete, în care sa discute despre alte fete, asa ceva nu tolerez, ca nu e prima ei iesire de gen. Am zis o si acum o luna cand au mai fost discutii de gen, mie imi era rusine sa postez chestii aiurea si ma uitam la voi ca vorbeati o limba necunoscuta pt mine, citeam in paralel pe google sa pot ajunge la nivelul vostru, invatam din orice postare a voastra si nu indrazneam sa fac asa ceva.
Aleahim
Scris: Friday, April 9, 2021 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Au mai fost neintelegeri aici, daca va amintiti ca intrase la un moment dat o tipa despre care toate credeam ca ne ia la misto.Nu imi vine in minte numele ei.Adina, inca erai si tu la aspirante.
In fine, ideea e ca mereu vor aparea discutii mai ales unde sunt multe femei ca hai d
Sa fim serioase, nu suntem nici pe departe sfinte.
Frustrant pentru mine personal, este cand incerc sa dau un sfat de bine si sunt luata la misto sau catalogata ca lipsita de empatie.Cand am intrat pe forumul asta, l-am citit cap coada, tocmai ca sa nu pun acelasi intrebari la nesfarsit.Si hai sa fim serioase, la un moment dat ne pierdem rabdarea, cand repetam de un milion de ori acelasi lucru.
Si ca sa va dau un ex la un moment dat am raspuns cuiva aici de vreo 3 ori si efectiv m-a ignorat, ca nu i-a convenit raspunsul si tot repeta intrebarea.
Apoi mai vin cele care au deja sarcini in istoric, copii nascuti si sarcini la 40+ si ne spun sa ne relaxam, ca o sa vina bebele,eventual sa bagam si vreo 2 acatiste si puffff magia se intampla.Si suntem luate in balon, noi astea rele, care spulberam vise.Si ti se ia.Si la un moment dat, rabufnesti.Nu e ok, dar suntem oameni.
Dar mi se pare aiurea sa imi trimiti mesaje in privat.Daca ai ceva de spus, spune public, nu ne acuza pe ascuns.Asuma-ti.
Si Miha cu tot respectul, tu ce ai fost mai presus acum?
Conflictul era lasat in urma, de ce scormonim rahatul?
Vb Adinei mi-e jena de Carlita ca trebuie sa asiste la asta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.