Clubul aspirantelor - 85
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Monday, April 5, 2021 3:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
WannaBe uite eu am gasit asa la magazinul chinezesc.
Am plecat cu niste documente la tradus si chiar langa e magazinul asa ca am intrat repede ras
https://ibb.co/phTCngc
wannabemom
Scris: Monday, April 5, 2021 3:18 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Maria.mmh wrote:
WannaBe uite eu am gasit asa la magazinul chinezesc.
Am plecat cu niste documente la tradus si chiar langa e magazinul asa ca am intrat repede ras
https://ibb.co/phTCngc

Wow, unde? Aia ar fi problema.....ca nu stiu unde... probabil orice magazin chinezesc....nu?
wannabemom
Scris: Monday, April 5, 2021 3:18 PM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
La mine e 9 Dpo si negativ. Viola. Deci nu cred ca am sanse sa se pozitiveze

:( Nu se vede nici o umbra cat de mica? Off... :(
Mai e speranta ca poate ai ovulat putin mai tarziu. As repeta in 2-3 zile...
AndreiutzaEu
Scris: Monday, April 5, 2021 3:24 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
wannabemom wrote:

:( Nu se vede nici o umbra cat de mica? Off... :(
Mai e speranta ca poate ai ovulat putin mai tarziu. As repeta in 2-3 zile...
vineri trebuie sa vina musafirii. Vedem ce ne zice dr miercuri
Maria.mmh
Scris: Monday, April 5, 2021 3:39 PM
Nivel

wannabemom wrote:

Wow, unde? Aia ar fi problema.....ca nu stiu unde... probabil orice magazin chinezesc....nu?

Sigur sunt si prin Bucuresti, avand in vedere ca la mine in oras sunt vreo 4 si e oras mic..Lol
Am dat 11lei pe amandoua. Poate intr-o zi daca veniti la Dunare ca am avzut ca sunt multi din Bucuresti care vin la noi in port iti zic de unde sa iei Lol
oana.c.
Scris: Monday, April 5, 2021 4:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/9/2021
Mihaela1234 wrote:
Buna seara fetelor, eu am mai scris acum cateva pagini, nu stiu daca a observat cineva.
Sunt o aspirica veche, din 2016, cand am ramas insarcinata prima data...Aucum avem un baietel minunat de 4 ani, si incercam sa ii mai facem un fratisor/surioara.

Am 35 de ani recent impliniti in martie, si simt ca acum e timpul pentru al doilea..mereu am vrut 2 insa baietelul a fost un nazdravan si pana acum nu reuseam sa ma vad cu 2..

Incerc din ianuarie.nu avem mult. Luna trecuta in martie am vazut o linie fada pe test, genul ala care il vezi doar cu laterna telefonului.pe test ultrasensibil barza...si speram ca de ziua mea cand era programata sa imi vina mestra sa am un cadou frumos, insa nu a fost sa fie. .mi-a venit fix de ziua mea..pe..Nu stiu exact ce a fost, poate linie de uscare desi se vedea din primele minute..sau o incercare nereusita de implantare. Acelasi lucru l-am patit si in 2016, fix cu o luna sa raman insarcinata cu baietelul, atunci apucasem sa fac si beta, care a fost f mic la inceput, 18 cred..si la al doilea a scazut..

Ieri am avut ovulatia, luna asta am folosit si gel concevie plus, acum 5 ani am folosit preesed :D.

Sper ca pe 17 aprilie sa am un test pozitiv.

O seara frumoasa!

Si eu sunt la a 2 a incercare, am nascut in decembrie 2017, sarcina obtinuta din prima incercare(nu avem stres), iar de cand ne-am hotarat pt al 2 lea am intampinat dificultati.
Si eu eram dezamagita de barza pt ca in cele 6 luni de incercari, intr o luna am avut 3 zile consecutiv linie slaba si eram convinsa ca e testul de vina insa in celelalte luni nu am avut deloc. Luna aceasta am patit la fel cu barza si am testat beta din timp si se pare ca intradevar a fost ceva, ceea ce ma duce cu gandul ca si acel prim test cu linie slab era ok, a fost ceva insa nu a reusit implantarea.
De altfel, la prima sarcina am testat cu barza inainte cu 7 zile de a mi veni menstra si am avut linie roz, deci acum cred ca sunt ok barza pt mn cel putin.
Acum sunt la ovulatie insa din spusele medicului nu voi reusi sa raman nici daca vreau pt ca la sarcina biochimica de luna trecuta nu s a eliminat tot la avortul menstrual si pana nu se va elimina tot nu voi avea sanse. In 1 sau 2 menstruatii ar trebui sa se elimine, insa eu tot sper si luna asta.
L. E. am facut analize endocrine(in afara de cortizol-factorul de stres, care e la limita superioara, toate sunt ok), inclusiv ginecologice, iar la analizele de trombofilie unde mi au iesit cateva nu tocmai ok am fost la hematolog care m a asigurat ca ceea ce am eu sunt de risc scazut si ca din 100 de pers testate, 95 ar prezenta acest tip de anomalii.
Deci singura explixatie ramane stresul iar eu il am din plin de cand m am hotarat ca vreau al doilea bebe. La primul nu aveam stres pt ca auzisem eu ca dureaza in jur de 4 luni pt a obtine sarcina si nici nu ma asteptam sa fie din prima. Din acest motiv nu am rabdare si testez asa devreme.
Sisi2
Scris: Monday, April 5, 2021 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Mihaela, bine ai revenit si sedere cat mai scurta la aspirante!!

Maria, nu cred ca esti paranoia. E normal sa te simti asa si sa te incerce tot felul de stari!! Eu iti tin pumnii si sunt cu gandul la tine!!! Curaj!!!grup
Apropo, mereu ne-am dorit sa ajungem la Dunare! Poate o sa si reusim. Problema e ca stau in celallt capat de tara.
oana.c.
Scris: Monday, April 5, 2021 5:07 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2021
Maria.mmh wrote:

Stiu dar parca ma ia panica mai rau cand stiu ca e peste 2 saptamani Bye2
Mi-au zis sa fiu si la 5 acolo..deci pe la 3 jumate noaptea trebuie sa plec de acasa uff

Maria, tot raul spre bine, gandeste te ca il faci mai repede si scapi de inca un stres, apoi va puteti concentra pe ce e mai important. topai
Miri08
Scris: Monday, April 5, 2021 6:28 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2020
Maria.mmh wrote:

Da, e cu anestezie totala doar ca mi-e frica de anestezia asta. Nu am fost niciodata anesteziata. Apoi mi-e frica de momentul cand o sa ma trezesc.
Ca sa nu va mai zic , ca am citit pe SOSI un caz al unei tipe care a facut stop cardiorespirator din cauza dozajului anesteziei.
Stiu....sunt paranoiauff

Cred ca toate avem stari de genul asta inainte de o operatie.E normal sa-ti faci griji insa gandeste-te ca dupa operatie ai sanse sa ai bebele mult dorit Hands Hands Hands
Aleahim
Scris: Monday, April 5, 2021 7:25 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Maria nu iti face griji pt anestezie.Si eu am facut cu anestezie si a fost piece of cake.A fost cel mai bun somn everLol Si la mine a durat ceva, ca am facut si laparoscopie.Am intrat in sala de operatie la 8 si un pic si am iesit la 9 jumate, cand m-au si trezit.Am fost usor ametita, dar a fost f ok.Dupa 10 min il sunam pe sot sa ii spun cum a decurs totul.O sa fie bineCheek Kiss
Oanaiuliana
Scris: Monday, April 5, 2021 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 12/2/2016
Buna din nou fetelor. Nu am mai scris de aproape 2 luni ?i nici nu am mai apucat sa va urmaresc. Am avut o perioada grea, am descoperit ca fetita mea are ni?te probleme de sanatate ?i m,am stresat mult apoi la scurt timp am început sa am eu probleme de sanatate. M-am trezit într-o diminea?a cu dureri groaznice de burta, dupa 2 ore de dureri chinuitoare care nu au cedat la nimic am ajuns la urgente cu diagnostic de colica renala bilaterala cu hidronefroza la ambii rinichi. Nici nu ?tiam ca am pietre la rinichi. Miercuri am din nou programare la urolog dar pe la ginecolog nu am mai ajuns mai ales ca am evitat contactul în perioada fertila din cauza ca iau tratament pentru eliminarea pietrelor ?i medicamente pt durere foarte puternice. Voiam sa va întreb daca ?ti?i sau a?i auzit pe cineva: este posibil ca din cauza pietrelor( de care nu am stiut) sa nu fi ramas însarcinata atât timp?
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, April 6, 2021 7:43 AM
Nivel

Nea?a. Maine avem programare la consulta?ie sa ne spina ce si cum cu problema sotului. Am asa emotii
wannabemom
Scris: Tuesday, April 6, 2021 8:06 AM
Nivel

AndreiutzaEu wrote:
Nea?a. Maine avem programare la consulta?ie sa ne spina ce si cum cu problema sotului. Am asa emotii

Neata.
Iti tin pumnii sa fie ceva usor de rezolvat, sa va iasa totul cum vreti voi!
Maria.mmh
Scris: Tuesday, April 6, 2021 9:18 AM
Nivel

Oanaiuliana wrote:
Buna din nou fetelor. Nu am mai scris de aproape 2 luni ?i nici nu am mai apucat sa va urmaresc. Am avut o perioada grea, am descoperit ca fetita mea are ni?te probleme de sanatate ?i m,am stresat mult apoi la scurt timp am început sa am eu probleme de sanatate. M-am trezit într-o diminea?a cu dureri groaznice de burta, dupa 2 ore de dureri chinuitoare care nu au cedat la nimic am ajuns la urgente cu diagnostic de colica renala bilaterala cu hidronefroza la ambii rinichi. Nici nu ?tiam ca am pietre la rinichi. Miercuri am din nou programare la urolog dar pe la ginecolog nu am mai ajuns mai ales ca am evitat contactul în perioada fertila din cauza ca iau tratament pentru eliminarea pietrelor ?i medicamente pt durere foarte puternice. Voiam sa va întreb daca ?ti?i sau a?i auzit pe cineva: este posibil ca din cauza pietrelor( de care nu am stiut) sa nu fi ramas însarcinata atât timp?

Buna, eu nu cred sa aiba vreo legatura..am avut si eu nisip la rinichi acum vreo 3 ani. Am bagat ceai de cozi de cirese si a fost ok la urmatoarea eco.
Fetelor, eu am inceput sa iau progesterone ca sa imi vina sa pice cum trebuie cu operatia uff
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, April 6, 2021 9:35 AM
Nivel

Nu inteleg un lucru. Ieri 9 zi dpo test viola negativ. Azi am facut barza desi nu am increde dar asa aveam. Liniuta fantoma deci nu iau în considerare. Problema e ca temperatura bazala e la 36.6-37.00 de?i eu aveam 35,8-36.4. Nu inteleg nimic. Cray Boredom NuImiPasa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.