Clubul aspirantelor - 85
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Sunday, April 4, 2021 7:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
rux wrote:

Maria, te inteleg..

Vad ca si tu ai facut histeroscopie..tie ti-au recomandat repaos cateva zile dupa ?

Nu. Eu am facut doar exploratorie. Urmeaza sa ma operez luna asta uff
AndreiutzaEu
Scris: Sunday, April 4, 2021 9:12 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2015
Nea?a. Un Paste fericit, daca e cineva pe aici care sarbatoreste astazi! Sa va ajute Dumnezeu sa aveti parte de minunile mult dorite. Gossip Buddy1 grup
wannabemom
Scris: Sunday, April 4, 2021 12:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Neata. Am dat de curand prima mea comanda pe Iherb.com
Interesant e ca am gasit lucruri pe care la noi nu le gasesc, si abia astept sa vina comanda.
Pe shipping nu am platit nimic, ca au ei anumite promotii la comenzi peste 160 de lei sau ceva de genul.
Am gasit Folate de la Solgar, cu o concentratie de 800 - la noi gasesc doar de 400, si costa cel putin dublu fata de IHerb (aici sunt 100 de bucati si la noi am gasit doar de 50 de bucati). https://ro.iherb.com/pr/Solgar-Folate-800-mcg-100-Tablets/13961
Va anunt cand vine comanda (peste vreo luna) daca voi avea sau nu ceva de plata la vama.
Oricum, sunt foarte multe suplimente pe site la preturi foarte bune!
Testele de ovulatie si de sarcina insa.... mi se par foarte scumpe. Chiar daca sunt celebrele First Response... eu personal nu as plati atat de mult pentru ele...
Maria.mmh
Scris: Sunday, April 4, 2021 1:22 PM
Nivel

wannabemom wrote:
Interesant e ca am gasit lucruri pe care la noi nu le gasesc, si abia astept sa vina comanda.
Pe shipping nu am platit nimic, ca au ei anumite promotii la comenzi peste 160 de lei sau ceva de genul.
Am gasit Folate de la Solgar, cu o concentratie de 800 - la noi gasesc doar de 400, si costa cel putin dublu fata de IHerb (aici sunt 100 de bucati si la noi am gasit doar de 50 de bucati). https://ro.iherb.com/pr/Solgar-Folate-800-mcg-100-Tablets/13961
Va anunt cand vine comanda (peste vreo luna) daca voi avea sau nu ceva de plata la vama.
Testele de ovulatie si de sarcina insa.... mi se par foarte scumpe. Chiar daca sunt celebrele First Response... eu personal nu as plati atat de mult pentru ele...

Apropo de asta, ?ti?i unde sa gasesc inositol convenabil? As vrea sa iau din nou însa nu as da iar o caru?a de bani pe 2 cutii de myosun /luna. Cred ca mi-a?i mai spus odata dar am uitatras
De asemena, ia careva din voi q10?
maria2013
Scris: Sunday, April 4, 2021 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
wannabemom wrote:

Vine mai repede. Mie îmi ajungeau, de fiecare data, in maxim trei saptamâni (cel mai adesea, in doua saptamâni), iar în ultimii ani, doar la posta de cartier, fara alte taxe.
wannabemom
Scris: Sunday, April 4, 2021 1:24 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Apropo de asta, ?ti?i unde sa gasesc inositol convenabil? As vrea sa iau din nou însa nu as da iar o caru?a de bani pe 2 cutii de myosun /luna. Cred ca mi-a?i mai spus odata dar am uitatras
De asemena, ia careva din voi q10?

Eu iau q10 - ma gandesc ca rau nu are cum sa imi faca, ci total dimpotriva

Si inositol tot pe iherb am vazut, doar ca nu am cumparat. la preturi bune! baga un search si vezi ce gasesti pe acolo
Andreeax
Scris: Sunday, April 4, 2021 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Wannabemom ,eu m-am cuplat cu o prietena ?i am cumparat câte doua butalcute de folate de fiecare câte 100 de pastile. A venit in 3 saptamâni ?i am platit doar strict ce am luat,nimic altceva.
wannabemom
Scris: Sunday, April 4, 2021 1:25 PM
Nivel

maria2013 wrote:

Vine mai repede. Mie îmi ajungeau, de fiecare data, in maxim trei saptamâni (cel mai adesea, in doua saptamâni), iar în ultimii ani, doar la posta de cartier, fara alte taxe.

Ar fi super sa nu platesc alte taxe, multumesc!!!
Maria.mmh
Scris: Sunday, April 4, 2021 2:37 PM
Nivel

wannabemom wrote:

Ar fi super sa nu platesc alte taxe, multumesc!!!

Astea de pe iherb vin prin posta sau curier? Am gasit acolo inositol de 2000, 120 capsule la 120 lei. Cu 120 lei luam Myosun aici ?i îmi ajungeau pt jumatate de luna, e mai convenabil pe iherb
rux
Scris: Sunday, April 4, 2021 2:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/24/2021
Maria.mmh wrote:

Nu. Eu am facut doar exploratorie. Urmeaza sa ma operez luna asta uff

Ok, am inteles.

O sa fie ok ! Sa stii ca eu nu am stat internata peste noapte - am plecat de acolo foarte ok ! (dar clar nu poti sa conduci dupa...)

rux
Scris: Sunday, April 4, 2021 2:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/24/2021
wannabemom wrote:

Eu iau q10 - ma gandesc ca rau nu are cum sa imi faca, ci total dimpotriva

Si inositol tot pe iherb am vazut, doar ca nu am cumparat. la preturi bune! baga un search si vezi ce gasesti pe acolo

Si eu iau Q10 - ideea e ca se pare ca creste calitatea ovulelor.
Eu iau 200 mg / zi (la recomandarea doctorului)

Voi cat luati ? Si ce marca ?

Eu iau 2 pastile de la Walmark (pentru ca acolo am gasit doar 100 mg)
wannabemom
Scris: Sunday, April 4, 2021 2:54 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Astea de pe iherb vin prin posta sau curier? Am gasit acolo inositol de 2000, 120 capsule la 120 lei. Cu 120 lei luam Myosun aici ?i îmi ajungeau pt jumatate de luna, e mai convenabil pe iherb

Vin prin posta normala si nu costa daca comanzi de peste 160 de lei - au ei o promotie. Curierul costa ceva..eu nu am ales curier.
Maria.mmh
Scris: Sunday, April 4, 2021 3:11 PM
Nivel

wannabemom wrote:

Vin prin posta normala si nu costa daca comanzi de peste 160 de lei - au ei o promotie. Curierul costa ceva..eu nu am ales curier.

Am luat ?i eu inositol de 2000 120 capsule, q10 de 100 60 pastile ?i vitamina c de 1000 60 capsule, toate 140 lei ?i transportul 15 lei. Dar vad ca îmi arata data de primire mai-iunie uff. Sa în?eleg ca daca mai iau ceva pana la 160 lei am transport gratuit?
wannabemom
Scris: Sunday, April 4, 2021 3:53 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Am luat ?i eu inositol de 2000 120 capsule, q10 de 100 60 pastile ?i vitamina c de 1000 60 capsule, toate 140 lei ?i transportul 15 lei. Dar vad ca îmi arata data de primire mai-iunie uff. Sa în?eleg ca daca mai iau ceva pana la 160 lei am transport gratuit?

Mai adauga ceva in cos si vezi daca iti apare optiunea de free shipping
Maria.mmh
Scris: Sunday, April 4, 2021 3:58 PM
Nivel

wannabemom wrote:

Mai adauga ceva in cos si vezi daca iti apare optiunea de free shipping

Nope.. Am pus de 184 ?i tot nu mi-a aparut Free. Oricum ?i cu transport am ie?it mai ieftin Lol
Maine o sa ma duc pana la dr. Max sa iau pudra de maca, am vazut ca au la 16 lei.
Am vazut ca mi-au cerut card dar când am confirmat am primit mesaj de la banca "tranzac?ia de 0lei". Nu iau banii de pe card? NuStiu e gratis? Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.