Clubul aspirantelor - 85
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Friday, April 9, 2021 1:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Carlita Cheek Kiss strict din experienta mea eu recomand DHEA, eu l-am luat imediat dupa fiv in ideea ca mai fac unul, dar uite ca a mers si asa, de stricat nu cred ca strica; vit D cred ca ai luat, ca da medicul tau, eu tot in perioada aia am luat niste doze mari de 5000-10000 ui /zi, doar ca aveam niste capsule ramase de care voiam sa scap, daca or fi ajutat di alea nu stiu
Noi mai aveam de gand sa facem un fiv, sincera sa fiu nu stiu unde ne-am fi oprit, frica mea era ca nu voi sti cand sa ne oprim, stiu cupluri care au facut fff multe fiv-uri, au ajuns si la divort... e greu cand o apuci pe calea asta, pt ca nimeni nu pleaca cu ideea ca va esua
Eu nu cred ca ai pb cu implantarea, ceva s-a implantat, mai degraba pb genetice; insa nici testarea genetica a embrionilor nu iti garanteaza nimic, am discutat si eu cu dr mea (sunt embrioni perfecti dpdv genetic care nu se implanteaza si altii cu pb care se "corecteaza" singuri)
Luati-va niste timp numai pt voi, o pauza in care sa nu va ganditi la asta si apoi vedeti Cheek Kiss
AndreiutzaEu
Scris: Friday, April 9, 2021 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Carlita, multa putere ?i rabdare Buddy1

De mâine ma apuc ?i eu de stimulare ovariana. Doamne ajuta sa vedem ce va ie?i. Un week-end minunat ?i cu multe liniute roz
oana.c.
Scris: Friday, April 9, 2021 1:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/9/2021
Fetelor am mers in paralel la spital upu si la regina maria privat, ambii zic acelasi lucru, ca a ramas ceva si se va elimina la urm menstruatie. Mi au zis sa repet beta la 7 zile iar si sa astept menstra.
Eu peste 2 sapt intru in concediu(nu vreau sa fac valva la serviciu) pana atunci repet beta, vd si menstra dc vine, am iar control pe 17 la privat si daca nu si nu merg la buc.
IoanaIoanaC
Scris: Friday, April 9, 2021 2:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Oana, imi pare rau ca treci prin asta! Singura chestie la care ma pot gandi, e, asa cum ti-am mai spus, sa incerci pareri pe mail a altor medici. Si ieftin si simplu de facut.

Carlita! Draga Carlita! Ma scoti la pensie Lol Pot sa iti spun cum am gandit-o eu. Tu intelegi ce vrei. De cand am primit diagnosticul am zis ca incerc maxim 2 FIV-uri cu ovo proprii. Si pe urma doante sau adoptie. Cumva la doante imi era mai greu sa ma gandesc decat la adoptie. Dar cred ca pentru simplul fapt ca pana nu de mult (pe vremea aia) nici nu stiam ca se poate ovo donate, asa ca oarecum erau inexistente pentru mine.

Dupa primul FIV in care nu am avut ce transfera, in maxim 2 ore de la aflarea vestii, DDD facuse deja planul pentru FIV 2, desi mie nu imi statea capul si eram dispusa sa renunt atunci pe loc. Nu m-a lasat, si asa am ajuns la FIV2. Acum o saptamana vorbeam ce facem cu embrionul congelat. Si am zis ca il transferam cat de repede vom putea dpdv medical. M-a intrebat DDD daca mai pot sa trec o data prin tot ce am trecut in sacina. Si i-am spus asa "nu doar ca mai pot sa trec prin sarcina, fie ea si complicata, dar daca fereasca sfantul nu ajungem sa ne tinem copilul in brate dupa toate astea (in ideea in care eu inca nu ma vad la finish line asa cum am mai zis) sunt dispusa sa mai fac un FIV, sau 2, sau pana reusim".

Acum un an daca ma intrebai, nu as fi incercat mai mult de 2 FIV-uri. Acum, aflandu-ma aici, stiu ca as face cate e nevoie. Ia-ti o pauza, si tu si sotul. Acordati-va timp voua! Si cand sunteti dispusi, imginati-va viata fara/cu/cu adoptie si veti sti atunci ce e mai bine pentru voi si incotro sa o luati. Si orice ar fi, sa stii ca nu este alegere gresita in situatia voastra! Va fi alegerea voastra, asumata, si care va functiona cel mai bine pentru voi! Sunteti puternici! Buddy1
oana.c.
Scris: Friday, April 9, 2021 2:59 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2021
IoanaIoanaC wrote:
Oana, imi pare rau ca treci prin asta! Singura chestie la care ma pot gandi, e, asa cum ti-am mai spus, sa incerci pareri pe mail a altor medici. Si ieftin si simplu de facut.

Carlita! Draga Carlita! Ma scoti la pensie Lol Pot sa iti spun cum am gandit-o eu. Tu intelegi ce vrei. De cand am primit diagnosticul am zis ca incerc maxim 2 FIV-uri cu ovo proprii. Si pe urma doante sau adoptie. Cumva la doante imi era mai greu sa ma gandesc decat la adoptie. Dar cred ca pentru simplul fapt ca pana nu de mult (pe vremea aia) nici nu stiam ca se poate ovo donate, asa ca oarecum erau inexistente pentru mine.

Dupa primul FIV in care nu am avut ce transfera, in maxim 2 ore de la aflarea vestii, DDD facuse deja planul pentru FIV 2, desi mie nu imi statea capul si eram dispusa sa renunt atunci pe loc. Nu m-a lasat, si asa am ajuns la FIV2. Acum o saptamana vorbeam ce facem cu embrionul congelat. Si am zis ca il transferam cat de repede vom putea dpdv medical. M-a intrebat DDD daca mai pot sa trec o data prin tot ce am trecut in sacina. Si i-am spus asa "nu doar ca mai pot sa trec prin sarcina, fie ea si complicata, dar daca fereasca sfantul nu ajungem sa ne tinem copilul in brate dupa toate astea (in ideea in care eu inca nu ma vad la finish line asa cum am mai zis) sunt dispusa sa mai fac un FIV, sau 2, sau pana reusim".

Acum un an daca ma intrebai, nu as fi incercat mai mult de 2 FIV-uri. Acum, aflandu-ma aici, stiu ca as face cate e nevoie. Ia-ti o pauza, si tu si sotul. Acordati-va timp voua! Si cand sunteti dispusi, imginati-va viata fara/cu/cu adoptie si veti sti atunci ce e mai bine pentru voi si incotro sa o luati. Si orice ar fi, sa stii ca nu este alegere gresita in situatia voastra! Va fi alegerea voastra, asumata, si care va functiona cel mai bine pentru voi! Sunteti puternici! Buddy1

Am cerut Ioana, nu mi se raspunde, acum mai nou am vazut ca sunt la moda consultatiile online platite si banuiesc ca de astanu raspund gratuit iar eu, sincer, decat sa platesc 50lei pt 1 sg intrebare care poate nu ma va lamuri(la a 2 a intrevare se plat3sc alti bani), mai bn prefer sa merg personal la consult.
Mi s a tot zis ca nu e tumoare sau extrauterina(am tot insistat cu asta de teama) ca la asa ceva val beta e mult mult mai crescuta. Si mi se tot repeta fara stres, ce sa zic, e imposibil sa nu fiu stresata dar nu am ce face decat sa mai am putina rabdare si sa vad cum decurg lucrurile. Va voi tine la curent ca poate pe viitor va avea cineva nevoie de sfaturi si pareri vis a vis de o asemenea situatie(sper sa nu totusi) si e mai usor cand deja ai mai auzit la cineva o asa situatie. Va imbratisez cu drag.
Mihaela1234
Scris: Friday, April 9, 2021 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/24/2016
ANDREEA2929A wrote:
Buna, Andreea

Spui ca eu umplu casuta cu chestii aiurea..... dar cand Irda umplea pagini si pagini cu teste facute dupa ce ii venea CM, cum era?? De stateam si pierdeam o groaza de timp citind tot ce punea ?? Si uitandu-ma la poze ???

Ii mai spuneati sa se duca la Beta....asta ma amuza :))) Mai ales ca ea chiar credea ca vorbeati serios!

Teste pe care nu se vedea absolut nimic si nici macar ala de ovulatie nu era pozitiv.

Si Irda a testat in 7-8 DPO, si de ea nu s-a luat nimeni. Vrei sa caut toate mesajele ei ca sa iti dau exemplu??

Tot ce vreau e sa nu se ia nimeni de mine, atata tot! Eu nu as posta un test aici daca nu s-ar vedea nimic pe el. Eu nici macar nu mi le editez!

Postez si eu mesajul privat de la wannabemom ?i atat! Restul intelegeti singure, prefer sa nu comentez, nu sunt gaita sa intru in polemici cu ea!
iloveyou
Ps:Maria vino la gravidute, ca noi te primim cu drag! Nu-i asa fetelor?

Foarte urat ca postezi o conversatie privata. Ce s-a intamplat cu forumul asta?! Acum cativa ani primeam sprijin psihic de aici,de astea am si intrat acum iar dar se pare ca a fost o greseala.

1 la mana, prima data cand am postat efectiv am fost ignorata complet, si 2 la mana, acum citesc chestiile astea.

Prefer sa citesc din casutele anterioare decat sa mai postez aici ceva ca vad ca nu se merita. Trebuia sa vezi acum 5 ani aspirante care postau mesaje kilometrice fara nici un sens punand mereu aceleasi intrebari si nu primeau niciodata raspunsuri de acest gen, repezite si urate, de la "experte". Ci se raspundea cu calm si tact, indiferent daca ce se posta era o prostie sau nu. Eu zic sa cititi din urma sa luati exemplu.

S
Mihaela1234
Scris: Friday, April 9, 2021 3:12 PM
Nivel

zgubyro wrote:
De 10 ani tot citesc pe diverse forumuri, insa sa postezi un mesaj privat denota lipsa totala de educatie!

Confirm...
Mihaela1234
Scris: Friday, April 9, 2021 3:18 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Irda, n am spus o eu! E doar mesajul de la ,,tipa" asta!

"Tipa" asta? Eu incerc sa fiu diplomata dar cred ca la tine e o problema hormonala..si o zic frumos pentru ca incerc sa iti gasesc o scuza pentru felul in care vorbesti.
Mihaela1234
Scris: Friday, April 9, 2021 3:18 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Irda, n am spus o eu! E doar mesajul de la ,,tipa" asta!

"Tipa" asta? Eu incerc sa fiu diplomata dar cred ca la tine e o problema hormonala..si o zic frumos pentru ca incerc sa iti gasesc o scuza pentru felul in care vorbesti.
carlita
Scris: Friday, April 9, 2021 3:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
freya1 wrote:
Carlita Cheek Kiss strict din experienta mea eu recomand DHEA, eu l-am luat imediat dupa fiv in ideea ca mai fac unul, dar uite ca a mers si asa, de stricat nu cred ca strica; vit D cred ca ai luat, ca da medicul tau, eu tot in perioada aia am luat niste doze mari de 5000-10000 ui /zi, doar ca aveam niste capsule ramase de care voiam sa scap, daca or fi ajutat di alea nu stiu
Noi mai aveam de gand sa facem un fiv, sincera sa fiu nu stiu unde ne-am fi oprit, frica mea era ca nu voi sti cand sa ne oprim, stiu cupluri care au facut fff multe fiv-uri, au ajuns si la divort... e greu cand o apuci pe calea asta, pt ca nimeni nu pleaca cu ideea ca va esua
Eu nu cred ca ai pb cu implantarea, ceva s-a implantat, mai degraba pb genetice; insa nici testarea genetica a embrionilor nu iti garanteaza nimic, am discutat si eu cu dr mea (sunt embrioni perfecti dpdv genetic care nu se implanteaza si altii cu pb care se "corecteaza" singuri)
Luati-va niste timp numai pt voi, o pauza in care sa nu va ganditi la asta si apoi vedeti Cheek Kiss

Sa stii ca si eu m-am gandit la DHEA, sa iau 3 luni ca la carte. Parca si mie imi vine sa zic ca tine, ca au fost probleme genetice ale embrionilor, ei s-au straduit, dar n-au avut capacitatea de a evolua cum trebuie .... D3 am tot luat si o sa mai iau, o sa mai stau si la soare de acum ....
De hidrosalpinx cred ca nu poate fi vorba, din moment ce au supravietuit embrionii cateva zile, asa-i? Am eu un fix cu hidrosalpinxul ... L-am mai intrebat pe DD de hidrosalpinx si a zis ca nu e cazul ca ar fi vazut .... nu stiu ce ar fi vazut concret sau unde, dar cu tentativele de implantare cred ca iese din discutie. Eu ziceam ca ma opresc dupa fiv ul asta, acum nu mai stiu nici eu ...
Multumesc pt confirmari, e cam dezechilibrata logica mea momentan, nu mai stiu ce e ok si ce nu ... Deocamdata, asa am sa fac, imi programez un concediu, incerc sa slabesc un pic ca nu ma simt ok in pielea mea (m-am cam umflat de la atatia hormoni, vitamine) si incep DHEA. Pupici flacaului! Cheek Kiss
Maria.mmh
Scris: Friday, April 9, 2021 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Mihaela1234 wrote:

Se poate sa nu se mai zgarme? scratch
Am incheiat subiectul asta de vreo 2 zile
ANDREEA2929A
Scris: Friday, April 9, 2021 3:26 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
MI am facut un popcorn!Lol
Maria.mmh
Scris: Friday, April 9, 2021 3:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Mihaela1234 wrote:

Foarte urat ca postezi o conversatie privata. Ce s-a intamplat cu forumul asta?! Acum cativa ani primeam sprijin psihic de aici,de astea am si intrat acum iar dar se pare ca a fost o greseala.

1 la mana, prima data cand am postat efectiv am fost ignorata complet, si 2 la mana, acum citesc chestiile astea.

Prefer sa citesc din casutele anterioare decat sa mai postez aici ceva ca vad ca nu se merita. Trebuia sa vezi acum 5 ani aspirante care postau mesaje kilometrice fara nici un sens punand mereu aceleasi intrebari si nu primeau niciodata raspunsuri de acest gen, repezite si urate, de la "experte". Ci se raspundea cu calm si tact, indiferent daca ce se posta era o prostie sau nu. Eu zic sa cititi din urma sa luati exemplu.

S

Hai sa iti zic eu cum sta treaba.
Nu stiu cand ai postat tu si ai fost ignorata insa daca nu ai primit vreun raspuns e pentru ca vreuna din "exprrtele" alea cum le numesti tu, decat sa dea un sfaat tampit mai bine nu se pronunta.
2 la mana, vrei sa pun si eu mesajele pe care le-am primit si eu in privat, unde spunea de alte fete tot felul de chestii?(la fel de repezite si urate, cum au fost ale noastre banuiesc)
si 3 la mana, se poate incheia subiectul asta pana la urma. Ca mi-am irosit energia destul pana acum sa raspund la astfel de jigniri gratuite
Mihaela1234
Scris: Friday, April 9, 2021 3:29 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Se poate sa nu se mai zgarme? scratch
Am incheiat subiectul asta de vreo 2 zile

Poate l-ai incheiat tu. Nu imi aduc aminte sa iti fi adresat ceva.
Unele dintre noi mai si muncesc si nu intra zilnic pe forumuri.
carlita
Scris: Friday, April 9, 2021 3:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
oana.c. wrote:
Fetelor am mers in paralel la spital upu si la regina maria privat, ambii zic acelasi lucru, ca a ramas ceva si se va elimina la urm menstruatie. Mi au zis sa repet beta la 7 zile iar si sa astept menstra.
Eu peste 2 sapt intru in concediu(nu vreau sa fac valva la serviciu) pana atunci repet beta, vd si menstra dc vine, am iar control pe 17 la privat si daca nu si nu merg la buc.

Daca beta creste in continuare, s-ar putea sa nu vina menstra prea repede. Totusi la un moment dat, se va opri din crestere ca e clar ca nu creste bine, important e sa nu se lungeasca prea tare toata etapa asta; poate iti da un tratament vreun medic si iti scurteaza agonia.

Andreiutza, multumesc! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.