Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Alexutza2714 wrote: Buna fetelor  , sunt si eu noua aici, incepand de azi Si noi incercam sa facem bebe... Ideea e ca in luna martie am avut CM pe data de 27 martie. In 10 Aprilie a fost prima zi in care am avut secretie egg si cateva intepaturi. Secretia a durat pana luni, inclusiv, deci 3 zile.... Contactul sexual l-am avut pe data de 11 Aprilie. A mai avut cineva o situatie asemanatoare? S-ar putea sa fie bebe? E dorinta mare... Nu am facut teste de ovulatie pana acum. Am citit mult si din cate stiu ovulatia are loc dupa acele 3 zile de secretie egg. O zi frumoasa tuturor!
Buna! Bine ai venit si sedere cat mai scurta la aspirante!! Orice contact sexual neprotejat poate duce la o sarcina!! Deci sanse exista. In ceea priveste ziua ovulatiei, nu stiu ce sa zic. La mine egg-ul incepea cam cu 2 zile inainte de ovulatie, iar in ziua ovulatiei era destul de abundent si aveam dureri pe partea pe care ovulam. Dar nu e o regula general valabila. In ceea ce priveste ovulatia cred ca teste de ovulatie te pot ajuta. Sau analiza de progesteron la 7 zile dupa ovulatie. Daca iti intarzie, poti sa faci un test. Eu iti tin pumnii sa fie cu ochisori!!! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2021 Mesaje: 87
| Maria, tin pumnii sa fie totul bine
Alexutza2714, la mine egg-ul tine mai multe zile, luna asta de exemplu mi-a aparut acum o saptamana, aseara am avut durerile de ovulatie puternice pe stanga, inca era prezenta secretia, deci difera de la femeie la femeie simptomele astea, nu e o regula. Cel mai sigur e sa faci teste de ovulatie, dar cine stie, poate tu te numeri printre norocoasele care reusesc din prima, fara monitorizari lunare. Mult succes! |