Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| freya1 wrote:Maria acum doarme in marsupi pe mami, e un zambaret si jumatate, toata ziua rade la noi
|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| freya1 wrote:Carlita si eu ma gandesc mereu la tine si iti tin pumnii stransi ! Maria, hai ca poate e luna norocoasa Irina Multa bafta tuturor ! pupam bebe mic |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| Am fost la eco, in spital(totul e pe fuga) initial aveam eco pt monitorizare foliculara, in 4 zile sunt la ovulatie, duminica ar iar ca sa vedem dc am ovulat. In legatura cu beta mi a zis ca e totul ok, val e f mica, banuieste ca e din cauza ovarelor care sunt pline de chisturile foloculilor si a tratamentului(inogest, vit e, c etc). Ramane de vazut in final ce se va intampla. Beta sa repet peste 1 sapt mi a spus. Alt medic mi a zis sa repet beta la 48 h. Sunt ametita de parerile diverse. O sa vad cum fac in final. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| oana.c. wrote:Am fost la eco, in spital(totul e pe fuga) initial aveam eco pt monitorizare foliculara, in 4 zile sunt la ovulatie, duminica ar iar ca sa vedem dc am ovulat. In legatura cu beta mi a zis ca e totul ok, val e f mica, banuieste ca e din cauza ovarelor care sunt pline de chisturile foloculilor si a tratamentului(inogest, vit e, c etc). Ramane de vazut in final ce se va intampla. Beta sa repet peste 1 sapt mi a spus. Alt medic mi a zis sa repet beta la 48 h. Sunt ametita de parerile diverse. O sa vad cum fac in final.
Poate nu sunt asa priceputa ca voi dar stiu ca hcg e un hormon secretat de placenta, nu de ovare sau suplimente. Mi se pare mult sa astepti o saptamana sa vezi daca a scazut. |
|
| oana.c. wrote:Am fost la eco, in spital(totul e pe fuga) initial aveam eco pt monitorizare foliculara, in 4 zile sunt la ovulatie, duminica ar iar ca sa vedem dc am ovulat. In legatura cu beta mi a zis ca e totul ok, val e f mica, banuieste ca e din cauza ovarelor care sunt pline de chisturile foloculilor si a tratamentului(inogest, vit e, c etc). Ramane de vazut in final ce se va intampla. Beta sa repet peste 1 sapt mi a spus. Alt medic mi a zis sa repet beta la 48 h. Sunt ametita de parerile diverse. O sa vad cum fac in final.
Cum adica beta secretat de chisturi? Isa spune bine, beta este secretat de placenta. Rpeta beta la 48 ore !!! Nu sta o saptamana. Poate este o sarcina viabila. Dozeaza beta si progesteron si vezi daca are nevoie de sustinere ! Doamne..ce o fi in neinregula cu medicii astia?? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Claudela, eu zic, pentru inceput za faci un test de sarcina, maine dimineata, cu prima urina. Sau poti merge sa faci analize de sange (beta HCG), care te lamureste sigur. Noi folosim mult expresia "beta e sfant". Cu mai multe informatii nu te putem ajuta caci nu avem foarte multe detalii (ziua ovulatiei, lungimea ciclului menstrual, etc). Majoritatea fetelor de aici am incercat perioada indelungata, si am avut toate simptomele, fara sa fie sarcina, de aceea suntem putin cam sceptice in ceea ce le proveste. Creierul ne poate juca feste, cand ne dorim ceva foarte mult. Ceea ce descri tu pot fi si simptome de sarcina si sindrom premenstrual. Eu iti urez succes, sa fie bebe si sa stai cat mai putin la aspirante!!
Maria, poate e luna norocoasa. Eu nu vreau sa plec de la gravidute pana nu sari si tu gardul, deci pune-te pe treaba . Sau sa iti dau barza mea, nu e ea prea experimentata ci doar mai capoasa, vine mai greu
Oana, sincer si mie mi se pare mult o sapt pana la urmatorul beta. Si la fel stiu si eu, hormpnul HCG poate fi secretat de sarcina sau poate aparea dupa administrarea unor medicamente cum e Ovitrelle. Dar nu de chisturi, vitamina e sau inogest. |
|
| Sisi2 wrote:Claudela, eu zic, pentru inceput za faci un test de sarcina, maine dimineata, cu prima urina. Sau poti merge sa faci analize de sange (beta HCG), care te lamureste sigur. Noi folosim mult expresia "beta e sfant". Cu mai multe informatii nu te putem ajuta caci nu avem foarte multe detalii (ziua ovulatiei, lungimea ciclului menstrual, etc). Majoritatea fetelor de aici am incercat perioada indelungata, si am avut toate simptomele, fara sa fie sarcina, de aceea suntem putin cam sceptice in ceea ce le proveste. Creierul ne poate juca feste, cand ne dorim ceva foarte mult. Ceea ce descri tu pot fi si simptome de sarcina si sindrom premenstrual. Eu iti urez succes, sa fie bebe si sa stai cat mai putin la aspirante!! Maria, poate e luna norocoasa. Eu nu vreau sa plec de la gravidute pana nu sari si tu gardul, deci pune-te pe treaba . Sau sa iti dau barza mea, nu e ea prea experimentata ci doar mai capoasa, vine mai greu Oana, sincer si mie mi se pare mult o sapt pana la urmatorul beta. Si la fel stiu si eu, hormpnul HCG poate fi secretat de sarcina sau poate aparea dupa administrarea unor medicamente cum e Ovitrelle. Dar nu de chisturi, vitamina e sau inogest.
E bine-venita si asa , doar sa vina |
|
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
Deci ovulatia ti se vede ecografic, ai un folicul dominant?? Ca eu stiam ca in cazul unei sarcini, nu se va mai produce o alta ovulatie. D-aia te intreb. |
|
| wannabemom wrote:
Deci ovulatia ti se vede ecografic, ai un folicul dominant?? Ca eu stiam ca in cazul unei sarcini, nu se va mai produce o alta ovulatie. D-aia te intreb.
Pai practic i-a spus ca beta i-a iesit pozitiv din cauza foliculilor. E prima oara cand aud ipoteza asta. Oana,repeta beta ca sa vezi evolutia. Asa o sa sti ce sa faci mai departe |
|
| wannabemom wrote:
Deci ovulatia ti se vede ecografic, ai un folicul dominant?? Ca eu stiam ca in cazul unei sarcini, nu se va mai produce o alta ovulatie. D-aia te intreb.
Am ovarele narite si pline cu foliculi, in aprox 4 zile voi ovula, duminica merg, fiind a 14 a zi si vom vedea dc am ovulat. Exact astea au fost descrierile medicului. Si mie mi s a parut f ciudat . Stiu ca beta nu e secretat de asa ceva sau medicamentele pe care le iau nu influenteaza beta In alta ordine de idei, am vbit cu medicul meu la care merg regulat (abia pe 17 am prins la el liber), si mi a spus sa repef beta la 48 h. Sarcina nu 3 sigur. In opinia lui sa nu fie chist ovarain... |
|
| Maria.mmh wrote:Pai practic i-a spus ca beta i-a iesit pozitiv din cauza foliculilor. E prima oara cand aud ipoteza asta. Oana,repeta beta ca sa vezi evolutia. Asa o sa sti ce sa faci mai departe Mi a repetat ca nu are imp beta de 33 ca e f mica val, desi am mers si cu celelalte buletine de analize cu beta, asta a fost ce a zis... Ca poate functia ovariana e mai stimulata acum si posibil si de la medicamentele pe care le iau, am si spus ce iau. Cert e ca voi repeta beta vineri. |
|
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| oana.c. wrote: Am ovarele narite si pline cu foliculi, in aprox 4 zile voi ovula, duminica merg, fiind a 14 a zi si vom vedea dc am ovulat. Exact astea au fost descrierile medicului. Si mie mi s a parut f ciudat . Stiu ca beta nu e secretat de asa ceva sau medicamentele pe care le iau nu influenteaza beta In alta ordine de idei, am vbit cu medicul meu la care merg regulat (abia pe 17 am prins la el liber), si mi a spus sa repef beta la 48 h. Sarcina nu 3 sigur. In opinia lui sa nu fie chist ovarain...
Nu ti-a zis daca ai un folicul dominant? Ar trebui sa se vada deja care ovar va ovula....daca ai facut eco si mai ai 4 zile pana la ovulatie... si cat de mare e foliculul dominant. Hmm cam aiurea situatia. Ma ingrijoreaza situatia... tine-ne la curent te rog |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| N-are importanta aceasta valoare daca se doreste confirmarea sarcinii, evident fiind prea mica dupa atata timp, dar din tot ce am citit pana acum ar fi trebuit macar sa-i ridice niste semne de intrebare medicului. Dar cum ai spus ca a fost pe fuga totul, probabil nu si-a batut capul cu mai multe explicatii.
Of, medicii si timpul lor pretios, de parca al nostru e gratis si nelimitat... |
|
| oana.c. wrote: Mi a repetat ca nu are imp beta de 33 ca e f mica val, desi am mers si cu celelalte buletine de analize cu beta, asta a fost ce a zis... Ca poate functia ovariana e mai stimulata acum si posibil si de la medicamentele pe care le iau, am si spus ce iau. Cert e ca voi repeta beta vineri.
Cum sa nu aibe importanta?! Este o valoare pozitiva! Cat despre medicamente, ovitrelle poate influenta rezultatul hcg pt ca el con?ine acest timp de hormon. Eu nu am mai auzit pana acum sa fie rezultatul pozitiv de la chisturi ovariene. Eu sufar de ovare polichistice, daca era asa tot maldarul de teste pe care le am în cutie ar fi trebuit sa fie pozitive.
By The way... A folosit cineva testul asta de la Dr. Max? Am fost la cumparaturi ?i nu am putut sa ma ab?in când am trecut pe lânga farmacie. Are sensibilitate 10 https://ibb.co/QXH1821 |
|
Inregistrat: 4/18/2017 Mesaje: 593
Un beta pozitiv nu este dat in nici un caz de suplimentele care le iei, si in cazul tau vad ca nu este nici sarcina. Eu te-as sfatui sa nu ignori acest beta si sa faci ceva analize mai amanuntie, pentru ca un beta de 30 nu este un beta de ignorat. |
|
|