Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Declar si eu ziua 1.. acum pauza pana dupa urmatorul ciclu |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Irinan wrote:Declar si eu ziua 1.. acum pauza pana dupa urmatorul ciclu
Imi pare rau.... |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Irinan wrote:Sa fie cu noroc Maria
Pf..stau fara sperante oricum..e bine macar ca am ovulat(sper), cred asta ca am si o durere de sani pe care imi era dor sa o simt Plus de asta vi s-a mai intamplat sa va doara sau sa aveti o sensibilitate a sfarcurilor in faza luteala? Ma deranjeaza groaznic mai ales daca nu am sutien pe mine |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| Beta 33.50, a crescut dupa ac3a scadere. Nu vad bine treaba asta. Astept astazi controlul la gineco. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| oana.c. wrote:Beta 33.50, a crescut dupa ac3a scadere. Nu vad bine treaba asta. Astept astazi controlul la gineco.
Off. Sper sa fie bine... |
|
| oana.c. wrote:Beta 33.50, a crescut dupa ac3a scadere. Nu vad bine treaba asta. Astept astazi controlul la gineco.
Iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune. Sper sa nu fie vreo extrauterina. Irina, tu la ultima extrauterina ai avut fluctatii ale beta? |
|
| Maria.mmh wrote:Pf..stau fara sperante oricum..e bine macar ca am ovulat(sper), cred asta ca am si o durere de sani pe care imi era dor sa o simt Plus de asta vi s-a mai intamplat sa va doara sau sa aveti o sensibilitate a sfarcurilor in faza luteala? Ma deranjeaza groaznic mai ales daca nu am sutien pe mine De la chiuretaj incoace ma deranjeaza si pe mine sanii in faza luteala.. |
|
| oana.c. wrote:Beta 33.50, a crescut dupa ac3a scadere. Nu vad bine treaba asta. Astept astazi controlul la gineco. Asteptam vesti Oana |
|
| Maria.mmh wrote:
Iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune. Sper sa nu fie vreo extrauterina. Irina, tu la ultima extrauterina ai avut fluctatii ale beta?
Nu, la mine doar a crescut. Doar ca intr un final nu a fost diagnosticata extrauterina, era localizata undeva la intrarea in uter dintre col, la limita, dar in uter. Hcg doar a crescut pana pe la 800 si ceva. |
|
| Irinan wrote: Nu, la mine doar a crescut. Doar ca intr un final nu a fost diagnosticata extrauterina, era localizata undeva la intrarea in uter dintre col, la limita, dar in uter. Hcg doar a crescut pana pe la 800 si ceva.
Nu mai stiu cine a avut fluctuatii la beta asa..am un mare lapsus
|
|
| Maria.mmh wrote:Nu mai stiu cine a avut fluctuatii la beta asa..am un mare lapsus Nu stiu |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Carlita si eu ma gandesc mereu la tine si iti tin pumnii stransi !
Maria, hai ca poate e luna norocoasa Irina Multa bafta tuturor ! |
|
| freya1 wrote:Carlita si eu ma gandesc mereu la tine si iti tin pumnii stransi ! Maria, hai ca poate e luna norocoasa Irina Multa bafta tuturor !
Incerc sa nu am sperante sa nu pic iar in butoi, vorba Ioanei Freya Ce face bebeee? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/24/2021 Mesaje: 157
| Maria.mmh wrote:Pf..stau fara sperante oricum..e bine macar ca am ovulat(sper), cred asta ca am si o durere de sani pe care imi era dor sa o simt Plus de asta vi s-a mai intamplat sa va doara sau sa aveti o sensibilitate a sfarcurilor in faza luteala? Ma deranjeaza groaznic mai ales daca nu am sutien pe mine
Maria multeee gânduri bune catre tine !! Î?i ?in pumnii !
Oana, la fel ?i ?ie ! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Maria acum doarme in marsupi pe mami, e un zambaret si jumatate, toata ziua rade la noi |
|
|