Clubul aspirantelor - 85
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irda
Scris: Thursday, March 18, 2021 9:36 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/29/2020
Irinan wrote:

Eu luna trecuta, in 5dpo, aveam progesteronul 130 nmol. Cred eu, ca a avut loc fertilizarea, fara a avea loc implantarea.. dar speram sa fie cu Doamne ajuta la tinemajoreta majoreta tinem pumnii si asteptam vesti. Sa sti ca si mie imi place sa testez devreme, chiar am mai multe marci de pe amazon, faimoasele"cheapy" cum le numesc fetele pe youtube, si pot sa mi fac de capLol

Stiu, Irina, ca luna trecuta ai avut un super-progesteron, dar nu a fost sa fie, din pacate. Cheek Kiss

Am retestat si eu pe la 7:20, si liniuta e mai anemica decât ieri la 11:00 :001025:, dar toata noaptea am facut ture la baie si cred ca am baut cel putin 1l si ceva de apa (muream de seteras), asa ca nu-mi fac mari sperante nici eu.
Daca nu e luna asta îmi refac si eu stocul de Easy at home, atât cele de ovulatie cât si cele de sarcina (le-am vazut pozitivandu-se la fetele de pe YouTube si din 9 DPO.. pana la urma conteaza când s-a facut implantarea, nu neaparat în ce zi DPO se pozitiveaza testul), pentru ca vad ca nu ma pot abtine cu testatul nici eu ras dance

Merg la dr dupa-amiaza si poate ma mai lamuresc un pic.

Zi maxima tuturor! grup
Irinan
Scris: Thursday, March 18, 2021 10:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Maria.mmh wrote:

Eu nu am mai facut un test de nici minte nu mai tin.
Sincer cred ca o sa trebuiasca sa ma uit la un tutorial cand o sa fac hohot Lol

Eu nu reusesc sa ma abtin, de prin 8dpo incep. Cu toate ca stiu ca ies negative, de asta mi am luat din astea ieftine, sa am de undeLol
Irinan
Scris: Thursday, March 18, 2021 10:46 AM
Nivel

M am uitat acum, am 4 marci de teste ieftine, plus first response... ala nu l folosesc des ca e scump. Plus clear blue digital, dar ala chiar il folosesc doar cand stiu ca e ceva sa anunt cu elLol sotul nici nu stie cate teste am in casa, alcool

Irinan attached the following image(s):
screenshot_20210318-104207_amazon shopping.jpgscreenshot_20210318-104250_amazon shopping.jpgscreenshot_20210318-104327_amazon shopping.jpgscreenshot_20210318-104407_amazon shopping.jpg

Irinan
Scris: Thursday, March 18, 2021 10:53 AM
Nivel

Irda wrote:

Stiu, Irina, ca luna trecuta ai avut un super-progesteron, dar nu a fost sa fie, din pacate. Cheek Kiss

Am retestat si eu pe la 7:20, si liniuta e mai anemica decât ieri la 11:00 :001025:, dar toata noaptea am facut ture la baie si cred ca am baut cel putin 1l si ceva de apa (muream de seteras), asa ca nu-mi fac mari sperante nici eu.
Daca nu e luna asta îmi refac si eu stocul de Easy at home, atât cele de ovulatie cât si cele de sarcina (le-am vazut pozitivandu-se la fetele de pe YouTube si din 9 DPO.. pana la urma conteaza când s-a facut implantarea, nu neaparat în ce zi DPO se pozitiveaza testul), pentru ca vad ca nu ma pot abtine cu testatul nici eu ras dance

Merg la dr dupa-amiaza si poate ma mai lamuresc un pic.

Zi maxima tuturor! grup

E a 2 oara de cand testez progesteronul, ca mi se intampla. Am mai patit o data vara trecuta. Cand o fi sa fie, o sa fie.. acum sunt 2dpo, teste pozitive ziua 12 cm, am pus 1dpo ziia 14. Cred ca ma paste o infectie urinara ceva, azi noapte am mers de vreo 3 ori la baie, ma trezeam si trebuia neaparat sa merg, totusi fara usturime sau vreo alta neplacere. Doar nevoie neaparata.. poate si fluxul mare.de hormoni din corp dupa ovulatie sa fie o cauza, nu stiu ce sa zic
Isa29
Scris: Thursday, March 18, 2021 10:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2021
Buna tuturor!
Intru zilnic si verific daca mai sunt noutati, oana.c iti tin pumnii sa fie totul bine Love

Atasez si eu testele mele, eu zic ca azi a iesit pozitiv, sunt ziua 15, am si ceva crampe de ieri. Oricum, vreau peste 7 zile sa fac progesteronul sa confirm daca a avut totusi loc ovulatia.

Isa29 attached the following image(s):
285ee93d-f349-46db-bae4-c8d11b0df8e2.jpeg

Maria.mmh
Scris: Thursday, March 18, 2021 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:
M am uitat acum, am 4 marci de teste ieftine, plus first response... ala nu l folosesc des ca e scump. Plus clear blue digital, dar ala chiar il folosesc doar cand stiu ca e ceva sa anunt cu elLol sotul nici nu stie cate teste am in casa, alcool

Mai foloseam unele de la Onedia, One test, sensibilitate 20, era undeva la 3lei dar nu mai stiu de pe ce farmacie online le-am luat.
Eu cred ca mai am doar ceva de la Dr. Max si inca unul de la Trussa care cred ca e de 25. Nu am pe ce sa le folosesc , ca la mine in uter e un haos de nedescris. Nici eu nu mai stiu cand ar trebui sa imi vina, daca ovulez, daca iau progesteron...astept doar sa ma operez sa pot sa fac ordine.
oana.c.
Scris: Thursday, March 18, 2021 3:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/9/2021
Isa29 wrote:
Buna tuturor!
Intru zilnic si verific daca mai sunt noutati, oana.c iti tin pumnii sa fie totul bine Love

Atasez si eu testele mele, eu zic ca azi a iesit pozitiv, sunt ziua 15, am si ceva crampe de ieri. Oricum, vreau peste 7 zile sa fac progesteronul sa confirm daca a avut totusi loc ovulatia.

Isa si mie imi iesisera 2 zile la rand testele de ov pozitive.mai fa unul si maine.
Si activitate zilele acestea, in week si chiar luni.
majoreta
Irda
Scris: Thursday, March 18, 2021 4:58 PM
Nivel

Salutare, dragilor! grup

Acum am ie?it de la dr.
So, la eco totul superras cu corp galben baban pe ovarul drept, Endometru de 19 mmm cu ceva alveole (cica e de bineras ca ar avea unde sa se cuibareasca bebe), progesteronul e bun, ar daca nu vine din ziua 27 supliment de Arfam de 200 ?i a zis dr. ca ma steapta cu un mesaj cu test pozitiv în zilele urmatoare si clar beta in progresie dance

Doamne ajuta sa fie bebe, ca are unde sa se instalezeras
deme
Scris: Thursday, March 18, 2021 5:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Irda wrote:
Salutare, dragilor! grup

Acum am ie?it de la dr.
So, la eco totul superras cu corp galben baban pe ovarul drept, Endometru de 19 mmm cu ceva alveole (cica e de bineras ca ar avea unde sa se cuibareasca bebe), progesteronul e bun, ar daca nu vine din ziua 27 supliment de Arfam de 200 ?i a zis dr. ca ma steapta cu un mesaj cu test pozitiv în zilele urmatoare si clar beta in progresie dance

Doamne ajuta sa fie bebe, ca are unde sa se instalezeras

Awww felicitari Irda !!! Bebe sa stea 9 luni la calduricaCheek Kiss
oana.c.
Scris: Thursday, March 18, 2021 5:48 PM
Nivel

Fetelor, la indicatia medicului iau duphaston 1/zi ca sa eliminam orice posibil avort spontan.
Maine ar fi ziua 0, sper sa nu apara.
Luni mi-a spus sa repet beta, deci nu il voi mai face maine, in cazul in care iau duphaston mai are rost sa recoltez si progesteronul? Banuiesc ca nu pt ca oricum va fi influentat de duphaston...
Irda
Scris: Thursday, March 18, 2021 5:49 PM
Nivel

deme wrote:

Awww felicitari Irda !!! Bebe sa stea 9 luni la calduricaCheek Kiss

Deme, Doamne ajuta sa fie ?i sa reziste!
Mul?umesc pentru urari, dar deocamdata singurul indiciu ca ar putea fi, e endometru îngrosatt si de dimensiune si conformatie buna.

In rest, ramâne sa confirmam (sau nu) prin teste în urmatoarele zile (azi a iesit o liniuta mai firava decât ieri la prânz so... Nu stiu cert ca e NuStiu)
Asa ca acum alerg dupa teste dr. Max, ca pe cele din cartierul meu le-am terminatdance hohot hohot

Sunt happy oricum! sarbatoare sarbatoare sarbatoare
Am confirmarea ca am ovulat, ca se secreta suficient progesteron ?i fara ajutor neaparat ?i ca endometru e apt pentru o implantare.
oana.c.
Scris: Thursday, March 18, 2021 5:57 PM
Nivel

Irda wrote:

Deme, Doamne ajuta sa fie ?i sa reziste!
Mul?umesc pentru urari, dar deocamdata singurul indiciu ca ar putea fi, e endometru îngrosatt si de dimensiune si conformatie buna.

In rest, ramâne sa confirmam (sau nu) prin teste în urmatoarele zile (azi a iesit o liniuta mai firava decât ieri la prânz so... Nu stiu cert ca e NuStiu)
Asa ca acum alerg dupa teste dr. Max, ca pe cele din cartierul meu le-am terminatdance hohot hohot

Sunt happy oricum! sarbatoare sarbatoare sarbatoare
Am confirmarea ca am ovulat, ca se secreta suficient progesteron ?i fara ajutor neaparat ?i ca endometru e apt pentru o implantare.

Irda sa stii ca la mine, mai bn si intensificat s a vazut pe testele de la barza desi am fost o perioada contra lor. Mai intense decat cele de la dr max. Banuiesc ca au totusi o sensibilitate mai mare desi pe ambele scrie 10.
Isa29
Scris: Thursday, March 18, 2021 6:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2021
Felicitari Irda!

Multumesc si eu pentru raspunsuri Cheek Kiss

Mai vin cu o intrebare: cele care experimentati dureri la ovulatie si ati confirmat si cu teste, in ce perioada le simtiti? Am citit ca odata cu eliberarea ovulului acestea ar trebui sa dispara. Incerc sa identific mai bine simptomele, luna trecuta am avut contact fix in ziua cu cele mai ascutite dureri de genul (la mine se simt de parca imi cad ovareleuff ) dar fara sa fac si teste de ovulatie, stiu ca asta a fost in ziua 15 iar cm-ul a fost de 31 de zile.

Dar oricum va urmez sfatul si continui sa testez ras

Irda
Scris: Thursday, March 18, 2021 6:59 PM
Nivel

oana.c. wrote:

Irda sa stii ca la mine, mai bn si intensificat s a vazut pe testele de la barza desi am fost o perioada contra lor. Mai intense decat cele de la dr max. Banuiesc ca au totusi o sensibilitate mai mare desi pe ambele scrie 10.

Am cerut si Barza ultrasensibil, dar nu aveau, iau mâine de la Tei.

Tu ai mai continuat sa testezi, dupa beta?

Progesteronul nu cred ca mai e cazul sa ti-l faci, daca iei supliment.
Doamne ajuta sa fie un bebe voinic pe care sa-l alinti peste vreo 8 luni hearts
Irda
Scris: Thursday, March 18, 2021 7:09 PM
Nivel

Isa29 wrote:
Felicitari Irda!

Multumesc si eu pentru raspunsuri Cheek Kiss

Mai vin cu o intrebare: cele care experimentati dureri la ovulatie si ati confirmat si cu teste, in ce perioada le simtiti? Am citit ca odata cu eliberarea ovulului acestea ar trebui sa dispara. Incerc sa identific mai bine simptomele, luna trecuta am avut contact fix in ziua cu cele mai ascutite dureri de genul (la mine se simt de parca imi cad ovareleuff ) dar fara sa fac si teste de ovulatie, stiu ca asta a fost in ziua 15 iar cm-ul a fost de 31 de zile.

Dar oricum va urmez sfatul si continui sa testez ras

Multumesc, Isa29! Cheek Kiss

Teoretic, atunci cand sunt cele mai mari dureri urmate de o senza?ie de eliberare ?i apoi doar de u?oare în?epaturi, se produce ovulatia, asa ca e bine ca a-?i bebelit atunci. Spermatozoizilor le ia vreo câteva ore sa ajunga în trompe 4-5-6 depinde cât de vioi su t ?i cât de buni înotatori, iar ovulul e viabil 12-24 de ore maxim de la momentul culminant.

Ideal e contact din 2 in 2 zile. Chiar îmi zicea dr., ca daca nu e sa fie luna asta, sa avem activita?i macar de 3 ori pe saptamâna pana se prinde.

Succes la testat, dear! majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.