Clubul aspirantelor - 85
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sisi2
Scris: Tuesday, April 13, 2021 11:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Maria, imi pare rau!! Te imbratisezgrup !!

Wanabe, felicitari! Mult succes la beta!!
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 13, 2021 11:10 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
wannabemom wrote:

Multumesc, Adina! coeur
Doamne ajuta sa fie totul bine de data asta.
Incerc sa nu fiu prea stresata, dar e involuntar.... sunt si fericita dar si speriata ca imi doresc foarte mult sa fie bine!
Trebuie sa te linistesti si sa fi optimista.Atat! Daca Dumnezeu vrea sa il lase alaturi de tine crede-ma ca il va lasa si cu stres.Nu poti sa ramai imuna,nu ai cum.Iti spun din experienta mea,posesoare a 4 sarcini biochimice.Ceea ce as face eu acum pt.linistea mea ar fi sa imi pun progesteron vaginal 200 seara inainte de nani.Chiar daca nu este lipsa in organism ajuta mult la fixarea sarcinii si evitarea hematoamelor in primul trimestru.Eu am avut hematom si sangerare la 6 sapt.si dezlipire de placenta.Am crezut ca pierd sarcina.Mi-a dublat progesteronul si repaus la pat si din fericire progesteronul mi-a salvat sarcina desi nu aveam deficit de progesteron.Desigur tu fa cum simti si crezi.
wannabemom
Scris: Tuesday, April 13, 2021 11:12 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Adina Mariana wrote:
Trebuie sa te linistesti si sa fi optimista.Atat! Daca Dumnezeu vrea sa il lase alaturi de tine crede-ma ca il va lasa si cu stres.Nu poti sa ramai imuna,nu ai cum.Iti spun din experienta mea,posesoare a 4 sarcini biochimice.Ceea ce as face eu acum pt.linistea mea ar fi sa imi pun progesteron vaginal 200 seara inainte de nani.Chiar daca nu este lipsa in organism ajuta mult la fixarea sarcinii si evitarea hematoamelor in primul trimestru.Eu am avut hematom si sangerare la 6 sapt.si dezlipire de placenta.Am crezut ca pierd sarcina.Mi-a dublat progesteronul si repaus la pat si din fericire progesteronul mi-a salvat sarcina.Desigur tu fa cum simti si crezi.

Pot sa il iau si fara reteta? Multumesc mult pentru sfat!coeur
Curand voi merge sa iau trimiterea de la doctora pentru Beta - ca eu nu platesc Beta daca am trimitere.
O sa o rog pe dna doctor sa imi dea progesteron in reteta...si sper sa fie de acord.

Multumesc, Sisi!coeur
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 13, 2021 11:15 AM
Nivel

wannabemom wrote:

Pot sa il iau si fara reteta? Multumesc mult pentru sfat!coeur
Curand voi merge sa iau trimiterea de la doctora pentru Beta - ca eu nu platesc Beta daca am trimitere.
O sa o rog pe dna doctor sa imi dea progesteron in reteta...si sper sa fie de acord.

Multumesc, Sisi!coeur
Da,sigur.Se poate lua fara reteta.Poti sa ii spui doctoritei pe langa beta sa iti dea sa dozezi si progesteronul daca tot le faci pe gratis.Desi,eu am luat progesteron si nu aveam deficit.Unii medici nu recomanda a se lua pana nu vad daca exista o problema sau iti iese deficit la analiza.Eu am luat dupa capul meu si bine am facut pt.ca avand 4 sarcini biochimice nu am mai vrut sa risc.Progesteronul ma ajutat sa ramana bebe alaturi de mine.Dupa primul trimestru am oprit progesteronul treptat si a fost totul bine.Eu am luat Arefam de 200 dar e foarte important in primul trimestru progesteronul mai ales ca ai si tu sarcini biochimice.
wannabemom
Scris: Tuesday, April 13, 2021 11:17 AM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Da,sigur.Se poate lua fara reteta.Poti sa ii spui doctoritei pe langa beta sa iti dea sa dozezi si progesteronul daca tor le faci pe gratis.Desi,eu am luat progesteron si nu aveam deficit.Unii medici nu recomanda a se lua pana nu vad daca exista o problema.Eu am luat dupa capul meu si bine am facut pt.ca avand 4 sarcini biochimice nu am mai vrut sa risc.Progesteronul ma ajutat sa ramana bebe alaturi de mine.Dupa primul trimestru am oprit progesteronul treptat si a fost totul bine.Eu am luat Arefam de 200.

Multumesc! O sa cer sa dozez si Progesteronul. Daca doctora din vreun motiv sau altul, nu va fi de acord, atunci oricum imi voi cumpara progesteron de la farmacie.
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 13, 2021 11:19 AM
Nivel

wannabemom wrote:

Multumesc! O sa cer sa dozez si Progesteronul. Daca doctora din vreun motiv sau altul, nu va fi de acord, atunci oricum imi voi cumpara progesteron de la farmacie.
Foarte bine,pt.linistea ta macar sti ca faci tot ce poti tu sa fie bine.Bafta!
Maria.mmh
Scris: Tuesday, April 13, 2021 11:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Adina Mariana wrote:
Imi pare rau Maria.O sa vezi ca soarele va aparea si pe strada ta intr-o buna zi.Stiu ca este greu sa te gandesti la asta,exact la fel eram si eu ca tine,imi pierdusem orice fir de speranta si chiar cand ma pregateam de laparoscopie si Fiv minunea a venit..nu mi-a venit sa cred.Bebe vine cand te astepti mai putin.Capul sus,fi tare si bafta in continuareCheek Kiss

Multumesc, Adina, nu aveam sperante oricum.
Am testat doar pentru ca de obicei imi venea in a 3a zi dupa oprirea progesteronului, azi dimineata temperatura era si mai ridicata fata de ieri.
Acum incep sa ma ingrijorez ca nu imi vine...iar saptamana viitoare am interventia..uff
Irinan
Scris: Tuesday, April 13, 2021 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Maria.mmh wrote:
Multumesc fetelor de incurajari dar din pacate nu este nimic...
Asta este..

Cheek Kiss Buddy1
Irinan
Scris: Tuesday, April 13, 2021 1:01 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
wannabemom wrote:

Multumesc, Adina! coeur
Doamne ajuta sa fie totul bine de data asta.
Incerc sa nu fiu prea stresata, dar e involuntar.... sunt si fericita dar si speriata ca imi doresc foarte mult sa fie bine!

majoreta majoreta te asteptam cu vesti Cheek Kiss
daniela86
Scris: Tuesday, April 13, 2021 1:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/7/2021
Mult succes azi, wannabe!
Adina Mariana
Scris: Tuesday, April 13, 2021 1:54 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Multumesc, Adina, nu aveam sperante oricum.
Am testat doar pentru ca de obicei imi venea in a 3a zi dupa oprirea progesteronului, azi dimineata temperatura era si mai ridicata fata de ieri.
Acum incep sa ma ingrijorez ca nu imi vine...iar saptamana viitoare am interventia..uff
Imi pare rau ca nu a fost cu noroc si la tine cum a fost la mine in luna cand aveam laparoscopia am ramas.In 15 feb.trebuia sa ma operez si in 5 trebuia sa vina ciclul si nu a mai venit.Iti doresc multa putere,imi si imaginez cum te simtiCray ma gandeam si la o implantare tarzie la tine...urmareste temperatura si daca in 2,3 zile e tot sus mai fa un test.
Maria.mmh
Scris: Tuesday, April 13, 2021 2:09 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Adina Mariana wrote:
Imi pare rau ca nu a fost cu noroc si la tine cum a fost la mine in luna cand aveam laparoscopia am ramas.In 15 feb.trebuia sa ma operez si in 5 trebuia sa vina ciclul si nu a mai venit.Iti doresc multa putere,imi si imaginez cum te simtiCray ma gandeam si la o implantare tarzie la tine...urmareste temperatura si daca in 2,3 zile e tot sus mai fa un test.

Nu stiu cat de tarzie ar putea fi avand in vedere ca ultimul contact a fost in ziua 40 iar acum sunt in ziua56.. sunt 16 zile diferenta.pale
Ma simt putin demoralizata dar..incerc sa nu las asta sa ma afecteze mai mult decat trebuie.

LE: am avut si test cu sensibilitate de 10. In primele secunde mi-a jucat mintea feste , apoi a ramas ecranul de un alb imaculat..ma gandesc ca se vedea pe test cu sensibilitate 10 daca era ceva. Doar ca nu este nimic...
https://ibb.co/Dkq1bL8
wannabemom
Scris: Tuesday, April 13, 2021 2:20 PM
Nivel

Irinan wrote:

majoreta majoreta te asteptam cu vesti Cheek Kiss

Am revenit acasa. La insistentele mele, am cerut sa mi dea trimitere si ptr Progesteron.
A spus bine, doar ca sa stau linistita, si mi-a dat si Arefam (capsule vaginale - 1/zi, seara).

Deci am facut ambele analize... Beta are termen 1 zi lucratoare si Progesteronul 3 zile lucratoare. Acum nu-mi ramane decat sa astept Boredom
Simii
Scris: Tuesday, April 13, 2021 2:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2021
wannabemom wrote:

Am revenit acasa. La insistentele mele, am cerut sa mi dea trimitere si ptr Progesteron.
A spus bine, doar ca sa stau linistita, si mi-a dat si Arefam (capsule vaginale - 1/zi, seara).

Deci am facut ambele analize... Beta are termen 1 zi lucratoare si Progesteronul 3 zile lucratoare. Acum nu-mi ramane decat sa astept Boredom

Wannabemom, iti tin pumnii !! Sa aduci vesti bunee majoreta
wannabemom
Scris: Tuesday, April 13, 2021 3:29 PM
Nivel

Simii wrote:

Wannabemom, iti tin pumnii !! Sa aduci vesti bunee majoreta

daniela86 multumesc!

Simii, multumesc!
Ma uitam acum la semnatura ta si am vazut ca ai trecut si tu prin ce am trecut si eu... ca multe fete de aici de altfel...ma refer la sarcina biochimica.
Dar apoi am vazut si bucuria - sper din suflet sa ne vedem la mamici Love
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.