Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| rux wrote:
Maria, te inteleg..
Vad ca si tu ai facut histeroscopie..tie ti-au recomandat repaos cateva zile dupa ?
Nu. Eu am facut doar exploratorie. Urmeaza sa ma operez luna asta |
|

Inregistrat: 2/27/2015 Mesaje: 1688
| Nea?a. Un Paste fericit, daca e cineva pe aici care sarbatoreste astazi! Sa va ajute Dumnezeu sa aveti parte de minunile mult dorite. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Neata. Am dat de curand prima mea comanda pe Iherb.com Interesant e ca am gasit lucruri pe care la noi nu le gasesc, si abia astept sa vina comanda. Pe shipping nu am platit nimic, ca au ei anumite promotii la comenzi peste 160 de lei sau ceva de genul. Am gasit Folate de la Solgar, cu o concentratie de 800 - la noi gasesc doar de 400, si costa cel putin dublu fata de IHerb (aici sunt 100 de bucati si la noi am gasit doar de 50 de bucati). https://ro.iherb.com/pr/Solgar-Folate-800-mcg-100-Tablets/13961 Va anunt cand vine comanda (peste vreo luna) daca voi avea sau nu ceva de plata la vama. Oricum, sunt foarte multe suplimente pe site la preturi foarte bune! Testele de ovulatie si de sarcina insa.... mi se par foarte scumpe. Chiar daca sunt celebrele First Response... eu personal nu as plati atat de mult pentru ele... |
|

| wannabemom wrote:Neata. Am dat de curand prima mea comanda pe Iherb.com Interesant e ca am gasit lucruri pe care la noi nu le gasesc, si abia astept sa vina comanda. Pe shipping nu am platit nimic, ca au ei anumite promotii la comenzi peste 160 de lei sau ceva de genul. Am gasit Folate de la Solgar, cu o concentratie de 800 - la noi gasesc doar de 400, si costa cel putin dublu fata de IHerb (aici sunt 100 de bucati si la noi am gasit doar de 50 de bucati). https://ro.iherb.com/pr/Solgar-Folate-800-mcg-100-Tablets/13961Va anunt cand vine comanda (peste vreo luna) daca voi avea sau nu ceva de plata la vama. Oricum, sunt foarte multe suplimente pe site la preturi foarte bune! Testele de ovulatie si de sarcina insa.... mi se par foarte scumpe. Chiar daca sunt celebrele First Response... eu personal nu as plati atat de mult pentru ele...
Apropo de asta, ?ti?i unde sa gasesc inositol convenabil? As vrea sa iau din nou însa nu as da iar o caru?a de bani pe 2 cutii de myosun /luna. Cred ca mi-a?i mai spus odata dar am uitat De asemena, ia careva din voi q10? |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| wannabemom wrote:Neata. Am dat de curand prima mea comanda pe Iherb.com Interesant e ca am gasit lucruri pe care la noi nu le gasesc, si abia astept sa vina comanda. Pe shipping nu am platit nimic, ca au ei anumite promotii la comenzi peste 160 de lei sau ceva de genul. Am gasit Folate de la Solgar, cu o concentratie de 800 - la noi gasesc doar de 400, si costa cel putin dublu fata de IHerb (aici sunt 100 de bucati si la noi am gasit doar de 50 de bucati). https://ro.iherb.com/pr/Solgar-Folate-800-mcg-100-Tablets/13961Va anunt cand vine comanda (peste vreo luna) daca voi avea sau nu ceva de plata la vama. Oricum, sunt foarte multe suplimente pe site la preturi foarte bune! Testele de ovulatie si de sarcina insa.... mi se par foarte scumpe. Chiar daca sunt celebrele First Response... eu personal nu as plati atat de mult pentru ele... Vine mai repede. Mie îmi ajungeau, de fiecare data, in maxim trei saptamâni (cel mai adesea, in doua saptamâni), iar în ultimii ani, doar la posta de cartier, fara alte taxe. |
|

| Maria.mmh wrote:Apropo de asta, ?ti?i unde sa gasesc inositol convenabil? As vrea sa iau din nou însa nu as da iar o caru?a de bani pe 2 cutii de myosun /luna. Cred ca mi-a?i mai spus odata dar am uitat  De asemena, ia careva din voi q10?
Eu iau q10 - ma gandesc ca rau nu are cum sa imi faca, ci total dimpotriva
Si inositol tot pe iherb am vazut, doar ca nu am cumparat. la preturi bune! baga un search si vezi ce gasesti pe acolo |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Wannabemom ,eu m-am cuplat cu o prietena ?i am cumparat câte doua butalcute de folate de fiecare câte 100 de pastile. A venit in 3 saptamâni ?i am platit doar strict ce am luat,nimic altceva. |
|

| maria2013 wrote: Vine mai repede. Mie îmi ajungeau, de fiecare data, in maxim trei saptamâni (cel mai adesea, in doua saptamâni), iar în ultimii ani, doar la posta de cartier, fara alte taxe.
Ar fi super sa nu platesc alte taxe, multumesc!!! |
|

| wannabemom wrote:
Ar fi super sa nu platesc alte taxe, multumesc!!!
Astea de pe iherb vin prin posta sau curier? Am gasit acolo inositol de 2000, 120 capsule la 120 lei. Cu 120 lei luam Myosun aici ?i îmi ajungeau pt jumatate de luna, e mai convenabil pe iherb |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Maria.mmh wrote:Nu. Eu am facut doar exploratorie. Urmeaza sa ma operez luna asta
Ok, am inteles.
O sa fie ok ! Sa stii ca eu nu am stat internata peste noapte - am plecat de acolo foarte ok ! (dar clar nu poti sa conduci dupa...)
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| wannabemom wrote:
Eu iau q10 - ma gandesc ca rau nu are cum sa imi faca, ci total dimpotriva
Si inositol tot pe iherb am vazut, doar ca nu am cumparat. la preturi bune! baga un search si vezi ce gasesti pe acolo
Si eu iau Q10 - ideea e ca se pare ca creste calitatea ovulelor. Eu iau 200 mg / zi (la recomandarea doctorului)
Voi cat luati ? Si ce marca ?
Eu iau 2 pastile de la Walmark (pentru ca acolo am gasit doar 100 mg) |
|

| Maria.mmh wrote:
Astea de pe iherb vin prin posta sau curier? Am gasit acolo inositol de 2000, 120 capsule la 120 lei. Cu 120 lei luam Myosun aici ?i îmi ajungeau pt jumatate de luna, e mai convenabil pe iherb
Vin prin posta normala si nu costa daca comanzi de peste 160 de lei - au ei o promotie. Curierul costa ceva..eu nu am ales curier. |
|

| wannabemom wrote:
Vin prin posta normala si nu costa daca comanzi de peste 160 de lei - au ei o promotie. Curierul costa ceva..eu nu am ales curier.
Am luat ?i eu inositol de 2000 120 capsule, q10 de 100 60 pastile ?i vitamina c de 1000 60 capsule, toate 140 lei ?i transportul 15 lei. Dar vad ca îmi arata data de primire mai-iunie . Sa în?eleg ca daca mai iau ceva pana la 160 lei am transport gratuit? |
|

| Maria.mmh wrote:Am luat ?i eu inositol de 2000 120 capsule, q10 de 100 60 pastile ?i vitamina c de 1000 60 capsule, toate 140 lei ?i transportul 15 lei. Dar vad ca îmi arata data de primire mai-iunie  . Sa în?eleg ca daca mai iau ceva pana la 160 lei am transport gratuit?
Mai adauga ceva in cos si vezi daca iti apare optiunea de free shipping |
|

| wannabemom wrote:
Mai adauga ceva in cos si vezi daca iti apare optiunea de free shipping
Nope.. Am pus de 184 ?i tot nu mi-a aparut Free. Oricum ?i cu transport am ie?it mai ieftin  Maine o sa ma duc pana la dr. Max sa iau pudra de maca, am vazut ca au la 16 lei. Am vazut ca mi-au cerut card dar când am confirmat am primit mesaj de la banca "tranzac?ia de 0lei". Nu iau banii de pe card? e gratis? |
|
|