Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Thx! |
|
| Maria.mmh wrote:Ce ma bucur ca v-ati pus pe treaba din nou Iti tin pumnii si asteptam vesti de la tine. Sa fie cu mega mare noroc de data asta
Doamne-ajuta! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/9/2021 Mesaje: 265
| carlita wrote:Multumesc, Andreea! Tocmai am citit dincolo (mai nou citesc intai la burtici si apoi la aspirante  ca stau cu ochii pe evolutia lui Roser si nu numai) ... sper sa fie bine si la mine de data asta. Oana, felicitari pt evolutia buna a hcg ului, nu te speria de valoare ca e ok pt momentul asta. Daca ai emotii pt grosimea endometrului, nu e rau sa faci o eco sa stai linistita ca e macar de 7. Cum zic fetele, pt endometru nu poti face prea multe acum (vin rosu nu poti bea, nu stiu rodii daca ai voie), dar cred ca ai putea incepe sa iei macar 1 Arefam/seara, mai ajuta si asta la fixare. Doamne-ajuta! Multumesc mult, repet vineri beta si progesteron, sper sa fie de bine. Succes si tie carlita sa fie cu noroc luna asta. |
|
| Maria.mmh wrote:Felicitari Oana ! O sa fie cu final fericit, ai incredere! Mci mult, pana nu aid inimioara am teama. |
|
| Irda wrote:Felicitari, Oana.c!  Sarcina usoara si bebelus sanatos si la termen!  O sa fie bine!  Eu am dozat azi progesteronul din ziua 7 de la ovulatie) si mâine am programare la dr. pentru o transvarginala, sa vedem daca chiar am ovulat cu nivelul de LH asa de mic si daca e corpul galben dezvoltat corespunzator (sa putem corela cu ce-mi iese la progesteron) Pentru ca ma "manânca" si am teste Dr. MAX in casa am facut unul când am venit de la analize (azi pe la 11:00) si cu filtre arata asa: https://ibb.co/Dbz1f8dCel de sus e clar negativ de la 12 DPO luna trecuta, iar cel de jos e de azi. Poza cu o editare minima https://ibb.co/FsQvLZCAceeasi poza editata mai mult si cu apropiere pe zona de testare: https://ibb.co/K741MWbÎntre timp am primit ?i rezultatul de la progesteron. Poate e de "da" ?i la mine luna asta  . Intervalul se potrive?te atât fazei luteale, nivel ridicat, dar si primului trimestru de sarcina https://ibb.co/hD8gyPBSo.... Îmi imaginez linii sau se contureaza ceva? Aplicatia îmi arata azi 8 zile pana la menstruatie  . Oana. c. tu în ce zi DPO ai avut prima liniuta firava pe dr. Max? Vad si eu ceva pe testul tau, eu am facut cred ca cu 7 zile inainte de menstr. Cred ca 9 dpo eram. Eu zic ca e de bn la tn, oare la un beta nu s ar vedea ceva?? |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/29/2020 Mesaje: 116
| oana.c. wrote: Vad si eu ceva pe testul tau, eu am facut cred ca cu 7 zile inainte de menstr. Cred ca 9 dpo eram. Eu zic ca e de bn la tn, oare la un beta nu s ar vedea ceva??
Este extrem de devreme (sunt 7 DPO) si liniuta e mai firava decât o aveai tu când ai facut beta si abia ti-a iesit usor peste 6, deci la mine ar iesi negativ cred. Maine merg la dr, îmi face eco si sigur ma îndruma ce sa fac în continuare si când.
Eu si luna trecuta am avut linii care înca sunt vizibile pe teste în 8,9 si 10 DPO, ca în 11 sa devina mai putin vizibile, iar în 12 DPO sa fie clar negativ (e testul din poza, cel de sus)
Mai testez mâine cu dr. Max de 10 U. I. vad ce zice si dr Began Ciprian mâine la consultatie si eco.
Mai astept cu beta (abia m-am întepat azi pentru progesteron )
Rabdare.... cam de asta avem nevoie în urmatoarele saptamâni |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Oana, e bine ca beta creste. Eu zic ca sunt sanse sa fie o sarcina viabila. Cum ziceau si fetele, mai mult decat grosimea endometrului nu ai ce sa vezi la eco. Important e sa faci si progesteronul. Citisem undeva ca progesteronul este "hrana" sarcinii. Cu ajutorul lui se sustine sarcina. Eu iti tin pumnii sa evolueze totul bine!! Bine ar fi, sa fii cat mai linistita si sa nu faci efort, pana se fixeaza bine.
Irda, pe testul de jos si eu vad o linie slaba. Iti tin pumnii sa fie bebe
Carlita, sper din suflet sa fie cu succes. Noi, oricum, suntem cu gandul la tine. De data asta, va fi bine, ca doar se elibereaza barza lui Roser. Musai sa o prinzi. Te puup si de cate ori esti pregatita, te asteptam cu vesti |
|
| Multumesc, fetelor! Sisi, felicitari pt rezultatele la morfo! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/21/2021 Mesaje: 45
| oana.c. wrote:Da fetelor. Beta la 48 h facut. Primul 6.73, al doi lea 19.4
Super!!!! Felicitari. Doamne ajuta sa fie totul bine de aici înainte. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| carlita wrote:Am inceput, dar nu prea ma laud  ... incerc sa nu mai fac atata agitatie si la urma, cand trag linie, sa fie fara rezultatul scontat. De data asta, vreau fapte, nu vorbe. Daca o sa fiu mai invizibila o perioada, sa stiti ca va anunt cum decurg lucrurile, nu va las cu semnul intrebarii, numai ca voi fi mai pe silent. Doamne ajuta Carlita, noi tinem pumnii, ne gandim la tine |
|
| Irda si eu vad ceva pe testul tau, dar cred ca e cam devreme sa apara ceva pe teste. Nu vreau sa fiu rea, dar atatea liniute am avut si beta negativ, ca sunt neincrezatoare. Dar iti tin pumnii sa fie bebe la tine |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/29/2020 Mesaje: 116
| Irinan wrote:Irda si eu vad ceva pe testul tau, dar cred ca e cam devreme sa apara ceva pe teste. Nu vreau sa fiu rea, dar atatea liniute am avut si beta negativ, ca sunt neincrezatoare. Dar iti tin pumnii sa fie bebe la tine
Irina, eu nici nu ma asteptam sa vad ceva pe test la cât de devreme e , dar când am vazut si valoarea progesteronului de 50.75 nmol/L, parca am o oarece speranta. Vedem ce-o fi în urmatoarele zile.
Sânii sunt tensionati si sensibili, am avut usoare întepaturi in uter in ultimele 3 zile, mai ales catre partea dreapta a uterului ( presupun ca ovarul, care a ovulat luna asta a fost cel drept), dureri de ambele ovare, dar clar mai mult dreptul m-a durut (vedem mâine la eco, daca s-a ?i spart foliculul de pe el, ca de crescut sigur a crescut). So... ceva simptome ar fi, dar nah multe sunt comune cu aparitia menstrua?iei, numai ca e cam devreme pentru ele (de obicei crampe de menstruatie am doar cu 1 zi maximum 2 înainte de ziua 1)
Multumesc tuturor fetelor pentru raspunsuri si încurajari!  Seara frumoasa, dragilor! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| carlita wrote:Multumesc, fetelor! Sisi, felicitari pt rezultatele la morfo!
Multumesc mult!! |
|
| Irda wrote:Irina, eu nici nu ma asteptam sa vad ceva pe test la cât de devreme e  , dar când am vazut si valoarea progesteronului de 50.75 nmol/L, parca am o oarece speranta. Vedem ce-o fi în urmatoarele zile. Sânii sunt tensionati si sensibili, am avut usoare întepaturi in uter in ultimele 3 zile, mai ales catre partea dreapta a uterului ( presupun ca ovarul, care a ovulat luna asta a fost cel drept), dureri de ambele ovare, dar clar mai mult dreptul m-a durut (vedem mâine la eco, daca s-a ?i spart foliculul de pe el, ca de crescut sigur a crescut). So... ceva simptome ar fi, dar nah multe sunt comune cu aparitia menstrua?iei, numai ca e cam devreme pentru ele (de obicei crampe de menstruatie am doar cu 1 zi maximum 2 înainte de ziua 1) Multumesc tuturor fetelor pentru raspunsuri si încurajari!  Seara frumoasa, dragilor! Eu luna trecuta, in 5dpo, aveam progesteronul 130 nmol. Cred eu, ca a avut loc fertilizarea, fara a avea loc implantarea.. dar speram sa fie cu Doamne ajuta la tine tinem pumnii si asteptam vesti. Sa sti ca si mie imi place sa testez devreme, chiar am mai multe marci de pe amazon, faimoasele"cheapy" cum le numesc fetele pe youtube, si pot sa mi fac de cap |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Irinan wrote:Eu luna trecuta, in 5dpo, aveam progesteronul 130 nmol. Cred eu, ca a avut loc fertilizarea, fara a avea loc implantarea.. dar speram sa fie cu Doamne ajuta la tine  tinem pumnii si asteptam vesti. Sa sti ca si mie imi place sa testez devreme, chiar am mai multe marci de pe amazon, faimoasele"cheapy" cum le numesc fetele pe youtube, si pot sa mi fac de cap
Eu nu am mai facut un test de nici minte nu mai tin. Sincer cred ca o sa trebuiasca sa ma uit la un tutorial cand o sa fac |
|
|