Clubul aspirantelor - 85
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri08
Scris: Monday, March 29, 2021 7:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/22/2020
Magda 77 wrote:
Buna, aspirici , am aflat ?i eu astazi la 13 saptamani ca am un baie?el care se dezvolta frumos ?i normal, nu i au niciun tratament de sus?inere,am ramas pe vitamine ?i un aspenter pe zi. Deci se poate atunci când vrea Dumnezeu ?i la 20 ?i la 44 , nu va pierde?i speranta!! Niciodata nu este devreme ?i nici tarziu pentru asemenea minune!! Va doresc succes ?i sa auzim doar de bine !!@ https://ibb.co/XDRx4rK

Felicitari Magda Love Love Love
rux
Scris: Tuesday, March 30, 2021 12:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/24/2021
Magda 77 wrote:
Buna, aspirici , am aflat ?i eu astazi la 13 saptamani ca am un baie?el care se dezvolta frumos ?i normal, nu i au niciun tratament de sus?inere,am ramas pe vitamine ?i un aspenter pe zi. Deci se poate atunci când vrea Dumnezeu ?i la 20 ?i la 44 , nu va pierde?i speranta!! Niciodata nu este devreme ?i nici tarziu pentru asemenea minune!! Va doresc succes ?i sa auzim doar de bine !!@ https://ibb.co/XDRx4rK

Felicitari Magda !!

Ma bucur mult !
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, March 30, 2021 6:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2015
Magda 77 wrote:
Felicitari topai topai
Maria.mmh
Scris: Tuesday, March 30, 2021 8:17 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Magda 77 wrote:

Felicitari pt baie?el!
Insa... Redeschidem cutia Pandorei. Eu nu le recomand fetelor mai ales 35+ sa se culce pe o ureche ?i sa a?tepte "Când o vrea Dumnezeu". Fetelor, merge?i la medici speciali?ti, timpul e pre?ios
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, March 30, 2021 10:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Maria.mmh wrote:

Felicitari pt baie?el!
Insa... Redeschidem cutia Pandorei. Eu nu le recomand fetelor mai ales 35+ sa se culce pe o ureche ?i sa a?tepte "Când o vrea Dumnezeu". Fetelor, merge?i la medici speciali?ti, timpul e pre?ios

Maria, inutil, nu te stradui ca patesti ca mine Lol
Maria.mmh
Scris: Tuesday, March 30, 2021 11:05 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
IoanaIoanaC wrote:

Maria, inutil, nu te stradui ca patesti ca mine Lol

Imi pare rau, mi-o asum, dar nu mai pot cu asta...
O azoospermie, trompe infundate, anovulatie, NU se vindeca "de la Dumnezeu", ci cu tratamente medicale. Mai ales in cazul fetelor care au 35+, ca sa nu mai zic de 40+ cand calitatea ovocitelor scade !!!!
O sa repet intruna : MERGETI LA MEDIC DE INFERILITATE !!!
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, March 30, 2021 12:04 PM
Nivel

Neata. Gossip Astazi am primit msg de la medic, prin care mi-a comunicat ca si amh-ul este bun. A zis sa mai repetam spermograma luna viitoare. Va îmbratisez si spor "la iubit"! computerlove
rux
Scris: Tuesday, March 30, 2021 12:09 PM
Nivel

Fetelor, am primit acum rezultatul la spermograma - astenozoospermie

În?eleg ca spermatozoizii nu sunt mobili...
Ma gândesc ca pentru FIV asta nu e o problema...dar îmi vine sa ma arunc pe jos ?i sa plâng in hohote..

Spermocultura mai dureaza...
AndreiutzaEu
Scris: Tuesday, March 30, 2021 12:19 PM
Nivel

rux wrote:

Ma gândesc ca pentru FIV asta nu e o problema...dar îmi vine sa ma arunc pe jos ?i sa plâng in hohote..

Curaj. La noi a iesit oligoastenoteratospermie, dar spermocultura a iesit bine. Înteleg cum te simti.. La fel am simtit si eu. Buddy1 Cheek Kiss Mi-a cazut cerul în cap avand in vedere ca la primul copil nu am avut probleme. Curaj. Vom reusi
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, March 30, 2021 12:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
rux wrote:

Rux imi pare rau pentru aceasta veste, cum stati cu formele normale si cu mobilitatea? Oricum am impresia ca voi aveati deja recomandare de FIV? Daca da, probabil va fi FIV cu ICSI. Succes!

Maria, stiu, dar aceste recomandari sunt valabile doar pentru cine vrea sa le asculte/citeasca/urmeze. Cine vrea sa creada in minuni, va crede, indiferent ce spunem noi, ca deh, ce stim noi, avem doar cativa ani de infertilitate NuStiu
rux
Scris: Tuesday, March 30, 2021 12:26 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Rux imi pare rau pentru aceasta veste, cum stati cu formele normale si cu mobilitatea? Oricum am impresia ca voi aveati deja recomandare de FIV? Daca da, probabil va fi FIV cu ICSI. Succes!

Maria, stiu, dar aceste recomandari sunt valabile doar pentru cine vrea sa le asculte/citeasca/urmeze. Cine vrea sa creada in minuni, va crede, indiferent ce spunem noi, ca deh, ce stim noi, avem doar cativa ani de infertilitate NuStiu

Mul?umesc tuturor de încurajari !
Vad ca forme normale sunt 6% (peste 4% cât e in grila, deci pare ok)

Total mobilitate progresiva e 25% iar rapid progresiva sunt 0%...
rux
Scris: Tuesday, March 30, 2021 12:26 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Mul?umesc tuturor de încurajari !
Vad ca forme normale sunt 6% (peste 4% cât e in grila, deci pare ok)

Total mobilitate progresiva e 25% iar rapid progresiva sunt 0%...
Isa29
Scris: Tuesday, March 30, 2021 12:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2021
Maria.mmh wrote:

Imi pare rau, mi-o asum, dar nu mai pot cu asta...
O azoospermie, trompe infundate, anovulatie, NU se vindeca "de la Dumnezeu", ci cu tratamente medicale. Mai ales in cazul fetelor care au 35+, ca sa nu mai zic de 40+ cand calitatea ovocitelor scade !!!!
O sa repet intruna : MERGETI LA MEDIC DE INFERILITATE !!!

Cine are urechi sa auda, va lua masuri. Cine nu, merge inainte cum a facut-o pana acum. Sunt femei care concep natural si la 50+, ce facem, ne bazam pe acele cazuri?
Eu si din discutiile cu o prietena care are copil am primit-o pe aia cu: lasa nu te mai gandi si o sa vezi ca fix atunci se intampla. Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand imi propun ceva fac lucruri concret in directia aia, nu astept sa le rezolve universul. De asta ma bucur de existenta acestui forum activ, unde femei cu un tel comun isi impartasesc experienta si dau mai departe informatia. Acum nah, fiecare alege ce sa faca cu ea.
carlita
Scris: Tuesday, March 30, 2021 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Maria, Andreea si fetele care au mai intrebat de mine, ma tin deoparte de forum cat pot, sa nu-mi zboare mintea in cele 4 zari, ma tin ocupata ... am trecut cu bine de transfer, sapt viitoare va zic rezultatul. Si app de minuni, eu mi-am facut partea, de acum astept interventia divina pe mai departe, poate primesc si eu un miracol. Cele care vreti, puteti sa ma pomeniti si pe mine in rugaciunile voastre, asta cam e ultimul meu tren .... grup
Aleahim
Scris: Tuesday, March 30, 2021 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
carlita wrote:
Maria, Andreea si fetele care au mai intrebat de mine, ma tin deoparte de forum cat pot, sa nu-mi zboare mintea in cele 4 zari, ma tin ocupata ... am trecut cu bine de transfer, sapt viitoare va zic rezultatul. Si app de minuni, eu mi-am facut partea, de acum astept interventia divina pe mai departe, poate primesc si eu un miracol. Cele care vreti, puteti sa ma pomeniti si pe mine in rugaciunile voastre, asta cam e ultimul meu tren .... grup

Carlita ai cuvantul meu ca in fiecare seara te pomenesc cand ma rogHands
Asteptam vesti de la tine si speram sa fie totul bineCheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.