Clubul aspirantelor - 85
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sisi2
Scris: Monday, April 19, 2021 2:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Alexutza2714 wrote:
topai Buna fetelor Love ,

sunt si eu noua aici, incepand de azi ras

Si noi incercam sa facem bebe...
Ideea e ca in luna martie am avut CM pe data de 27 martie. In 10 Aprilie a fost prima zi in care am avut secretie egg si cateva intepaturi. Secretia a durat pana luni, inclusiv, deci 3 zile.... Contactul sexual l-am avut pe data de 11 Aprilie.

A mai avut cineva o situatie asemanatoare? S-ar putea sa fie bebe? E dorinta mare...ceee
Nu am facut teste de ovulatie pana acum. Am citit mult si din cate stiu ovulatia are loc dupa acele 3 zile de secretie egg.

O zi frumoasa tuturor!

Buna! Bine ai venit si sedere cat mai scurta la aspirante!! Orice contact sexual neprotejat poate duce la o sarcina!! Deci sanse exista.
In ceea priveste ziua ovulatiei, nu stiu ce sa zic. La mine egg-ul incepea cam cu 2 zile inainte de ovulatie, iar in ziua ovulatiei era destul de abundent si aveam dureri pe partea pe care ovulam. Dar nu e o regula general valabila. In ceea ce priveste ovulatia cred ca teste de ovulatie te pot ajuta. Sau analiza de progesteron la 7 zile dupa ovulatie.
Daca iti intarzie, poti sa faci un test. Eu iti tin pumnii sa fie cu ochisori!!!hearts
Isa29
Scris: Monday, April 19, 2021 2:27 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2021
Maria, tin pumnii sa fie totul bine pupici

Alexutza2714, la mine egg-ul tine mai multe zile, luna asta de exemplu mi-a aparut acum o saptamana, aseara am avut durerile de ovulatie puternice pe stanga, inca era prezenta secretia, deci difera de la femeie la femeie simptomele astea, nu e o regula. Cel mai sigur e sa faci teste de ovulatie, dar cine stie, poate tu te numeri printre norocoasele care reusesc din prima, fara monitorizari lunare. Mult succes!
Maria.mmh
Scris: Monday, April 19, 2021 3:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.