Clubul aspirantelor - 85
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Wednesday, March 17, 2021 2:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
IoanaIoanaC wrote:

Noi oricum tinem pumnii! Hands Hands Hands

Thx! Buddy1
carlita
Scris: Wednesday, March 17, 2021 2:39 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Ce ma bucur ca v-ati pus pe treaba din noucomputerlove
Iti tin pumnii si asteptam vesti de la tine.
Sa fie cu mega mare noroc de data asta firstprize Cheek Kiss Buddy1

Buddy1 Doamne-ajuta! grup
oana.c.
Scris: Wednesday, March 17, 2021 2:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/9/2021
carlita wrote:

Multumesc, Andreea! Tocmai am citit dincolo (mai nou citesc intai la burtici si apoi la aspirante ras ca stau cu ochii pe evolutia lui Roser si nu numai) ... sper sa fie bine si la mine de data asta. DistanceKiss

Oana, felicitari pt evolutia buna a hcg ului, nu te speria de valoare ca e ok pt momentul asta. Daca ai emotii pt grosimea endometrului, nu e rau sa faci o eco sa stai linistita ca e macar de 7. Cum zic fetele, pt endometru nu poti face prea multe acum (vin rosu nu poti bea, nu stiu rodii daca ai voie), dar cred ca ai putea incepe sa iei macar 1 Arefam/seara, mai ajuta si asta la fixare. Doamne-ajuta!

Multumesc mult, repet vineri beta si progesteron, sper sa fie de bine.
Succes si tie carlita sa fie cu noroc luna asta.
oana.c.
Scris: Wednesday, March 17, 2021 2:42 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Felicitari Oana ! newclap
O sa fie cu final fericit, ai incredere! computerlove

Mci mult, pana nu aid inimioara am teama.
oana.c.
Scris: Wednesday, March 17, 2021 2:43 PM
Nivel

Irda wrote:

Felicitari, Oana.c!Cheek Kiss
Sarcina usoara si bebelus sanatos si la termen! bebic

O sa fie bine! hearts

Eu am dozat azi progesteronul din ziua 7 de la ovulatie) si mâine am programare la dr. pentru o transvarginala, sa vedem daca chiar am ovulat cu nivelul de LH asa de mic si daca e corpul galben dezvoltat corespunzator (sa putem corela cu ce-mi iese la progesteron)

Pentru ca ma "manânca" si am teste Dr. MAX in casa am facut unul când am venit de la analize (azi pe la 11:00) si cu filtre arata asa:

https://ibb.co/Dbz1f8d

Cel de sus e clar negativ de la 12 DPO luna trecuta, iar cel de jos e de azi. Poza cu o editare minima

https://ibb.co/FsQvLZC

Aceeasi poza editata mai mult si cu apropiere pe zona de testare:

https://ibb.co/K741MWb

Între timp am primit ?i rezultatul de la progesteron. Poate e de "da" ?i la mine luna astaras. Intervalul se potrive?te atât fazei luteale, nivel ridicat, dar si primului trimestru de sarcina love

https://ibb.co/hD8gyPB

So.... Îmi imaginez linii sau se contureaza ceva?
Aplicatia îmi arata azi 8 zile pana la menstruatie ras.

Oana. c. tu în ce zi DPO ai avut prima liniuta firava pe dr. Max?

Vad si eu ceva pe testul tau, eu am facut cred ca cu 7 zile inainte de menstr. Cred ca 9 dpo eram.
Eu zic ca e de bn la tn, oare la un beta nu s ar vedea ceva??
Irda
Scris: Wednesday, March 17, 2021 2:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/29/2020
oana.c. wrote:

Vad si eu ceva pe testul tau, eu am facut cred ca cu 7 zile inainte de menstr. Cred ca 9 dpo eram.
Eu zic ca e de bn la tn, oare la un beta nu s ar vedea ceva??

Este extrem de devreme (sunt 7 DPO) si liniuta e mai firava decât o aveai tu când ai facut beta si abia ti-a iesit usor peste 6, deci la mine ar iesi negativ cred.
Maine merg la dr, îmi face eco si sigur ma îndruma ce sa fac în continuare si când.

Eu si luna trecuta am avut linii care înca sunt vizibile pe teste în 8,9 si 10 DPO, ca în 11 sa devina mai putin vizibile, iar în 12 DPO sa fie clar negativ (e testul din poza, cel de sus)

Mai testez mâine cu dr. Max de 10 U. I. vad ce zice si dr Began Ciprian mâine la consultatie si eco.

Mai astept cu beta (abia m-am întepat azi pentru progesteronras)

Rabdare.... cam de asta avem nevoie în urmatoarele saptamâni grup
Sisi2
Scris: Wednesday, March 17, 2021 5:17 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Oana, e bine ca beta creste. Eu zic ca sunt sanse sa fie o sarcina viabila. Cum ziceau si fetele, mai mult decat grosimea endometrului nu ai ce sa vezi la eco. Important e sa faci si progesteronul. Citisem undeva ca progesteronul este "hrana" sarcinii. Cu ajutorul lui se sustine sarcina. Eu iti tin pumnii sa evolueze totul bine!!hearts Bine ar fi, sa fii cat mai linistita si sa nu faci efort, pana se fixeaza bine. ras

Irda, pe testul de jos si eu vad o linie slaba. Iti tin pumnii sa fie bebedance

Carlita, sper din suflet sa fie cu succes. Noi, oricum, suntem cu gandul la tine. De data asta, va fi bine, ca doar se elibereaza barza lui Roser. Musai sa o prinzi. Te puup si de cate ori esti pregatita, te asteptam cu vesti Cheek Kiss
carlita
Scris: Wednesday, March 17, 2021 5:44 PM
Nivel

Multumesc, fetelor!
Sisi, felicitari pt rezultatele la morfo! computerlove
Ana_Bella
Scris: Wednesday, March 17, 2021 6:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/21/2021
oana.c. wrote:
Da fetelor. Beta la 48 h facut. Primul 6.73, al doi lea 19.4

Super!!!! Felicitari.
Doamne ajuta sa fie totul bine de aici înainte. Gossip
Irinan
Scris: Wednesday, March 17, 2021 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
carlita wrote:

Am inceput, dar nu prea ma laud Lol ... incerc sa nu mai fac atata agitatie si la urma, cand trag linie, sa fie fara rezultatul scontat. De data asta, vreau fapte, nu vorbe. Crazy grup
Daca o sa fiu mai invizibila o perioada, sa stiti ca va anunt cum decurg lucrurile, nu va las cu semnul intrebarii, numai ca voi fi mai pe silent.

Doamne ajuta Carlita, noi tinem pumnii, ne gandim la tinecoeur Hands Hands
Irinan
Scris: Wednesday, March 17, 2021 8:30 PM
Nivel

Irda si eu vad ceva pe testul tau, dar cred ca e cam devreme sa apara ceva pe teste. Nu vreau sa fiu rea, dar atatea liniute am avut si beta negativ, ca sunt neincrezatoare. Dar iti tin pumnii sa fie bebe la tineHands Hands
Irda
Scris: Wednesday, March 17, 2021 9:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/29/2020
Irinan wrote:
Irda si eu vad ceva pe testul tau, dar cred ca e cam devreme sa apara ceva pe teste. Nu vreau sa fiu rea, dar atatea liniute am avut si beta negativ, ca sunt neincrezatoare. Dar iti tin pumnii sa fie bebe la tineHands Hands

Irina, eu nici nu ma asteptam sa vad ceva pe test la cât de devreme e NuStiu, dar când am vazut si valoarea progesteronului de 50.75 nmol/L, parca am o oarece speranta.
Vedem ce-o fi în urmatoarele zile.

Sânii sunt tensionati si sensibili, am avut usoare întepaturi in uter in ultimele 3 zile, mai ales catre partea dreapta a uterului ( presupun ca ovarul, care a ovulat luna asta a fost cel drept), dureri de ambele ovare, dar clar mai mult dreptul m-a durut (vedem mâine la eco, daca s-a ?i spart foliculul de pe el, ca de crescut sigur a crescut).
So... ceva simptome ar fi, dar nah multe sunt comune cu aparitia menstrua?iei, numai ca e cam devreme pentru ele (de obicei crampe de menstruatie am doar cu 1 zi maximum 2 înainte de ziua 1)

Multumesc tuturor fetelor pentru raspunsuri si încurajari! grup
Seara frumoasa, dragilor! hearts
Sisi2
Scris: Wednesday, March 17, 2021 9:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
carlita wrote:
Multumesc, fetelor!
Sisi, felicitari pt rezultatele la morfo! computerlove

Multumesc mult!!Cheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, March 18, 2021 9:07 AM
Nivel

Irda wrote:

Irina, eu nici nu ma asteptam sa vad ceva pe test la cât de devreme e NuStiu, dar când am vazut si valoarea progesteronului de 50.75 nmol/L, parca am o oarece speranta.
Vedem ce-o fi în urmatoarele zile.

Sânii sunt tensionati si sensibili, am avut usoare întepaturi in uter in ultimele 3 zile, mai ales catre partea dreapta a uterului ( presupun ca ovarul, care a ovulat luna asta a fost cel drept), dureri de ambele ovare, dar clar mai mult dreptul m-a durut (vedem mâine la eco, daca s-a ?i spart foliculul de pe el, ca de crescut sigur a crescut).
So... ceva simptome ar fi, dar nah multe sunt comune cu aparitia menstrua?iei, numai ca e cam devreme pentru ele (de obicei crampe de menstruatie am doar cu 1 zi maximum 2 înainte de ziua 1)

Multumesc tuturor fetelor pentru raspunsuri si încurajari! grup
Seara frumoasa, dragilor! hearts

Eu luna trecuta, in 5dpo, aveam progesteronul 130 nmol. Cred eu, ca a avut loc fertilizarea, fara a avea loc implantarea.. dar speram sa fie cu Doamne ajuta la tinemajoreta majoreta tinem pumnii si asteptam vesti. Sa sti ca si mie imi place sa testez devreme, chiar am mai multe marci de pe amazon, faimoasele"cheapy" cum le numesc fetele pe youtube, si pot sa mi fac de capLol
Maria.mmh
Scris: Thursday, March 18, 2021 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Irinan wrote:

Eu luna trecuta, in 5dpo, aveam progesteronul 130 nmol. Cred eu, ca a avut loc fertilizarea, fara a avea loc implantarea.. dar speram sa fie cu Doamne ajuta la tinemajoreta majoreta tinem pumnii si asteptam vesti. Sa sti ca si mie imi place sa testez devreme, chiar am mai multe marci de pe amazon, faimoasele"cheapy" cum le numesc fetele pe youtube, si pot sa mi fac de capLol

Eu nu am mai facut un test de nici minte nu mai tin.
Sincer cred ca o sa trebuiasca sa ma uit la un tutorial cand o sa fac hohot Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.