Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| maria2013 wrote: Pe forum au fost cazuri de linie de uscare si la Viola, dar asta nu înseamna ca e la fel la tine. Nu ai vrea sa recoltezi mâine pt beta hcg?
Daca mai tii minte, acum ceva ani, Aura_Plum a avut a 2-a linie colorata de-a binelea si nu era nimic :( tot cu un viola...Mai dau ?i erori. Eu am avut o liniede uscare de mi-a stat inima, cu un SureCheck. |
|
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| laura513 wrote:
Daca mai tii minte, acum ceva ani, Aura_Plum a avut a 2-a linie colorata de-a binelea si nu era nimic :( tot cu un viola...Mai dau ?i erori. Eu am avut o liniede uscare de mi-a stat inima, cu un SureCheck.
Maine voi fi deja 12 DPO Daca era ceva, trebuia sa se vada mai bine .... Cel mai probabil au fost ramasite de la Ovitrelle...desi stiam ca dupa 10 zile dispare. M-a dat peste cap Ovitrelle...de la hormoni... m am ingrasat... mi a fost constant somn... si na...m-am simtit insarcinata...dar intr un mod fals :( Nu mi ramane decat sa astept CM.... si cand vine CM sa ma programez ptr HSG.... bineinteles ca eu tot mai sper pana in ultima clipa...am stat toata ziua sa citesc pe net situatii cu teste care s-au pozitivat dupa ziua 12-13 DPO (si erau negative inainte)...etc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| wannabemom wrote: Maine voi fi deja 12 DPO Daca era ceva, trebuia sa se vada mai bine .... Cel mai probabil au fost ramasite de la Ovitrelle...desi stiam ca dupa 10 zile dispare. M-a dat peste cap Ovitrelle...de la hormoni... m am ingrasat... mi a fost constant somn... si na...m-am simtit insarcinata...dar intr un mod fals :( Nu mi ramane decat sa astept CM.... si cand vine CM sa ma programez ptr HSG.... bineinteles ca eu tot mai sper pana in ultima clipa...am stat toata ziua sa citesc pe net situatii cu teste care s-au pozitivat dupa ziua 12-13 DPO (si erau negative inainte)...etc
Parca Adina a avut un test pozitivat mai târziu, daca nu ma insel. Pâna nu vezi rosu, exista sepranta. Daca nu va fi acum, va veni ea si luna norocoasa! |
|
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| maria2013 wrote: Parca Adina a avut un test pozitivat mai târziu, daca nu ma insel. Pâna nu vezi rosu, exista sepranta. Daca nu va fi acum, va veni ea si luna norocoasa!
|
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| laura513 wrote:
Daca mai tii minte, acum ceva ani, Aura_Plum a avut a 2-a linie colorata de-a binelea si nu era nimic :( tot cu un viola...Mai dau ?i erori. Eu am avut o liniede uscare de mi-a stat inima, cu un SureCheck.
Ea, Eve, m2m2... Tin minte ca în perioada aia ajunsesem sa cred ca nu mai exista teste sigure... Noroc cu beta! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| Alica23 wrote:Nu te descuraja, eu am incercat 7 luni pt bebe 2...si nu aveam nimic in neregula Ai sa vezi ca o sa apara si bebe Multumesc, incerc |
|
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| Iulia13 wrote:Înca este timp, nu te descuraja. Eu la 10 dpo aveam o linie tare firava la Viola, dar era acolo.. Mai asteapta macar pana sâmbata Multumesc, voi repeta cu siguranta |
|
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Va tin pumnii Oana si Wannabe Sper sa fie cu noroc luna martisorului pentru voi |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2021 Mesaje: 12
| Buna mamici.. Am gasit la un moment dat un subiect despre artera subclavie dreapta aberanta..La ecograf mi s-a spus ca fetita mea are aceasta artera aberanta..cele care a?i trecut prin asta, sune?i mi va rog,au fost pb la na?tere? Medicul spune ca nu sunt motive de îngrijorare.. Va mul?umesc frumos |
|
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| Buna fetelor, un rezultat la primul Beta HCG de 820 mUI/ml la fix 5 saptamani de la ultimul cm, cum vi se pare? Nu este prea mic? Recoltarea a avut loc la RM si valori de referinta la sapt 5 ar fi intre 217 - 8245 mUI/ml.
Voi ce parere aveti? Sunt asa panicata si mor de stres pana vad si a 2-a valoare... |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Alexandra30 wrote:Buna mamici.. Am gasit la un moment dat un subiect despre artera subclavie dreapta aberanta..La ecograf mi s-a spus ca fetita mea are aceasta artera aberanta..cele care a?i trecut prin asta, sune?i mi va rog,au fost pb la na?tere? Medicul spune ca nu sunt motive de îngrijorare.. Va mul?umesc frumos
Buna, cred ca cel mai bine intrebi la mamici. Noi aici suntem doar fete care luptam cu infertilitatea in incercarea de a obtine o sarcina. Nu stiu daca putem sa te ajutam noi cu informatii... |
|
| Simii wrote:Buna fetelor, un rezultat la primul Beta HCG de 820 mUI/ml la fix 5 saptamani de la ultimul cm, cum vi se pare? Nu este prea mic? Recoltarea a avut loc la RM si valori de referinta la sapt 5 ar fi intre 217 - 8245 mUI/ml.
Voi ce parere aveti? Sunt asa panicata si mor de stres pana vad si a 2-a valoare...
Buna, daca te incadrezi in intervalul de referinta al laboratorului , eu zic ca e ok. Repeta la 48 de ore pentru a observa daca valoarea se dubleaza. Felicitari pentru beta si iti tin pumnii pentru urmatorul |
|
Inregistrat: 3/11/2021 Mesaje: 60
| Maria.mmh wrote:Buna, daca te incadrezi in intervalul de referinta al laboratorului , eu zic ca e ok. Repeta la 48 de ore pentru a observa daca valoarea se dubleaza. Felicitari pentru beta si iti tin pumnii pentru urmatorul
Iti multumesc din suflet pentru raspuns |
|
Inregistrat: 2/26/2021 Mesaje: 12
| Am ales la întâmplare sa postez..caut forumul mamicilor.. Mul?umesc frumos.. Sanatate multa |
|
| Alexandra30 wrote:Am ales la întâmplare sa postez..caut forumul mamicilor.. Mul?umesc frumos.. Sanatate multa
https://forum.7p.ro/clubul-mamicilor-incepatoare---14.aspx?g=posts&t=19321&p=37 Aici gasesti mamicile si le poti intreba |
|
|