Clubul aspirantelor - 85
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sisi2
Scris: Thursday, March 11, 2021 4:10 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Simii wrote:
Buna fetelor, un rezultat la primul Beta HCG de 820 mUI/ml la fix 5 saptamani de la ultimul cm, cum vi se pare? Nu este prea mic?
Recoltarea a avut loc la RM si valori de referinta la sapt 5 ar fi intre 217 - 8245 mUI/ml.

Voi ce parere aveti? Sunt asa panicata si mor de stres pana vad si a 2-a valoare...

Buna! Eu zic ca nu e mica. Important e sa se duble. Iti tin pumnii pentru beta 2.
Te cred ca esti stresata, dar incearca sa te linistesti. Cheek Kiss
oana.c.
Scris: Thursday, March 11, 2021 6:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/9/2021
Miri08 wrote:
Va tin pumnii Oana si Wannabe DistanceKiss
Sper sa fie cu noroc luna martisorului pentru voi majoreta

Multumesc, astazi am testat la pranz cu test barza ultrasensibil, mai am 8 zile pana la menstruatie, test negativ. Probabil ca nu a fost luna mea exact cum am banuit. Insa iti tin lumnii wannabe poate e cu noroc la tine. coeur
Irda
Scris: Thursday, March 11, 2021 8:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/29/2020
oana.c. wrote:

Multumesc, astazi am testat la pranz cu test barza ultrasensibil, mai am 8 zile pana la menstruatie, test negativ. Probabil ca nu a fost luna mea exact cum am banuit. Insa iti tin lumnii wannabe poate e cu noroc la tine. coeur

Oana. C. E foarte devreme cu 8 zile înainte de menstruatie sa iasa testul pozitiv.
Mie cel mai devreme mi-a iesit în ziua 10 DPO.
Mai testează peste vreo 2-3 zile. Cheek Kiss

oana.c.
Scris: Thursday, March 11, 2021 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/9/2021
Irda wrote:

Oana. C. E foarte devreme cu 8 zile înainte de menstruatie sa iasa testul pozitiv.
Mie cel mai devreme mi-a iesit în ziua 10 DPO.
Mai testeaza peste vreo 2-3 zile. Cheek Kiss

Tare mi as dori sa fie adevarat. L prima sarcina am testat cu 7 zile inainte de menstruatie cu barza ultrasensibil ai s a vzut o liniut slaba. Tot cred ca nu a fost cu noroc luna asta insa clar ca voi mai incerca.
Miri08
Scris: Thursday, March 11, 2021 10:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2020
oana.c. wrote:

Si eu zic ca e prea devreme.Nu se stie ce va iesi peste 2-3 zile ras Hands
Irda
Scris: Thursday, March 11, 2021 10:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/29/2020
Nu-i a mea progresia testelor de sarcina, dar voiam sa va arat un exemplu de intensificarea a liniutei de test între 11 DPO si 12 DPO (testele sunt de 20 UI, nu mai sensitive).

So.... diferenta de la o zi la alta poate fi colosala (de la negativ la pozitiv, sau de la dubii la certitudine dance)

https://ibb.co/2WbqkgB
wannabemom
Scris: Friday, March 12, 2021 9:07 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
La mine negativ
Astazi sau maine trebuie sa vina si CM
Nu ma mai astept la vreo minune luna asta

@oana.c. ai testat prea devreme.... de mine se lua lumea si acum 2-3 zile ca testam....
gandeste te ca implantarea poate nici nu s-a petrecut inca la 7 DPO... cam asa ar trebui sa fii daca mai ai 7 zile pana la menstruatie
testeaza macar la un 10 DPO
deme
Scris: Friday, March 12, 2021 9:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Imi pare rau fetelor, insa pana nu este rosu, speranta existaCheek Kiss
Eu am zis ca nu mai testez ever asa devreme pt ca ma demoralizez.
Eu sunt in perioada fertila, insa ieri mi-au venit rezultatele de la secretii si mi-a iesit o candida pt care am primit deja tratament de la gine , deci se duce si luna asta.
Pe 31 este programat si al meu pt spermograma, iar eu trebuie sa ma programez pt HSG.
Stiu ca s-a mai scris, am tot citit si pe grupul de SOSI, ar trebui sa imi iau ziua libera de la munca, sau doar vreo 1h-2h? Mi-e putin teama de durereuff
wannabemom
Scris: Friday, March 12, 2021 9:29 AM
Nivel

deme wrote:
Imi pare rau fetelor, insa pana nu este rosu, speranta existaCheek Kiss
Eu am zis canu mai testez ever asa devreme pt ca ma demoralizez.
Eu sunt in perioada fertila, insa ieri mi-au venit rezultatele de la secretii si mi-a iesit o candida pt care am primit deja tratament de la gine , deci se duce si luna asta.
Pe 31 este programat si al meu pt spermograma, iar eu trebuie sa ma programez pt HSG.
Stiu ca s-a mai scris, am tot citit si pe grupul de SOSI, ar trebui sa imi iau ziua libera de la munca, sau doar vreo 1h-2h? Mi-e putin teama de durereuff

Neata deme.
Sunt in aceeasi situatie.... astept sa imi vina CM ca sa ma programez ptr HSG
Si mie imi e frica de durere si cred ca o sa imi iau toata ziua libera de la munca...doctora mi-a recomandat sa sun sa programez HSG fix in ziua in care imi vine CM.... deci azi sau maine.... si sa fie undeva intre ziua a 7a si a 11a a CM.
Unde iti faci HSG?
wannabemom
Scris: Friday, March 12, 2021 9:30 AM
Nivel

S-a mai trimis o postare si nu reusesc sa o fac sa se stearga.... :)
Maria.mmh
Scris: Friday, March 12, 2021 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Eu am stat toata ziua acasa.
Am stat acasa e mult spus ca oricum am ajuns pe la 15 dupa masa acasa de la spital(eu fac naveta la spital la Bucuresti cam 70km pt procedurile astea).
Cred ca in jur de 12 am terminat, am mai asteptat cam 30 min rezultatul apoi daca am avut dureri naspa m-au mai tinut sub observatie dupa ce le-am spus ca sunt venita singura de la 70km cu masina Lol Si sincera sa fiu si daca ajungeam mai devreme nu ma mai duceam la birou ca oricum imi luasem o zi din concediul de odihna..
Maria.mmh
Scris: Friday, March 12, 2021 9:40 AM
Nivel

wannabemom wrote:
S-a mai trimis o postare si nu reusesc sa o fac sa se stearga.... :)

Eu vad doar o postare, o stergeam eu daca o vedeam de 2 ori insa nu este Lol
deme
Scris: Friday, March 12, 2021 9:46 AM
Nivel

wannabemom wrote:

Neata deme.
Sunt in aceeasi situatie.... astept sa imi vina CM ca sa ma programez ptr HSG
Si mie imi e frica de durere si cred ca o sa imi iau toata ziua libera de la munca...doctora mi-a recomandat sa sun sa programez HSG fix in ziua in care imi vine CM.... deci azi sau maine.... si sa fie undeva intre ziua a 7a si a 11a a CM.
Unde iti faci HSG?

La mine ar trebui sa vina CM la sf lunii,insa imi e teama ca daca sun atunci nu o sa gasesc locuri. Eu sunt din Cta si doar in 2 locuri pot sa fac. Mie mi-a spus intre z7 si z14.
deme
Scris: Friday, March 12, 2021 9:48 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:
Eu am stat toata ziua acasa.
Am stat acasa e mult spus ca oricum am ajuns pe la 15 dupa masa acasa de la spital(eu fac naveta la spital la Bucuresti cam 70km pt procedurile astea).
Cred ca in jur de 12 am terminat, am mai asteptat cam 30 min rezultatul apoi daca am avut dureri naspa m-au mai tinut sub observatie dupa ce le-am spus ca sunt venita singura de la 70km cu masina Lol Si sincera sa fiu si daca ajungeam mai devreme nu ma mai duceam la birou ca oricum imi luasem o zi din concediul de odihna..

Deci o zi de concediu its a must. Procedura in sine nu dureaza mult am inteles, ai facut fara anestezie, te-a durut sau acceptabil?
Maria.mmh
Scris: Friday, March 12, 2021 9:56 AM
Nivel

deme wrote:

Deci o zi de concediu its a must. Procedura in sine nu dureaza mult am inteles, ai facut fara anestezie, te-a durut sau acceptabil?

Nu am avut niciun fel de anestezie, am facut cu trimitere la spital de stat.
Si a durut ca d***u', sa-mi scuzati expresia. Cred ca am suportat pt ca a durat cateva minute, mai mult dureaza cat ies ele din camera si se intorc pt radiografie.
DAAAAR nu toate suntem la fel, la alte fete poate sa nu doara. La mine a fost si vb de o trompa nepermeabila, poate asta a si fost motivul pt care m-a durut in halul ala.
Dupa trauma asta cand am auzit ca trebuie sa fac si histero mai ca nu imi venea sa ma duc. Am 2 histero la activ pana acum si pot sa spun ca nu am simtit absolut nimic Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.